Цветанов призна за грешна политика по доходите

Вицепремиерът в оставка Цветан Цветанов отхвърли обвиненията на Сергей Станишев, че правителството харчило предизборно средства, които не са обезпечени в бюджета.

Обратно в новината

Коментари - Цветанов призна за грешна политика по доходите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички от ГЕРБ се оправдават с финансовото министерство! Подло и смешно!

Никой не се е излагал така като тия тиквеници - има да разберем такива неща, че краденето на предишните ще ни се стори дреболия. Не краденето, а липсата на умение да се управлява свободна страна и икономика ни държи на дъното.

къде дрема тоя грозник 4 години, сега ли разбра че народа гладува

ПОТЪРПЕТЕ ЛЕШОЯДИ. БОЙКО ПАК ЩЕ ВИ ГО НАБЛЪСКА В АНАЛНИТЕ ХАНГАРИ. ОТНОВО ТИШИНА, НЯМА ВОНЯ !

Всичко можеше да се направи,ако заплатите ви ,бонусите ви, комисионните,парите от бордове и т.н. бяха в някакво съотношение с пенсията(150лв).Тогава щяхте да намерите и време и средства и нямаше да се държите като канибали с народа си.

браво на политкомисарчето-домоуправителчето ми.най-сетне се ограмоти финансово...ама след дъжд-качулка.как не ви е срам още да се изказвате неподготвени и откровенно да ни подтиквате в прояви на средновековна агресия-пребиване с камъни на площада.

За този и тъпия му приятел,на който му плащаше концертите имаше доходи,почивки спа,лукс

мутра, като всички от политическата сган

Ура, и тоя разбра.

а, престанете да ни занимавате стоя,бре. в момента крадат за последно,то е повече от ясно.

Цветанов твоите кумци в листатана ГЕРБ ли са? А момченцето Станислав Иванов с черните чувалите и той ли? Не е лесно да си кум

ЕЕЕЕЙ ,ГОЛЕМИ НАГЛЕЦИ.НЯМА ДУМА В РЕЧНИКА ЗА ДА ГИ ОХАРАКТЕРИЗИРАМ ТЕЗИ СЪЩЕСТВА.НАГЛЕЦ Е КОМПЛИМЕНТ.ОТВРАТ!

До вчера герберистите ни убеждаваха колко всичко в България е добре и както трябва, а сега запяха друга песен. Зер толкова масово протести не се помнят и избори идат. Само че народът не е толкова тъп два пъти да настъпва мотиката.

По стара родна политическа традиция всеки се изказва по това, което най-малко разбира. Защо ли не коментира за кражбите, търговията с крадени вещи, ненамаляващите "противозаконни отнемания на МПС", кражбите и отказа на полицаи дори посетят и ги регистрират в селата, контрабандата, източванията на ДДС и банкови карти, изпирането на пари, придобиването на имущества на нереално ниски цени от мафиоти и държавни служители.

Нещо не разбрах... Цветанов отговори ли на въпроса за изхарчените милиарди, или пак общи приказки и как другите са виновни.

Всички се обучавахте на наш гръб и какво научихте-само да крадете.

Ако не закриляхте контрабандата и с анекси не давахте безотговорно допълнително пари на приближените Ви фирми, щеше да има достатъчно пари за повишаване на доходите.

Затова е виновен Станишев!!!Не разбирам, как със стара песен ще се печели нов конкурс!!!

един човек (чужденец) ми каза-в българия работните са бедни ,марзеливите богати а ромите ги направихте хора.

Каква политика, какво правителство? РБългария винаги е е управлявана от бюрократични чиновници!За какъв ЕС или пазарна икономика става въпрос,след като политиката на държавните служители към потребителя и бизнеса е на равнище недостроен "социализъм"? Кое правителство ще постави на първо място интереса на потребителя, след него на бизнеса и накрая на държавните служители, защото парите се дават от потребителя и данъкоплатците?

Кой ви каза, че е трябвало да се придържате към тази финансова стабилност, с която да постилате чергите пред повече чужди "инвестиции", чрез които да се изнасят природните и човешките ресурси извън България? Опитахте ли да преразгледате договорите, направени от предишните правителства с чужди инвеститори, които ощетяват българската икономика? Защо предизборно не казахте, че нарочно ще държите народа в бедност, защото някой си чужд инвеститор е поискал това? Сега разбирайте с чуждите си инвеститори, те да гласуват втори път за вас!

Г-н Цветанов-НЕ САМО ПО ДОХОДИТЕ е грешна политиката,а ТОТАЛНО грешна спрямо Българския народ.

Цветанов пак не позна! Политиката по доходите е друг въпрос! Най-голямата грешка на ГЕРБ е, че излъга хората, че ще работят по законите и законоприлагането, така че който е крал от държавата да си получи заслуженото. Така ли беше? Така! За целия мандат, поискахте ли да поставите пречки пред корупцията в институциите? Никак! Плъзнаха ли "калинки" на високо платени служби? Плъзнаха! Занимавахте ли се с преразпределение на капиталите на олигархията? Занимавахте се! Коригирахте ли съдебната регистрация на етническите партии в държавата? Не! Вътрешната и външната политика беше ли в услуга на външни сили? И още, как! Продължавахте ли политиката на БСП? Продължавахте!

Цветанов призна за грешна политика по доходите - добро, макар и плахо начало. Да се надяваме, че малко по малко ще си признае всичко. Ако има късмета пък да кацне в лош час на волето на любимата му съдебна система ...

Цецо,тъпотата ти ще простя-тя е природна,наглостта ти никога-тя е придобита.

ГРЕШНА ТИ Е НА ТЕБ ПОРОДАТА, АМА НАПРАВО МНОГО СБЪРКАНА И КАК ДА СЕ ОТЪРВЕМ ОТ ТЕБ НЕ Е МНОГО ЯСНО, НО АКО ДОБРОВОЛНО СЕ РАЗКАРАШ ЩЕ НИ НАПРАВИШ БЕЗЦЕННА ДОБРИНА - ЕДИНСТВЕНА В ЖИВОТА ТИ СПРЯМО НАРОДА...

Аре стига бе Цвъкалчо,грешка а -до тук бяхте.А сега,като те е осенило разкаянието я си признай и за апартаментиге и да другите знайни и незнайни далаверки.Грабихте и досъсипвахте държавата ни и сега хоп прозряхте истината.И Станишко сглоби нещо подобно на изпроводяк-сега се учихме,нещо такова беше.За вас всинцави,само прокуратура и съд,дори не е необходимо "специализиран".Единственото ви изкупление е "раиран костюм" и продлжително преме за размисъл и разкаяние.

Как за Вас имаше, а за нарога все нямащ, не една, две а цели 4 години. Вие нали бяхте силни, охарчихте парите и дадохте оставка.Мизерници. Били болни. А другите българи умират, но за тях няма направления и болници. По добре се скрий и стига сте ни дразнили поне. Имайте малко срам.

политика, глупости, съвсем съзнателна е!

това не е достатъчно плужек.

Когато публично Бойко Борисов го признае тогава яко ще го опсуваме!Ти си г-н Никой!Последна дупка на кавала!Безгласна буква!Не знаеш какво е глад мизерия болести без лекарства.Признал!!Какво ме грее мен това през зимата или в магазина и в болницата?

Цветанов казва, че искали да доведат инвеститори с тази строга политика! Това е все едно да доведете доктор при болен, на който не сте оказали първа помощ и той е вече починал. За какво са инвеститори на България, която стремглаво обедняваше и обезлюдяваше! Трябваше да се опитате да изкарате два месеца със средностатистическия доход на българското семейство, пък тогава да решавате кое е по-важно - щастието на народа или плана на инвеститора ....

Цецко Тъщин Консултантов фалшификатор на избори ,създател на МВР клипове, на всяка манджа мерудия и кръглата нула без Буда Лалето .

ЧОВЕКЪТ С ОСОБЕНА ФОРМА НА ГЛАВАТА БЕШЕ ПОЧНАЛ ДА МИ ЛИПСВА НЯМА ЛИ НЯКОЯ АКЦИЙКА ДА ИЗВЪРТИ??? НАИЗПРОВОДЯК)))))

! На вниманието на всички КАНДИДАТ(мераклии) ПОЛИТИЦИ, ЖЕЛАЕЩИ ДА МЕ УПРАВЛЯВАТ(да ги храня) СЛЕДВАЩИТЕ 4 години! ЩЕ ГЛАСУВАМ ЗА ТОЯ ОТ ВАС, КОЙТО СОБСТВЕНОРЪЧНО НАПИШЕ, ПОДПИШЕ И НОТАРИАЛНО ЗАВЕРИ СЛЕДНАТА ДЕКЛАРАЦИЯ: Д Е К Л А Р А Ц И Я от: ..... АКО НЕ ИЗПЪЛНЯ(НАПЪЛНО) ДОРИ И ЕДНО ОТ ПРЕДИЗБОРНИТЕ СИ ОБЕЩАНИЯ, ВЛИЗАМ В ЗАТВОРА ЗА 10 години ПРИ СТРОГ ТЪМНИЧЕН РЕЖИМ (без право на замяна), А ИМУЩЕСТВОТО(МОЕТО И НА СВЪРЗАНИТЕ С МЕН ЛИЦА) СЕ КОНФИСКУВА БЕЗУСЛОВНО В ПОЛЗА НА СОЦИАЛНИТЕ ФОНДОВЕ В БЪЛГАРИЯ!!! Освобождаване от задълженията по декларацията САМО ПРИ ФИЗИЧЕСКА СМЪРТ НА ДЕКЛАРАТОРА!(и без това от 23 години ни управляват политически трупове, а имат апетит и още да управляват).

има ли още някой неразбрал, че тоталитарното управление на Борисов свърши, народа си каза думата предсрочно, лакеите- гербери панически се разбягаха, като плъхове от потъващ кораб

Цветанов ако замълчи ще е най-добре. Да има поне капчица срам!!!

СБОГОМ ТЪПИ ГЕРБЕРАСТИ

Хубав ни е поне, ако не друго!

СТИГА СМЕ ХРАНИЛИ ЦИГАНИТЕ ЗАТОВРЕТЕ ТОВА НЕДОРАЗУМЕНИЕ СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ НЕ ИСКАМЕ ДА ГИ ПОДОПОМАГАМЕ ВЕЧЕ ТАКА НАРЕЧЕНИТЕ МАЛЦИНСТВА ЦИГАНИ ЗАЩОТО НЯМАМЕ ВЕЧЕ ЗА НАС СИ КАМО ЛИ ЗА ТЯХ ТОВА Е НАЙ ГОЛЕМИЯ ПРОБЛЕМ НА БГ НЕ ЕНЕРГОТО ЗАЩОТО АКО ГО НЯМА ТОВА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ ЩЕ ИМА ЗАПЛАТИ ОТ ПОРЯДЪКА НА 1000ЛВ И ТО МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА ЕТО ВИ ОТ КЪДЕ ГО ИМАМ ВИЖТЕ БЮДЖЕТА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ НА СОЦИАЛНО ПОДПОМАГАНЕ Е РАВНО НА БЮДЖЕТИТЕ НА НЗОК И ОБРАЗОВАНИЕТО ТОВА ГО ЧЕТЕТЕ И ПРИЛАГАЙТЕ АКО ИСКАТЕ СТАЧКУВАЙТЕ ЗА ТОВА ТОГАВА ЕДИН КИЛОВАТ И ЕДЕН ЛВ ДА Е НЯМА ДА ВИ ПУКА СТИГА СТЕ ГИ ХРАНИЛИ ЦИГАНИТЕ НАПРАВАТЕ ЗАКОНА ПРИМЕРНО ЛИЦА КОЕТО ДЪЛЖИ КЪМ ХАЗНАТА ПОВЕЧЕ ОТ ЕДНА МИНИМАЛНА ЗАПЛАТА НЯМА ПРАВО ДА ГЛАСУВА И ЕТО ВИ ЦИГАНИТЕ ГИ НЯМА НА ИЗБОРИТЕ ВЕДНЪЖ БЕЗ ТЯХ ИСТИНСКИ И РЕАЛНИ ИЗБОРИ

И ОЩЕ НЕЩО- НЯМА БСП, НЯМА СДС, ДПС, ГЕРБ- ВСИЧКИ СТЕ ОТ БКП!!! ВСИЧКИ СТЕ РОЖБА НА БКП. КАТО СЕ ПОЧНЕ ОТ ЖЕЛЮ ЖЕЛЕВ - СТАРШИ НАУЧЕН СЪТРУДНИК В ПОЛИТОЛОГИЧЕСКИ ИНСТИТУТ НА БКП, ЗА ПРЕПОДАВАТЕЛЯ ПО НАУЧЕН КОМУНИЗЪМ КОСТОВ И ОСТАНАЛИТЕ НЯМА ДА ПИША.. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ, ВИЕ СТЕ НЕДОСТОЙНИ СИНОВЕ НА БАЩИТЕ СИ!!!! ТЕ , ЗАЕДНО С НАС СЪГРАДИХА БЪЛГАРИЯ! ВИЕ , ЦЯЛАТА ВИ ПАСМИНА Я РАЗРУШИХТЕ!!!

САМАТА ИСТИНА! ГОЛА, ГРОЗНА, НО ИСТИНА!

Колко пъти ви казаха, че Дянков и неговата политика е вредна за България? Трябваше да ви нарита улицата, че да разберете...А пък за Станишко - от своя житейски опит знам, че когато в думите на комуняга или друг политически маргинал откривам свои мисли - работата е много, ама много зле в Родината ми. Честит празник, българи!

ДЯНКОВ САМО ИЗПЪЛНЯВАШЕ ЗАЩОТО ТОЙ Е СТИПЕНДИАНТ НА ФОНДАЦИЯ ЛЮДМИЛА ЖИВКОВА

НИЩО ОБЩО НЯМАШЕ С ТИКВАТ И РАПОНА ВИКАШ)))))ГЕРБЕРАСТЪТ ДРАГИ ВИНАГИ Е ТЪП НЕ МОЖЕШ ДА СЕ СКРИЕШ...)))))

Като заместник-премиер Цветанов трябва да бъде разследван за национално предателство и съден ефективно. Нападките му не могат да скрият криминалното поведение на този крадец и безпримерен нахалник. Тъп, нагъл и алчен, озлобен и противен, рушветчия и носител на корупция. Това ГЕРБ се оказа конгломерат от бивши служители на Държавна сигурност и на най-мръсните представители на подземния криминален мафиотски плъхарник Източването на държавта се оказа единствената цел на частните лица, яхнали властта. Отиваме към кръвопролития, защото чумата на тези крадци е непреодолима с мирни средства.

Вчера видях градинка в Шабла, на чието откриване лятото е бил Б. Борисов с половината правителство. Пред градинката има 180 метра ВЕЛОСИПЕДНА АЛЕЯ! Чужденец каза, че му напомняла по цвят тези в Токио. Все пак Токио е малко по-голямо от Шабла, която се прекосява пешком за 15 минути. А и в градчето няма пари за колела, а всеки със заплата 300 лева на месец се счита за успял човек и средна класа. И тия престъпници ще ми говорят за социална политика и качество на живот. Не знам що за мутра трябва да си, че да откриваш велоалея по тротоара в Шабла? Че и да режеш лента и да се хилиш като Буда!

Когато някой направи нещо хубаво, па макар и малко, винаги се намират пишман критици дето отричат всичко! Какво грандиозно направи Тройната коалиция в Шабла? Освен, че бетонираха Черноморието! Защо тогава Станишев не режеше лентички?

Не Ви знам логиката, но за мен 600 хлд. лв. за велоалея + 200 хлд. лв. за официална делегация, охрана, медийно отразяване и т.н. в малко населено място, в което няма поминък = лош вкус (най-меко казано, може и "престъпление" и "цинизъм" да се употребят).

абе ,ти си абсолютен герберски ИДИОТ.При Станишев се вдигнаха няколко пъти заплати и пенсии,при Борисов или БУДА само цените.Борисов е един самовлюбен в себе си човек,който може да виси цял ден пред вратата на някой от Холивуд за да се снима с него,да вдигне три пъти парите на олимп. медалисти ,защото са известни хора,него обикновеният човек не го интересува за обикновеният човек е криза.За него държавата е бащиния,ИДИОТ герберски.

От Станишев никога няма да чуете признание, че е сгрешил за каквото и да било! Вероятно защото е безпогрешен и е голям "мъжкар"! Затова избирайте си го балабар с всички специалисти около него! Аз съм мерси! Ще гласувам за по-малкото "зло"!

Е кое е по-малкото зло? То трябва или да си преял герберист или незнам си какво. Еврофондовете заляли страната, е да де, ама само кал се вижда. Магитралата, защо спря, нали уж всичко е платено. Финансова стабилзация- защо не можеш да си платиш тока? Кое е по-малкото зло? Да продължавам да работя само за ток и парно?

а тиквата постоянно си признав аи затов анародът го обича))))

"...финансова стабилност, която даваше възможност за повече инвестиции в България." МРАЗЯ, КОГАТО МИ ГОВОРЯТ НЕКОМПЕТЕНТНО! "ИНВЕСТИТОРИТЕ" В БЪЛГАРИЯ ИГРАХА КАТО ПЪРВИ МОШЕННИЦИ И КРАДЦИ В КОМБИНА С УПРАВЛЯВАЩИТЕ / НО НЕ САМО ОТ ГЕРБ, ГЕРБ БЕШЕ НАКРАЯ И МОЖЕ БИ НАЙ-МАЛКО ВИНОВНИ/. ОСВЕН ТОВА, АКО ИМАШЕ ДЕЙСТВАЩА ИКОНОМИКА , БЪЛГАРИТЕ НЯМАХА ДА ДЪРЖАТ ДЕПОЗИТИ ОТ БЛИЗО 40 МИЛИАРДА ЛЕВА В БАНКИТЕ. БАНКИ, КОИТА СЪЩО СА ЧУЖДА СОБСТВЕНОСТ. КОЕ ОСТАНА БЪЛГАРСКО У НАС?!?! МОЖЕ БИ САМО ВЪЗДУХА. ЗАЩОТО ЗЕМЯТА Е ПРОДАДЕНА, ФАБРИКИ И ЗАВОДИ ИЛИ ПРОДАДЕНИ ИЛИ РАЗРУШЕНИ, НЕБЕТО ДАДЕНО .... КОЕ?!?! ДА НЕ ГОВОРИМ, ЧЕ ОТ ПОЛИТИКАТА НА НАЦИОНАЛЕН НИХИЛИЗЪМ И ГЕНОЦИД В БЪЛГАРИЯ ОСТАНАХМЕ САМО ПЕНСИОНЕРИ И ЦИГАНИ. ЦИГАНИ, КОИТО ИМАТ САМО ПРАВА , НО НЯМАТ ЗАДЪЛЖЕНИЯ. ЦИГАНИ, КОИТО ПОДПОМАГАМЕ ИКОНОМИЧЕСКИ ЗА РЯЗКОТО ПРОМЕНЯНЕ НА ЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ НА НАРОДА... ЗАЩО НАТИРИХТЕ МЛАДИТЕ И КАДЪРНИТЕ НАВЪН, КЪДЕ СА ДЕЦАТА НА БЪЛГАРИЯ?!?! СЛЕД ТУРСКОТО РОБСТВО, ТОВА Е НАЙ-ГОЛЯМАТА НАЦИОНАЛНА КАТАСТРОФА ЗА БЪЛГАРИЯ!!! НАРОДИН СЪД ЗА ВИНОВНИЦИТЕ!!!!

След като прочетох официална информация, че почти половината от българските мъже над 40 имат проблеми с ерекцията, си обясних защо за едно конграчулейшън могат да съсипят нацията...Време е да дойдат жените...

то да е само по доходите !!!!!

Хайде стига популизъм за краткото време през ,което управлява герб нанесе ,толкова много беди на народа си ,че нямам думи на такова управление се казва геноцид . НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

Всички неблагополучия са наследство от Станишев и тройната коалиция

Заучена реплика от шефчето с филията с мас,нямате ли малко мозък да измислите нещо по различно,герберасти прости

Хайде стига се оправдаваха със Станишев за 4 години герб нанесе такива вреди на икономиката и на хората че само човек със къса памет би се изказал по този начин по презумпция винаги Станишев ще е виновен

"Късно е либе за китка"Три години се правихте на ухапани от бял глист докато хората измираха от глад и битова престъпност безработица и сега гледаш като индианец пишеща машина и казваш сори!!Промит мозък с една клетка за равновесие!

Какво признахте и какво не не е важно важното е че не сторихте нищо да защитите хората срам за ВАС и всички който ви подкрепят без да ви държат сметка за бедите който носите с безотговорното си лъжливо и крадливо управление !!

Цецик, признай си и за апартаментите!