Стотици се събраха на шествие в памет на убитата Яна

Около 500 души се събраха в Борисовата градина тази вечер, за да почетат паметта на 28-годишната Яна Кръстева, която бе открита удушена в парка на 10 юли.

Обратно в новината

Коментари - Стотици се събраха на шествие в памет на убитата Яна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А някой забеляза ли вчера как Йорданка Фандъкова изплю камъчето? Поиска собственоста на Борисовата градина, за да можела да инвестира??? Когато шайка бандити са решили да заграбят Борисовата градина няма да се спрат пред нищо и Яна няма да е последната невинна жертва ...Нека всеки сам си направи изводите откъде идва поръчката за това убийство...

Едно от убийствата, които се случват на всяка минута в света, според статистиката, не виждам какво го прави по-специално от другите, че се вдига такава пушилка около него. Просто една политическа пиар акция, която трябва да ни покаже докъде са ни докарали управляващите и колко хубаво е било по времето на Тройната коалиция ?!?!?

имала и митинг не е имало.

Писна ми от примерни граждани, които живеят "правилно" и затова нищо лошо не може да им се случи. Как може да осъждате жертвата, а не нейния убиец? И нима разходка в парка я 2 през нощта е нормално да бъде наказана със смърт? Какво си мислите - че убийците бродят само из парковете и не може да ви сполети същата участ у дома ли? Това е убийство, граждани с будна съвест и срещу убиеца трябва да се изправите!

Парковете са за това, за да могат хората да се забавляват. И аз съм бил тинейджър и съм се веселил с приятели по парковете, свирили сме на китари вечните бг песни, правили сме купон и любов...Тук чета коментари които ме изумяват, все едно са от пленум на БКП :)...

Не мога да разбера хората, които оправдават смъртта на момичето с: алкохол, наркотици, грозни приятели, руса коса и други подобни. Без значение каква е била, смъртта и е неоправдана и незаслужена.

Оставете и Цветанов и останалите, мнението ми отдавна е че Борисовата трябва да бъде изравнена и да бъде направена на нов квартал. Това е свърталище на всякакви изроди, наркомани, бездомници, пияници, и всякакви изроди. Това не е първия случай, знаете че това се е случвало и преди, като квартал ще е по спокойно според мен, не може да се охранява толкова голям парк от някакви пенсионери.

Такава тъпотия не бях чела по форумите от много време... Един хубав квартал на мястото на Борисовата, за да се настанят всичките мякащи селяни, в него... Мечтай си... Щото в София надойдоха всички скапаняци, затова се случва всичко това.

Много тъпо г-н РЗ. Моите съболезнования на родителите на Яна.

Сигурно ще сложат камери и ще одрежат лентата при откриването им............съболезнования на родителите.

Само не разбрах Яна е ли или не е клошарка? И какво е търсила посред нощ в тъмната част на парка - по това време нормалните хора отдавна спят?

кретенчо яна не е клошарка и е черпила същата вечер за успешно взетия и изпит за влизане в университета било е бъкано с народ там покйрай концерта и 2 вечерта даже да е било хич не е късно за млади хора а не пенсии кат теб дет стоят у къщи и лъскат на турски серияли..

Ще рече ,че аз когато работех за хляба нощна смяна съм бил ненормален???? Що ти не ......!

боко тикваров излез и ти кажи коя мутра уби яна

Тия приятели като ги гледам и страх ме хваща ... Особено това първото нещо с цикламеното кукуригу и татуировката ... Ако с тях е пила до полунощ в Маймунарника, направо да ги водят в районното и да ги разпитват - всеки става за убиец!

Аврора, вие гербокомунистите, не признавате човешкият живот, не обичате свободата, вие сте плевели които пречат на нормалните хора да живеят! За целта сте готови да оплюете и обезличите всичко! Няма да го бъде ! Ние сме Гражданите на тази държава и ще ви разкажем играта!

Ами хайде, започвай да разказваш!

Ти нормална ли си!?! Да не си била кварталната милиционерка преди '89, та все още съдиш хората по външния им вид? Излез, покажи се теб да те видим на какво приличаш (кавказка терористка, я неонацистка)!

Аврорке, дъщеря ми и още много други бяха там, и не смей да говориш годости, дано не те застигне това и теб, въпреки, че токива го заслужавате, а не нежното прекрасно момиче!!!!

Е, те тва точно, на първата снимка, нито е нежно, нито е прекрасно, нито е момиче! Аман от сълзливи и всеопрощаващи писания! Рисковото поведение води до нежелани последствия - това не е ли ясно като бял ден?! И аз на младини се разхождах и денем, и нощем, спях на отворен прозорец на първия етаж, за престъпност не знаехме какво значи на практика, само бяхме чели, че някъде имало някакви крадци и убийци ... А след това настана демосрация и нещата коренно се промениха - сега имам сигнални уредби, специални прозорци, решетки, мрежи, не съм вече на първи етаж, но въпреки всичко ме е страх, защото в кооперацията ни няколко пъти имаше кражби, независимо от СОТове и ключалки... и не се разхождам пеша вечер след 11 часа дори по осветените улици, да не говорим за паркове. Трябва малко мисъл да се влага, нали, за да не ревем след това и да стоим със свещи в жегата! Не може да има полицай на всеки метър, не става, а престъпниците са навсякъде - това е факт. С плюване няма да се промени.

А ако се бяха събрали малко по-рано да и дадат малко акъл да не кърка толкова много цена нямаха да имат - егати приятелите, с такива не ти трябват врагове

Цветанов, изпълзи от някой от апартаментите си и изпей "Нашата полиция, ни пази".

Не може! Не мога да се похваля. И освен това, трябва да пазя жена си!

Цвък знаеш ли колко го е еня за такива престъпления - виж, ако е да организира някоя зрелищна акция - да блъска хората с вратите или да им тъпче по ръцете...