Висш магистрат бил свързан с “Октопода“

Има висш магистрат, съпричастен към “Октопода“, и той все още е в съдебната система. Този човек е много активна част от съдебната система.

Обратно в новината

Коментари - Висш магистрат бил свързан с “Октопода“ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има висш ръководител на държавата участвал в обща фирма с А.Петров.И аз отказвам да назова името Му.

Намери се един свестен министър и сега някой тъпаци пишат срещу него.

Преди няколко години марокански скакалци бяха прелетели в държавата ни и нападнаха нивите ни ... Всички разбрахме, че трактора е изорал доста ниви и дали няма да се окаже, че мароканските скакалци са накацали на плуга му и затова той вече да се е повредил и да не може повече да оре ?

Отвратилно е да виждаш във форума колко честни другари са готови на подлости и обиди само и само да защитят най-крадливата партия! А но Цветанов това му е работата и който не му харесва как той си я върши значи е вътре в кюпа.

Фактът , че съдебната система е основна част от организираната престъпност , го знаят и децата. Интересно дали има висш магистрат , който да не е част от наглите октоподи - лапачи. Поне един - двама...

А добро утро гу'син Цветанов. Вие знаете един който е свързан с Октопода. Аз съм сигурен, че са 101 в системата на мафията-майка у нас.

Предимството на немското гестапо пред нашето сегашно МВР е тъкмо свободата на гестапо да решава важни случаи без да ги бави с внасяне до съда.Действията им са били бързи,решителни и ефективни. Но г-н Цветанов ще сгреши много,ако се възползва от такъв опит,и то под натиска на Европа.Там ще го подкрепи само Жан Мари Льопен.

С какви обещания дойдоха, а какви ги вършат ... не съм видял мафиоти масово зад решетки, няма конфискувани милиони от крадци и корумпирани, няма справедливост и възмездие. Щом взеха и за данъчна амнистия да ми говорят, значи нямат грам страх тези нарочени бизнесмени да им конфискуват окраденото. ГЕРБ се бавно започват да се провалят, обзема ги инертност, а сега иде лято и съвсм ще задремят и ... пак нищо.

Цветанов,говори когато нещата са завършени оперативно и тече съдебен процес,иначе всичко останало е приказки и догатки.

Българин, на запад, когато се говори, говори се конкретно и винаги се говори за ПРЕПОЛАГАЕМО ПЕРСТЪПЛЕНИЕ И ПРЕДПОЛАГАЕМ ПРЕСТЪПНИК, преди да е решено това от съда. Ясно ли е тъпако?! А, бе, защо си губя времето с идиоти?

Той Симеончо си го каза най-правилно ''Не ме гледайте какво правя , а ме слушайте какво ви говоря и ми вервайте''.Нов бардак със стари к... .Разлика няма.

Всеки вътрешен министър знае повече отколкото казва. Не ми прилича на човек който си хвърля думите напразно. А на тези от форума на които не им се иска справедлива съдебна система да ходят да живеят в Либия. Явно има доста облажили се покрай съдебните рушвети на мафията. Да се надяваме че тези хора ще започнат да си изкарват парите с честен труд, а тези които ги хванат да ходят в затвора.

кога Цветанов ще спре да хули и ще започне да работи? От приказките му полза няма за никого, освен за неговото самолюбие. Ако има данни за корумпиран магистрат, да събира доказателства и да го праща там, където му е мястото! Безкрайните приказки на Цветанов не са нито в интерес на България, нито в интерес на правосъдната ни система. За да се прочисти тази система от хора, които нямат място в нея, тези хора трябва да станат известни на всички. Но май това не е целта на Цв. Може би с изявленията си той се опитва да прикрие собственото си безсилие. Ако не може да си свърши качествено работата, да вземе да си ходи! Станахме за смях вече с неговите изцепки.

Г-н Пабло,Ескобар ли си не знам,обаче те засичам на няколко пъти да хвърляш змии и гущери срещу всичко свързано със Съда.Няма да се учудя ако в действителност си някой осъден престъпник или си загубил някое гражданско дело.Или си просто комплексар и злобар,който няма представа от работата на системата.За да има осъдителни присъди г-н Пабло,първо трябва да има читави полицаи,дето да съберат читави доказателства.След това съответния прокурор да нашише читав обвинителен акт.И накрая е Съда - едва след като полиция и прокуратура са си свършила перфектно работата.Вчера уволниха един МВР шеф в града на Митьо Пищова,който никой не го пита откъде са му парите.И така всеки ден полицаи,дето трябва да събират доказателства,всъщно прикриват далавери и са в схемите.Е как да има осъдителни присъди?Не че няма корумпирани прокурори и съдии,ама недей да слагаш всички в един кюп.Вервай ми че некорумпираните искат боклуците в затвора,също като теб.Цецко е прав доколкото и съдебната къщичка трябва да се изчисти,също като МВР къщичката.Но и в МВР и в съдебната система има хиляди съвестни служители.Ти г-н Пабло също може да завършиш някой правен факултет и да станеш един морален,честен и скромен съдия например и да вкарваш яко престъпници в затвора с присъди,но не само във форума.Останалото правилно го е казал да ти го отперем вопросот.

Само за цецковата жена не пишете! Всичко се следи. Утре ще дойде да ви пита за подробности.

Магистратите в затвора, за нищо не стават, тъпи и алчни цървули. Работят само да защитават мофиоти и престъпници. А на г-н Цветанов успех.

Войната със сидиите ще е тежка. Дано правителството да я спечели, че иначе мизерията ще продължава вечно.

Г-н Цветанов, хората, пишещи тук или са с промити мозъци, или са от платените от БКП-то писачи, с една дума - не им обръщайте внимание. Бълският народ изцяло ви подкрепя и се надява да продължите да бъдете последователен и наистина грабителите на България да бъдат разкрити, да върнат заграбеното и получат съответното наказание. Дано успеете, дано и доказателства се намерят /чудя се как, висш магистрат вероятно знае как да не оставя следи или как да прикрие/, дано истината и правдата отново се върнат в България.

айде стига бе.аз мислех че октопода е свързан с мангалите пред топливо.това е голямо разкритие на една обществена тайна.

г-н Цветанов, не е нужно да казвате онова, което знае цяла България и ЕК. От Вас искаме РЕЗУЛТАТИ с вкарани виновни зад решетките, с конфискувано незаканно придобито имущество и ревизиране на ПРЕХОДА - само така ще успокоите обществото и ще имате неговата подкрепа. Народът много изстрада и не можете още дълго да го залъгвате с празни приказки - нужни са много бързи и решителни мерки и ПЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ за това!

Тоя човек всеки ден излиза сутрин по телевизията и предупреждава евентуални престъпници, че предстои операция срещу тях...Ега ти професионализма... Като толкова знаеш за тоя магистрат, хвани го с необходимите ДОКАЗАТЕЛСТВА, дай го на съд и съда ще го осъди. В цял свят е така. Само че там вътрешния министър не се показва всяка сутрин по телевизиите да си прави пиар пред пенсионерите...

Цветанов, незабавно арестувай мръсника-магистрат. Иначе излиза, че манипулираш съдиите, за да оставят в ареста когото трябва!

По голям смешник от Ц.Ц няма и носа му порасна от лъжи-)))

Българските дебили си трайкат за всичко, но започне ли някой да работи, прошка няма...Съюзяват се като хиени в стада и прошка няма...Нещастници.

Как разбрахте, че за 6 месеца тези са големи крадци, а за 4 години ни разбрахте за предишните!? Явно имате умствена недостатъчност типична за всеки жалък комунист. Именно жалък, защото не всички са такива!

Ха,кажи ми,кой ще ги съди тези корумпирани магистрати?Въобще не е лесно!

Да укриваш престъпление, за което знаеш си е чиста проба престъпление.Така,че Цвецко ако наистина имаш доказателства кажи го,хванете престъпника и го осъдете,но стига с тия недомлъвки,защото и аз мога да кажа нещо за жена ти,ама карай.

Пълен цирк. Билети има за всички (по принуда). Сега ще поскъпнат леко... но за зрителите, естествено. После ще поскъпнат пак... и пак. Зрителите ще плащат, къде да идат... плащат и блеят, блеят и плащат. Кожата, месото като им свалят, на скелети да станат, ПАК ще плащат. честито ли?

Браво Цецо. Писна ни престъпници и съдии да ходят с нас по улиците.

ЕЕЕЕ че ти как мислиш? Че защо не вървят работите ?

Стига смешни приказки.ако има такъв ,арестувай го.....

На мен лично ми писна от тези изявления, а на вас ? НЯКОЙ КАЗА.... ИМАМЕ СВЕДЕНИЯ..... ЗАПОДОЗРЕНИ СА ИЗВЕСТНИ ПОЛИТИЦИ .... резултат нулев. ИМЕНА КОЛЕГА,ИМЕНА. Докато се занимавате с бушоните, изгоря цялата инсталация (нация) а вие само си играете на развален телефон. Не се занимавайте с дребни риби, направо бръкнете дълбоко в раната, пък каквото стане!

Щом Цецо знае, значи и магистрата знае, и си оплита кошницата сега :)

Не е висш магистрат, а са висши магистрати ! Абсолютно отвсякъде нашите магистрати получиха слаба оценка - некадърност, алчност и липса на морал - това е Българският съдия ! С една дума - боклуци !

Препоръка към всички медий, вестници, телевизий и псевдо социолози: Вземете поука от вестник Дума, това е органа който се осмелява да пише истините за сегашната най-арогатнтна власт от както света съществува. Тази власт е способна само да лъже и да краде, а медийте да се правят на ударени с мокър парцал особенно телевизия БиТиВи. Но търпението на народа е на превършване и в най-скоро надявам се благодарение на всички разумни хора истината да възтържествува и да не се оставяме на кратуни да лъжат

До всички,които критикуват Цветанов: Как да го назове,нали веднага ще вземат мерки приятелчетата му и ще изкарат доказателствата невалидни! Тези мушморози от юридическата мафия са толкова печени,че трудно ще се хване някой от тях.А че са корумпирани и свързани с престъпниците е ясно не само на редовите българи,а и на ЕС. Така че тук лаете вие,които по един или друг начин сте се облагодетелствували от сегашната съдебна практика.По-добре някой като Цветанов да се опитва да разкъса тази паежина, отколкото да си траем! Успех, Цветанов!

Замириса на На всеки километър. Е все пак това им е втория ешалон.

Смехуран

Господин министре ЦЦ каква е тази анонимност- като знаеш кои е защо не го обявиш кои е?. Срах ли те е да кажеш кои е, ако те е страх недей да говориш изобщо-Министре не знаете ли ,че до осъждането от съда всеки човек е невинен- това не го ли знаете ако и това не ви е известно за каква демокрация говориме. Нима не знаете че като кажете името ще трябва да го докажете в съда иминно за това не казвате името- но хората искат да знаят и да има осъдени а не само да си говорим....

Цецо, кьоравите в Б-я са много , но от ЕС бързо виждат свършената работа от МВР. Успех и подкрепа от нас и занапред.

Явно тук има драскачи, на които им треперят гащите. Идва и вашия ред.

извънредни закони за престъпниците във и извън съдебната система - като в Китай - и без това няма мачове по стадионите

Твоите идоли и това не правеха.

Без майтап- магистрата бил в ??БЪЛГАРИЯ?? Не може да бъде!!! Те тъпите полицаи да се научат как да събират улики пък тогава да реват че няма осъдени. Следващия цирк е Лапачите... Само че след управлението на ГЕРБ народа ще бъде от Нае..ните.От октопода май никой не остана в ареста - ами то думата не Господ Бог Бойко и онзи цветния Цветанов не са доказателства. Пак повтарям за господата МИЛИЦИОНЕРИ - гледайте американски криминални сериали , може да научите нещо!!!!

Това момченце Цветанов няма как да се бори с октопода понеже е син шофьора на Григор Шопов зам.мининистър на МВР и олицетворение на ДС по времето на Тодор Живков! Ясно е как се е уредил за министър! Много са ми смешни разни коментари във форумите, които казват че ГЕРБ били голяма заплаха за комунистите. Цветел Бориславова има апартамент на изкуствен остров в Дубай а у нас няма как това да стане без връзки с октопода. Не се заблуждавайте, че ГЕРБ ще унищожи мафията! Ако чужденците имаха интерес у нас да няма мафия нямаше да поддържат такива типове като Борисов.

Искаме промени,под натиска на ЕС или както и да е България има нужда от млади и непокварени хора.Цялата корумпирана сган трябва лека полека да се махне за да има бъдеще държавата ни!!!

Моля,моля...? Не закачайте Петрич.Това е град--ДЪРЖАВА.Били сте фанали пет-шест гюпци/цигани/ , които лапат.В Петрич трима лапат двама зяпат.Ако дискотека AVALON си плати данъците КЕ се асвалтира патот от София до Солун.

Как? Ние в България сме най честните! Не, не е възможно! А вие какво мислите?

Какво браво бе, братовчед? Ходи се по телевизиите и се говори, че знеел една голяма работа. Абе стига с тозо PR. Действаш, вършиш нещо и тогава се изхождаш /без извинение/. Те наблюдаващите слушат Цецко, че нещо е казал. То от такъв некадърник, вече ми писна! Е гаси, комрлексара.