Интерпол дири Василев в 188 страни, запор за имуществото му

Цветан Василев е обявен за издирване във всички страни членки на Интерпол. Освен това е запорирано неговото както и на другите разследвани за КТБ имущество.

Обратно в новината

Коментари - Интерпол дири Василев в 188 страни, запор за имуществото му | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Благоприветливият и благочестив" Цветан Василев изографисан като ктитор link

ХАЙДЕ СТИГА БЕ! СМЕШНИЦИ!!! ИЗДИРВАЛ СЕ ЦВ. ВАСИЛЕВ, ДАЖЕ И ОТ ИНТЕРПОЛ! Е, СЛЕД КАТО МУ СЕ ДАДЕ ВЪЗМОЖНОСТ ДООООБРЕ ДА СЕ УКРИЕ, СЕГА ПЪК ГО ИЗДИРВАТ- НАШИТЕ?! ЩЕ ГО НАМЕРЯТ КОЛКОТО БРАТЯ ГАЛЕВИ!!! ТАРИКАТИ, ПОНЕ СМЕНЕТЕ СЦЕНАРИЯ, ЧЕ НА ЦЕЛОКУПНИЯ БЪЛГАРСКИ НАРОД МУ ПИСНА ОТ ИГРИТЕ ВИ- "НИЕ ГИ ХВАЩАМЕ- ТЕ ГИ ПУСКАТ" ТИ ДА ВИДИШ ПРАВОВА ДЪРЖАВА!!! СМЯХ!!!!!!!

във вчерашен габровски вестник има пространно и прочувствено писмо от василев. та може би журналистите от този вестник могат да посочат поне мейла от който е изпратено то и така да спомогнат щото Интерпол да си си свърши работата.

ДАйте на мен КТБ, вече се научих как се прави от ВАС, ще работя тясно с БНБ и ТИМ и като стане напечено се омитам със 100 000 Евро който за 10 живота 100 Български семейства не могат да си представят дори!

Престанете!Не се хабете бе хора никой никого не търси.Просто ние българите изглеждаме много жалки и смешни и затова ни спрягат разни глаголи да им повярваме.Няма държава,няма прокуратура няма и няма нищо.

Липсва портрета и на другия главен герой по чупене на банки - Пеевски.

На един билборд прочетох: "Благодаря Ви доктор Енчев!" Цв.Василев...... Брендо......

човека си е в ЮАР,няма какво да го търсите,както винаги след дъжд качулка...Сигурно вдига наздравици с Веска,Таки,Галеви и тн.

всеки момент очакам да обявят новия собственик на ктб

Е то е ясно, Делян Пеевски!

Мечтай си. Обещал съм я на Цветелина.

бнб да изкача с гаранциите на хората и да не се правят на...те си знаят на какво

това е мафята в българя

МВР , Прокуратурата и "независимия" съд в Б-я "издирват Цв. Василев чрез ИНТЕРПОЛ??? ЗАЩО точно Цв. ВАСИЛЕВ??? Виновниците за срива на КТБ са в Б-я!??!? Организаторите са Цв. Йовчев , Пеевски , Гл. Прокурор и шефа на ДАНС!!! ТОВА са ИСТИНСКИТЕ ВИНОВНИЦИ изфабрикували опита за прикриване на следите за раздавани ПАРИ без обезпечение , без лимитни кредитни карти както и финансирането на няколко политически проекта!!? Пак прах в очите на простолюдието!!!

Абе хора, пак се заговори за източване, надзор и т.н.! Какво се е променило след решението на съда, като освободи последната задържана! Обвинението на прокуратурата не издържа, че има касови липси в Банката! Сумата от 206 мил. лв. не е изнасяна в брой от банката, а по електронен път като кредит към фирма Бромак! Обаче прокурорът пак си пее същата песен, с пари от Банката Василев купувал предприятия и цели отрасли. Бизнесът му може да е пак с пари от банката, но като е взел кредит чрез други фирми, и ако тези фирми обслужват кредитите си, къде е престъплението!

Като фирмите му си обслужват кредитите защо няма пари в банката? А иначе е ясно че няма престъпление - обрани има, обирджия няма!

В Банката има ликвидна криза, причинена от Пеевски и КО! БНБ можеше да се намеси както в случая с ПИБ, и тя щеше да се овладее! Според доклада на одиторите, банката е с финансови показатели над средното равнище за Европа!

Целият народ знае, че нищо не става без участие на БНБ и структури! Става въпрос за милярди, махнете заразата!!!

Банков надзор няма ли точно такава задача, да следят какво се случва във всяка банка, не са ли ги забелязали тези неща по-рано?

Чакайте бе хора, вие ни направихте на маймуни. Първо бяха източени 206 милиона.После ,преди два дни писахте че на практика няма източване на тази сума. Сега пак издирват Василев в 188 страни,запорират имуществото му и т.н. - защо? Пуснаха всички задържани... Идвинихме се на оманската делегация и ... Нещо не разбирам...

източена или не, пари нема. оманците и те не пари дават, искат да спасяват банката с пари от бнб. руснаците отдавна казаха че са отписали банката. значи банката колкото си събере от вересиите толкова ще върне на вложителите.

баламосват хората само и само да не скочат да си искат парите, 20 декември е краен срок за бнб ат там нататък ще се саморазправияме по силов начин

Какъв 20 декември.Тогава ще сме умрели от глад,ако ние не вдигнем във въздуха тия мръсни бели якички

Отправи въпроса към Цацаров слугата на Пеевски който пък от своя страна е слуга на Доган и може да ти стане ясно че искат да съсипят банката за да не връщат кредитите си и да съсипят човека.

До прокурорите: защо проспахте толкова време и когато той беше под носа ви вие дремахте и не го прибрахте? Сега ще го издирвате с Интерпол!!!!! Ама нека то йда Ви раздава акъл и съвети: някъде по света е скрит като мишок и работи по оздравяването на банката!!! Каква комедия сме само!

пари няма да има и след нова година ,гаранциите до 100х€ са само на хартия просто за превличане на клиенти

Ако има надежда за банката, защо дудука си е изтеглил до стотинка милионите обезщетение? А милионите на собственика на агенция "Пеевски Иска да Каже", защо са изтеглени?

Парите на вложителите са напълно на 100% защитени...от вложителите им! Докато вложителите не го вложат на мафиотската държава и не пометат всичко.

според мен цветан василев е продукт на фабриката за "щастливи съдби", имат научни "титли" и звания, зад които се крие фокус-мокус , изтласкват ги нагоре по стълбата излъскани, но те падат надолу, защото не е призвание, а е направено и измислено по фалшив начин, от тенекия правят злато, ама то е тенеке. ръжда хваща.

Всичко е театър - гледат да го разкарат, както Галеви и др. такива. Преди години, в началото на "демокрацията" и аз и много други изгоряхме с акциите на ТБС-хотели и Замъка Хранков - някой трупат милиони от тези "фалити", а народа им плаща да се обогатяват за наша и на децата ни сметки.

Дали е толкова тъп и да не се сети докъд еможе да стигне тази далавера!? Аз се съмнявам! Убеден съм, че има официални лица, които знаят къде е и не искат да кажат, защото са или замесени, или са им обещани/дадени много пари. Какъв е проблема да е със сменена самоличност и да е извън влиянието на Интерпол? С тази новина ставате смешни, тъпи политичета. Вие допуснахте тези лайна в България, трябва вие да ги ринете с голи ръце. Но ви продължавате да будалката народа. Телевизиите показват пак едини познати мутри на крадящи и лъжещи политици, доказали се в далверата наш-ваш! Нали всички вие, познати мутри бяхте в политиката -какво направихте? Народа вижда, ама понеже е глупав, пак ще се остави да бъде лъган! Вие тъпаци, на това разчиате. Хубавото е, че има млади които бягат от тая кочина, създадена от политиците и един ден, ще могат да изринат всичката тор и направят държавата нормалана. До тогава, понеже има много дъртаци, цигани и турчуляк, много предатели - ще тънем в мизерия и още мизерия!

"Хубавото е, че има млади които бягат от тая кочина" - какво му е "хубавото", бе идиот! И кой ще се върне и какво ще оправя?! И те са същите мошеници - отгледани, охранени, изучени с парите на България и после и бият шута. Ама глупаци като тебе как да го разберат.

Този май го принуждават да изчезне, за да не разкрие истината - зад всичко това е А.Д.и ДПС - как не разбирате, че те управляват и разпределят всичко в България и създават конфликтите, за да могат безпроблемно задкулисно да използват ситуацията двама се карат - третия печели: "голяма част от ключови държавни решения, политическите прегрупирания и процеси имат за първоизточник икономически интереси и сблъсъци, свързани с финансово-индустриалния конгломерат около Корпоративна търговска банка (КТБ), наричан още "холдингът Доган"" - от тук:Гроздан Караджов: Разследването на КТБ трябва да стигне до политическия връх на пирамидата Южен поток е тест за служебния кабинет, от който очакваме да разкрие скритата картина за енергетиката 09:30 25.08.2014 5075 прочитания

едно е да откраднеш парите на хората през 96-97 друго е да откраднех парите на хората 2014 ,няма да се размине без кръвта на политиците ,този циреи скоро ште се пръсне

Да бе 3600 човека ще окървавят страната. Толкова са лакомите гъзове с депозити над сто хиляди евро. Да духат супата и това е! Или ако трябва по-нежно да се изразя, да приемат че са дарители на България без Спонсора!

в страната има около 200 000 хилади вложители на ктб и кооминацята ште е на нова година когато кажт че всеки ще пие по една студена вода

украина номер 2,устремено вървим към гражданска воина!

Нищо няма да стане защото Интерпол не намери братя Галеви, не върна в България Таки и да не изреждам други емблематични фигури обявени за издирване с бюлетина на Интерпол.Държавата ни е жик-так и на всички ни е ясно това!!

Въобще не вярвам, че нашите са го пуснали за издирване. Както обикновено лъжат, та лъжат, а за жалост и крадат от нас-от ниските ни доходи, от ниските пенсии и т.н. Сигурно го знаят къде е и най-вероятно дори си говорят, но пускат димки за нас, тъпичките. Въпрос е обаче кой им вярва!

Като Тошката преди 9септ.1944 г. - той се бил криел от властите, ама никой не го търсел! И както много се криел, отишъл да види новородената си дъщеря Людмила (1942 г.) А тогава уж голям терор за комунистите, "много ги преследвали". Пустите му и циркаджии червени-продължават със същите номера толкова много години. Но жалко, че им се вързват. Тяхната далавера е наред, а ние да духаме супата!

На кой да вярвам сега: на министър-председателя, който каза че австрийски фонд ( с Цветан Василев ) ще прави предложение за КТБ. На финансовия министър, който каза че Оман иска да участва също или на Прокуратурата ( подчинена на БСП-ДПС, които организираха целия каламбур ) Скоро ще видим и някой много лошо ще го отнесе.

Охо, става още по-лошо за хората. Василев се оказа, че е от най-лошите комунисти - габровските: кръв повръща - пари не връща.

Увъртат, Усукват, Убиват ... Да! Гадна политическа върхушка. Като калайджии се въртят крадците му с крадци ... Проблем: и крадите и парите по депозитите са у тях и от тях! Или държавата трябва да плати сметката, или собственниците на частната банка, като заложник остава спестителя със сметка до 100 000 евра. Чисто и просто: - Както казвахме "къпан милиционер". Кредито получателя убива кредитора, за да не връща пари.

Загрижили сте се за ,, доброто име,,,защо минавате с този номер.Значи добро име.Какво за вас е добро име.Купуват си самолети не един с народните пари и добро име .Те са крадци.За такива шмекери като горепосоченият,галеви,гергови-рекламист и свинал,бисеров,и няма да ми стигне една кофа мастило за всички ,,герои ,,по всички направления,които ОГРАБИХА ПОРУГАХА,ИЗНАСИЛИХА българия и сега -добро име .Анатема за всички бедни и гладни мишки преди ,а сега милиардери и олигарси.

Неще не разбирам , бил закупил предприятия и икономически отрасли с пари на вложители. Доколкото съм чувал това е една от основните дейности на повечето банки в света , да изветират в акции в предприятия и да ги придобиват. Какво престъпление е това?Още в капитала пише преди 100 години,че така се създава финансова олигархия.

Явно е че не си наясно или наистина си наивен. В цял свят банките изкупуват бизнес - ДА но бизнесът остава за банката или да печели от него или да го раздроби или да го препродаде на трета страна. Тук обаче естествено е България и нещата не стават така - банката КТБ отпуска заем на фирма, фирмата го обезпечава с впъти по-малък залог (1 към 10 или повече например) и с парите отпуска заем на друга фирма, която още повече занижава гаранцията. Последната фирма изкупува бизнеса който трябва и реално няма връзка между Ц. Василев като представител на КТБ и изкупуващата фирма. Слага си там управители с високи заплати на които може да вярва и си го управлява както иска. Когато обаче тръгне да се търси заема от КТБ то първата фирма го е гарантирала с панелка, нива, бъдещо вземане или някакви фантазии и реално не може да се стигне до вземане на цялата сума. Ето ти на прост език как става цялата далавера. Дори да не съм 100% прав в нещата съм доста близко до истината.

Цветан Василев е в 189-та държава, където не го издирва никой!

разбойника - това би били по-подходяща тема а не цвък, защото никой ама никой не си и спомня вече за : Гея - в Брюксел Бея - в Москва а Злодея е тук, в нови одежди ЗАЩО ЛИ? Няма ли и при нас да дойде бялата лястовица? Не ни ли стигат тези беди ? Докога един и същи лош спектакъл с грозни, алчни и безочливи херой! НАРОДЕ! НАРОДЕ - знаеш ли ти, че НАРОДЪ е безнадежден, без капка свежа кръв съхнещ и умиращ като стар кон , като КАТЕДРАЛА Все пак има НАДЕЖДА и тя умира последна!

Бреййй, чак в 188!?! държави го издирват този Василев. Ами ако Конго се раздели на 3, утре ще почнат в цели 190 държави да го издирват?!? Аз предлагам да го намерят при господарите му в Москва. Няма къде другаде да ги е занесъл откраднатите милиарди. Нали Путин беше акционер в КТБ! То май и оманския фонд е негов...

длъжника "убива" кредитора си за да не си връща дълговете разбойническа класика

+100

Детройта си е прав-от кого е закупувал тези заводи и цели отрасли,сделките санкционирани ли са от държавата, кога,как и на кого са преведени сумите..... и работата се изяснява.Така,че г-н прокурора и колегите му трябва много внимателно да осмислят изказването му.

АКО ДА РЕЧЕМ Е ЗАКУПИЛ 2 ТЮТЮНЕВИ ФАБРИКИ ... НЕ ВИЖДАМ КАК ЩЕ ГИ ИЗНЕСЕ В КУФАРЧЕ :))) И ПРОЧИЕ И ПРОЧИЕ ....

В същото време наблюдаващият прокурор по делото "КТБ" обяви пред в. "Труд", че Василев доказано е изкупувал "предприятия и цели икономически отрасли" с пари на вложителите в банката си ЩОМ Е ИЗКУПУВАЛ ЗАВОДИ И ЦЕЛИ ОТРАСЛИ , ЗНАЧИ ПАРИТЕ НЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ .... ЩО ТОГАВА ГОВОРЯТ ЧЕ СА ИЗЧЕЗНАЛИ ??? ... ИЛИ ОЪ КОНКУРЕНЦИЯТА ИСКАТ ДА ПРИЛАПАТ ИЗКУПЕНИТЕ ЗАВОДИ И ЦЕЛИ ОТРАСЛИ ????:))))) БЕЗ ДА ГИ ГОНИЧ - СЛЕДОВАТЕЛИТЕ И БНБ СИ ПРИЗНАВАТ ЧЕ Е К.. КАПАН :)))

Ани Цолова представи любопитни подробности от настоящето и миналото му, как живял в панелка на освия етаж в "Хаджи Димитър" и карал потрошена габровска шкода..... А сега, горкият, били му останали САМО два самолета, жив да го ожалиш, толкова е обеднял! Плюс снимка от червено-розовият палат - разбира се, в Бояна, къде другаде, и някои морски имоти. Бая ще се затруднят да го намерят из квадратурите при т.нар. издирване.

Като каза Ани Цолова,от две седмици ни спряха Нова телевизия- говоря за така наречената Цифровизация. Миналата година по това време започнаха с големи обещания и вместо да се разраства, една година по-късно режат канал след канал. Като им се обадиш по телефона, говорят само глупости и лъжат ли лъжат(като политиците), технически неграмотни, че и ниско интелигентни момичета. Не казват направо какво ще става с тази "цифровизация", но иначе направо са я зарязали. Извинявам се, че не е точно по темата, но мисля, че е част от проблема- лъжи и замъгляване на истината!

да не би на е незаконно да се купуват "цели отрасли", щом са печеливши какъв е проблемът???и май заради тези отрасли е мократа поръчка за ктб. защо не се разровите и в гардеробите на другите банки- защото знаете какво ще намерите

Услужливо и достатъчно време му бе предоставено да замете следи и устрои на спокойствие бъдещето си по стара изпитана формула.

Внимание !!!! Търси се мъж с мустак и 200 милиона спестявания ...

честито на всички данъкоплатци ,пенсионери и ............