Цветанов защити изнасиленото момиче

С такова богато криминално досие и в тази ситуация, аз бих защитил момичето, това каза Цветан Цветанов по адрес на момичето от Стара Загора, убило насилник.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов защити изнасиленото момиче | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е, човек, като Бонко Фаса, не може да ти причини зло. Той даже няма и да си го помисли. Н а мравката път прави човека. Целия му жизнен път доказва това. Като погледнеш биорафията му ще видиш, че е ангел от небесата дошъл сред нас. Помагал на всеки с каквото може човека. Много хора могат да кажат как им е помагал и им е направил живота далеч по-приятен след среща с него. А това момиче, да вземе да отиде в тях и да го свитне!!! Ей така просто! Щото такова и е възпитанието и така е свикнала да се отнася с хората. Как може така?!

Г-н Цветанов, как разбрахте, че момичето е било изнасилено, ако няма доказателства, нито дори сигнал в полицията? Само защото някой твъди нещо, не означава, че е вярно. Или пък сте ясновидец? Ако аз реша, че трябва да ви убия, може ли да вляза у вас и да ви тегля ножа, а после ще кажа, че сте ме изнасилили? Ще ме оправдаят ли само защото думите ми ще въздействат емоционално на купища примитивни граждани, които реагират първосигнално без да мислят? Ако е така - да действаме.

Не си прави пиар. Ако ще помагаш, действай!!!

Цветан Цветанов защити и убийците на Чората... Само това че е България го спасява от затвора. А явно че и хал хабер си няма от право, че то по неговите думи какво излиза - всеки който си е излежал присъдата може да бъде заклан безнаказано?

Браво на Цветанов !!! Момичето е действало при неизбежна отбрана !!! Трябва да се направи нещо за това момиче , не трябва нея да я изкарват престъпник , тя е жертва ,която се е защитила . Малко биха реагирали като нея , отново браво на Цветанов !!!!

Каква неизбежна самоотбрана е да отидеш в дома на някого и да го нападнеш? Това си е чисто нападение. Друг въпрос е каква е причината за това. Цветанов явно е малоумен, защото ако ти влезе някой в къщата и ако го убиеш, обикновено съдът решава, че ти си го нападнал, а ако той те нападне и те убие, излиза, че го прави при самоотбрана!

Кво да ви кажа Емабака който уби чоек на магистрала Струма е под домашен арест въпреки, убийството,разпространение на наркотици,склоняване към проституция и отвличане да те ева и съдебната система.

На средновековен екземпляр. Щом има криминално досие, всеки който го срещне може да го убие.

Рецидивистите нямат място сред нормалните хора. Това че е излязъл е грешка на съдебната с-ма а не реабилитация. Както и за другите престъпници. Ти за да защитаваш този изверг явно и ти си в кюпа. Гнусни престъпници. Дано ви очистят един по един.

vasil

ЦЦ и въобще колегите му може дс направят просто закон с ясен и неподлежащ на многобройни тълкуване и субективизъм регламент за самозащита.Ясно-товс- да,това-не.

А дали, ако не се беше предала сама, някой щеше да я намери? Все пак говорим за "нашата" полиция, те издирват хора на адреса на, който живеят и не ги намират.

Никой честен човек не може да живее нормално с такава тежест. Това, че си е признала, е добре за нея.

Принципно е прав, но първо трябва да мине разследване. Защото в момента чуваме твърдението само на момичето. Трябва да се разследват и други вариани. Като имало ли е изобщо секс. Били ли са заедно и преди. Чак след като се установи истенността на думите на момичето, да бъде защитено. Онзи явно е живял в къща. В блок трудно може да отвлечеш някой незабелязано. Но по написаното преди, явно е било къща. Трябва да се търсят свидетели.

Докато не мине разследването не трябва да сие дават определения Ха представети си, че момичето е в схема и е изнудвала човека ...???? Да изчакаме, но без внушения. Така е най-лесно - единея го няма, а на другия се вярва...

vasil

Четете,бре,мамка му,па после пишете! Нали на предишната статия за случая снимката е на КЪЩАТА!

Съгласна съм с Вас. Само едно уточнение- няма значение дали са били заедно и преди това. От опит знам, че може да те насили и човек, с когото си бил интимен и му имаш пълно доверие...

тия педали от ГЕРБ кога ще проумеят че е престъпление един министър да се намесва в хода на някакво следствие или съдебно решение, ше ги ева в баятите селяндури

Но той има право да сподели мнението си!

ЗАЩИТИ Я ....... АМА СЛЕД КАТО Я ИЗНАСИЛИХА ИЗЛИЗА ЧЕ ГЕРБЕР НЕ Е ДОБРЕ ДА ТЕ ЗАЩИТАВА , СЪЩОТО СЕ ОТНАСЯ И ЗА СТОГОДИЩНИЦАТА ПРЕСТЪПНА

ЦЕЦО КРАДЕЦО АКО НЕ БЕШЕ ЗАЩИТИЛ МОМИЧЕТО ТО БАРЕКОВ ЩЕШЕ ОБЕЗАТЕЛНО ДА ГО ЗАЩИТИ ..........................ДОБРЕ ЧЕ СА ТИЯ ТЪРТЕИ ДА ЗАЩИТЯТ КАКВОТО ИМА ЗА ЗАЩИТА ЧЕ ИНАЧЕ СЛЪНЦЕТО НЯМА ДА ИЗГРЯВА СУТРИН

Защо не арестуваха Стависки след като уби двама души

Ами защото преди това не са го "изнасилили".

Стига с този Стависки, колко рецидивисти правят едни и същи опасни нарушения непрекъснато и колко народ загина оттогава. Стависки беше съден по тогавашните закони, нека гледаме настоящето положение, а не миналото.

ГРОБ трупат политически дивиденти дори с трагедията на хората! БОКЛУЦИ!

Съда да пусне момичето под домашен арест до делото, за да не влошава психичното и състояние след гадостите,които е преживяла. Тя за разлика редица известни престъпници наистина не може да остане в ареста.

Какво е преживяла? Преживяла е внушенията, че убийството е добре дошло в домът ни.

кой и как е отвлякъл момичето , самият изрод ли ??ако е друг(и) изрод , защо не е задържан ???

Ходел е често в заведението, където тя е работила като сервитьорка. Живеели са в една посока. В една от вечерите й предложил да се отбие за кратко в дома му, за да й покаже снимки на дъщеря си, която уж била на нейната възраст", разкрива адвокат Валентин Димитров. "Вътре е било страшно. Само ще ви кажа, че приживе този човек е тежал над 140 кг, а клиентката ми едва ли тежи повече от 40 кг, тя е дребна, с фигура на момиченце. Този мъж се е държал брутално, просто я е смачкал", разкрива още Валентин Димитров. Момичето се е хвърлило от третия етаж, за да се спаси. В делата, водени срещу Боньо Фаса, фигурира неизменно едно и също описание - изключително жесток и брутален. В списъка му с провинения има няколко изнасилвания. В едно от тях потърпевша е ученичка, която скача от третия етаж, за да се спаси. В момента е инвалид и не може да се движи, разкриха източници. Според адвокат Валентин Димитров клиентката му в момента е в изключително нестабилно психическо състояние и има опасност да посегне на живота си. "Тя е в шок, тя просто не знае къде се намира, много е зле и трябва спешно да бъде изведена от ареста. Представете си - изнасилена, преживяла всичко това и накрая в ареста. За едно малко момиче, което никога не е напускало дома си дори, това е невероятен шок", коментира Валентин Димитров. Днес е третият ден, в който клиентката му е в ареста. Старозагорският съд обаче не е уважил молбата му за преразглеждане на мярката. Богдан Стоянов-Боньо Фаса през миналия месец преживял много тежък инсулт, съобщи "България Днес". Лежал в болница и лекарите едва го спасили. Според познати на Фаса той се съвзел много бързо, като отдават това на изключително му телосложение. Силите му след инсулта обаче били намалели и според аверите на Боньо Фаса това е бил шансът на изнасилената тийнейджърка да успее да се измъкне от лапите му.

Ако е така! Аз бих се усъмнил от казанато от адвоката. Първо няма право да разкрива обстоятелства по производството. Второ чух от говорителката на главна прокуратура други факти. Най-добре да се изчаката резултатите от разследването.

Какво искаш още да изчакваш 27 г. чакаме тези крадци да се накрадат не се ли начакахте роби

vasil

И пак:"Според аверите на Боньо Фаса..." Умират от яд,че "великият"бабаит"си намери майстора в лицето на 40 кг тинейджърка. Напомняне,че не са безсмъртни.

Ако е вярно това, което пишеш, значи адвокатът лъже. Няма никакъв шанс 40 кг момиче да се метне от третия етаж и след 2 дни живо и здраво да отиде при 140 кг мъж и да го убие с нож! Говорите глупости без да мислите изобщо! Ако някой мисли, че това е възможно, нека скочи от 3-я етаж да го видя колко време ще лежи в гипс!

vasil

Това е друг случай отпреди години и някои я изкараха и нея проститутка.Ако е била такава,защо е скочила?От нормален секс?

Това показва какви некадърни прокурори и следователи има. Голямо обвинение. Няма да помислят малко , а само парите гледат

Цецо да влиза в пандиза и от там да не излиза!

Престъпника руско мекере ли е?

HE! Ти си в Русия... В Ленинград и Сталинград едновременно!

Не! Съветско...

Елемент на проституция има - тя е в жилището му! Но за неплатена сметка не убиват - и гавра е имало.

Вие проституирате ли във всеки дом, в който ходите на гости?

Ти си престъпник. Само един долен рецидивист може да мисли така.

изнасиленото момиче, а мнението на престъпника Цветанов не ме интересува!

Престъпника може да я е отвлякъл.

пиар на отврат

В РОСИЯ ТАКИВА НАСИЛНИЦИ ГИ КАСТТРИРАЛИ.

Браво на рОската система!

Малко му е било на този долен первезник!

Идзнасилвачите трябва да получават такава присъда, че повече да не помислят да повторят деянието си и ако е психо да се преминава към химическа кастрация на всички изнасилвачи и педофили, само адекватни наказания ще ги озаптят тези извратеняци. А на прокурора пожелавам това което се е случило на момичетода му го върне господ с лихвите. , или му е платено за да повдига такива обвинения?

А защо престъпника-педофил е на свобода?

ами вече не е..

Утрепката вече ври в казана и мирише на мърша скотска, а момичето вярвам, че ще се оправи и ще излезне от шока по-силна и уверена.

То момичето добре че не е разчитало на Цв че още щяха да го насилват. А този е бил на свобода заради Цв. Те си гласъват такива закони.

Червените тролове може би желаят момичето да лежи 10 г. в затвора, защото се е защитило и защото Цветанов го защитава ? Дано на червените тролове не им се случва подобно нещо, защото тогава ще осъзнаят, че не говорят чрез разума си , а чрез омразата си към Цветанов !

Не разбирам какво общо имат тук червените или пембени тролове?Въпросът е принципен и чисто човешки!Или може би на ВАС троловете ви промиват до такава степен мозъците,че ставате коне с капаци и изгубвате човешкия си облик?Гнусно!!!!

А нея за проституция ще я съдят ли?

не .. нали парите от проституция се отчитат при него :) кой хапе ръката която го храни :)

Малко пиар

За изнасилване,първо кастрация и после да го дадат на близките да се погрижат за него. Комплексари долни.

Кастрация на кого? На трупа ли? Интересно...

хитър гад :) какво ли не прави за да печели объркани души ... докато се намести на някой пост :) а след това започва доенето :)