Искат 300 000 лв. кръвнина за убита банкерка

Тримата наследници на убитата в Бургас банкерка Павлина Йовчева са предявили искове за по сто хиляди лева за всеки от тях.

Обратно в новината

Коментари - Искат 300 000 лв. кръвнина за убита банкерка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

изроди ! убит е човек !какви банки какви пет лева? ми утре някой ще си убие хазаина че му е висок наема а друг инкасаторката че е скъп тока ! кой го е карал да вземе заем ? тя е утишла у тях да го моли ? и после заедно са го прахосали ? изроди сте !

Отивам...

На теб май не ти е ясна цялата картинката. Лично аз изпитвам уважение към този човек (макар че осъждам убийството) защото е един от много малките които се се осмелили да се противопоставят на тази престъпност. Жалкото е, че съвсем скоро няма да има и помен от идеята му и нещата ще си продължат по старому.

"Искат 300 000 лв. кръвнина за убита банкерка"-че толкова ли са скъпи банкерките.

Любомир Стойчев е невинен. Ако имаше повече смели българи като него, сега нямаше да има чиновнически рекет.

Банките са най-големите престъпни групировки,несъмнено и съответно служителите обслужващи са престъпници.

"Свобода за Любомир съд за изнудвачите" "Не всеки може да издържи да се гаврят с живота му"

Съд за роднините и за шефовете на банкерката! Да се провери имотното състояние на цялата рода на убитата, за да се удостовери дали отговаря на официалните им доходи ;)

Мога да ти кажа, че напълно отговарят имотите им на доходите. Два не особено големи апартамента и един напълно нормален автомобил. Имайки предвид, че на такава длъжност заплатата е почти пет цифрено число, тези имоти даже са нищо сравнение с Цветан Цветанов например, който със заплата около 2000 лв. е придобил 6 апартамента.

НО всички знаем каква е тарифата за одобряване на кредит - понякога стига до 20% от размера на кредита !!!! Иначе няма кредит !!! На мен за 3000 лв. една ми поиска 150 лв."да почерпи колегие" !

При такива случаи трябва да сигнализирате самата банка, защото тази, която Ви е искала пари, не е зависило от нея кредитното Ви одобрение, просто се опитват да Ви преметнат.

Като са го изнудвали, както твърди, защо не е сменил банката Уникредит? Забравяме един важен факт - отпускането на кредити се извършва от централите на банките, а не от клоновете. Т.е. няма как убитата директорка да е могла да му отпусне кредит.

Вземи кредит, опитай с честен труд да си вадиш хляба и тогава разсъждавай!

Аз имам кредити и знам, че това е риск. Кредитът е въпрос на избор, никой насилствено не ти го налага, плюс това има избор на банки.

Знаете ли как банките обвързват фирмите? Първо ти дваат кредит, после заплатите на всички и всички плащания са там, трето налагат залози и ипотеки на всички- търговско предприятие, банкови сметки, имущество, стоки, сгради, машини! Ако можете да смените банката- пробвайте! А колко ли ще струва? А дали в другата банка служителите няма да са същите изнудвачи? А кредити се отпускат при кредитен съвет- като искането се вняся от директора на клона и той дава предложение- за или против! Човекът е писал, молил се е е централи и навсякъде и какво е станало? Едно голямо нищо- защото от централата знаят, ама си траят, понеже и те са същите!

Как искате да отпускат кредити банките?.....без обезпечение ли? Та утре да фалират и спестяванията на хората да се стопят! Естествено, че има обвързване на фирмите с банките чрез предлагане на различни оферти и продукти. Банките си търсят стабилни постоянни клиенти. Но в повечето случаи след това служителите във фирмите ползват облекчени условия за кредитиране. А чували ли сте въобще за рефинансиране от други банки? Ако на фиримите им беше толкова трудно, нямаше шефовете да карат големите джипове. Да не говорим за ДДС-измамите, прането на пари и ниските заплати.

Всеки българин на протест, че не издържа да се гаврят с живота му някакви цигани с безчинства и дерибейства. Демокрацията и слободията им и не спазване на нормален обществен ред ни убива бавно и мъчително.на циганите се отпуска и опрощават всякакви кредите още о твремето на Костов.Затова въведоха валутен борд за да има поне малко ред след фалита на ДСК от циганските кредите за задомяване.Нищо не са върнали циганята от тези пари. Не разбирам защо ние спим и медиите не се занимават с циганите от които произтичат всички проблеми.Европа това го разбра и не ги иска.

Изглежда банкерите са висша.раса Струват скъпо Ние боклука да му мислим "Боклуци бяхме, боклуци ще бъдем!"

Малко са парите, които искат. Хрампарцунян тържествува на гърба на половин родина.

Интересно , колко българи струват заедно с цялото си имущество 300000 лева? нa колко да оценим близките си загубени по време на ПРЕХОДА?

Ама чакайте се га той я гръмна за щото го рекетирала заедно с други институции. Сега към рекета са е включила и родата ли?

Жалко, че се е стиганло до убийство на лихвар... банкер. Това можеше да се избегне, ако: https://link

...ЧЕ ПОТКРЕПЯМ ДЕЙСТВИЯТА НА ЧОВЕКА,СЛЕД КАТО И САМИЯТ АЗ СЪМ ЖЕРТВА НА БАНКОВИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА,ГУБЕЙКИ АПАРТАМЕНТ,САМО ЗАЩОТО ИСКАХ ДА РАБОТЯ,ЧЕСТНО,САМОСТОЯТЕЛНО С ДВЕТЕ СИ РЪЦЕ...В ТЕЗИ МАФИОТСКО-"ИКОНОМИЧЕСКИ" УСЛОВИЯ У НАС.... ...НЕ УСПЯХ,ЗАЩОТО НЕ БЯХ ПЕЕВСКИ,ЗЛАТЕВ,ГЕРГОВ ...ДОРИ ДАНЧО МЕНТАТА...С КОЙТО ЗАВЪРШИХМЕ ЗАЕДНО ВИНС-а въвВАРНА... ...С/У МАФИЯТА...САМО С НЕЙНИТЕ СРЕДСТВА......

Който иска да прави бизнес, трябва добре да си направи сметката. Дали ще може да печели и не само да печели ами да може да плаща и на работниците си. За жалост повечето български бизнесмени гледат набързо да забогатеят и не плащат на хората си. Аз лично съм пострадал от такива. Този наглец все повече е затъвал и сега изкарва банката виновна, че в един момент спират да му дават кредити. Но който и да е виновен, нищо не оправдава преднамереното убийство.

А защо трябва да работиш? Не работи и никой няма да те измами! Щом толкова добре разбираш нещата вземи кредит и работи в своя полза.Тогава ще имаш право да коментираш защото ще познаваш инвестиционния процес в България.

...."СМЕТКАТА" МОЖЕМ ДА СИ ПРАВИМ(особено хора като мен завършили Икономика ,9 семестъра ,през 1983-та,с опит и практика),НО НЕПОДГОТВЕНИ ЗА НОВИТЕ ДАЛАВЕРАДЖИЙСКИ,НЕИКОНОМИЧЕСКИ,МАФИОТСКИ УСЛОВИЯ,КЪДЕТО ..."СМЕТКИТЕ" СЕ ПРАВЯТ С БУХАЛКИ,А НЕ С ...ХИМИКАЛКИ.....

Пуснете човека, изроди долни!

Кавито и да са банките, не може всеки идиот с фалирал бизнес да стреля по хора!

И защо?

Защото утре някой психопат ще реши, че ти си му виновен за неудачите в живота и ще дойде да ти пръсне кратуната.

Като няма нормална правораздавателна система... човека е взел нещата в свои ръце...

Ами я си представи обратната картинка. Ако банката беше пратила някои мутри да го пребият понеже не може да си плаща кредита и няма как да го накарат. Ти ако дадеш пари назаем и не ти ги върнат, а с цялата си наглост ти искат още, как ще реагираш.

Не "не може", а е задължително. Банките убиха стотици българи и един честен БЪЛГАРИН, бивш военен, от истинските, раздаде правосъдие, а вие сипете хули по него. Сега липсва държава, а банкерите убиват българи по закон, който те са си купили от депутатите. И този разстрел трябва да е само началото докато куршума стигне и до най-наглата физиономия в България. Това е истинска справедливост!

Винаги съм се чудил как някои хора използват клавиатурата докато са в усмирителна риза....

Много ми е интересно понятието "кръвнина" ?!?!?! Когато някой плати 300000 лв на бизките, как точно с пари става компенсацията? Какви са тия блиски, дето уравняват живота на "близкия си " с левова равностойност? И какви са тия хора, дето ще приемат пари като обезщетение в подобен случай ? Демек "Мило,скъпо, искам те до мен!Ако ли пък се споминеш ,300000 ще оправят липсата!"

Що за глупости плещиш. Емоционалната щета е необратима.. В нормалния случай, тя дори е преобладаваща.. но това не значи че няма причинени и материални щети на близките на жертвата! Какъв ти е проблема.. защо е нужно да противопоставяш едното на другото!

ББ е виновен! Ако не беше изнудвал народа и банките да му плащат фъстъците, хората изобщо нямаше да стигат до крайности.

Само, че не се споменава в статията, че бизнесменът е имал отпуснато европейско финансиране и че за да му платят парите по фианнсирането, е следвало да получи заем, да вложи парите и след това да се възстановят от европейския проект. Не се споменава, че няма банка която да не отпуска кредит при представено писмо и договор за европейско финансиране и не се споменава, че банката е имала условие коя точно фирма да реализира строителството по финансирането от Европа. Всъщност, това не е било условие на банката, а на нейни служители които са раздавали кредити с пари, които са на вложителе (дори не на банката)! И едва ли само в тая банка се случват тези неща- просто хората си мълчат и търпят- е, не винаги както се видя!

Забрваил си да споменеш, че след като е отказал да работи с въпросната фирма, въпросните служители на банката така са спретанли нещата, че са фалирали фирмата на стрелеца (която между другото му е от 10на години, т.е. не е някой новобранец в бизнеса). Той твърдеше, че са му казали - помислиси за нашата фирма, защото иначе сте стане лошо, и е станало лошо.

Приготвях се да кандидатствам по Програмата за Развитие на селските райони ... някой ми се обади от София и ме информира, че ако искам да бъде разгледан моя проект трябва да отделя 30 % от сумата за която кандидатствам за едно "отговорно"лице. Иначе проекта ще бъде сложен за "отлежаване" при другите около 4000 неразгледани проекта. Теглих му майните на този по телефона, но и с проекта нищо не стана... После Бойко разправя по телевизията: "Народът е мързелив! Правете проекти и кандидатствайте, аз съм договорил 1 милиард и 300 милиона евро по тази програма... "

Не съм участвал личном, но от много места съм чувал, че за да ти пуснат проекта искат %ти. Ето за това сме на този хал - някой се е заседнал на синекурната позиция и си цоца. Много ми е интересно като избягат по-кадърните от кого искат кинти. Ако не се усвоят Европа ще ни ги вземе!

Не се споменава за всички подробности по молба на банката защото тя има интерес да се скрие цялата истина или поне част от нея.

Добре - смел е, но е тъп като галош - не трябва да се цели в пионките, а по-високо - по-ефективно и много по-справедливо е

Банкер ли е - не ми го хвали! До такива крайни стъпки се стига само от крайно отчаяние в корумпирана държава!

Корумпирана ти е тиквата, убиец и слаб търговец, да плаща и да лежи да му дойде акъла в главата.

това в тоалетната ли го измисли? или го познаваш лично?