И търсената Кети намерена убита (обновена)

Обявената за издирване във връзка с убийството на 5-ма души в Нови Искър Кети Кюхова също беше намерена мъртва и най-вероятно също е застреляна.

Обратно в новината

Коментари - И търсената Кети намерена убита (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една жена каза ...

Ето така нашите прости медии пречат на разследването!!!!

С лицето и името си е застанал човека, ма.

Най-вероятно тя е отвлечена и сетне убита. Причината вероятно са неуредени бизнесотношения. Дамата имала някаква фирма и вероятно дължи пари на някого. Който е поръчал отвличането й. Но това е станало пред очите на убитото семейство. Те са станали неудобни свидетели и са били застреляни от убийците, които след това са отвлекли и жената.

За да не си губят времето да разследват или съчиняват криминалета, от МВР да намерят накои рецидивист от района и да го светнат какво е свършил / имат богат опит /, все пак тука няма контрабанда и няма да има канали за овладяване, безмислено е да се хаби ресурс без финасов стимул!!!

кой ще си убие длъжника?

Селски ужас, ако се окаже "брата".

Най вероятно BMW-то Х5 е убиецът - нещо като антипод на говорещата кола КИТ от Рицарят ездач.

Дори и през най мутренските години нямаше такъв произвол и масови екзекуции. Така ще е като имаме за премиер една мутра.

И до самоубийства ги докарват.

Шушана та да миряса държавата за 6 месеца,а после да продължи рекета и корупцията/в очите пожарникарски=стабилност/

Те от МВР си работят , но журналистите се напредварват да пишат или говорят разни неща . които нямат нищо общо с трагедията ! Първо нямаше следи да са убити, имаше 12 годишно дете, сега че са убити с много изстрели и детето е 16 г , пълни измислици на килограм !

Ако до 24 часа не намерят убиеца при очерталия се скандал, който този доблестен човек им спретна на дебелосерковците, предполагам , че до 48 часа убиеца ще бъде определен служебно. Я някой клошар служил в спец. части, я някой рецидивист дето пак не пропуска мишена, що не някой мигрант тръгнал да си търси хляба и попаднал на ....мутри. Този човек да е жив и здрав. Бръкна им дълбоко на дебелосерниците.

И тази кошмарна история се превърна в повод за махленски изяви, както и за повишаване на ТВ рейтинги.

Всеки с по-разгорещен и прегрял мозък би го направил. (Беше Нова година с много алкохол). Не е била направо убита, а първо отвлечена. Но когато не е дала парите (защото просто ги е нямала, най-вероятно) е била убита. Поръчителят така и така не е могъл да получи парите си. И не се е надявал някога да ги получи.

Защов текста не се споменават думите надядото,е Боби приятелятнамомичето е убит с 1 куршум в челото,което говори за профи,или човек,който често стреля,а другитеот семейството с повече куршуми.

Интересно защо нищо не се казва за първата жена на убития най-възрастен мъж, с когото е живяла на семейни начала Кети? Според мен убийството по-скоро е свързано с хора били близки на Кети в миналото. Извършителят не е бил сам мисля.

Тия х5-ци нещо много почнаха да участват в престрелки в последно време.

А само преди седмица в този сайт имаше статия за "епохалното" масово убийство в Студентския град в края на 1973 г от психясал тинейджър. Сега убийства на килограм, всеки ден и всеки час.

НЯМА НИКАКВИ УБИЙСТВА! ГЕРБ управлява вече десетина години и престъпността е овладяна тотално! То джебчии няма вече, та тея ще ми говорят за убийства! Всичко това е политическа пропаганда и лъжи на БСП за да ни изложат при европредседателството! Абсолютно сигурно е, че тия са измрели от инфаркти и инсулти! То преди време пак бяха пуснали лъжата, че Мишо Бирата е застрелян, ама се оказа умрял от инфаркт!

Защо не са я причакали тогава и да убият само нея , а са застреляли толкова невинни хора?

Mирише на бяло брашно, станахме хамериканци,Всичко от филмите им става действителност в Бaлxaрия. някой не се е отчел навреме, бюджета за годината е приключен.

Едно е ясно,мотив в случая могат да бъдат само много пари - прашец или огромен дълг.Толкова професионално изпълнение се поръчва, а не просто някой се афектирал и стрелял на посоки.Вероятното време - нощта на Нова година също не е за пренебрегване.В момент, когато отвсякъде се гърми с пиратки, ракети и какво ли още не, надали на някой съсед ще му направят впечатление изстрелите.Всеки би предположил, че поредния гръм е част от празнична веселба наоколо и последното нещо дето ще се сети е за престъпление или да вика полиция.Явно е отлично планирано всичко, професионална работа със сериозен мотив.

На прокуратурата всичко е ясно , да влезе убития.

... и за първия съпруг на Кети....

няма причина да си измисля. На това му се казва професионализъм - да си плещиш свободно поверителна информация пред поемни лица. И ние чакаме тези да разкриват сложни криминални престъпления! Че и да предотвратяват такива...

Виктор Николаев беше толкова въодушевен и щастлив тази сутрин?

Кой е съпруга на Кети! Убита е дъщеря му, къде е?

Така е в Мутроландия! Я някой клошар ще е виновен, я някоя чистачка. Цацата си пие кафе в ЦУМ.

Путкинофилията използва трагедията за да прави пропаганда срещу правителството на Борисов !Да ни внушава,че такива престъпления се случват защото сме демокрация,защото сме в ЕС където ценностите били изкривени и други подобни ивохристовщини! По всяка вероятност престъплението ще бъде разкрито бързо за разлика от престъпленията на прехода когато шайките от комунистическото ДС си деляха територии и сфери за ограбване на Народа и държавата!

Не един, а чак двама безгрешни убийци! Ние една толкова умела барета във властта нямаме, ти в криминалния контингент ги виждаш. Кой има толкова безумно количество пари, за да плати на двама опитни убийци, а и такава неистова причина да го прави?.

Голяма радост - да си запълни ТВ времето с "пикантерии"...

те така са оплели роднинските връзки, че иди ги разплети. Аз приключих само с един развод! И хич не ми минават през ума никакви съжителства и тям подобни.

Пропуснал си си хапчето. От Нови Искър до Путин! Много си болен и колкото по-бързо го разбереш, толкова по-големи шансове имаш да придобиеш лееееко подобрение на втория етаж!

To направо да се чуди човек за какво плащаме таквиз пари на някакви си говорители и ''професионалисти'' след като чичката ни го каза в права реч какво е станало и то без онези разходи за онези институции:((((( Сега като го подгонят онезими институции защо е издал тайните им от ''щаба'' в банкя ще да му се стъжни на човека, защото не е разбрал че преди боко никой няма право да казва какво е станало защото застрашава стабилността и националната сигурност:(((((

Той чичката е пуснат да го каже.Ти не си ли наясно с това ?

Масово убийство, като в щатите. Явно някой българи сменяйки си имената на Нанси, Кети и Джордано придобиват и техният нередовен манталитет.

По-скоро е бягала от убиеца , но е настигната и ликвидирана според мен.

Хах, това е безсмислен въпрос. Ще перифразирам Николай Хайтов, думите на неговия главен герой Капитан Петко войвода в едноименния филм. Да питаш и се чудиш защо един убиец убива е все едно да питаш защо порът вони. Просто така е устроен мозъкът на убийците. За тях няма разлика дали ще гръмнат един или 1000 души. Защо не я е причакал само нея? Ами вероятно много е бързал и не е искал да чака дълго. Нахлул е в жилището. А за него е без значение колко хора убива, както вече казах. Такава е философията на убиеца. Дали ще е една жертвата или десетки, за него е все едно. Животът не струва пукната пара за него.

ама на куково лято!

Ееееей, най-после журналистите се усетиха и преименоваха "вещото" лице в поемно.

Като им знам капацитета на разследващите скоро може и котето да намерят гръмнато :(

Възможните мотиви са само два. Жената с фирма дължи пари на бизнесмен. Той я отвлича, а неудобните 5 свидетели застрелва. А втората причина, ревнив рогоносец застрелва семейството, а сетне отвлича жената (жена си) и накрая убива и нея.

за убийство не са чак толкова много: пари, имоти, отмъщение, ревност и случайна психопатия. Май по-трудно е да се установи как.

Определено Цацата е виновен. Всички следи водят към него и към ЦУМ.

Рогоносеца отпада.Ще убие само нея,само тя го интересува,не и цялото семейство,децау майки, гаджета на деца. Не. Хладнокръвно е,обмислено е,за да е точно на нова година. Пари са причината,много пари.

Ех, ако кучето беше живо ...

Ти наистина ли смяташ , че ще коментират пред него каквото и да е било , а после спокойно ще го оставят да разквзва ? Много наивност показваш.

"Предполага се, че жестокото престъпление е извършено на 31 декември вечерта" Но не сте публикували новината, че в малките часове на 1 януари е блъснат от влак някакъв мъж - в Нови Искър, квартал Курило, където е психиатрията. Въобще разбра ли се какъв е този мъж?

Клоуните от ГЕРБ се задействаха и ги започнаха едни....Що за връзки Нови Искър и Русия!? А че не могат е факт. Освен пиар в друго не ги бива.