И търсената Кети намерена убита (обновена)

Обявената за издирване във връзка с убийството на 5-ма души в Нови Искър Кети Кюхова също беше намерена мъртва и най-вероятно също е застреляна.

Обратно в новината

Коментари - И търсената Кети намерена убита (обновена) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сигурните неща са малко: 1 трябва да се правят изводи само по неуспорими факти и обстоятелства по разследването. Всяко едно влияние на следователите чрез предположения и подвеждащи тези могат да обуркат хода на разследването. 2 Мотив за извършителя. Бий ма обичам та е едино е доста стара история и някой мъжкари не са свикнали да губят и биха направили доста глупости от ревности или заради накърнено достойство (От дек на дек ще е с него а не с мен). Има много нарушения на закона от говорене по телефона (защото така искам и никой няма да ме хване, през дърпане на чанти, защото ми трябват пари и жената в тъмното е лесна "плячка" до въоръжени грабежи на лица с оръжие и охрана, където не на всеки му стиска да плати с живота си а парите са добра мотивация. Има и хулигани, които ще счупят спирката прост защото са тъпи и не разбират, кой плаща ремонта но тези хора са друга бира. Видях по надоло да пише от любов или за пари еми това е почти съм сигурен, че издирвания няма да бъде хванат жив защото така е най лесно.

убийството е своеобразно ритуално, култово с оглед сплашване на българите. Затова и няма много следи. Спомнете си - ПРИ ВСИЧКИ ПО-ГОЛЕМИ ПРАЗНИЦИ ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НЕВИННИ БЪЛГАРИ СТАВАТ ЖЕРТВИ

Нещата са повече от очевидни!Да си размърдат мозъците и задниците.Данните за извършителЯ са налице!

Прочетох статията и някои от постингите и трябва да кажа, че не ми харесва и не е редно да се спекулира с подобна голяма трагедия преди да станат известни достатъчно факти, обстоятелства и следи, но това масово убийство много прилича на дело на организираната престъпност, на мафията. Някои споменават че може да е дело на психопат или на някого с користна цел, но за опитни и мотивирани следователи к специалисти бе би трябвало да е никакъв проблем да разберат профила на убиеца (убийците) просто защото и стилът, и изпълнението и всичко при отделните хипотези са много, драстично различни.

Аз отдавна се питам защо от полицията и прокуратурата винаги по правило разпространяват лъжлива и манипулативна информация когато стане подобно тежко криминално убийство, като разстрел или атентат. Не сте ли забелязали? Едно е да обявят, че нямат или не могат да разпространяват някаква информация, съвсем друго е да разпространяват лъжлива такава. Не вярвам всеки път да имат съображения че и престъпниците ще я чуят...Тогава защо го правят?

Междувременно друг съсед заяви пред БНТ, че не е вярна първата информация на властите, че петимата в къщата са застреляни с по един куршум. "Неделчо е с над 10, Гошко и той също със 7-8, бабето - 4, а горе Боби и момиченцето с по-малко изстрели", каза Йордан Георгиев.

и какво излиза-че съседите дават информация, а не полицията...

правят го, защото са безсилни головдници...

Бог да ги прости - да почиват в мир. Това е огромна трагедия не само за близките, но и за всички нормални хора.От всичко описано дано успеят да разкрият извършителя/извършителите и от днес нататък тези г-жи и г-да в съда за убийство минимум по 100 г. ,на този който го е извършил , а не някакви смешни 3 години за прегазено дето - да тегнат на вашата съвест тези присъди ако изобщо имате такава. В България няма смъртно наказание , но трябва да почнат да се прилагат според мен вече КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ , за да се оправят нещата. Престъпността във всичките и форми е превзела Родината ни и вече не знам какво трябва да стане ,за да се потърси отговорност. Усещането за безнаказаност обаче го има у всички престъпници - 28 години вече го доказаха - извършва се поголовен геноцид за мен лично над нормалните граждани! По делата им ще ги познаете драги сънародници - локуми всеки може да разтяга и да мами най-лицемерно .Ако не се вземат спешни мерки - направо не искам да си представям каква ще бъде следващата смразяваща кръвта новина .........

Значи похитили са жената със джипа и са я принудили да ги доведе до къщата, тя е отказала да ги вкара вътре и са се отървали от нея след което слизат при хората малко CS и айде. Предполагам са били 2 души с 22 калибър и целта е бил някой от компанията. Останалите са странични жертви като при Бай Миле

Тя едва ли е излязла от къщата да ходи някъде навръх Нова година 31 срещу 1, че и да я похитят докато е била навън с джипа... Похитили са я като са звъннали на вратата.

Безумна Работа , от крадене на грозде желязо, лампи , кучета , котки , коли до зверски убиства на сред пътя да не говорим за катастрофи по пътищата. ??????????

Хората са опукани професионално със заглушител като това не е станало по време на заря. По време на новогодишната заря всички са на маса, а те въобще не са си слагали новогодишна вечеря. Едните са били на първия етаж и са си говорели , младежите са били при бабата на втория етаж. Семейството си е било в къщи следобеда и всеки се е занимавал с неговите си работи. . Влизат килърите и убиват първо кучето за да не ги усетят стопаните и се почва от първия етаж и после се качват на втория за проверка или целенасочено. Жената е убита първа в гората. Значи до тук надушвам две фалшиви новини - тефтерчето и внушението че по време на зарята са избити.

Току що зададох въпрос на Сарафов за тефтерчето и той заедно с колегата му станаха нервни и приключиха брифинга. Ай ай ай а й ай пусто тефтерче. Защо не го откриха в дамската чанта на жертвата а журналисти го намериха до джипа...

Ми той си го каза в прав текст човека - "КОЛЕГИТЕ ГОРЕ ПИЯТ КАФЕ,ПУШАТ ЦИГАРИ" само трябваше да добави и че се чудят как да замажат осраното...

Моля всички "специалисти" в областта да се обадят където е необходимо и да посочат извършителя. Но нее нека пишем безсмислени коментари и да се оплакваме от всичко на което не можем да повлияем виновна е системата Иван Костов, Бойко, Полицайте са слаби, Неква група е дошла от чужбина, к'ви ли не простотии се пишат. От хора, които не знаят смисъла на думите разследване, свидетели, работни версии, горещи следи и прочие. Въпрос на ВРЕМЕ и ПАРИ да издирят извършителя. Относно камерите бъдете сигурни че от полицията значт какво да гледат.

Най вероятния извършител е брата. Целта е наследяване на цялото недвижимо/хубава къща/ , движимо и финансово имущество. Избити са всички наследници по хоризонтала и по вертикала от първата сфера, от втората / не непосредствени наследници/ остава той-няма данни за други. Извършено е с пистолет/малокалибрен/ със заглушител. Шумът от изстрела е малко по силен от издухване за угасяване на свещ. Убита е първо жената-подмамена, възможно е наилона да заменя счупено от изстрел стъкло. Отива в къщата, кучето го познава и не реагира, влиза вътре като част от тържеството или просто за малко да се поздравят. Убива първо тези на първия етаж/малките в това време правят компания на неподвижната баба/ качва се горе и убива малките и бабата. Кучето, ако е било на двора-на излизане, а ако е било в къщата -когато му е дошъл реда.Местенето на телата на първия етаж може да се е наложило преди да излезе защо са били още недоубити или по друга причина-затова там изстрелите са най много. Присъствието на "външния" човек, гаджето на момичето е на неподходящо място в неподходящ момент. Мафията по принцип не убива деца, а влизането на непознат винаги ще доведе до някаква реакция вкл. и от кучето. Малокалибрените пистолети от типа "Марголин" примерно са с по 12 патрона в пълнителя т.е. разход два пълнителя . Сюжет Агата Кристи.

А жената какво е правила сама навън - с колата, в гората?

брата наследник ли е на имуществото на брат си?

Ако убие и децата му - да, тогава става най-близкия роднина.

не може да е толкова луд да избие 6 души заради някаква къща, че и деца сред тях, няма толкова болни от алчност хора, просто не съществуват

Така или иначе трябва да проверят алибитата на всички.

Предлагам МВР да отдели от бюджета си за форума, тъй като тук хората разследват неуморно втори ден и то боравещи с оскъдна информация. На практика изчерпахме всички версии, на полицията остана само да ги провери.

Колкото намериха убиеца на онази девойка от Варна дето я изядоха рибите , толкова и тука...

Журналисти откриха тефтерче около джипа. Евала на полицията след като журналистите откриват някакви улики около джипката. Машала и всеки ден боко и компания ни заблуждават че в полицията работят мотивирани хора.

Бойко веднага да нареди да хванат убиеца за 24 часа!

НАЙ-ПОСЛЕ и НИЕ да ЗАПРИЛИЧАМЕ на АМЕРИКАНЦИТЕ!

Абе, а къде е БАТКО?!?!? Преяде суджук и вдигна кръвно? Друго не се сещам,щом до сега не е решил случая...

Това е дело на комунистите.

Мани тея от дефилето още фърлят позиви и палят мандри

Верно, може да са комунягите - искат да прецакат на Боко председателството

Къде е първия мъж на убитата от т.н. семейни начала. Може да се окаже че не е и разведена.

Некой хора не се научиха, че жените и конете са за яздене не за притежаване

Когато се намери мотива всичко се разплита. При Белнейски има осъден със спорни доказателства но там престъплението е по хулигански подбуди и най-вероятно не е било планирано а нещо се е объркало и са ги убили с подръчни средства след изнасилване и побой. изобщо нищо общо.

Работата на МВР не е да дава изявления или предположения за да могат хората да спят информирани. Работата им е да заловят извършителя, да намерят поръчителя и да съберат достатъчно доказателства за да стигнат до съд. Винаги се започва с МОТИВ обикновенно е от ЛЮБОВ или за ПАРИ. Не ми се вярва някой шоп да ги е утепал штото му е криво.

прав си пич, ама кат се има предвид наща полиция как действа - и като ги оставим на спокойствие - след седмица ще изтъпанчат некой наркоман в абстиненциа, или пък некой лошар, бивш военен, и ще кажат че са си свършили работата ...

Предлагам всички да сме добри и да се обичаме. Нека се откажем и от седемте смъртни гряха и газираните напитки.

Спомням си какво се случи с Карамански. Купон, Заплахи и човека си отиде.

Може убиецът/ убийците да са били гости. Защо едните жертви са на единия етаж, другите на втория? Всички куршуми ли са изстреляни от едно оръжие? Някъде пишеше, че са ги видели за последно в 23.30, кой ги е видял? Като ги е видял, имало ли е други хора с тях? Защо само споменавате любовник, а любовница? А бившите им и на двамата... Много въпросителни...

Таню Панюков, избил семейството си по толкова жесток начин. Има нещо не наред в гена на тези хора, помаците, жестоки и непредвидими.

И кое, бе дирници скапани в долния ми коментар "е извън темата или съдържа спам"? "Едно нещо все още не мога да се насиля да проумея. Полицаите ни наистина ли са толкова тъпи, че една елементарна сводка да не могат да направят - с по един куршум/с по много куршуми, намерена застреляна жена с описанието и до джипа на издирваната, ма не се знаело дали е тя?!?!???!, или така наречените журналисти не могат да вдянат какво им се говори та си пишат квото си искат. И какво значи "журналисти намерили тефтерче". Това място не е ли оградено, не се ли пази от достъп на външни лица, та всеки може да ходи и да си търси каквото си намери? Бахти държавата!"

Сега се мотаят, за да изфабрикуват някаква що-годе приемлива версия за обществото, а според мен истината е, че става дума за добре планирано и реализирано поръчково убийство на 6 човека, сред които деца и куче.

Защо кучето защо и кучето....

Защото е опасно и пречи - лае, ще разкъса нападателя, после може да надуши и намери убийците ...

А Кюхов къде е?

Другото обяснения за многото изстрели в един човек и бързото изтребление на толкова хора от един човек е да е стреляно с автоматично оръжие-например автомат Калашников, което показва, че рачотата е съвсем друга и никаква ревност няма тук, а нещо много по-сериозно.С автомат се отива на масово изтребление.

Права си, но засега информацията е, че е стреляно с пистолет. Може и нея да променят. Как не им се работи на горките ...

МВР търси криминалисти и анализатори, Холивуд също, време е да се кандидатирате скъпи съфорумци. :)

МВР като спи и неглижира максимално престъпността, хората са будни.

Убийството е изключително жестоко дори и за социопат. Шапка свалям на форумните следователи, дадоха безкористно материал за цяла книга. Моята версия - търсете социопата.

Ами Карлуково е близо и сина е работил като санитар в психиатрия. Но дали е достатъчно и дали има нещо общо? Много е лесно да обвиниш някой луд и да оставиш истинските убийци на свобода. Но ако заради наркотици, много е вероятно скоро убийците да бъдат намерени мъртви.

Хубва снимка , тъжно е това са пет човешки живота

6 човешки живота и 1 куче.

да,изглеждат щастливи ,кучето е много хубаво

Разследващите органи веднага трябва да поръчат сателитен мониторинг за 31 срещу 1 на мястото, където са убити. Чел съм че струва около 50 000 евро подобна услуга от частни сателити. Отделно нали сме членове в Европол, НАТО и т.н. да изискат по служебен път подобна информация. 100% има текс в договорите за членство за обмен с цел разкриване на тежки престъпления и т.н.

Прз нощта какво ще се види? Светлина на фарове?!

Прави си, не ги знам технологиите точно как работят. Те убийците сигурно и поради тази причина са избрали на Нова Година (освен шумотевицата която е заглушила многото изстрели и викове вероятно), защото знаят че в БГ правим заря и може би през нея Сателитите нищо не могат да заснемат . . . ??! А мобилните клетки са претоварени и сигурно и при тях трудно може да се проследи всичко ??!!

А може би да ползват машина на времето и да се върнат в нощта на убийството за да го предотвратят.

Те сателитите ако виждаха под облаците. Оня самолет първо щяха да открият. Ама нейсе

Според мен точно човек болен от ревност. Някой който е бил пълен с агресия и тя просто е ескалирала. Мисля си, че жената е имала паралелна връзка, с някой, на който е обещавала, че ще напусне мъжа си и ще бъде с него. И може би го е залъгвала дълго време, но на края го зарязва. И айде да оповести и фейсбука,че отново са се събирали с нейния. И някой толкова му кипва и решава да си отмъсти за "припиляното" време. Може би той не е предполагал, че ще има толкова много хора в къщата. И не може да убие само мъжа, а всички. Та даже и кучето им. Изигран, предаден, а тя има "перфектното семейство" - деца, куче, идилия.. И фактът, че жената е намерена на няколко километра от къщата.. Заедно със "новата" кола. Няма как това да е поръчково убийство.. Ако беше то щеше да е убит само мъжът и айде жената, но всички други.... Сто процента е любовникър на жената.. Въпрос на време е да се разкрие.

Как ще затриеш 5 човека от ревност, от които 3 деца и 1 възрастна жена ? Това е немислимо, абсолютно съм сигурен, че това не е битов/личностен или както там се нарича случай.

t0ysh0p@abv.bg

Лично преди време един тип, който го отрязах ме беше заплашил, че всички ще убие и даже кучетата ми! Доста ядове ми създаде този.. Затова че психопатите са сред нас..

Уоуууу верно ли бе? Това сам ли го измисли или ти написаха да го кажеш?

t0ysh0p@abv.bg

Изразявам просто мнение. То днешно време хората напълно полудяха и е възможно всичко.

Остави го този третополов пусикат...

Ти така ли си го замислила???

От ревност се избиват между 1-3 души, зависи как се развие касапницата в триъгълника. Тук съм 100% сигурен, че е нещо много голямо! Не е и случаен опит за обир - кой ходи да обира къща на Нова Година с едни 50 патрона и боен пистолет ? Освен това твърде професионално е извършено всичко, което говори за предварителен план и умисъл, а не за случайни действия. Освен това, някои са писали че трябвало да бъде сам някой, ама понеже и другите били там та затова така станало. Стига глупости, кой е сам на Нова Година - или семейството, или приятели или съседи . . . Тук говорим за ПОРЪЧКОВО УБИЙСТВО на 6 човека, а не за битов инцидент!

Ако убийството е от ревност,нападателя ще застреля само мъжа.За съжаление тази версия не е логична!

Това прилича на действията на мексиканските нарко картели. Само те чистят цели семейства до крак, когато някой ги предаде или прецака. Това, ако е истина, че са гръмнати с по 1 изстрел означава, че го е свършил професионален убиец. С такова оръжие е невъзможно обикновен човек да постигне подобна точност и да запази хладнокръвие дори с оптика ... Изключително странна история е това. Мир на душите на хората, трагедията е огромна.

Да убиеш петима на едно място с по един крушум си е голям профисионализъм, дори екип от командоси не би се справил без несмъртоносен изстрел. Убитите трябва да са били упоени...

Горе в статията пише - бащата е бил убит с 10 куршума, сина му с 8, баба с 4 и т.н. Общо поне 25 куршума. Това е повече от един пистолет, а може би и повече от един убиец.

ЧЕТИ ВНИМАТЕЛНО.УБИТИ СА С ПО 7-8 КУРШУМА ВСЕКИ

Такава пукотевица. Все пак наистина ли никой не е видял нищо, някаква кола? Не може да няма някакви следи. Поне следи от гуми на кола.

Тефтерчето е подхвърлено и от там нататък не ми се мисли...

извършителят е близък човек, на когото са имали доверие, иначе поне една от жертвите щеше да успее да избяга, в крайна сметка някаква мърсотия ще излезе

Този съсед много подробности знае.... все едно е бил там.

Бил е там. Полицията го е извикала за поемно лице. Видял е всичко със собствените си очи.

Бабата и малките са убити, или защото са знаели кой е убиец/видели са го, или за да не подават сигнал в полицията. Има вариант убиец/убийците да са избягали вече от България. И все пак ,ако аз съм брат на убития по-вероятно е ПЪРВО да отида да го потърся на място,след като не ми вдига телефона, след това да звъня в полицията?! Заплетена работа?!

Наследство? Но защо ще избива и чуждите хора и деца?

100% смъртност при един изстрел на човек. Да не се окаже, че е било ПСМ.

Защо изведнъж се появи това тефтерче? Откъде накъде в такъв момент? Може би жената е била записала нещо, което килърът е искал да скрие. Потърсете за откъснати страници, отпечатъци от текст, отпечатъци от пръсти. ДНК под ноктите на жената, ако се е съпротивлявала. Жената споделила ли е нещо с някой свой близък или приятелка?

Хорейшо не е в форума, задай въпросите по-късно или на главния секретар на МВР!

РЕВНОСТ !

Убити бяха и доведената му сестра,...Десислава, срам.

Доведена сестра на кого, обясни. И кой е убиецът според теб?

Да убиеш умишлено човек е ужасно деяние. Лично отмъщение, наказание или за назидание. Да убиеш няколко човека е сбъркан мозък. Да застреляш деца - това вече е дявола в човешки образ. Дори и да намерят убиеца - дали някога ще стане ясно истинската причина за този ад?

До къде сме я докарали... Ще става още по зле и по страшно.

Преди около 50 години ,в разгара на комунизма, един изперкал студент изби маса студенти в Студенстки град! Това го има в нета ,чети! Такива неща винаги е имало,за съжаление.

Така е, но тогава ставаше въпрос за шизофренно момче, което беше гледало филма "Кръстникът". Уби трима чужденци, още трима българи и рани дузина други студенти. Задържано беше на момента. Това си е планирана екзекуция с много въпросителни и липсващи извършители, за поръчители да не говорим.

Някой е ''бил за убиване'', а другите се оказали на неподходящото място и станали свидетели.Това не е едно семейство, че да ги трепеш всички с цел ! По-прилича на кокошкарска работа, но ще видим?! Кокошкарска в смисъл импулс, малко пари, или прецакан любовник. Не прилича ''бизнес''. Все пак е голяма трагедия.

Каквото и да е станало... защо по дяволите и децата ?!?!?