Цветлин Йовчев повиши директора на СДВР

Директорът на Столичната дирекция на МВР Ивайло Спиридонов е назначен за заместник-директор на ГД "Криминална полиция", съобщиха от пресцентъра на МВР.

Обратно в новината

Коментари - Цветлин Йовчев повиши директора на СДВР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тоя Цв.Йовчев мн взе да ми скача по у.я-голямо нагло копе.енце излезе! цитирам:"Ивайло Спиридонов пое управлението на СДВР през юни 2013 г., след като тогавашният директор старши комисар Валери Йорданов бе отстранен заради неупражнен контрол във връзка със случай, при който полицаи наблюдавали как се продават контрабандни цигари на Женския пазар."Смях в залата-ЧЕ ТЕ И ДО СЕГА ПОЛИЦАИТЕ ГЛЕДАТ КАК МАНГАЛИТЕ СИ ПРОДАВАТ ЦИГАРКИ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ.АЛАТЕ В ПЛЕВЕН ДА ВИДИТЕ КАКВО.ОСВЕН ТОВА ВСИЧКИ НЕЗАКОННИ СЕРГИИ И МАСИ ПО ПАЗАРА И ПО СТАРАТА ГЛАВНА,СА САМО НА МАНГАЛИ.ПИТАЛ СЪМ МОЙ ПОЗНАТ ПОЛИЦАЙ-ЗАЩО СЕ ДОПУСКА И ТОЙ НАЙ-СПОКОЙНО МИ ОТГОВАРЯ-НАРЕЖДАНЕ ОТ НАЙ-ВИСОКО НИВО-ЦИГАНИТЕ ДА НЕ СЕ ЗАКАЧАТ!!!БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!

Този идиот тотално е.. мамата на системата. По "голем" не е имало на тази длъжност.

ГЕЙШАТА НА СВЕТЛЮ ЛАЗЯРОФ - ЛИЗНАТИО, БАЙ МЛАДЕН МАРИНОФ Е ОПАСАЛ ЦЯЛА СОФИЯ СЪС СЛАДОЛЕДЕНИ БУТКИ РАФИ! С БОДРАТА ПОМОЩ НА ШЕФА НА ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ КРАСИМИР ДИМИТРОВ - ДЖУДЖЕТО ХАЯСКО! ВСИЧКИ МАНГАЛИ ПРОДАВАЩИ СЕМКИ, ЦАРЕВИЦА И БАЛОНИ СА НА ОТЧЕТ ПРИ СПОМЕНАТИТЕ ТРОЛОВЕ!

Бойко ще го изрита, споко Всяка подлога на Йовчев ще си замине...

....КРАЙ НЯМАТ! ТОЯ ОФЦАТА ОФЧЕВ Е ЕДИН ОТ НАЙ-ГНУСНИТЕ И ДОЛНОПРОБНИ ЛЮДЕ В МВР. И ЦЕЛИЯТ МУ ЕКИП Е ТАКЪВ-САМО КАТО ИМ ВИДИШ МУТРИТЕ- ЕДНИ ТАКИВА НЕЧИСТОПЛЪТНИ,ЛИЦЕМЕРНИ.НАПРАВО ГОЛЯМА ГНУС.

за кое го е по вишал ? за обируте в последните сесмияи ли ? некадърници *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И Цветлин Овчев си е ''сверил''часовника,...за 12 без 5... Юруш на маслините ,в 12 без 5...

Няма как Маринов да завърши Академията на МВР на 20 г.,освен ако не е и вундеркинд!

Има как - Маринов е започнал от сержант и е учил задочно, защото вече е бил кадър на Системата. Просто е придобил ценз за офицер. Не съдете за другите по Вас. И аз имам бакалавър, гражданско образование за три години.

ОТ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ТОЯ ОВЧЕВ, ИЗЛЕЗЕ НАЙ-ГОЛЕМИЯТ БОКЛУК.БОРИСОВ,ТОЯ ДА БЪДЕ НОМЕР-ЕДНО В СПИСЪКА ЗА УНИЩОЖАВАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ.

Споко ще го махнем! Още един месец и всички ще махнем! Ще докараме ломската свиня Федеросова и ще я сложим на поста велика Свинчуга.

Цацаров: -Йовчев, колко е часа? - Три и половина. След десет минути: - Йовчев, колко стана часа? - Соте, кво си се разбързал! С присъди по 20 години сме, има време...

Айде наще! За последно!

Окопаваш ли се, йОвчи ?! Тамън да се знае кой какъв е, като почне изриването на оборите !

ЮДА ЙОВЧЕВ ИСКАРИОТСКИ

Незнам що Овчев се пъне като глист на буца, като след изборите яе има нов закон за МВР и всички калинки ще изхвърчат ????

Десароченгилите са в кръгова отбрана: назначават само от своите...