В района на Нови Искър беше открито е женско тяло, за което се смята, че е нейно, но все още няма официално потвърждение от МВР, тъй като не е извършена идентификация.

За това първо съобщи тази сутрин съсед на семейството. Възрастният мъж разказа, че снощи, по време на огледа, е бил в къщата като поемно лице и е чул разследващите да си говорят, че 44-годишната жена е открита застреляна. Трупът на Кети бил намерен в гора край Нови Искър, до семейния джип БМВ Х5, който също беше обявен за издирване от полицията.

„Намерили са я непосредствено до джипа. Убита е като другите”, каза още съседът.

Попитан за евентуалния убиец, той отговори:

„Нещо се чу за брата”.

Според официалните данни именно братът на убития мъж е подал сигнала, че не може да се свърже със семейството.

Засега обаче нищо от тази информацията не се потвърждава от МВР, освен че джипът наистина е намерен в гора в района. Автомобилът е със счупено предно стъкло до шофьорското място и на мястото е поставен найлон. Множество криминалисти с кучета правят оглед на мястото.

Пред БНР два източника съобщават за открита близо до джипа жена, убита с един изстрел, за която се смята, че най-вероятно е Кети Кюхова. Пред "24 часа" разследващи коментират, че тя отговаря на описанието и годините на издирваната, но все още самоличността й не е идентифицирана официално. В нея не са открити никакви документи.

По неофициални данни тялото е било хвърлено в двуметров кладенец, покрит отгоре, на няколко километра от Нови Искър, съобщи "Клуб Z".

Журналисти пък откриха близо до джипа тефтерче, което вероятно е принадлежало на Кети. В него са записани името на мъжа й, задължения по различни битови сметки, както и любовни послания.

OFFNews съобщи, че преди това тя е имала връзка с бивш затворник.

Междувременно друг съсед заяви пред БНТ, че не е вярна първата информация на властите, че петимата в къщата са застреляни с по един куршум.

"Неделчо е с над 10, Гошко и той също със 7-8, бабето - 4, а горе Боби и момиченцето с по-малко изстрели", каза Йордан Георгиев.

По-рано стана ясно, че синът на убития Неделчо Юнаков - Георги, е работел като санитар в психиатрия. Убити бяха и доведената му сестра, дъщеря на Кети - 16-годишната Нанси, баба й по майчина линия и приятелят на момичето - момче на 18 г.

По-късно се очаква разследващите да дадат повече информация.

Вижте снимки >>