Коментари - Американски магнат е арестуван заради серия от убийства | Днес.dir.bg

Американски магнат е арестуван заради серия от убийства

Американски магнат е арестуван в Ню Орлиънс, в щата Луизиана, заради серия от неразкрити убийства, за които се издаде в документален филм.

Обратно в новината

Коментари - Американски магнат е арестуван заради серия от убийства | Днес.dir.bg

Коментари

Сега наште по чертите на лицето му ще познаят убил ли ги е ,виновин ли е???

Както много мъдро казва народът,"расото не прави попа..." "Уважаван"член на обществото според US (изкривени)стандарти и над всяко подозрение.... Разбира се,причината да убие тези хора,не е това,че е богат!!Всяко стадо си има мърша и това важи за бедни и богати! Въпросът тук,е какво ще кажат форумните карикатури,които изпадат в екстаз като чуят да става въпрос за US...... И ни убеждават,колко е перфектно всичко там,включително съдебната система,която не прави разлики.... Щастливи те,в невежеството си,не си правя труда да се уведомят,че от "бързите процедури"за наказването на "виновния",почти 30% от затворниците са невинни... Което означава,30% от виновните,на свобода.....

че не си никакъв информатор, а си дезинформатор! В този сайт не съм срещнал някой, който да " изпада в екстаз като чуе да става въпрос за US", или да убеждава "колко е перфектно всичко там,включително съдебната система". Аз самият много пъти съм писал, че в западните страни, вкл. в САЩ има работеща съдебна система, но никога не съм казвал, че е безгрешна. Просто разликата между американската (примерно) и руската е ОГРОМНА! И е в полза на американската! Това са различни неща. А в този сайт почти всеки трети боготвори Путин, всеки пети демонизира Обама и/или Меркел! И в постовете и най-яростните противници на Путин и путинизма не съм прочел обожествяване на Обама! Просто човек трябва да е много примитивен за да обожествява жив човек, та било и той да е някакъв лидер. Само в дивашките племена почитат вожда си като божество!

на "изкривените" US-стандарти? Руските? С убийствените нива на корупция? И в развитите западни страни (демократични!) има корупция и престъпност (и организирана, и битова). Но в диктатурите и авторитарните общества те са многократно по-големи! А в днешна Русия на практика управляват най-терористичната организация в света в последния един век заедно с креатурите си - различните престъпни групировки: Тамбовская, Солнцевая, Узбекская, Уралмаш и т.н.

"действал при самозащита и че има синдром на Аспергер." Ми той същински Путин, бе. :D

Да,да... Само,че в САЩ е уважаван член на обществото,не в Русия,нали?? Освен това,не руският съд е гледал през пръсти обвиненията срещу него само и само защото е богат-а американския... И не е първият случай там... Значи,според твоята логика,възхваляваната там система,ражда путинковци!! И с техните полицаи така бе!!Стрелят където им е кеф и хоп-самозащита!!Дори деца екзекутират... Много ти е смешен коментарът!!! Самият ти,си трагичен направо....

Хм, ми аз за това го написах, щото е смешен. :D Нали от АП казаха преди седмици, че Путин имал Аспергер.

ако не ги е споменал по именно, а само е казал "убих ги всички" пак ще го оправдаят, може да става въпрос за мишки, хлебарки или каквото се сетиш.

Толкова пъди заподозрян и оправдаван ... не е ли странно? Май си е плащал на правосъдието.

пъти

И какво стана с прословутите американски закони, пред които всички са равни, американското правосъдие? Прах в очите, парите навсякъде са си пари, разликата е само в количеството!

d4

Всичко, което може да се купи с пари е евтино...

Ми то всичко може да се купи с пари. Ако има нещо, което не може то не е във властта на човек.

Каква неизбежна отбрана при кражба на сандвич! Някой не е в час.

Борил се е с глада, и е трябвало на момента да хапне за да го надвие, иначе умира от глад на момента. Не е ли на живот и смърт питам??? Хахахахаха идиоти скапани алчни.

Определено многото долари имат силно убеждаващо възействие върху американския съд. За бългаския да не говорим,там личното убеждение на съдята е в праяка зависимост от дебелината на пачката.

В крайна сметка Дъст ли е, Дърст ли е.. Не става ясно от статията. Средностатистическия дираджия, може ли да се похвали и със средно образование?

Е к'во значение има? Ако го усмъртят, ще му е все тая, какво име виси на плочата.

Няма, този текст е на ниво 5-ти клас.

ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!!В САщ да има такива хора-НЕВЪЗМОЖНО.Прекратете с руската дезинформация долни русофили.Та там хората са от ХЕРУВИМИ нагоре.Аз съм бил там и съм видял едни БЛАГИ,смирени,кротки,благонамерени хорица-на мравката път сторват и само акъла им в благотворителни цели за бедните в бившите държави стъпкани от комунистическият БОТУШ!

Може, може...там всички са такива, без изключение!! Аз не съм ходил там, но в училище ни учеха, че капиталистите загиват, самоизяждат се един друг от глад, хора умират на улиците през 10 метра, престрелки се водят на всеки ъгъл, децата биват удушавани ако излезнат сами навън...и най-важното - ние, нашият прогресиращ социалистически строй, ще ги спасим и избавим от цялата тяхна мизерия. Това беше преди около 30 години, и дори и сега аз още чакам, и вярвам, че това ще стане...И другаря путин така казва и аз му вярвам. Само на него и на никой друг в света. Венсеремос и наздраве!!

Браво,добре си представил ситуацията в капиталестицеска София, от последните години.

Леееко послъгваш, Да Войс оф Америка ги разправяше тия приказки за нас, примерно из Родопите поради големия глад из селата много обичали туристи... с ориз. Каквото днес четеш за Северна Корея едно към едно го разправяха и за нас българите. Па за измрелите от глад из капиталистическите страни, а и из Америка, можеш сам да провериш етимологията на думичката Бидонвил.

По дяволите какво е направил! Убил ги е всичките и си е признал. Ами, марш към електрическия стол!

ще влезе в затвора, добре че не е комунист приватизатор

Този е направо аматьор в сравнение с Оу Джей Симпсън :)))

О'Джей ще си плати един ден за убийството, което е сторил. Мисля, че давност за убийство няма в САЩ.

добре че в русия не арестуват за серия неразкрити убийства ! иначе путин и той с оранжева риза пред камерите !

наи много сериини yбииzи има каде-в сащ.наи много затворниzи има каде-в сащ.наи много хора с психични проблеми има каде-в сащ.не си опрвят тяхната колиба трагнали света да оправят-тоест разрушават.

Пълни глупости и лъжи! Нито едно от нещата не е вярно!!!

за затворите е вярно.

Ами, тя цялата им американска нация са убийци,200 годишната им история го доказва .

Ти на това посткомунистическо недоносче което има в българия капитализъм ли му казваш?! Капитализъм сътворен от комунисти прекръстени и пребоядисани след 1989г. на атакисти, социалисти и тем подобни глисти ... е те такова животно НЕМА :!!!

първо се прекръстиха на сини седесари. Но май не ти е изгодно да го споменаваш по логиката на "крадецът вика "дръжте крадеца"" . Нали?

Мяза на алкаш

Тука ЦИГАНИ, там МАГНАТИ... БГ и ХАМЕРИКА, братя по разум... P.S. Иска ми се да се родя отново в 1951 и да бъда дете.

Заради историята с микрофоните да му се присъди наградата "Дарвин".

БУЛГАРИСТАН СА УМНОТИИ?

вечните западни ценности! Не сме магнати, значи ще ни стрелят, колят, бесят, тровят!

Абе, защо в САЩ са "магнати", а в нашата част на света са "олигарси"

Те и там са си "олигарси", но "демократични". А впрочем "Бизнес магнат е капиталист, който има голямо влияние, ВЛАСТ и богатство", пише в Уикипедията. А щатската "демокрация" си е чиста проба олигархия, както пишеше един американски изследовател на тази тревожеща духа материя. Но млъкни, сърце ...

щото този няма да избегне затвора като олигарсите разбра ли !!! там законите важат за всички еднакво , а където има олигарси не -затова и така различно ги наричат -сега светна ли?

Запомни само едно : Няма точка на тази планета в която законите да важат еднакво за всички !!! Такава страна няма !! Преди да попиваш някаква пропаганда като суха гъба се помъчи да се замислиш- дали пък не се мъчат да ме излъжат ?! Не е случайна приказката : '' За кокошка няма прошка '' и ''За милиони няма закони '' - така че мисли ...... !!!!

Ха-ха! Не е лошо и ти да светнеш, че той цял живот е успял в това - избегнал е затвора. И то не че не е бил заподозрян, а е бил разследван и съден досущ като в България.

Имаш пари...нямаш проблеми:) Нямаш пари....духаш супата:)

Имаш супа??

Пичът е на 71г., дреме му на лимонадата. Малко разнообразие и медийна активност на старини. Сетих се за сериала "True Detective", който е гледал, знае за какво говоря.

Действието на сериала също се развиваше в Ню Орлиънс.

Е..аси пича! На кой от вас не му се е искало? Я досаден съсед, я невярна кучка да пратите с ярост в небитието! Този човек просто е осъществил мечтите си, както и много други, с това състояние... Сега на 70 и да го съдят - през бастуна му е...

Ако трябва да се избиват всички неверни мъже, представяш ли си колко ще останат?

също толкова, колкото и жени.

Такова нещо на трезво мислещ човек не може да му хрумне, какво остава да го направи. Изобщо може да си ядосан на някого и то много, ама айде сега, чак пък да се саморазправиш в човек, че кой си ти, да раздваш правосъдие?????

Този да поиска веднага политическо убежище в България. Тук за няколко милиона нашата съдебна система ще го изкара невинен като ангел.

И сега какво? Челна новина - някакъв американски милиардер - бил сериен убиец! След Бойко/Цецовото гъзоблизане на американски задници - надявам се да има ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА НОВИНИ! РАДВАМ СЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НИ ПРИОБЩАВАТ КЪМ РАЗВИТОТО АМЕРИКАНСКО ОБЩЕСТВО, ЧЕ ПОНЕ ВЕЧЕ ЕС НИ Е ТЕСЕН!!!

Ама моля ти се, в Русия такива неща никога не се случват! Или най-малкото никога няма да се допусне до пресата да станат известни убийства, извършени от олигарх. Те са невинни, до един!

чичка, тебе някой руснак сигурно те е обиждал много. къде видя да се говори за русия, че се обаждаш?

Хиляди пъти съм казвал: това е болна нация - психически обременена! Те могат да влязат в нормите на нормалното само и единствено като вкарат в затвора всички останали живи американски президенти! Носителя на Нобелова награда за мир трябва публично да бъде екзекутиран за мирното убийство на хиляди хора в различни части по света!

Симпатичен старец и доста предприемчив, така зазидал жена си някъде че още не могът да я намерят.

"могАт"

статията ли не е преписана както трябва или аз съм слабоумен, незнам

Не, наред си просто това е американска психарска история. Дори за капак убиеца милионер си говори сам и така се разкрива.

май второто

И в Украйна има такива ама тях им давате и пари не ,че са по бедни от този

Как може такова нещо заподозрян за редица убийства, съпругата му изчезнала и той още на свобода?! Кой знае колко трупа още има,но не са ги открили. Този е сериен убиец. сега един добър адвокат ще го изкара луд и това е.

При такава скапана съдебна система какво да очакваш ...

Да се поучат от нашата, тези глупави американци.

Сам се е прецакал... Обаче сигурно нещо го е гложгало човека цялата тази работа, и е решил да пусне мухата. В тая криза всички изперваме...

Чакаме осъден или заловен български магнат за каквото и да е... Явно в САЩ парите не купуват правосъдие.

Да, бе ...

все пак си е купил 15 годинки свобода!

Не са могли да го опандизят, затова. А какво ще кажеш за Мадоф с неговите 50 милиарда? Той не е убивал никой, но лежи доживот. 50 милиарда могат да купят много неща, но не и в америка.

Tоз, да не е български циганин,че да не могат да го осъдят бе??!

Занимавате ни с някакви глупости на другия край на света, и нито дума за циганските убийства и престъпления, които са ежедневие тук!

Нали трябва да отвличат вниманието ни от нашите Авгиеви обори .

Коментари - Американски магнат е арестуван заради серия от убийства | Днес.dir.bg

Американски магнат е арестуван заради серия от убийства

Американски магнат е арестуван в Ню Орлиънс, в щата Луизиана, заради серия от неразкрити убийства, за които се издаде в документален филм.

Обратно в новината

Коментари - Американски магнат е арестуван заради серия от убийства | Днес.dir.bg

Коментари

Сега наште по чертите на лицето му ще познаят убил ли ги е ,виновин ли е???

Както много мъдро казва народът,"расото не прави попа..." "Уважаван"член на обществото според US (изкривени)стандарти и над всяко подозрение.... Разбира се,причината да убие тези хора,не е това,че е богат!!Всяко стадо си има мърша и това важи за бедни и богати! Въпросът тук,е какво ще кажат форумните карикатури,които изпадат в екстаз като чуят да става въпрос за US...... И ни убеждават,колко е перфектно всичко там,включително съдебната система,която не прави разлики.... Щастливи те,в невежеството си,не си правя труда да се уведомят,че от "бързите процедури"за наказването на "виновния",почти 30% от затворниците са невинни... Което означава,30% от виновните,на свобода.....

че не си никакъв информатор, а си дезинформатор! В този сайт не съм срещнал някой, който да " изпада в екстаз като чуе да става въпрос за US", или да убеждава "колко е перфектно всичко там,включително съдебната система". Аз самият много пъти съм писал, че в западните страни, вкл. в САЩ има работеща съдебна система, но никога не съм казвал, че е безгрешна. Просто разликата между американската (примерно) и руската е ОГРОМНА! И е в полза на американската! Това са различни неща. А в този сайт почти всеки трети боготвори Путин, всеки пети демонизира Обама и/или Меркел! И в постовете и най-яростните противници на Путин и путинизма не съм прочел обожествяване на Обама! Просто човек трябва да е много примитивен за да обожествява жив човек, та било и той да е някакъв лидер. Само в дивашките племена почитат вожда си като божество!

на "изкривените" US-стандарти? Руските? С убийствените нива на корупция? И в развитите западни страни (демократични!) има корупция и престъпност (и организирана, и битова). Но в диктатурите и авторитарните общества те са многократно по-големи! А в днешна Русия на практика управляват най-терористичната организация в света в последния един век заедно с креатурите си - различните престъпни групировки: Тамбовская, Солнцевая, Узбекская, Уралмаш и т.н.

"действал при самозащита и че има синдром на Аспергер." Ми той същински Путин, бе. :D

Да,да... Само,че в САЩ е уважаван член на обществото,не в Русия,нали?? Освен това,не руският съд е гледал през пръсти обвиненията срещу него само и само защото е богат-а американския... И не е първият случай там... Значи,според твоята логика,възхваляваната там система,ражда путинковци!! И с техните полицаи така бе!!Стрелят където им е кеф и хоп-самозащита!!Дори деца екзекутират... Много ти е смешен коментарът!!! Самият ти,си трагичен направо....

Хм, ми аз за това го написах, щото е смешен. :D Нали от АП казаха преди седмици, че Путин имал Аспергер.

ако не ги е споменал по именно, а само е казал "убих ги всички" пак ще го оправдаят, може да става въпрос за мишки, хлебарки или каквото се сетиш.

Толкова пъди заподозрян и оправдаван ... не е ли странно? Май си е плащал на правосъдието.

пъти

И какво стана с прословутите американски закони, пред които всички са равни, американското правосъдие? Прах в очите, парите навсякъде са си пари, разликата е само в количеството!

d4

Всичко, което може да се купи с пари е евтино...

Ми то всичко може да се купи с пари. Ако има нещо, което не може то не е във властта на човек.

Каква неизбежна отбрана при кражба на сандвич! Някой не е в час.

Борил се е с глада, и е трябвало на момента да хапне за да го надвие, иначе умира от глад на момента. Не е ли на живот и смърт питам??? Хахахахаха идиоти скапани алчни.

Определено многото долари имат силно убеждаващо възействие върху американския съд. За бългаския да не говорим,там личното убеждение на съдята е в праяка зависимост от дебелината на пачката.

В крайна сметка Дъст ли е, Дърст ли е.. Не става ясно от статията. Средностатистическия дираджия, може ли да се похвали и със средно образование?

Е к'во значение има? Ако го усмъртят, ще му е все тая, какво име виси на плочата.

Няма, този текст е на ниво 5-ти клас.

ТОВА НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!!В САщ да има такива хора-НЕВЪЗМОЖНО.Прекратете с руската дезинформация долни русофили.Та там хората са от ХЕРУВИМИ нагоре.Аз съм бил там и съм видял едни БЛАГИ,смирени,кротки,благонамерени хорица-на мравката път сторват и само акъла им в благотворителни цели за бедните в бившите държави стъпкани от комунистическият БОТУШ!

Може, може...там всички са такива, без изключение!! Аз не съм ходил там, но в училище ни учеха, че капиталистите загиват, самоизяждат се един друг от глад, хора умират на улиците през 10 метра, престрелки се водят на всеки ъгъл, децата биват удушавани ако излезнат сами навън...и най-важното - ние, нашият прогресиращ социалистически строй, ще ги спасим и избавим от цялата тяхна мизерия. Това беше преди около 30 години, и дори и сега аз още чакам, и вярвам, че това ще стане...И другаря путин така казва и аз му вярвам. Само на него и на никой друг в света. Венсеремос и наздраве!!

Браво,добре си представил ситуацията в капиталестицеска София, от последните години.

Леееко послъгваш, Да Войс оф Америка ги разправяше тия приказки за нас, примерно из Родопите поради големия глад из селата много обичали туристи... с ориз. Каквото днес четеш за Северна Корея едно към едно го разправяха и за нас българите. Па за измрелите от глад из капиталистическите страни, а и из Америка, можеш сам да провериш етимологията на думичката Бидонвил.

По дяволите какво е направил! Убил ги е всичките и си е признал. Ами, марш към електрическия стол!

ще влезе в затвора, добре че не е комунист приватизатор

Този е направо аматьор в сравнение с Оу Джей Симпсън :)))

О'Джей ще си плати един ден за убийството, което е сторил. Мисля, че давност за убийство няма в САЩ.

добре че в русия не арестуват за серия неразкрити убийства ! иначе путин и той с оранжева риза пред камерите !

наи много сериини yбииzи има каде-в сащ.наи много затворниzи има каде-в сащ.наи много хора с психични проблеми има каде-в сащ.не си опрвят тяхната колиба трагнали света да оправят-тоест разрушават.

Пълни глупости и лъжи! Нито едно от нещата не е вярно!!!

за затворите е вярно.

Ами, тя цялата им американска нация са убийци,200 годишната им история го доказва .

Ти на това посткомунистическо недоносче което има в българия капитализъм ли му казваш?! Капитализъм сътворен от комунисти прекръстени и пребоядисани след 1989г. на атакисти, социалисти и тем подобни глисти ... е те такова животно НЕМА :!!!

първо се прекръстиха на сини седесари. Но май не ти е изгодно да го споменаваш по логиката на "крадецът вика "дръжте крадеца"" . Нали?

Мяза на алкаш

Тука ЦИГАНИ, там МАГНАТИ... БГ и ХАМЕРИКА, братя по разум... P.S. Иска ми се да се родя отново в 1951 и да бъда дете.

Заради историята с микрофоните да му се присъди наградата "Дарвин".

БУЛГАРИСТАН СА УМНОТИИ?

вечните западни ценности! Не сме магнати, значи ще ни стрелят, колят, бесят, тровят!

Абе, защо в САЩ са "магнати", а в нашата част на света са "олигарси"

Те и там са си "олигарси", но "демократични". А впрочем "Бизнес магнат е капиталист, който има голямо влияние, ВЛАСТ и богатство", пише в Уикипедията. А щатската "демокрация" си е чиста проба олигархия, както пишеше един американски изследовател на тази тревожеща духа материя. Но млъкни, сърце ...

щото този няма да избегне затвора като олигарсите разбра ли !!! там законите важат за всички еднакво , а където има олигарси не -затова и така различно ги наричат -сега светна ли?

Запомни само едно : Няма точка на тази планета в която законите да важат еднакво за всички !!! Такава страна няма !! Преди да попиваш някаква пропаганда като суха гъба се помъчи да се замислиш- дали пък не се мъчат да ме излъжат ?! Не е случайна приказката : '' За кокошка няма прошка '' и ''За милиони няма закони '' - така че мисли ...... !!!!

Ха-ха! Не е лошо и ти да светнеш, че той цял живот е успял в това - избегнал е затвора. И то не че не е бил заподозрян, а е бил разследван и съден досущ като в България.

Имаш пари...нямаш проблеми:) Нямаш пари....духаш супата:)

Имаш супа??

Пичът е на 71г., дреме му на лимонадата. Малко разнообразие и медийна активност на старини. Сетих се за сериала "True Detective", който е гледал, знае за какво говоря.

Действието на сериала също се развиваше в Ню Орлиънс.

Е..аси пича! На кой от вас не му се е искало? Я досаден съсед, я невярна кучка да пратите с ярост в небитието! Този човек просто е осъществил мечтите си, както и много други, с това състояние... Сега на 70 и да го съдят - през бастуна му е...

Ако трябва да се избиват всички неверни мъже, представяш ли си колко ще останат?

също толкова, колкото и жени.

Такова нещо на трезво мислещ човек не може да му хрумне, какво остава да го направи. Изобщо може да си ядосан на някого и то много, ама айде сега, чак пък да се саморазправиш в човек, че кой си ти, да раздваш правосъдие?????

Този да поиска веднага политическо убежище в България. Тук за няколко милиона нашата съдебна система ще го изкара невинен като ангел.

И сега какво? Челна новина - някакъв американски милиардер - бил сериен убиец! След Бойко/Цецовото гъзоблизане на американски задници - надявам се да има ОЩЕ ПОВЕЧЕ ТАКИВА НОВИНИ! РАДВАМ СЕ, ЧЕ ВЕЧЕ НИ ПРИОБЩАВАТ КЪМ РАЗВИТОТО АМЕРИКАНСКО ОБЩЕСТВО, ЧЕ ПОНЕ ВЕЧЕ ЕС НИ Е ТЕСЕН!!!

Ама моля ти се, в Русия такива неща никога не се случват! Или най-малкото никога няма да се допусне до пресата да станат известни убийства, извършени от олигарх. Те са невинни, до един!

чичка, тебе някой руснак сигурно те е обиждал много. къде видя да се говори за русия, че се обаждаш?

Хиляди пъти съм казвал: това е болна нация - психически обременена! Те могат да влязат в нормите на нормалното само и единствено като вкарат в затвора всички останали живи американски президенти! Носителя на Нобелова награда за мир трябва публично да бъде екзекутиран за мирното убийство на хиляди хора в различни части по света!

Симпатичен старец и доста предприемчив, така зазидал жена си някъде че още не могът да я намерят.

"могАт"

статията ли не е преписана както трябва или аз съм слабоумен, незнам

Не, наред си просто това е американска психарска история. Дори за капак убиеца милионер си говори сам и така се разкрива.

май второто

И в Украйна има такива ама тях им давате и пари не ,че са по бедни от този

Как може такова нещо заподозрян за редица убийства, съпругата му изчезнала и той още на свобода?! Кой знае колко трупа още има,но не са ги открили. Този е сериен убиец. сега един добър адвокат ще го изкара луд и това е.

При такава скапана съдебна система какво да очакваш ...

Да се поучат от нашата, тези глупави американци.

Сам се е прецакал... Обаче сигурно нещо го е гложгало човека цялата тази работа, и е решил да пусне мухата. В тая криза всички изперваме...

Чакаме осъден или заловен български магнат за каквото и да е... Явно в САЩ парите не купуват правосъдие.

Да, бе ...

все пак си е купил 15 годинки свобода!

Не са могли да го опандизят, затова. А какво ще кажеш за Мадоф с неговите 50 милиарда? Той не е убивал никой, но лежи доживот. 50 милиарда могат да купят много неща, но не и в америка.

Tоз, да не е български циганин,че да не могат да го осъдят бе??!

Занимавате ни с някакви глупости на другия край на света, и нито дума за циганските убийства и престъпления, които са ежедневие тук!

Нали трябва да отвличат вниманието ни от нашите Авгиеви обори .