Напрежение в САЩ след новото убийство на чернокож

Кметът на американския град Бъркли Тиъдър Хоскинс призова към спокойствие, след като бял полицай застреля чернокож младеж във вторник.

Обратно в новината

Коментари - Напрежение в САЩ след новото убийство на чернокож | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИМА ГОСПОД-СПОКОЙСТВИЕ.

САЩ са обречени на гибел,дори да няма война или финансов колапс,те ще се сринат по демографски причини, цветнокожите вече преобладават,навлезли са дълбоко в много административни звена, но нямайки интелектуален потенциал за това, забъркват какви ли не каши.В името на расовата равнопоставеност,белите ги търпят,но виждат че нещата се влошават ,пример фалита на град Детройт управляван от чернокожи.Но духът вече е пуснат от бутилката и времето работи срещу Щатите,въпросът е не дали, а кога ще се разпаднат!!!

САЩ са свръхцентрализирана авторитарна държава.Вертикалното подчинение личи най-вече от подчинената местна полиция на ФБР. Всеки е гледал криминални филми по тези въпроси. От др. страна е прав колегата за демографските огромни проблеми. Така е с афроамериканците, потомци на роби, експлоатирани 270 години. Така е с латиноамериканците ,на които плащаха една трета от нормалната надница.Югозападът, анексиран от родината си Мексико/Тексас,Аризона, Карифорния/ вече има водачи и нова нация. Въпрос на време е да се отцепят и присъединят към Мексико.

Г-н Убама трябва много да се ПАЗИ,че тези полицаи както са подпукали ЧЕРНОКОЖИТЕ?

Абсолютно си точен! +++

атакистките подлоги работят на обратния принцип. те са малко, но с много никове и ип-та. но за сметка на това са злобни, малки човечета, които до обед мразят себе си, а останалата част на денонощието всичко що е живо.

Странно нещо са Атако- Русофлите Всеки ден в Раша - раша - радина наша си отива от литиев чай някой неудобен , жърналист даречем , но нашия комунист реве с глас , гърло и сълзи за човекоподобния наркотрафикат отстрелян от уестърн героите.... Ехх ако плачехте такаи за Политковская комунисти...

Че до Новата година на ромейците(банго Васил) не те виждам! Ще трябва твойте сънародници да ти направят процедурата с кофата ледена вода, белким даврандисаш!

тези дори не са русофили. питайте дори руснаците дали обичат подлоги, на които никой не може да разчита. аз не бих доверил на тези да ми из хвърлят боклука, за да не избягат с него... хахахахахааа

На глобално налаганият "НОВ СВЕТОВЕН РЕД"! А на практика това ще се окаже не ред, а НОВ РОБОВЛАДЕЛСКИ СТРОЙ, в който нигрите отново ще трябва да заемат отреденото им ново-старо място в Алабама и другите южни щати! В литературен аспект това е нов прочит на известният роман на Хариет Б. Стоун - "Чичо Томовата колиба"! Да не говорим за възраждането на Ку клукс клан и съда на Линча! А бе...хАмериканската мечта в действие...

малка неточност обаче, всички ще са (сме) роби не само черните. под пълен контрол.

няма как да се реализира тая идея. Колкото и да се напъват НПО-та и талмудисти хората по света обичат разнообазието на култури и никога няма да се примирят с едни общи културни ценности, особено от съвременния г.йско-ку..енски западен тип.

Може да не искате,но в САЩ има демокрация.От цялото население 42 % са цветни.В затворите повече от 80 % са цветни, а САЩ е на второ място след Китай по абсолютен брой затворници - само 22 милиона-торе долу на 10 цветни двама са на топло.

Див рaсизъм цaри в СAЩ ,никaквa демокрaция нямa тaм,сaмо лицемерие ! Нaциятa им е тотaлно изперкaлa !

КОМШИЯТА ДЖОРДЖ Е ВСЪЩНОСТ ГАБОР .. ОБАЧЕ КАТО ИДВАТ В АМЕРИКА ПРЕЗ 1950 РОДИТЕЛИТЕ МУ СМЕНЯТ ИМЕТО ЗАЩОТО СЕ ГАВРЕЛИ С НЕГО В УЧИЛИЩЕ ЧЕ БИЛ УНГАРЕЦ :))))

а габор е в същност диорд... шорош.

ТАЗИ ГОДИНА ЗА ПЪРВИ ПЪТ ПРИ НАС В АМЕРИКА ЧЕРНИТЕ И ЛАТИНО УЧЕНИЦИТЕ СА ПОВЕЧЕ ОТ БЕЛИТЕ УЧЕНИЦИ - 52% СРЯМО 48% ........ ... ТИК-ТАК , ТИК-ТАК ТИК-ТАК ....:))))

СЛЕД 2 ПОКОЛЕНИЯ УЧЕНИЦИ - 20 ГОДИНИ ... СЕ СЕЩАТЕ КАК ЩЕ Е :)) ...

много добре се сещаме как ще е, само защо сащ направиха стена с границата си към мексико, израел дигна стена с границата си с палестина (сигурно това са "демократични стени и за тях може), а европа трябва да приема охотно всеки престъпник, джихадист и платен от службите на щазите салафист. като тук далеч, далеч не става дума за онез, които търсят по-добър живот на други, различни от родните си места. все пак, тази ваша статистика може да показва, че все повече хора от "презряната" каста започват да посещават училища, което е рядко срещано явление по света. вие как мислите?

Сащ граничи с латино-държави или бъркам? И като испано-говорящите станат повече какво?

Уважаеми американци! Направете импичмънт на Обама и си изберете някой нов, по-добър президент. В противен случай има опасност Обама да доведе Сащ до расова война, а света до Трета световна война.

И защо като е проснат на капака на автомобила ще вади патлак при насочено срещу него оръжие?!! Заради сина редовно ходя на кино, как мислите дали за Хобита са опитомили някой летящ змей. В тези филми 90% е компютърна симулация. Един добър специалист може за нула време да направи от негърчето рамбо, особено на охранителна камера. Как така пък другите камери, които се контролират не се среботили.

дя-до

Браво ме Шерлок, как не се сетихме, че от охранителните камери се правят сериите на Рамбо. Мама му стара, що нема един вирус срещу дебили, та да са куртулиса светът.

на путьо май няма да му мине номера, скоро ще го разкрият..

Браво , дирници ! И на този светъл празник не изневерихте на стила си / по-скоро на абсолютната липса на такъв / , да ни занимавате с проблемите на толкова близката ни географски и на сърце , страна; :)))) Весели празници , Българи ! Светлината да е с нас ! Със здраве !

скриването на новината можеше да направи света много по-щастлив, може би, но едва ли щеше да реши проблема. нима наистина смятате, че като си заровите главата в пясъка и задиникът ви не стърчи нагоре? годината не е 1956, ако не сте забелязали още и това, което се случва някъде в задокеания бързо-бързо може да застигне всяка точка на Земята. ако вас не ви интересува тази новина - просто я подминавате.

Фашингтонска "ДЕМОкрация" -да Живее Черния Фюрер

В САЩ 13% от населението са черни, но са отговорни за 80% от престъпленията.

Коуеда е, гребе да има поне 3-ма отстреляни. Иначе нема васалба.

Ловният сезон продължава

сякаш "ефектът" е нарочно търсен, или пък трябва да си напълно обезумял, за да вадиш оръжие пред полицаи, чиито колеги бяха буквално разстреляни дни преди това. освен всичко друго, много добре се знае, че изобщо не трябва да вадиш оръжие, без да имаш не само намерението, но и решението да го използваш, било то и само в краен случай. а такъв случай на самоотбрана просто няма. но лавината (на омразата и разделението) е предизвикана и няма кой да я спре. поне с тези примери.

Е ми просто не го е извадил, а след като са го гръмнали са му подхвърлии патлака. За камерата нали е ясно, че няма да има кой да я провери дали е манипулирана.

ами като сте очевидец на подобно действие е редно да се обадите. инак ставате съучастник в престъпление. ако не сте очевидец - то сте поредната плюнка, която разпространява интриги и доноси.

дя-до

При найсе милиона негри и преобладаващ процент на престъпнците сред тях, за всеки застрелян мангал ли ще вдигат бунтове? Добре е нашите управници да се ориентират какво ни чака ако още малко разпуснем нашите негри.

Да. Хамериката печата ликовете на Вашингтон и други хамериканци от Стара Европа върху вестни и хартии, не струващи и една стотинка, нямащи никаква стойност и необезпечени с реални активи, а останалият свят им придва стойност.... Пародия. Да се смееш ли, да плачеш ли....

Америка печата доларите, а останалият свят им придават стойност. Временно. Това се нарича демокрация. Иначе по нищо не си личи, освен ако не съм научил правилната дефиниция.

ДА ПЕЧАТАТ ЛЕВОВЕ ТОГАВА

Да ама продадоха печатницата , на същите тези дето печата долари! Изводът си го направи САМ! Весела Коледа!

това са американските цигани

Аз

Няколко факта по въпроса за расизма: 1. В робовладелския САЩ (преди гражданската война): --- процент от белите граждани - робовладелци - 1.4% --- процент от белите граждани-южняци - робовладелци - 4.8% --- процент от свободни черни и бивши роби, станали робовладелци - 28%. 2. Либерия - държава в западна Африка, основана от освободени американски роби през 1820-1847 год. Първи задачи на освободените роби: - да изритат местните племена от земите им; - да формират т. нар. америко-либерийско малцинство, което е предопределено да властва на местните. И то властва - от 1847 до 1989 год., когато на оригиналните африканци им писва и се разбунтуват, което води до перманентна гражданска война, в която досега са избити около половин милион души. Досега... 2+. Сравнете поведението на освободените американски роби спрямо местните африканци с поведението на завърналите се от вавилонско робство евреи спрямо самаряните - евреи, които не са напускали родните си земи. 3. Сигурно повечето сме гледали великия филм "Амистад" - направен по действителен случай. И, естествено, сме съчувствали на борбата на Синке - отвлечен от родната си земя и завлечен през половината земно кълбо, за да бъде продаден, заедно с други нещастници. Айде съчувствайте им пак, като знаете, че след завръщането си в Африка, голяма част от тях, воглаве със самия Синке, започват да се занимават с отвличания и търговия с роби! И що не - вече са изучили нещата в подробности... Пази боже сляпо да прогледа...

И като изтъкнат соросоид пишещ не от вчера, свенливо пропускаш първо-причината за всички тези (в голямата си част спорни "фкати"). А тя е диващината на англо-саксонските конквистадори, загубили всякаква човечност и задръжки в името на златото и печалбите. Нека не забравяме, че както тогава, така и днес (в "демократично" БГ) американските колониалисти започнаха с разрушаването на образователната система и злобни напъни срещу БПЦ, опитвайки се по този начин да превърнат хората в животни ! Американци! Англо-саксонци! Фашисти и расисти до мозъка на костите си !

Атакист не е пристрастие към политическа партия, атакист е диагноза!

Нека се изпотрепят антихристите бе, вие какво се възмущавате?

Много "коледни" американски филми гледат- вижте какво излъчват по телевизията на втори канал в най-светлия ден за християните- Сам в Къщи, концерт на Лили Иванова и други подобни блювочи. А американската нация била християнска и вярваща в Господа Иисус Христос.... Не само не е вярваща, а и Богоборческа тази антихуманна и античовешка американска цивилизация....

а ти кво искаш - църковни песнопения ли да слуша народо?! тове е просто един езически празник, който е бил приспособен от християнската църква за нейни цели

Все някой ден ще ти припари на задника- я здравословно, я житейски грижи, я душевни грижи... Тогава да не запееш друга песен? Спомни си тогава за днешния ти коментар.... Весели празници.

В США няма лабаво особено ако насочиш оръжие към полицай. То и тук няма, ама ги оставят живи, докато тям държат на по- високия стандарт. Мисля, че е добре Бат' Бойко да отиде да се срещне с Килари Хлинтън и да я пита защо стрелят по циганите и дали не иска да им попълним бройката от нашите? Точно в този момент Бат' Бойко трябва да е пределно човечен и щедър! Всички ще останат доволни. Като малък най- ми беше любимо да гледам мангустите с дънки, но после нещо започнаха да слагат по- често розово и престана да ми е готино да гледам циганин с розови дрехи..Направо ми потичаха сълзи и залютяваше на очите.

Аман от нагли чернилки, търсещи повод да се правят на дискриминирани и репресирани. Не стига,че вършат престъпления,а искат и полицаите да бездействат единствено заради цвета на кожата им. Може би етрябвало полицая да чака бандюгата да го гръмне,та и него да го обявят за герой посмъртно? После се чудим откъде нашите мангали черпят идеи за нагло поведение...

всички под преттекс на цвета си тарсят лесния начин да нарошават закона. пакита в англия турци в германия африканци в франция а в щатите всички на куп

Петко плет плете, през три пръта преплита - препиши това 100 пъти за домашно, за да си оправиш правописа.

Задой му нещо и с "във".

Petko.o.o.-неграмотнико,как не ги е срам такива хора да пишат по форумите,един третокласник би се справил по добре!

Ако е цветнокож, или е от бг - само така.... No koment - Наздраве!!!

да им изнесем и малко нашенски мангали. За разнообразие, а и опит малко да натрупат. И не малко само - всичките да им ги изнесем. Да ги научат и обучат на хамериканска демокрация ... и там да си ги държат.

Нека хамериканците се гърмят един в друг колкото си искат. Това е тяхната хамериканска демокрация. Имат независим съд който отсъжда по закон. Както винаги, бялото ченге е невинно, а чернокожият се отправя към електрическия стол.

харуснаците па тепат украйнци

Разпалване на междуетническо напрежение ще има в целият свят. Технологиите са ясни отдавна. Целта също. За да наложат новият ред, трябва първо да създадат невиждана по своята мащаб социално икономическа криза в в целият свят и да тласнат хората в отчаяние. Тогава когато тези хора са готови да се примирят със ограничаване на свободите в полза на "сигурността" на новият Вавилон, ще попаднат в капана на лукавият. Четете Откровение от Йоан и пророка Даниил. Историята се винаги се повтаря но само умните и паметливи хора се поучават от нея.

Коментара в безлична форма, макар и цитат, не отваря затворените очи и умове! Трябва открито и ясно да се каже, че става дума за ЕВРЕЙСКАТА МАФИЯ, във всичките и проявления - масони, билдерберги, тамплиери и поддържащите я марионетки като брикета Обонго!

да, те стоят зад всичко това. и бъдещето доста мрачно ми се струва.

Да, но има надежда. Йоан казва,че те ще се провалят. Всяка диктатура се проваля рано или късно.

Ще се провалят но много хора ще бъдат излъгани от змея приемайки фалшиви религиозни учения за достоверни и ще загубят възможност да се спасят. Затова хората трябва да се придържат плътно към библията за да не бъдат заблудени в тези последни времена.

В Протоколите на сионските мъдреци пише същото.

...".Когато Псаки каже нещо-това е комедия !Когато Обама го повтори, тогава е трагедия.." Лари Кинг Това е определението на американската пропаганда, казано от един от великите журналисти. САЩ изгубиха поддръжниците си по света и в страната си на 40%. .." Ако искате да видите национализъм, фашизъм, бедност и нещастие, разходете се вечерно време из Харлем и Бруклин. "Джими Картър ..." Кучешкото чучело на име Псаки с травеститска интонация заклеймява Русия, без да прави сметка за ответния удар на тази велика ядрена свръхдържава....Говори от името на Обама и заплашва руския народ, който още повече се сплотява около Путин. Америка има само един изход-да признае Крим и да изведе всички ЦРУ и военни специалисти, както и спецчастите си от Украйна, която трябва да бъде неутрална във военно-политическо отношение държава. Отварянето но нефтените запаси на САЩ е невероятно престъпление.това се прави, за да се упражнява натиск върху Русия, без да се помисли утре как ще се попълнят тези запаси и колко ще струва нефта.... ...Глупави съветници избира само глупав ръководител../по отношение на Обама/ Хенри Кисинджър-интервю пред СиБиЕнСи/23.12.14

Дори Хенри Кисинджър си дал зор да каже нещо?! Май наистина работите там са много по-зле отколкото предполагах.

като имаш Филиповци?

Copy - paste едно и също във всички теми , а !

фюрера

Путин е виновен....

За цялата дандания вина имат медиите, крадеца си е крадец, бял, черен. Само, че като се пише в медиите , става сензацията и разсизъм!

В България е същото. За учил и за неучил - "абе кой ще ти работи за 600лева!". Хора с килийно образование (ако имат изобщо) се набалбукват с кредити подлъгани, че могат да притежават лъскави боклуци подобно на преуспелите, а после държавата им е виновна, че не ги е опазила от хищните ръце на банките. Кое е по-различното?

Това беше за 15:13

ами ти си работи за 600лв, нали така не е научила партията - да не надигаш глава. А, колкото до темата - да ги застрелват щом са крали!

Америка не е това, което показват Холивудските компании. Ножицата между бедни, по-богати и свръхбогати е огромна. Тепърва ще им гледаме и на тях сеира.

Съгласен съм с вас. Мисля че няма да устискат до следващите президентски избори дори. Шоуто ще голямо, но за жалост няма да го дават по телевизията, което много ме огорчва.

Да ама американската мечта е за тези с ум в главата ,които създават нещо.А боклуците от цял свят си помислеха ,че долари валят от небето и всички хукнаха за Сащ!!

Така наречената "американска мечта" се базира единственно на безкрайната човешка алчност, която рано или късно се връща като бумеранг и унищожава всичко по пътя си. Общество, което поставя в своите основи парите, е обречено. Както и да наречете неговите принципи - "мечта" или "демокрация", алчността си е грях и то смъртен грях.

Винаги, когато има видеозапис на инцидента, трябва да се показва на обществото максимално бързо. Инак остават съмнения. Ако е имало вадене на пистолет, пипане, дори не насочване, то служителят в процес на изпълнение на служебните си задължения може да ползва сила. На частичния запис се вижда, че той по-скоро бяга от нещо, тича или отскача назад, пада... Така беше и със случая с малолетното момче с пистолет аиграчка. Вижда се, че има посягане към оръжието, а полицейският служител дошъл по спешен сигнал е близо. По аналогичен начин стоят нещата и с родните изцепки. Имам предвид Латинкова и Върбанова. Криха Нели Върбанова една седмица, крият записи, макар и от отдалечена камера, два месеца. Ами остават съмнения, няма как да не останат.

Още от вчера е публичен видеозаписа

Много по важния въпрос който всеки трябва да си зададе...е за "най-голямата демокрация" като цяло в лицето на Америка когато искаме да сме като тях. Америка не е дъражавата която 90% от хората познават от филмите. Много ми е странно когато страната с толкова много мафия,наркотици, престъпления и социална несправедливост, подслушвания и контрол над населението налага своята "демокрация" по цял свят.В Америка има едно "хубаво" нещо и това са парите които ФЕД печата непрекъснато за да могат компаниите им и много хора да стават все по "богати". И 'богати" слагам в кавички не защото не са богати а защото долара е толкова силен не колкото икономиката на Америка а колкото политическото им влияние по света. Ако то отслабне долара ще бъде със стойността на японската йена в най добрия случай.В САЩ се произвеждат и изнасят най-много долари и "демокрация" за да могат да бъдат сигурни че всички ще искат долари.

я иди първо поживей там, а?

Кисел ти е мозъка.

Ако беше поне малко безпристрастен щеше да намериш поне едно добро нещо излязло от САЩ - най-лесно е да се поинтересуваш какво знание има в компютъра на който тракаш празни приказки и кои са личностите зад това знание!

ще дъвчем случая... Този млад-еж нещо е отсъствал от урока за това що е държава и как следва да се оказва съдействие на полицията, а не да и се вади оръжие.. Бе тия черните и там станаха "много самоосъзнати" както и тук някои със загар от маалЪта..Трябват нови закони и бързи процедури по отношение на ония, които игнорират служебните задължения на полицията и защитата на всяка собственост - държавна и частна.

ДА НИ ПРЕМАХНАТ ВИЗИТЕ ЗА САЩ, ТАКА ЩЕ СИ ОСТАНАТ МАЛКО ПО-НОРМАЛНИТЕ ПО ТЕЗИ ТЕРИТОРИИ

Предполагам си ром!

Не, циганин е!

Светът иска Майдан в сърцето на Америка! Хайде, сащисани, време ви е и на вас да изтърпите една цветнокожа революция!

С ПОВЕЧКО ПАТАКЛАМА АКО МОЖЕ И ЗА ДЪЛГО ТА СВЕТА ДА СЕ КУРТУЛИШЕ ОТ НЕПРЕСТАННИТЕ ИМ ПОПЪЛЗНОВЕНИЯ И ВМЕШАТЕЛСТВО

че те са имали, за разлика от много други