Убиецът на красавицата Виола обжалва и намалената си присъда

Адвокатите на Стефан Станев искат още по-ниско наказание или връщане на делото

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

виолчето що уйшта изяде,,, ся тоя в панделата ще яде същите

ми идват доста в повече. Какво е било момичето в общи линии няма никакво значение. Надрусаното леке на мама няма никакво право да я бие, камо ли да я убива. Това какво е правила или не е правла си е само за сметка на нейния морал. Копелето, което и на снимката си личи, че не изпитва и най-малко угризение трябва да си получи най-тежката присъда. Заслужил си е съвсем достойно. Пак казвам, че жената или мъжът не са ничия собственост. Никой няма право да държи на сила друг човек при себе си и няма право да посяга на живота и здравето му.

EЕдинствената присъда, която заслужава този психопат е доживотен затвор, каквато би получил във всяка нормална държава. Само в Булгаристан му намаляват присъдата и сигурно ще го пуснат на свобода след 4-5 години за добро поведение.

Изневярата не е причина да убиеш някого. Не е причина да го набиеш. Дори не е причина да го обидиш. Изневяврата може да бъде причина само да се разделиш с някого. Ако егото ви е толкова крехко, ходете на протститутки и не се занимавайте с връзки. Проститутката ще ви каже, колко ви е голям, колко сте страхотен и как никога не е била с по-добър от вас и след това няма да иска да отпушвате мивка, да пазарувате и да местите дивана. Разбира се, няма и да ви готви или да ви пере, но всички знаем, че никоя не може да е го прави по-добре от майка ви, така или иначе. Просто живейте близо до мама и всичко ще е наред.

Естествено коврите не искат да има никакви последствия от безотговорното им поведение. Ама защо влизате във връзки щом сте решили да изневерявате? Бъдете общи и няма да ви се налага да перете и готвите, и някой да ви сравнява с майка си ;)

Требиш по жесток начин и ти дават 20 от които ще лежиш максимум 10. Трябва са си дойда от Америка и да требя за кеф. В Америка не може да ти се размине и ще ти дадат 200 г. България е рай требиш и изнасилваш курви и всичко е ОК.

Майка му явно е събрала исканата сума! В България съдия,адвокат и прокурор играят в екип и присъдата се договаря в зависимост от финансовите възможности на подсъдимият! Всяка последваща инстанция става по скъпо!

Рядко ми се случва да съжалявам, че преди време напуснах системата на затворите. Случаят като този е един от тези, заради които си заслужава да си там. За да направиш жалкия животец на такива изради - грешка на природата непоносим. Ясно е, че за това говедо превъзпитание няма, а за общаството е прекалено опасен за да скита между нас. Ето за такива излизането от затвора трябва да става само по един начин - с краката напред.

Направо да го пускат да си ходи в къщи, да изчакат да убие още някой , и тогава ве1че да го съдят, какво е това нещо, едно убийсво и в затвора аааааа

Много добре са я кръстили на този духов инструмент - изяла е повече деца от Баба Яга..

Бе ти нормален ли си - виолата не е духов инструмент ;)

Добре де, защо им е на такива разпоретини да се хващат с един мъж и да си навличат гнева му, заради изневерите им? Няма ли да е по-лесно да си се праскат с който им падне, без да се обвързват?

тоя е за трепане определено, или поне доживотна! Но и неговата Мама и тати са затрепане, и те са не по-малко виновни от него,

Ще обжалва, досега трябваше да е обесен и всичко да е приключило. Защо да го храним 20 или 30 години в затвора.

Прав е да обжалва затвор! Куршум или въже му трябва, никакъв престой в затвор!!

той поема защитата на някой убиец, само ако има много пари. Не съмго видял да защитава потърпевш - при това бедняк!

Па нека после и на Арменския поп да се жалва!!!

Няма ли кой, да му смачка черепа, на този изруд?

Далеч съм от мисълта да подкрепям какъвто и да е акт на насилие, особено убийство. Но наистина не мога да разбера защо журналигльовците постоянно пишат за "красивата Виола" - ако не беше красива, нямаше ли животът й пак да е важен? Или само красивите ги пишете по криминалната хроника?

Така е, права си, но тоя лаф за вътрешната красота, колкото и да го повтаряме, не го вярваме истински. Външната красота е нещо, което се забелязва веднага. Вътрешната й трябва време и подходящи условия. Като видиш един разбит лъскав "Мерцедес" на пътия и си викаш, ееее, жалко, като видиш един смачкан "Москвич" и просто вдигаш рамене. Изобщо не се замисляш, че "Мерцедеса" може да е собственост на някой задник, а "Москвича" да е бил на някое щастливо семейство с много радостни спомени свързани с него.

Да си припомните: https://dnes.dir.bg/comments/prokuratura-ubiystvo-stefan-stanev-26462212

личи му, че е лабилен и готованко.

Да не са посмели да намяляват и без това смешно ниската присъда, защото всички знаем, че не 22 а,а най-много около 15тина години ще лежи убиецът. А може и по-малко. Вижда се, че е психопат, подобно на Викторио. Божичко, откъде се завъди толкоз много гад в страната ни?! А и , както каза адвокат Марковски те никога истински не съжаляват, никога!!! Т.е готови са да убиват пак!

Ето за това има някъде вендета....

Хайде да направим един референдум на тема: " За или ПРОТИВ смъртното наказаие ?".

Ето това е съдебната реформа на тиквата!

напълно съм съгласен с теб, ако БСП бяха на власт, това никога нямаше да се случи..

То се е видяло,ами хайде пускайте човека да си ходи,че има и други за убиване !

Държавата е виновна. Не е нормално за такова жестоко убийство да лежи само толкоз. За такива трябва доживотна присъда ...

Да не й обил улично кученце, та толкус се пените?

За такова убийство трябва смъртна присъда. Око за око, зъб за зъб.

Не дават депутатите косъм да падне от главата на извергите. Приоритет им са правата на престъпниците, а не справедливостта в обществото.

Такива "същества" просто трябва да подлежат на изтребване като несъвместими с нормалния начин на живот и особено опасни за обществото. Не мисля, че съм краен в становището си: просто има такава категория хора - изверги, неподлежащи на превъзпитание.

Трябва да се научиш на толерантност към различните. Средновековен садист, такъв!

С каква съвест и с какви очи иска това?Отне живота на такова красиво дете, уби родителите и от мъка и иска намаляване.Такива случаи са за доживотна или смърт.

При психопатите съвестта е изключена!

ЦЕЛИЯТ ТОЗИ ПАНИКО-ИСТЕРИЧЕН ОТЗВУК НА МЕДИИТЕ, ПРЕДИМНО ТВ, ОТРАЗЯВАЩИ ВСЯКО ЕДНО СТАНАЛО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ( ПОЧТИ ВСЕКИ ДЕН ИМА ТАКОВА), РЕАЛНО НЕ СА ДОВЕЛИ ДО НИЩО ДОБРО, ОСВЕН ДО ОЩЕ ПО-ГОЛЯМА НЕСИГУРНОСТ НА ОБИКНОВЕНИЯ ЧОВЕК ЗА СОБСТВЕНИЯ И ТОЗИ НА ДЕЦАТА МУ ЖИВОТ, НАПРАВИЛИ СА ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦА БЪЛГАРИН ОЩЕ ПО –КОЛЕБЛИВ, СТРАХЛИВ И НЕПОМАГАЩ НА ДРУГ В БЕДА, А ПРОСТИЯ БЪЛГАРСКИ МАЛОУМНИК-ОЩЕ ПО-НАГЪЛ- С ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЕГО И ОЩЕ ПО СИЛНО ЧУВСТВО ЗА БЕЗНАКАЗАНОСТ КЪМ ВСИЧКО ГНУСНО, КОЕТО ПРАВИ. РЕАЛНО ОТ ТОЛКОВА МНОГО ИСТЕРИЯ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ НЯМА НИКАКЪВ ЕФЕКТ-ПРИСЪДИТЕ НИСКИ, ДОРИ ГИ ОПРАВДАВАТ МЪРТВИТЕ ОТ ГРОБА НЯМА ДА ИЗЛЯЗАТ, НО УБИЙЦИТЕ ИМ ОТ ЗАТВОРА СИ ИЗЛИЗАТ БЕЗ БЕЗ ПРОБЛЕМ, А ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ПРЕСЪДИТЕ СА БЕЗУМНИ НИСКИ. НАПРИМЕР НА ТОЗИ ИЗРОД В САЩ ЩЯХА ДА МУ ДАДАТ ИЛИ СМЪРТНА ИЛИ ДОЖИВОТ. ДАВАТ ИМ СМЪРТНИ, КОИТО НЕ ИЗПЪЛНЯВАТ, ПРОСТО ГИ МОРЯТ С МИСЪЛТА, ЧЕ ВСЕКИ ЕДИН МОМЕНТ МОГАТ ДА Я ИЗПЪЛНЯТ И ОНЕЗИ СЕ ПЪРЖАТ В ОЧАКВАНЕ. ТУК ТЕ СА ГАЛЕНИЦИ НА СЪДБАТА!!!

++++±+++++++++++++++

Допринесе за психическото осакатяване и на жени и на мъже, но особено на мъжете....напоследък ме хваща страх от контакти с мъже,.....сексуалния тормоз над жените е масово явление вече, прави ми впечатление, че мъжете изискват секс от жени, които дори не са им близки и ако им откажеш стават жестоки....ще ви дам пример от пресен опит - отказан любезно секс и обезобразен коридор в жилищната сграда

Нима твърдиш, че е нормално, само жената да има правото да иска секс? Който, разбира се, в последствие да отказва. Озадачава ме само едно: Защо поговорката "По добре прелъстена и изоставена, отколкото започната и недовършена", касае точно жените?

"Красавицата Виола" заглавието намеква, че ако беше грозна, убийството е по-приемливо ... аз така го разбирам ! Няма друга логична причина да се включва в заглавието.

Това са някакви абсурди! Той е сега на 30г. Ако излежи поне 20г от 30-те - щото той ще има и добро поведение може би, ще излезе на 50, айде максимум на 60г. На тази възраст той е способен пак да убива. Това не е 70-80г дядо. Един мъж на 60г, който се поддържа физически може да бъде доста здрав. И тогава кво правиме? След 30г той ще е с повишена квалификация от затвора в побоища и изродщини. Години наред е имало жалби срещу него от бившата му жена. Кой знае как я е ползвал за боксова круша и как тя изобщо е оживяла. Просто държава на абсурдите!

Той Господ си знае работата! Преди ден почина крадец, падайки от 4 етаж, паднал от терасата на обирано жилище. Надявам се, че и за този човек Господ ще се погрижи. Друг е въпросът обаче, че все пак живеем в правова държава и би трябвало да се уповаваме на законите, а не на Господ!

няма проблем щом обжалва ще му го преразгледаме и ще му дадем доживотен без право на замяна :)

Аз приятели наркомани нямам. Ако разбера открито им казвам че не желая да имам нещо общо с подобни. Този изрод дано му разпорят гъза мангалите в затвора . ...

този ментален "мангал" по душа ще има самостоятелна килия, цветен телевизор с кабелна и климатик! Бъди сигурен.

Да се чуди човек що за държава сме!

Държава няма. Разбери го и го приеми...Има територия българия. Държава е имало преди сега е само територия !!!

Разбирам го, но отказвам да го приема и да се примиря. Днес имам Глок и 20-тина патрона с него. Както е тръгнало следващата година ще се оглеждам за Калашник.

Смъртните присъди ги преустановиха в 2/3 от света, понеже убийците щели да си осъзнаят грешките, излежавайки дълго присъдите !! Мой познат - психолог на един от затворите на БГ преди време ми каза: "Ние банкет ще дадем, ако това се случи, но това са не повече от 1% от затворниците, а другите 99% стават още по-големи престъпници, след излежаване на присъдите" !! В България НПК е такъв, че днес, ако застреляш едно куче ще те осъдят така, както съдят и човешкото убийство !! Радвайте се българи на либералната Европа и тяхната псевдодемокрация !!

И как може само толкова да му дадат да лежи? Този идиот е с явни отклонения, но пък за присъда има мозък да моли за по-леко наказание.... Такива простаци трябва да бъдат в затвора докато изгният, а не да им намалят присъдите и псоле пак някой друг да убие..... и 2-3 да пребие по пътя за удоволствие? Това нормален, възпитан човек ли е?

Таткото на Виола да му връчи едно командировъчно и да върне делото в отправната точка на неговия живот. 9гр, 2м, босилек, жито и вино. Този изрод няма право на живот!

Тя наглостта, както е известна, е винаги безкрайна... Приеми присъдата си, за да имаш цялото оставащо време от краткия земен живот да се каеш за делото на ръцете си и да молиш Бог да ти прости!

Тая жена други добродетели нямала ли е, че постоянно се тръби че е красива? Някакси звучи, че като не си толкова актрактивен престъплението е по-леко

в природата ще му даде нужното, което е заслужил. Дори и да му намалят присъдата и да успее да излезе от затвора, тоя си е пълена измет. Ако не извърши ново престъпление /не дай Боже/ тежко и горко на майка му. Ще похарчи всичко, което тя е откраднала и което е останало след адвокатите. Ще я бие на стари години и накрая ще бъде най-мръсния клошар.

съдии,не жалете убиеца,не сраствайте с престъпниците,той заслужава бесило,а вие за уволнение и съд....по вашите присъди трябва да се избиваме....,изтребваме...

В Америка само убийството получава 99 години затвор.Побоя и грабежа му носят минимум 10 години.

Хаха егати бюрокрацията, егати тълкуванията на законите. Ако аз бях баща на това момиче щях лично да отида и да ги избия целият съдебен състав заедно с тази отрепка пък после ще пледирам невменяем и ще заведа дело в Страсбург, че са ми нарушили правата.

Адвокатите си вършат каквото им е работа,съда е за ебане,те взимат решенията и пускат уродите

Тоя бих го одрал жив...

Жалко за хубавото момиче.

...но наивно, Бог да я прости! Дано момичетата си вземат горчива поука. А най-вече техните родители започнат да ги възпитават в самоуважение, самозащита и духовна зрялост, да не се поддават на страстите на тялото и заблудите, следващи ги.

Верижна реакция. Маман е милионерка на гърба на онкоболните и коректните осигурители платци посредством порочната здравна система. Синчето е непоправим психопат наркоман, който ще бъде издържан от данъкоплатците коректни платци. Когато излежи така милостиво поставената кратка присъда, ще пострадат следващи жертви сред коректните граждани, които са останали, създали и отгледали децата си тук, на тази територия и продължават да издържат тази ПОРОЧНА СИСТЕМА. До кога???

Курветата се кефат много на тъпаците, щото е модерно са излизаш с такъв(татуси, дрога, сичко ма макс). После тия пичове и разпорват анусите- преглъща ср. Но защо е изненада че и коремите им разпорват-нали такива пичове са си избрали тъпите курвенца?!

ВКС иска 22г, прокуратурата 30г, адвокатите искат свобода, а народа - лопата в главата и плитко заравяне

tonk11

Без заравяне. Само ще се поти някой да копа. По врата и на вълците в дола!

С въвеждането на закона за психическия тормоз в домашните взаимоотношения, човекът ще бъде напълно оневинен, поради естествената реакция на самозащита от психически тормоз. Ясно ли е?