Убиха председателя на фенклуб в Благоевград

41-годишният Димитър Сукалински – Банскалията e бил открит мъртъв в апартамента си в Благоевград, предаде БГНЕС. Той е убит с нож, има порезни рани по ръцете, получени при опит да се предпази от двамата си нападатели, които допуснал в жилището си.

Обратно в новината

Коментари - Убиха председателя на фенклуб в Благоевград | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нали Цецо каза, че е преборил престъпността и вече няма поръчкови убиства, няма отвличания? Каква е тази новина? На какво да вярваме, на това, което става около нас или на цецовите думи?

Кърджалийско време: мутри, мафиоти, политици, съдии, прокурори, ДС, милиционери, правозащитни банди с бели якички,....

ВИЛИ-ВИЛИ СКЪПО ДРУГАРЧЕ НЕДЕЙ ДА СЕ ВЪЛНУВАШ ТОЛКОВА МНОГО.КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ.СПОКО ВЗЕМИ СИ ХАПЧЕТО И ЛЕКА НОЩ.

Аман от този КГБ-ЦРУ-комуняга-Жеков, бяха писнали от него радия и телевизии, сега седна на стола удобно и драшчи простотии , избива комплекси, успокоява болния си мозък!!!!

На Пешо пожелавам, да не се случи убийство на близък човек или детето му ! Да сравнява посягане с вилица, удряне на шамар, без следа по лицето на убиеца и посинени тъй наречените "виновници" е цинизъм. То с просто око се вижда кой кого е удрял и кой е отнел живота на Марио.Жалко , че живеем в България, нямаме правосъдие и живота на едно 19 годишно момче не струва нищо, а то заслужаваше да ЖИВЕЕ!!!!!!

Никой не оспорва правото на живот на Марио. Аз не познавам фактите от първа ръка, а само от това, което се изписа и показа по медиите. Но факт е, че трима пияни младежи са нападнали друг, 1, младеж, който е бил трезвен и си е спял кротко в леглото. От там насетне всичко може да се случи, като се има пред вид в какви времена живеем: младите смятат себе си за безсмъртни и че всичко им е позволено, т.е. искам да кажа, че ако Марио го беше давал по-кротко можеше да е жив сега. Явно и тримата нападатели са имали лошо пиянство.

По думите на студента Илко, ако той не беше убил Марио, сега него са щели да погребват. Та истината е някъде по средата.

Си умерам от смях, като след всяко престъпление се повявават като главни виновници комунисти и антикомунисти. Много промити мозъци тичат из този сайт. А е толкова просто. Няма ГЕРБ, няма комунизъм. Той е бил лихвар и явно така е стискал за гушата клиентите си, че някой не е издържал и му е теглил ножа. Апропо, не беше ли забранено лихварството? Или при тия лихви на банките, хората предпочитат да ги грабят еднолични лихвари...

ДНЕС Е ДЕН НА ЖАЛКИТЕ МИЛИ КОМУНЕТА.ПРЕСТЪПНОСТ ИМАШЕ И ПО ВРЕМЕТО НА ТАТО ВИ.НО ТОГАВА БКП НЕ ДАВАШЕ ГЛАСНОСТ ДАЖЕ СИНОВЕТЕ НА ПАРТИЯТА БЯХА В ТОВА ЧИСЛО.ЯНЧО ТАКОВ- ВНУКА НА ТАТО ВИ И ОЩЕ ЗНАЙНИ И НЕЗНАЙНИ ВЕЛИЧИЯ ОТ Б К П. ТАКА ЧЕ КОГАТО ПИШИТЕ НАЙ-НАПРЕД МИСЛЕТЕ И ЧАТКАЙТЕ.

Знаеш ли хората са живели тогава и си спомнят колко по спокоен беше живота. И такива жалки хора като теб не могат да изкривят действителността и да променят спомените на хората, за щастие !!!

Абе хем е така, хем не е така. Тогава право да вършат престъпления безнаказано имаха само другарите от червената върхушка и техните роднини и съратници. Останалите граждани имаха голям страх и престъпленията бяха в пъти по-малко отсега, защото наказанията бяха сурови. Хеле пък за убийство си имаше в много от случаите и смъртни присъди.

ДА ПЕШО, БАШ ТАКА СИ БЕШЕ, МНОГО ТОЧНО КАЗАНО И ЗАПИСАНО!

Сега на никой не му пука и всеки право каквото си иска, защото: 1. Няма адекватно правосъдие 2. Поколенията се смениха. Старите, които имаха страх от закона повечето измряха или са грохнали старци. Новите поколения израсли на границата на прехода и след това нямат вече страх от закона. Освен това голяма част от тях живеят в някакъв нереален, техен свят. Прекалено много американски филми са гледали, прекалено много сърфират в интернет и това в съчетание с липсата на страх от закона ги прави масово потенциални престъпници. Те просто смятат себе си за безсмъртни: пият много, пушат много, дрогират се, слушат музика усилена докрай, пресичат улицата, където им падне без да се оглеждат и са готови да се скарат и сбият с всеки, който ги подразни с поглед или дума. Налице е тотална липса на толерантност към околните.

Ами според мен и не само според мен,надявам се престъпността ще намалее,когато намалеят хората,занимаващи се с престъпления!!Рано или късно всеки получава,това,което заслужава,а държавата не му е виновна .Не може до всеки престъпник да сложи полицай да го пази!Познавам момчето ,БОГ ДА ГО ПРОСТИ!

Демокрация по тези земи ние не видяхме, но усетихме на какво са способни онези, които още в училището си личаха що за стока са. Тъмни души, жалки креатури на задните ни дворове, аутсайдери на едно лумпенизирано общество, жертви на илюзии, видимо ненормални, вредни и излишни, озлобени и многобройни - това са мутрите. Явление, непознато в другите страни, където дори мафията е патриотична и се старае да пази гражданите си. Тези тук, родени в кенефа, не се спират пред най-гнусните разправи, плод на животински мозъци. С тях е държавата на милиционерите, ГЕРБ, реститутите, депутатите и всички онези кърлежи, които 22 години разсипват държавата ни. Да се говори за мутри без типовете във властта, значи нищо да не се каже. Хората трябва да осъзнаят, че са сами пред лицето на въоръжен, садистичен, фанатичен и фашизиран враг, пред ескадрони на смъртта и пред напълно реална възможност за крайно десен преврат именно от онези, които режат гърла. Размерите на кошмара стават непоносими и реакцията на нацията неминуемо ще последва - нужна е само искрата.

Драги ми Цветанчо , докато престъпноста се шири из страната ти осигурявай апартаменти за децата. И ако вашите авери стоят зад решетъчни двери Няма народа да се звери. Дано най после майстор се намери

Убийство с нож, е за съжаление модна тенденция, жесток начин за отнемене на човешки живот.КЪДЕ Е ИЛКО , УБИЕЦА НА МАРИО!!! Агитки да оневиняват хладнокръвен убиец от Добрич, това е поощряване на престъпниците.Къде е съда , веднага да се съдят тези изверги , дето посягат на нож.!!!

То в случая с Илко и Марио, не е много ясно кой на кого пръв е посегнал с ножа и вилиците както се разбра в последствие...да не говорим, че са били 3 срещу 1. Аз лично предпочитам да се убиват с ножове отколкото да се гърмят с огнестрелно оръжие или да се пребиват до смърт с бухалки, боксове и всякакви други помощни средства. При употреба на огнестрелно оръжие се случва често да пострадат и околни невинни хора. А пребиването до смърт е много по-жестоко от употребата на нож.

Наистина престъпността не е била такава след 1997. Голямата гордост на ГЕРБ - "борбата с престъпността" се оказа нискокачествена пропаганда. Мутренските времена се връщат. Дали защото ни управляват некадърници, дали защото крадците от БСП клатят държавата... не знам. Но факта си е факт - българите живеят все по-зле, а държава просто няма ! Като прибавим и ордите "братя роми", които безчинстват по селата нещата стават наистина грозни !

И моя пра-пра дядо е заклан в ханчето си край Разград, но тогава народът не е поискал обяснение от премиера, дори и от стражара....А който е станал лихвар, той вече се е прежалил и знае, че рано или късно ще умре от насилствена смърт.

Напълно подкрепям колегата...!

Да,ама премиера и палячовците покрай него не са декларирали че са се справоли с престъпноста на всеслушание,затова и никой не им е търсил обяснение

за днешното положение са пряко отговорни хората които в момента са на власт, затова им се плаща, затова са избрани, ако не могат да си вършат работата, тогава аут, както и теб ще те изхвърлят от работа ако не се справяш със задачите, макар че ти се справяш блестящо с твоята....

По цял ден ни заливат с информация за убийства, побойща, кражби, изнасилвания и ВСЕ НЕ СА ОТКРИТИ И МВР ВСЕ ОБЯВЯВА КОЛКО МНОГО Е НАМАЛЯЛА ПРЕСТЪПНОСТТА И КОЛКО МНОГО СМЕ ПАЗЕНИ ОТ РОДНАТА ПОЛИЦИЯ!!!! Е ГОЛЯМА ЛЪЖА Е НАШАТА ДЪРЖАВА И НАШИТЕ ДЪРЖАВНИЦИ!!

Ами човекът бил учен и някак си докато си чел, книгата взела ножа и го заклала!

Не бе не бе, balak. Видели са му сметката , щото е бил читател на Градската библиотека и понеже задържал повече от определените дни една книга; друг читател който искал да чете същата , загубил търпение да я чака да я върне в библиотеката и .................. му видял сметката.

Президент?! :) Малко като директор на водопад. Чудя се ако българското "първенство" по футбол спре, колко човека ще разберат. 100 запалянковци, които още гледат или 100 000 свързани с футбола - президенти, директори, треньори, гастрольори и тям подобия :)

Като чуете ,че лихвар, банкер и друг кръвопиец е умрял НЕ ЖАЛЕТЕ ГО!!

тоя го знам....каквото повикало, такова се обадило. За умрелите - или доборо, или нищо.....в случая, по-добре нищо.

Всички фен-клубове са се превърнали в бандитски бригади. Футбола е само за параван. Наркотици, лихварство, престъпност - това са основните занимания на тези групички. Прякорите им говорят красноречиво за интересите им - Дучето, Хитлера, Прасето, Фашиста.

Все още има остатъци от мутро-комунистически групировки. Утехата е, че взаимно се чистят.

Най-вероятно лихваря си е получил лихвата.

Че какво ти е виновен Цветанов,като навред е пълно с малоумници,израснали по-времето на тройната коалиция.

Точно така тъпо герберче обясни им го на тия хора глупавите, какво е виновен шефа на полицията, че има престъпници ? ?!?

А ти "остро"комунистче помисли,кой създаде организираната престъпност-ако имаш малко мозък в главата си ,разбира се...

Не знам обаче всичките им показни акции на ГЕРБ се оказаха прах в очите, престъпността се шири както преди, а държавата седи наблюдава и коригира тук там, прибирайки някой нещастник, който не е угоден на мръсните ни политици. Цялата ни държава е едно голямо кралство на мафиоти и престъпници, в което обикновените граждани са безправни крепостни селяни.

няма страшно,през септември ще ни приемат в шенген и всичко ще се оправи-така каза цецо щрауса.

Ний сме комунисти мързеливи - тъпи, упорити и крадливи. И когато Бойко ни удари, викаме "Стегнете се, другари"! Секна вече наш'та далавера място веч' не можем си намерим. Вадим от ръкава СРС-та, но ще ни излезе ли късмета?

Драги ми stamatoff, не държавата стои и наблюдава как се шири престъпността, а народа ни спи и не вижда как нямаме, а ма вече съвсем нямаме държава, а само пожарникарска команда. Спете спокойно!!!!

да така е преди 3 години бяхме цъфнали и вързали, 20г. безнаказаност да ние мислиш , че ше се обезличат с 3 г работа.Българите масово мислят как да шмекеруват , как да излъжат и как да прекарат всички за да не са прекараните те.Това е , който и да дойдат на власт , няма спасение докато не се построят още затвори и не се прилага закона до дупка.

А ти си от платените червени драскачи. Тоя път това ли успя да измислиш?

Истината, е че Бойко никога нищо не е удрял, никога не е преборвал комунистите или каквото и да е. Истината е, че Бойко махна хората които крадяха на тройната коалиция и ги замени с негови хора които вършат същата функция. Истината е, че всички ключови кадри на герб са бивши хора и офицери от държавна сигурност. Истината е че данъкоплатците хранят армия от полицаи и че за 5-6 месеца престъпността може да бъде изчистена до минимум, само че това не се предприема !

Хммм, според мен убитият, "Банскалията", е всичко друго, но не и обикновен гражданин. Подобни престъпления стават ежедневно във всички демократични и недемократични държави по света. Не виждам защо е това мрънкане. Демокрацията върви ръка за ръка с високата престъпност. При соца беше много по-спокойно, но нямаше демокрация. Няма пълно щастие...така е уреден тоя свят:-))

Приятелче, Недей да съдиш държавата. Него познаваш този лихвар и незнаеш за кавко иде реч.

Господине, и американските момчета - "тюлени" да дойдат в РБ, няма да могат да изчистят престъпниците и мафията - все рожби на червените вождове и техните господари от източната Империя на злото.

Ми като не знаеш, защо пишеш бе човеко! Ти сигурно не знаеш, че престъпленията са част от общистевните отношения, поради което всяка нормална държва издържа правоохранителни норми. ГЕРБ, а и която и да е друга партия не може да изкорени престъпността. Ако се интересуваш от тази тематика - ЧЕТИ БЕ ЧОВЕКО!

Че в сенчестия бизнес така се работи!

к'вото повикало такова се обадило

Къде е сега Цецо - цървула и да ни обяснява как престъпността е намаляла и няма убийства. Време е да се подаде оставката от физкултурник и служител на ДС и свирка не става.

Да се привикат също Обама, Меркел и Саркози, защото и там има убийства. Тъпак...

Да и там има ,ама не се пъчат разни нискообразовани идивиди като тебе,Петров,че са се справили с организираната престъпност,глупако

ти вероятно си триста пъти по-голям цървул, но не пропускаш да критикуваш - платено мекере

Драги ми etrov, не питай къде е цецо, а питай къде е тоя народ , дето тътрпи ли търпи как държавата стои и наблюдава как се шири престъпността, а народа ни спи и не вижда как нямаме, а ма вече съвсем нямаме държава, а само пожарникарска команда. Спете спокойно!!!!

Ами да вземе "целия" този народ да се вмести в апартамента на лихваря и да го пази от убийци...Или бабичке искаш премиера да спи под леглото му и да го защити?