Претърсват апартамент заради детето в куфара

Спецполицаи под прикритие обсадиха Приморско заради убитото дете в куфара край Пасарел и мъртвата жена, открита преди месец край Перла.

Обратно в новината

Коментари - Претърсват апартамент заради детето в куфара | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това прецизно следене на личната руска драма НЯМА да помогне на туризма това лято!

Руснаците са дивашко племе. Не случайно са си избрали кагебистки подлец да ги управлява. И му се радват. После се чудят, че навсякъде ги презират и не ги понасят.

Ти ако си мислиш че българина го обичат по света ,много се лъжеш!!!

България е част от Европа. Със сигурност никой не мрази българите. При руснаците не е така. Смятат ги за изостанали, тъпи и свирепи диваци. И никой не им е крив, защото са точно такива.

Убийствата и терора са предмет на гордост за руснаците. Това се втълпява в тъпите им кратуни от малки. Никога не са се гордели с добри и полезни дела. Тези мръсници трябва да се наблюдават и следят изкъсо в България.

За руснака да убие дете е нищо. От малки ги учат на подлост, безчестие и свирепост. Дивашко племе.

Много тъпи пичлемета има из форума,съжалявам за възпитанието им:(

Българин не може да бъде толкова тъп като руснак. Все пак живеем в Европа, а не в сев. Азия. Някои руснаци се опитват да имитират и подражават на европейците. Комични екземпляри.

Нищо подобно. От години предпочитам руските филми, руските книги, а в руските форуми винаги мога да открия много полезна информация, тонът в дискусиите е винаги на ниво, интелектът и възпитанието на хората е много над нашето.. За съжаление! Повечето ми познати българи също мислят като мен, така че е срамно някакви мизантропи и русофоби да пускат простащините си тук.

Ако интелектът им е над твоя, жалко за теб. Трябвало е да учиш и други чужди езици освен руския.

Не свършиха ли вече с претърсването, започнаха го вчера?

Руснаците са генетично заложени убийци, те не правят разлика за пол възраст етническа принадлежност. Чудно е че все още съшествуват а не са се избили напълно помежду си. България като член на ЕС и НАТО трябва да бъде затворена за руснаци.

Прочети по-долу коментар наречен Безплатен съвет. Важи и за теб!

Само да не се окажеш генетично заложен психопат или най вече тъпак. Защото да обобщаваш е присъщо на психопатите (всички са лоши нали), иначе Толстой, Пушкин, Лермонтов, Есенин и те са убийци , но на тъпотията и дано Ти я убият.

Стига сте ни занимавали с този случай. Оставете полицаите да си свършат работата. И какви са тези източници на Нова телевизия в полицията?

Руснаците от окупацията ни през 1944г. промениха манталитета на българите към лошо.Сега е жалко че са тук и живеят сред нас.

По-лошото е, че психично неуравновесени хора като теб са сред нормалното общество. Утре като нищо и на теб ще ти прищрака и ще си избиеш семейството. То така се почва - необоснована злоба и агресия, натрапливи мисли, параноични изживявания. Непрестано и за всичко ти е виновна Русия, Путин лично те преследва и т.н. Вземи намери специалист да ти окаже помощ или поне излизай често на въздух и си намери реални приятели. Намери си истинска работа. Ще и се отрази добре. Няма денонощно да си мислиш как Русия е виновна, че нямаш гадже.Такива неща.

снощи писах,че ако има руска следа,проруско настроените ще оревът орталъка,че се води пропаганда. съмненията ми се потвърдиха! другари,ако тази версия излезе вярна,а която и да друга версия,трaгедията си остава еднакво трагична! тук става дума за невинен(ни) жертви,през 21 век,не на бойното поле и не поради някакви си полит убеждения! за мен убийците нямат националност-те са просто убийци! не правя никаква разлика между убиеца на Bероника и този тук! не мога само да разбера,защо когато на някои индивиди им се каже истината,веднага квалифицират действието като насаждане на омраза и печелене на дивиденти! това е характерно за една партия(фирмата) у нас,а доколкото знам,всички проруско настроени са против тази партия,а в същият момент вършат същите глупости!

Купи си буквар. Вземи няколко частни урока. Научи се да пишеш правилен български. Докажи, че си грамотен човек. Чак тогава ела да даваш мнения и съвети, защото моите второкласници пишат по-ясно и грамотно от теб. Освен това са нормални щастливи деца, а не хора с разбутана психика и съмнителен интелект като теб.

а нещо по темата да кажеш!

За руснака човешкият живот няма никакво значение. Путиноидите да направят справка за убитите от Джугашвили.

Само турцизиран българин може да знае разлика между руснак и грузинец.

idiote,German e vtori bratov4ed na Putin

Г-да спецполицаи, тръгнали сте по погрешен път. Поръчителят на момченцето в куфара е Путин и Онова нещо трябва незабавно да обяви война на Русия.

Недейте така, защото онова нещо току виж наистина го направи и изпрати наща елитна част от теляци срещу Русия.

Полицайте под прикритие не действат ли по по-друг начин?

Не е ли време да почистим родината си от чуждестранния боклук, примерно като започнем от руския, че най-много смърди?!?

Пияните, надрусани и повръщащи англичани през лятото по нашето Черноморие ухаят направо на теменужки по твоята логика.

И тях и тях...

Руският боклук-най-смръдливия боклук.

СмрЪдливия вероятно произхожда от думата смрЪд. Хахаха, па и неграмотен хахахах

Как точно? Дай идея. Но преди това мини да видиш кои идват на тяхното място - влез в агенция миграция на Мария Луиза.

Не е ли възможно органите да си вършат работата и да не ни ангажират непрекъснато с тези неща. Вече сме толкова промивани, стресирани и депресирани, че не се знае има ли шанс да се справим. А искаме да гледаме малко по - положително. Жалко за такива неща,

Щом има свидетел който го познава,защо няма публикувана снимка?

Защото свидетел няма всъщност......

Някога, нещо добро и позитивно, да е дошло от Русия ( или от СССР )

Абе,хард,какво пък толкова хубаво е дошло в България от Запада? Кой ни освободи от турско робство и кой откъсна от нас територии,които са населени с българи!Ако се преиначава историята,само такива като теб драскат глупости анонимно.

Не си взимай грях. Русия откъдсна изксонните български територии и продължава да държи тази опция актуална.

Автомобили, компютри, телевизори, перални, хладилници, печки, ютии и всичко каквото се сетиш за улеснение в бита... Сега ти изброй нещо руско :))))))))))

И това убийство отиде в графа -НЕРАЗКРИТИ!!!Щом индентифицираха по указание СВИШЕ ,че бащата е РУСНАК ясно! Те нали са ЛЮДОЕДИ и е така? АЗ мисля,че е или АМЕРИХАНЕЦ или КАНАДЕЦ и там трчбва да се търси следата.Но щом ШМАТКАТА е дала такъв знак от зад океана значи е така!

хАмериканците с такива незначителни човечета не се занимават.При тях екзекуциите са ежедневие, поне по един файтон наведнъж!

Путиноидите, като истински матросовци застават на амбразурата и пишат простотия след простотия.

ЕДИН глупак, дращи от сутрин до мрак и се мисли за най остроумния!!!

Стига глупости соросоид, кой нормален ще защитава убиец? Никой русофил не би защитил убиец какъвто и да е той, дори брат българин. Тук ням политика.

Нали знаеш какво е сорос?

Простотии пишат тия, които една трагедия и криминално деяние, веднага се опитват да превърнат в политиканстване...

jingiby

Както предположих в началото, руската връзка излезе наяве...

Ами дечицата на Палестина? Пилота на германския самолет може да е бил ислямист

да се открият данните за руснака с фамилия Герман, при положение, че режимът с Русия е визов?! Но е възможно да е от някоя република, страна членка на ЕС, тогава няма начин. До всички пишещи - руснаци населяват територията на бившата СССР, защо трябва непременно да е от Русия?!

Русия е федеративна държава.След като е установено, че едно лице е руски гражданин, значи е гражданин на рф, независимо дали е чеченски терорист- ислямист или православен терорист- етнически руснак.

Най мизерният мангасар и най простота пъструшка, след като са установени като гражданин га България, значи са етнически България.!. ха..ха

DIDA

Баламосват ни по същия начин, както с информацията за разбилия се Боинг, че "...действията на втория пилот Андреас Лубиц могат да бъдат квалифицирани като НЕПРУМИШЛЕНО УБИЙСТВО."

Горкото детенце, какъв ли изверг трябва да си за да направиш това? Спи спокойно при ангелите, детенце!

жалко за детето,но още в самото начало ми приличаше на путин,усещах нещо руско в него...

Това са руснаците. Жертвали своето дете за да го отнесат за храна на своите събратя...че след санкциите няма какво да ядат.

Уродите с необратими психични отклонения!

Щерев, ти си доказал се изрод, но след тоя коментар трябва да се измисли ново определение за такива като теб, а също и за поставилите плюсове.

Защо бе? Оня ден четох:Отишли трима рески учени в Сибир за няколко месеца. След време връщат се двама-изяли третия.... и това не е единичен случай .Има и книги издадени за руснаци канибали в Ленинград(обсадата). Другото което може да се предположи-търговия с органи.

Щерев е ...Щурев... Разработка на ДИРа е той! Той е като катализатор за предизвикване на бурна реакция ...като бензина в огъня или СО2 в газираните напитки ! Без него ...форума е ....скука ...скука ! Но де да беше само той ....

На ЩЕРЮ ГОРИВНИЯ от глад и мизерия само храна му е в кратунгера.!. И евтини горива ха.ха

Дано да не ме арестуват и мен. Не бих искал да прекарам остатъка от живота си в затвора.

Май не трябваше да се разрешава на рашаните да колонизират Поморие. Тия са жестока напаст.

ОООООООООООО,друго си е Марица 1-3,там са ангелчета!Кой ти поддържа имотния пазар ма мършо?!

анонимен

Когато изчезнат руснаците от българският пазар на недвижими имоти, цените на имотите може да паднат доста и да са по възможностите на много българи - български граждани. Но явно това не е добре за руските петоколонници в България и това е видно от коментарът ти. ПРЕДИ масово да дойдат руснаците, кой крепеше пазара на недвижими имоти, а? Пак путлер- така ли?

Путин е убил лично детето,негово подставено лице е купило апартамента за жертвоприношения към дявола и цялото руско правителство тайно идва в Родината да колят малки българчета!Информацията я имам от "пъстрото ухо"и не подлежи на съмнение!

Оле, вместо да свършиш някоя полезна работа ти си отделил толкова време да измислиш тази глупост.

И това ще се случи.

Ако изнесените данни са верни, то само мога да кажа БРАВО на разследващите! За толкова кратко време и такъв заплетен случай - това за мен е голям напредък по случая.

Руснаците започнаха да пренасят и проблемите си от неуредените си бизнес отношения в България. Това не е добре. България не е територия, в която руски мафиоти си уреждат отношенията с убийства, отвличания и други престъпления.

Pesh0

от кога това ? Мен ми се стори че от както Гръмнаха Гошо Мечката през 95 та е така .

Да разбирам ли, че за теб е проблем, че може да е русначе убито от баща си. А ако е българче убито от баща си съответно за теб няма проблем. Много са ви двойни стандартите нещо!

Соросоидите са точно толкова вредни колкото руските тролове. И едните и другите са банда неудачници продали се за мръсни пари и неспособни за нищо друго !!! Това е то " хибридната " война дето яростно се води по всички медии.

Pesh0

добре де аз сорсоид ли съм или руски трол . Да го еба ....

Ако седиш повече от два часа пред компа значи си някой от тях.

малеее,да не дава господ руснак да е замесен в това убийство(а),щото проруските идиоти ще оревът орталъка,че се води пропаганда срещу русия! не ми се мисли колко слюнки и псувни ще има ,докато се пишат коментарите,а болнавият може и инфарк да получи от яд!

Докато има антируска пропаганда, ще има и проруска такава. Толкова ли ви е трудно да повярвате, че повечето хора не са нито русофили, нито русофоби. Преди всичко трябва да се интересуваме от България и какво се случва тук. Самият факт, че едно дете умира по такъв начин в България е проблем на България, не на Русия. Проблем е на цялото ни общество. Обаче ние не сме като вас на хонорар и не пишем по 200 коментара на час и то всичките напълно безсмислени.

аз не съм на хонорар,аз съм работодател!

Като гледам точно ти си идиота и насаждаш омраза и провокации ;) От известно време гледам давате и нощни смени...

аха,значи като ви се каже истината,веднага го тълкувате като насаждане на омраза! аз затова се и моля да нямa руска намеса,щото ей такива като теб ще тероризирате форума,но съм сигурен,че няма да го бойкотирате,преставайки да пишете(за съжаление)!

Идиоти ли ги нарече ? Много точно !

Обама го е убил.............

натам отиват някои коментари---

Косвено, така се получава. Ако не беше водил войни из целия свят руснака щеше да си стои у дома и да не идва у нас, понеже е паднала рублата. Така детето щеше да остане живо.

Sir Obama si beshe prez cjaloto vreme v America.Viz Putler bljda izcheznaza edna sedmica,kade li beshe?

По фоторобота детето има някакви азиатски черти. След като казаха, че куфара е на рускиня, въпреки че няма начин да е тя - вече беше ясно, че определено е дълбоко руска работа това.

Ако добре си спомням държавите в Азия бяха 44-45. Но на вас веднага ви стана ясно, че детето е русначе, въпреки, че то няма типично руски черти. Браво! Надминахте по прозорливост жената на Сертов.

а руснаците от Bладивосток,да не би да са африканци?

Даммм, с тея широко отворени очи е само от Азия ! Големи експерти сте ! Я се разходи до антропологичния музей да видиш българските управници на Велика България с какви черти са!

Хм, нали уж не трябвало да се споменават етноси, когато става въпрос за убийство? Или сме свидетели на информационна война? И още! Знаете ли колко деца са изчезнали в България през последните няколко години? Защо родната полиция не ги търси със същия размах? Защо никой не собщава и публикува постоянно данни за тях? Защо трябва да има замесен някой чужденец за да си размърдат "за'дници;те?

Не е ли странно, че за толкова време не се установи дали ДНК на детето и жената съвпадат? Да разбирам ли, че за 1 седмица на това дете още не му е изследвано ДНК? А да разбирам ли, че на намерените останки от трупа на жената въобще до сега не са изследвали ДНК? Понеже до сега би трябвало да имат резултати от ДНК и на двата трупа. Нещо много бавно и мудно се движат нещата. Още при първата новина за откритото дете много хора писаха, че може да има връзка с трупа на жената, а нашата милиция чак днес се сетила за това?

В коментарите за разбития самолет пълно с недоволни тролове, че франсетата толкоз бързо чули записите от "черната" кутия. Тук пък същите тролове недоволни, че бавно се работи. Тия ДНК тестове и най-вече съпоставките за родственост не са нещо безкрайно бързо. Освен това ДНК профилите са нещо сравнително ново в българската криминалистика. Главно поради липса на средства. На Запад вече рутинно се пазят ДНК профили на всеки замесен или осъден за престъпление.

ДНК тест на 2 души или от два трупа със сравняване на генетичните профили струва 650 лева в лицензирана лаборатория. Не струват милиони и стават за ТРИ дни, "умнико" . И.....Трол не можеш да ме наричаш само заради това, че съм влязъл и написал мнение. По темата със самолета аз лично не съм изказвал мнение, така че само потвърждаваш, че си ограничен умствено, щом хиляди пишещи хора за теб са все едни и същи и все тролове.

а Путин дали е проверен дали не е той извършителят ?

Направо ме е гнус от такива като вас. Едно невинно детенце е убито и вие единственото, което намирате да кажете са си вашите политически глупости. По-добре да бяхте замълчали!

няма как да не е той, само той е способен на това.

Любопитна е другата следа - детето с турския баща, обявено за издирване от Интерпол. Свързали се нашите полицаи с майка му по телефона /тя била в Холандия/, и жената казала, че детето е живо и здраво и в момента е на детска градина. Ония се извинили, успокоили се приключило със случая. Останах с впечатление, че е било интервюнце по телефона - неподкрепено от каквито и да било доказателства. Ако е така - срам и резил.

И аз това си мислех. Точно така предадоха от МВР случилото се - обадили се на майката и тя казала, че детото Топакташ е добре и те казали : ОК, чао тогава! Супер непрофесионално отношение. Иска се снимки, разговор по скайп, това полиция ли е или не знам какво.

даже и за трагедия,има простаци,които настървено защитават своите руски убеждения! за мен убийците нямат националност-те са просто убийци! между другото,ако днк-то между детето и жената съвпаднат,то потвърждава тезата ми,че детето не беше търсено,щото близките(а) също не са сред живите!

Според новината детето е живяло с баща си в апартамент в София и съвсем логично по тоя повод се претърсва апартамент в Приморско. Браааво! Много "точна" статия.

Ю туба Сара добралась до "горла" Меркель: "Ты развязываешь войну с Россией!" Новости сегодня

Pesh0

Как не се сетих отначало , че ще е руснак , фашист и човекоядец . Та нали сме в ...... каква беше война ??/

Да се чудиш, как нашите нискочели ченгета стъкнаха този сценарий !?! Колко ли серии трябва да е този филм ?

А бе те ченгетата до тях да утепат някой и на убиеца му казват "неизвестен извършител", а тук го открили на морето чак. Смехурници.

Да се изгонят руснаците от България! Убиици такива, убийци на деца и жени...

Ти пак ли се появи бе, олигофрен

Водката е Виновна ! А можеше да изяде детето за мезе както Чикатило си мезил с жертвите !

Pesh0

ани хатели кока а зели Кука .

Юроде тук се пише само на Български език !

Висоцки. ни са мачи дъртак.

Защо изтрихте коментара за руските зверства...нима не е истина русофилски админе

Убил жена си, убил детето си и админа го крииии...админа защитник на улиеуц

Pesh0

не са , стои си коментара абуригени зяли Кука е страхотна песен , чуйте я

избраха да емигрират от т. нар демократична България за последните 25 години !! Години на потически геноцид и преследвания !! Най- черните години в новата история на БГ !!

емигрират защото руските бандити идват тука от хубава русия и не ни оставят на мира! Откога се дерът за тая наша земя и се командват мърсотиите по азиатски

Значи българите не намаляват,намалява населението на България.

ТЪПО е това да се случва в България, каквато и де е причината, както и за всички други убийства. ГАДНО!!!

Pesh0

абуригени зяли Кука е страхотна песен , чуйте я

се слуша с коментарите на Висоцки във вибокса например и грамотно превод.. което е трудно, защото не знаем как е бил Висоцки с английския... но подозирахме. кй ша рупа кука..