Дело срещу Цветанов не тръгна, глобиха адвокатка с 1000 лв.

Софийският окръжен съд не даде ход на делото срещу Цветан Цветанов за клевета, образувано по жалба на бившия председател на Съюза на съдиите Мирослава Тодорова.

Обратно в новината

Коментари - Дело срещу Цветанов не тръгна, глобиха адвокатка с 1000 лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А стига с тези имунитети бе, нали са слуги на народа, какъв имунитет? Хамстера с имунитет, бялата Златка и тя, а сега и Цвъкльо, то и додука се е сдобил с имунитет. Да се маха имунитета на всичките!!!

Нашиоя съд е много престъпниколюбив. Като си е избрал адвокат, който не му ходи по делата да му назначат служебен, пък каквото стане.

Чакат се изборите и Цв.Цв.да се върне на бял кон,за да прекратят делото поради недоказаност. Нали до сега няма осъден политик, те имат ИМУНИТЕТ срещу закона,срещу народа,срещу всичко. Хубава работа,ама българска работа!

Осираш който си искаш и както си искаш, ползвайки правото си "на свободно слово"?!Ама само ако инициалите ти са Цв.Цв. и след 5.10. се каниш пак да управляваш!

Е хубаво де,ама след като е хвърлен маса труд,пари на данъкоплатците-за да намерят необходимите доказателства за да се стигне до съд-и накрая го пускат ей така щото съдията е преценил-на мястото на ЦЦ -ти нямаше ли да писнеш- щото така и твоята работа спъват-а и надолу по системата няма да им се работи след като няма резултати.

едва когато тази проста пача влезе в сливенският, би могло да има някаква индикация за независима съдебна власт в България. до тогава такива като нея ще продължават да работят за интересите на разни трактори и сумисти.

Странни са мотивите. Това би трябвало да се съди в граждански съд, а тогава имунитета му не важи. Спокойно могат да го осъдят на глоба. Промерно 45 000лв. Поне Сидеров Бойко го осъди на 180 000лв по 4 дела, което прави по 45 000 на дело. Друг е въпросът, че по толкова и при убит не съдят иначе. Онзи Ставийски го осэдиха на 100 00лв за убитото момче при автомобилна катастрофата. А за момичето в кома 90 000лв.

и как по-точно ще отиде дело в гражданскисъд, като клеветата е престъпление по НК???

Абе тука само коментирате и критикувате Цветанов.Еми ако наистина госпожа съдията не си е гледала работата и наистина е спъвала наркоделото-тогава какво ?Нещо много им се иска дясната ръка на ББ да я отсекът ама няма да стане работата-малки са за това .Ебати простотията - да съдят министър на вътрешните работи само защото публично критикува работата на съдията. Съдията да е излезнала и да е казала публично-не си прав Ц.Ц. защото не е направено това ,това и това от твоите полицаи. Ама на съдиите това не им изнася-по лесно е го съдиш-демек пак при мен ще дойдеш.

Много си семпъл!

Не знам дали съм семпъл.За теб може и да съм такъв.Но по отношение на наркодилърите не трябва да имаме разногласия.След като съдията според Ц.Ц. не е била права в решението си-да излезе и да го обоснове.Не става дума за близалки ,а за наркоразпространител при това от големите.

Може и точно така да и да е бил прав Ц.Ц. Но въпреки това няма право да обвинява без доказателства. Сега е имал идеалната възможност да покаже доказателствата. Иначе всеки може да обвини друг в нещо. Например някой да обвини теб, че си извършил едикакво си престъпление.

Ухапала ме муха еднодневка с тея 1000 лв

Уж искате осъден политик в затвора, пък имате и специални претенции: да не е Цветанов, а да е Доган, Пеевски, Станишев, ... Много евроатлантически "принципно".

хидро инженер ? доган ?!

= на Бостан

Abu Talib

И аз бих осъдил Цветан Цветанов за това, че определя човек за пъддържник на организираната престъпност, някаква си неркобанда.Той има правото да се извини, като каже, че ОРГАНИЗИРАНА ПРЕСТЪПНА ГРУПА, Е БКП/БСП и че го е казал косвено, за да засегне БКП-БСП.

То с тази неграмотност , която я имаш НИКОЙ не ще можеш да осъдиш!

Abu Talib

Съдията, Ашколсун бе другарю бесепар.Ашколсун. След като е забранена БРСДП от 02 април насетне, тя е нелегитимна организация, тоест против закона, следователно престъпна.И както сочет историческите факти, бая добри неща са направили, за да не докажат противното.Те трябва да се съдят не само морално, което аз предлагам като пприсъда по отношение на Цветан Цветанов, но и ефективно за това, че въведоха фашистката ДС. Я ми кажи каква бележка имаш по ИБДП. Аз имам Мн.Добър /5/ по Наказателно Право Добър /4/. По История на БКП имах Среден /3/, ама повишавам оценката си, ей тъй за мое собствено удовлетворение като казвам тук-таме по нещо, за което не се пишеше и не се учеше.

Дали ви плащат добре като ги пишете тези глупости!? Ако НЕ , то направо сте жалки! Никой не ви вярва, дори напротив има обратен ефект и вдигате процента на ГЕРБ!

Трябват сериозни реформи в съдебната система... От къде ли не ни го казаха , ама на кой му пука, докато не се сблъска с тази система и не се увери лично че трябват промени! Докладите от ЕК са пълни с препоръки и слабости именно там!

Abu Talib

Питайте учените юристи е ли Конституционния съд в системата на съдилищата.ще ви кажат, че не е Пита се тогава, що за власт е това явление КС? каква власт е.Нямат отговор, щото тъпанари от БСП се насилиха да опонират на САЩ, че техният КС не е както трябва, а че е правилно да е съставен по подобие на този, въведен от Моисей - от 12 съдии, по един мъжага от всяко коляно. това БСП нарича идеологическа борба.Само че е много вяла и ялова, тази борба

А оттук следва резонният въпрос - що за калпав документ е Конституцията, щом позволява тълкуване? При това (най-често) - както им изнася на тези "съдии" - спомнете си как легитимираха една чисто етническа партия, въпреки че противоречи на текстовете в същата тази Конституция?

Кyраж, цецко, дано в затвора попаднеш на хора! Дано са нежни с теб!

Това ли измисли да надраскаш мозъче малко и промито!

След обявяването на Цветанов за престъпник, в Софийския централен затвор настъпи небивало оживление, каквото надзирателите наблюдават само по коледните и новогодишните празници. В сектор "Тежки престъпления срещу личността" тарторите-рецидивисти с по няколко изнасилвания и убийства ликуват и пеят "Я елате пиленца при баткоо", а останалите затворници ги подкрепят с радостни викове. ДYПЕ ДА ТИ Е ЯКО, ЦЕЦООО !!!

Няма и да тръгне това дело никога! Все някой друг ще е виновен !

Колко милки изпроси престъпника Сидеров от Доган за златното пръстче,с което комуняките теглиха 10 млрд нови заеми! Колко милки обра от КТБ престъпника Дудука ? Колко милиарда влязоха в джобовете на другарите за заменките и белене?Колко милки прибра Доган за цанков камък? С колко милиона им спаднаха приходите на горните боклуци след като цветанов им вкара шпицкомандите за отвличания,пътни грабежи и наемни убийства за пръв път от 20 години в затвора!

Отвличанията на Цвинокио спреха кат додаха на власт .... щото парите им требваха за избори!!!!! Ако мислиш, че са ги открили ... то що не намериха парите!!!! Парите си беха при ЦВИОКАТАА.....

Не само граматически!

БОЙКО ПЕЧЕЛИ ИЗБОРИТЕ И СМЯТА ДА НАЗНАЧИ ЦЕЦО ЗА СПЕЦИАЛЕН-СЪВЕТНИК ...АНАЛИЗАТОР .... НА ПОЛИЦИЯТА И СЪДЕБНАТА СИСТЕМА ... ЦЕЦО ВЕЧЕ ТРЕНИРАЛ СЪС КОМПЮТЪР МАРКА ШОМПОЛ :))

Май ша биде при бай Ставри!!!

Вероятно, съвсем случайно, днес отново ще се гледа делото за бюлетините от Костинброд. Само това ли успяхте да измислите, другари?!

Какво да го гледат , това беше най голямата предизборна манипулация в историята на България! Какво да го гледат това дело повече! По лошото беше че имаше последици в резултатите от гласуването и сега вече се вижда че те са били МНОГО ВРЕДНИ за България! Държавата загуби, като цяло!

Ключов свидетел по делото Костинброд: Борисова коментира още, че преди да бъдат опаковани и показани, бюлетините са били нахвърляни на земята в една от стаичките в печатницата. Тя беше категорична, че не е имало как да бъдат изнесени бюлетини и да бъде подменен вотът заради многобройното количество камери - 82, и денонощната полицейска охрана.

Ха хаа.. със задоволство си спомням колко балъци хванахме с ония плакати с ушите дето ви ги раздадох тролчета, изроди мои! Сега ми е безинтересен Цветанов. Ако искате упражнявайте се малко, за да сте в кондиция.

се описва с турцизма: Ташак!

Баси "мъжкаря"! С тъпи трикове разтегля времето.

Протакат и се надяват ГЕРБ да спечели изборите. После цецо ще се окаже пак с имунитет..

А ти ще се окажеш все така прост! Така е като сте промити от онова време и ви е изкривено мисленето! Няма оправяне това ваше съзнание , така е деформирано от соц идеята!

Няма толкоз глупава риба меч!

делото е за клевета . частен характер . какъв имунитет ? или се надяваш да го осъдят на 20 г .?

Не е зле да започнеш да правиш разлика между борба с мафията и разчистване на терена. А по времето на Герб у нас се случи именно второто!

Защо гражданинът Цветанов не е в мястото за изтърпяване на наказаният, по дело с влязла ефективна присъда, където е признат за виновен? Защо ЦИК допуска осъдени лица да участват като кандидати за депутати, че даже и водачи на предизборна кампания?

Я не обиждай , ами първо вземи се информирай по добре и чак тогава се изхождай по въпроса! Нещо не си в час , пропуснал си материал!

прави разни гимнастики,а отворил уста като змей!!! ето тоя и другия ще ликвидират българия,а тъпаците отново ще ги изберат !!!това не е народ и държава,срам!!!

Срам , срам! От нещастници като тебе, където само плюят и злобеят! Затова ГЕРБ ще ви бият винаги!

Абе смешник герб на футболен мач ли ще ни бие.....Абе всички гербери ли сте , такива тъпаци ............ЕГАТИ ГЛУПАКА

По колко ви плащат за оплюване на ББ и ЦЦ тука!? Ако не ви плащат то сте големи балъци тогава!

Внимавай че злобата разяжда отвътре и вреди на сърцето много! Много злоба си насъбрал

Интересно, точно преди изборите за ЕП, пак имаше гледане на дело срещу Цветанов. Тогава ГЕРБ спечели с 12% разлика при 32% гласували. Колко ли ще е разликата сега, когато по прогнози ще гласуват поне 55%?

Поне с 20% този път , пред злобарчетата в червено !

ТЕЗИ, ДЕТО МИ НАСЛАГАХА МИНУСИТЕ- ДА,МНОГО БОЛИ, КОГАТО СЪСЕЛЪТ СЕ ОКАЗА ЗА СЕТЕН ПЪТ НЕГОДЕН И ИСКАТ ДА ВИ ГО ....ИЗПРАТЯТ ОБРАТНО.....

си прав! Ама тука в БГ-то , почти всичко е на обратното от това което и както трябва да бъде! Сериозно прочистване на съдебната система трябва, ама да видим кой и как ще я проведе тази операция чисти ръце ТАМ!

ИМА НАИСТИНА ЗАСЛУГИ - КОГАТО БЕШЕ МИНИСТЪР В МВР, ВСИЧКИ СУПЕР-МУТРИ СЕ ОТЧИТАХА САМО НА ЕДНО МЯСТО В НДК :))

кога започва делото срещу христо бисеров ?

Според мен дело не трябва да има. Трябва да има закон за отнемане на собствеността на крадливи и миризливи комуняги, депесари, седесари, царисти и герберасти. И след отнемането на имуществото им да бъдат изпратени да копаят тунела под Шипка на ръка. Защото разстрел или обесване им е много бързо и леко наказание.

сидеров с кирка !

МУТРЬО ГЛАСЯЛ ВИФАДЖИЯТА ЗА МИНИСТЪР НА ПРАВОСЪДИЕТО И БУХАЛКАТА

По колко ви плащат за оплюване на ББ и ЦЦ тука!? Ако не ви плащат то сте големи балъци тогава!

ПИЧ. НИЕ В АМЕРИКА, МОЖЕ И ДА СМЕ ДЕБИЛИ, Н О НИКОГА НЯМА ДА ИЗБЕРЕМ МУТРА И ВИФАДЖИЯ ЗА ПЪРВИ МЪЖЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ ... ...

Участието в предстоящите избори на осъдения на първа инстанция Цветан Цветанов е абсолютен Нон сенс и прецедент , който е възможен да се случи в държава , като нашата в която престъпниците ,като този са в управлението на България . Такива доказани престъпници , като Цветанов , ако бяхме нормална държава а не бананова република отдавна трябваше да са в затвора .

АЗ ЛИЧНО ИСКАМ СЕРГЕЙ СТАНИШЕВ -СЪСЕЛА В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ЗАМЕНКИТЕ И ИЗГУБВАНЕТО НА ВАЖНИТЕ ДЪРЖВНИ ДОКУМЕНТИ! ПО БЪРЗАТА ПРОЦЕДУРА!БЕЗ ПРАВО НА ОБЖАЛВАНЕ!

Няма свободни места в Сливенския.

Ами искай си, кой ти пречи? А ако пък ги насадят в една килия двамата с Цветанов, ще си бъдат и дружки - знаеш ли, може пък да им хареса?

ЗА МНОЗИНСВО -ЗАБРАВИ! ЩЕ ТЪРСЯТ РАЗНИ НЕЩАСТНИЦИ ДА СЕ КОАЛИРАТ, И АКО СТАНЕ - СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ СЕ РАЗПАДНАТ...СВЪРШИ ОНАЗИ ВЛАСТ,ЧАДО-ССЕГА СА НА ПРАНГАЛЯ...

Ааа дообре, вервайте си!

...... А СЪСЕЛА НЕ МОЖАХА ДА ГО ПРИВИКАТ В СЪДА, ПОРАДИ "ЛИПСА НА ДОК/ВА"

Седем строго секретни документа с особена важност и само мъмрене за съселчо! Да не би да ги е намерил :-)))

И този урод, воглаве с гурото си Боци Боклука, се готвят пак да "управляват" нещастната ни Родина! Боже, опази България!

По колко ви плащат за оплюване на ББ и ЦЦ тука!? Ако не ви плащат то сте големи балъци тогава!

jingiby

Да, Цветанов използва стария трик за шиканиране на делото със смяна на адвоката си в очакване на имунитет от новото НС и спирането на делото до Второто пришествие. А иначе преди публично плюеше обвиняемите и адвокатите им, че използват подобни методи...

Сериозни реформи трябват в СС , не случайно в докладите на ЕК те са с най много критики и точки за отстраняване!

Каквито и пируети да върти Цецо Лъжецо раираното костюмче го чака.

Както и да злобеете , ГЕРБ ще победи на изборите дори и без ЦЦ и то с голямо мнозинство!

ГЕРБ побеждава, други съставят правителство. Факт.

ГЕРБ ще победи на изборите и ще управлява в коалиция. Коалиция БОСТАН, разбира се. Така че гласуваш за Герб, получаваш ДПС като бонус!

Защо си без шапка!

Абе Цецо още ли не е в панделата?

Точно така! Цветанов клевети Съда ни! Какво покровителстване на организираната престъпност може да има в това да пуснеш на свобода един нарко-дилър, осъден на 25 години затвор в Италия? Или да оневиниш член на престъпна група-спонсор на Партията, докато в Германия другите от групата вече си излежава 8 годишните присъди?! Цветанов е клеветник и трябва да бъде осъден!

отчитайки факта, че става дума за страна, в която заместник председателя на Парламента декларира, че живее на адреса на Чешкото посолство, отговора е - НИКАКВО!

Точно защото, е Цветанов трябва да бъде съден . Като съдиш министър даваш пример и показваш на следващите такива като него какво не бива да правят ... същото се отнася и за наркотрафикантите.

Не защото е министър, а защото като такъв беше хванал да си върши работата и да гони пристъпниците.