Цветанов се ядоса: Станахте смешни, минахте ”чашата на толерантността”

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов призова от парламентарната трибуна да не се взима политическо отношение по криминални случаи. Така ставате смешни пред гражданите, те искат справедливост, заяви Цветанов на опозицията.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов се ядоса: Станахте смешни, минахте ”чашата на толерантността” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма да стигнат палките за цял народ, който псува.

КЪДЕ Е ДИМИТЪР ПЕНЕВ,ДА КАЖЕ НЕЩО за футболистчетатааа !

Цецо много майсторски поучава червената паплач. И разбираемо, дори за другарите соц./комунисти.

Ало физкултурника-да неси хванал бога за рога ве-много тъпо парче си ве бате..

да превъртим Рубикона; минахте чашата;това което имаме като дадено-изобщо как му разбирате??!

Цецо аз ако бях на твое място щях да отворя вратите на Белене.като гледам има много желаещи за там.Управлявай с силна ръка и им е-и м----та на всички.

Руиз

Правителството на Герб енай-доброто правителство от 1989 г. насам. Казвам ви го със съзнанието на отявлен антикомунист. А най-голямото разочарование и заплюване заслужава предателят Иван Костов. За избъгалите българския народ НДСВ и прочие не говоря. За крадците, лицемерите, убийците, лапачите, гнусните низши твари- БСП - вечен позор!

Извинете, виждам, че тук има много хора ... та все някой е пил от тази чаша и може да ме светне: какво представлява "чашата на толерантността"? Колко е голяма и кой, и къде я съхранява? А изпразват ли я от време на време?

Чашата ПРЕМИНА!

Физкултурник, ако беше наказал някого подобаващо и не се бе изгаврил с търпението на народа, сега нямаше да подскачаш нервно.

Вместо да каже едно извинявайте за всички простотии от както е министър, като се почне от химна на МВР и се мине през гафовете със "самоубийството" на заподозрян (в белезници), употребата на сила без причина (Мировяне и къде ли не), изтръгването на показания с палки и електрошокове, което си остава най-разпространената милиционерска практика и т.н., министъра най-цинично размахва пръст в парламента. Това в един цивилизован парламент няма как да се случи. Министъра на вътрешните работи да заплашва депутати по такъв начин. Ама то и наш'те дипутати са едни ментета, та явно няма как.

"преминахте чашата на толерантността...", "превъртяхме Рубикона". Моля, някой да разшифрова гениалните сложни мисли на човека.

Цветанов ги постави много добре по местата им - Станишковците, Местановците и Костовците ... нареди ги като кукли. И те се засегнаха.

И те го поставиха много добре на мястото му.

Снимката кърти мивки - сигурно с тоя пръст ги лови престъпниците, и за това го размахва.

физкултурничето се ядоса, недей така веско- потното ще ти изпее една песен и ще ти мине!

народа очаква Справедливост ? от Милицията ли ? не е ли работа на полиция и прокуратура да арестува и докаже пред съда вината на обвиняемия ? само в условия на тоталитапизъм задържания от Милицията е 100 % виновен и за съда . схващате ли ?

Следващите управляващи ще са си супер,защото явно ГЕРБ ще бъдат една толерантна ,мила,разбираща, влизаща в положение и неискаща оставки опозиция. Така както ЦЦ иска от сегашната.Браво!Но времето ще покаже дали ще стане така.

Защо не хулим престъпниците - пише Карбовски днес. Защо в една страна за две години се държат в главите ни с настървение 3-4 убийства, а преди години те бяха 103-104? Този нашият народ е луд, омагьосан, "в насипно състояние", нещастен като сирак, незнаещ и неможещ, а искаме, искаме и пак искаме. НО КАКВО ИСКАМЕ - провокации, гадно злословие и омразата да властва ?!

Е кой пък беше водещ на МВР-то, кой беше главен секретар при тея убийства

Каква е тая тъпня, бе Цветонав - "чаша на толерантността" - може би си имал предвид, че "чашата на търпението" ти прелива? И какво ще стане, като изгубиш търпение, ще си подадеш оставката ли? Ще наредиш танковете да дойдат? Няма ли кой около теб да те научи да се изразяваш правилно, че вече става смешно как говориш?

Всичко е театър, каза классикът.

Цецо много изнерви опозицията. Местан, Станишката и Костов са направо пред апоплексия. Цветанов трябва да е по-внимателен с тия нежни хора. Как така ще ги забърква със Сумисти, Трактори и ДПС - далавераджии. Станишев се изпоти и запремига учестено, Костов почерня още, а Местан загуби способността си да говори гладко и почна да заеква. Цецо трябва да е по-внимателен.

Единствения нестабилен беше Цвъцко. И некомпетентен също.

Цецо ги разпердушини. Сега щели да искат вот на недоверие... Публиката се смее... Що за смешна опозиция?

Къде виждаш опозиция?

Опозиция ... тъй да се каже. Нали сме демокрация.

Смешник!! Тия гръмко именувани акции какво точно донесоха? Колко престъпника хванахте, колко от тях са в затвора? Май от всички акции няма нито един осъден, едно време имаше една акции Комар - срещу крадените коли - по мой скромни наблюдения още се карат подобни коли по улиците. За всяка некадърност Алексей Петров ви е виновен - като беше такъв престъпник как допуснахте да се кандидатира за президент, а ако утре успее да докаже че е невинен какво се случва - това си е клевета и уронване на авторитета - колко пари ще плаща Цветанов просто не смея да предположа. Факт е че при Костов престъпността беше навсякъде - това фирми като Ипон, дойде царя - имаше един ген. секретар, дето винаги беше навсякъде - ако някой го убиеха той беше час по-рано на местопроизшествието... Някак нещата сами се подреждат и се виждат кои са наглите, недосегаемите и т.нт.

ЦЦ няма да плаща. Той само получава. Когато ЕСъд осъди България, за действията на некадърните ни управници, плащаме пак ние - данъкоплатците-будали. Властимащите САМО получазат, а ние винаги плащаме.

Иска ми се да събера всички, които гласувахте за ГРОБ на едно място и да им повтарям "Вижте се бе, за ТОВА ли гласувахте, за това нищожество, което само размахва пръст, без да носи никаква отговорност, за Лъчо Мозъка, за Калинка с фалшивата диплома, за Миро Ирландеца, уволнен през 2006 година заради внесеното двадесетгодишно месо, за висчките знайни и незнайни нереализирани и реализирани партиини секретари, комунисти, комсомолци и обикновени престъпници, предвождани от Иконата с умствен потенциал на джапанка, Боко Великия, по-известен и като Лентореза, Пържолката, Тиквата, който никога не е напускал Партията, а сега лае срещу комунистите, макар че цял живот е бил такъв самия той." Е, за това ли гласувахте?

Щото нямаш какво да кажеш, за това ли пишеш глупости? Или просто си тъп?

През месец септември бях свидетел на обиск на мои съседи.Полицаите от криминална полиция се държаха като истински професионалисти - нямаше викове, нямаше хора на земята нямаше напрежение.След ден попитах съседите за това как са действали полицаите.Разказаха ми, че са позвънили в 6 сутринта и са се преставили, попитали са дететто кога тръгва на училище и след като са разбрали , че тръгва в 7 сутринта са изчакали да бъде изпратено без да влизат в жилището.След изпрзщането на детето са влезли и с поемни лица са започнали обиска без никакво насилие и викове.Съседите ми казаха, че даже не са обърнали къщата с главта надолу а много внимателно са претърсили всичко без да чупят и създават хаос.Моите съседи нямаха никакви претенции към действията на полицаите от криминална.Днес тези мои съседи се имат за щастливци гледайки полицейската операция в Мировяне.А на тази снимка дето размахва пръст Цецо.......що не вземе да си го завре някъде и ако го заболи да стисне и да се замисли!!

Прав е Цветанов. В Библията пише "виждаш сламката в окото на другия, а не виждаш гредата в своето око". Костов и Станишев да се скрият. Няма никакво полицейско насилие в Скравена. В Мировяне има липса на професионалност.

ПАТРИОТЕ, НЕ Е ПАТРИОТИЧНО ДА ГОРИШ ДЕЦА С ТОК!

Съгласно чл.1, ал.ч от Конституцията България е република с парламентарно управление. Това означава, че основните въпроси в държавата се решават от парламента, а не от друга институция, респективно не от вицепремиер и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Парламентът съставя правителството, той го държи под постоянен контрол, той може по всяко време да го освободи от функциите му.

Вече трета поредна седмица, цената на бензина се вдига. Тока се вдига. Платените гербаджийски писачи по форумите се увеличиха в пъти. А, зомбирания български народ, блее ли блее!

Ти незомбирания като поемеш управлението, бензина ще поевтинее, пенсиите ще се покачат, лихвите ще паднат , престъпност няма да има и всички ще ползват безплатни хапчета осигурени от здравната каса.

Представи си, може не само Бойко Борисов и Цветелина Бориславова да живеят добре. А, и Цвъцко с тъста-апартаментчик.

Браво бе, Тони, то между ББ и Левски каква е разликата - никаква. Само дето единият от тях нарича народа си "лош мат'риал"! Познай кой!

Разбрахте ли най-новата клюка: Всеки ден първата работа на Цвъки е да иде при ББ да му свари кафето- и най-малкото десет(10) пъти да му каже:,,... аз съм ти верен,верен съм ти, заклевам се...,, и поне три пъти да се прекръсти.. И чак тогава започват деня - сводките за продаденото , оборота от амфетки, хероин, конкуренция.... представете си колко е изпаднал ББ- че вече не си вярва на дясната ръка ЦЦ... Смяхххххххх ........ !!!!!!!

Здравейте братя българи! Влизам от време на време във форумите, за да видя дали и как се развива държавата! Виждам, че повечето пишещи са забравили какво беше по костово време, какво беше по комунистичесто(2пъти), какво беше по царско... .Ами явно много бързо сте забравили за времето на мутрите, отвличанията , магистралните грабежи, точенето на държавата, корупцията по границите и митниците и т.н. Разбирам Ви, че не искате ред, защото това означава от спазването на законите в държавата, до спазване на знаците по пътищата. Кое правителсто от предишните е било по-добро от сегашното? Ами никое! Най-лесно е да стоите в къщи и да давате мъдри съвети по форумите. Който и да дойде на власт, все ще го плюете. Какво искате всъщност не разбрах...бъркотия, анархия и разруха в държавата или ред, напредък, силна и уредена държава?

И къде виждаш разликите бай Кочо? В момента просто се бие повече барабан - колко точно престъпника влязоха в затвора от тия шумни акции??? Ще ти отговоря - 0. Само се замазват очите на хората че се прави нещо, а дефакто всичките полицаи които ставаха за нещо, които бяха неподкупни и работеха добре вече са или уволнени или пенсионирани. Да тия хора може да са всякакви - ама имат 5 кутии цигари без бандерол - по закон всеки пълнолетен гражданин има право да притежава 2. Т.е. тези хора нямат никакво нарушение - това просто е поредната акция срещу малкия човек, а това лично мен ужасно много ме дразни. Това правителство дойде с гръмки обещание за по-ниски данъци, за по-високи заплати, за по-добър живот - после се почнаха едни оправдания, тоя крив, оня крив- ако ми кажеш с ръка на сърцето че живееш по-добре, че не те е страх от това да останеш без работа, че не те е страх от полицейщина - евала - ти си избирателя на Герб - гласувай за тях и бъди щастлив

Ти за това ли пишеш тук?

ЗНАЕМ ЛИ КАКВО ТОЧНО ИСКАМЕ? АКО ПОЛИЦИЯТА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА - ЗАЩО Я ВЪРШИ ТАКА? АКО БЕЗДЕЙСТВА - ЗАЩО НЕ ДЕЙСТВА? АКО ИСКАМЕ ПОЛИЦИЯТА ДА ДЕЙСТВА ЦИВИЛИЗОВАНО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТРЯБВА И НИЕ ДА СМЕ ЦИВИЛИЗОВАНИ. ЗАЩО НЕ ДОЙДОХА В МОЙТА КЪЩА ДА ПРАВЯТ ОБИСК? ЗАЩОТО НИКОГА НЕ СЪМ СЕ ЗАНИМАВАЛА С ДАЛАВЕРИ. КОГО СЕ ОПИТВАМЕ ДА ОПРАВДАВАМЕ И ЗАЩО?

stanibu@

МВР на Цветанов не си върши работата! Ако си я вършеше,нямаше да има Пребити невинни хора,с разбити домове. Нямаше да има ,Арестант,самоубит пред 4 елитни Анимафиоти,и Прокурор !.......... Скоро,и оставката на Цветанов, Няма да е достатъчна ,да спаси тежкото положение в което ГЕРБ изпада !

Aнтоне да не си болен от герберски бяс,гледам излязла ти пяна от устата,ама то си е нормално всички геррбераси са болни.Tи искаш маи да изпревариш боко тиквата на 4-ти километър.Hе се блъскаите гербераси,за всички ви място ще има,като гледам маи няма да изкарате годината.избърши се,не мога да те гледам с тая пяна на устата.

Скиваш ли, взеха да ни режат! Тамън стана интересно!

Мерси.

Какво е това чаша на толерантността?Тоя ненормалник ли е или вече не може да си сдържа нервите и прави гаф след гаф - езикови и професионални.

Нищо по-малко не може да скрие Провала на Цветанов !

Съвсем реално си е.

Всеки народ заслужава управниците си!

Че протестирам си. Пред когото аз реша.

Вижте си политиците бе, ГЛАСУВАЩИ КРЕТЕНИ!!!!! роднина, милиционер, роднина, милиционер, роднина, милиционер... баси и тъпият народ!

То хубаво да говориш, ама вземи и се чуй отстрани или поне си чети коментарите. И преброй пошлите приказки на другите и твоите :-)

цецо много ме кефиш добре работиш срещу б.б, ако му разкриеш далаверите ще те направим премиер давай отвсякъде излъчваш макс простотия, а б.б заедно с цветелина в затвора.

Стават грешки и като направят крив в главата ,ще ти е ясно за какво се говори тук! Ни най-малко за партиики и Цецовци.

Правила за протестирането ли има? Да не ми пратиш качулатите?