ГЕРБ сгрешили с Кирил Йорданов, но той бил най-малкото зло

Кирил Йорданов бе най-малкото зло, което можехме да предложим като кандидат на ГЕРБ за кмет на Варна. Издигането му е реално политическа грешка на партията, призна министърът на вътрешните работи и вицепремиер в оставка Цветан Цветанов.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ сгрешили с Кирил Йорданов, но той бил най-малкото зло | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ооооо, да, сгрешили. Ами иначе нямаше да спечелят във Варна и затова. И сега направиха така че да го злепоставят. И така отклониха пъроначалната идея на протестите.

Я какъв еволюционен скок - да си признаят за грешка ! Но от изказването на Ал Бънди се разбира, че все пак е била за наше добро ! В тоази смисъл благодарим ви герб че сгрешихте ! И благодарим за всичките неспоменати добрини - високите цени на ток, вода, парно, лекарства, храни и горива, ниските доходи, голямата безработица, тормоза на монополистите и безнаказанноста на олигарсите ! Затова от благодарност ви бием шута - за ваше добро !

Ако потърсим "най-малко злите" от пишещите тук, няма да можем да определим нито един... Но за "най-тъпите", направо няма толкова първи места и на Олимпиада... Това е като да повърнеш "анонимно" в тоалетната, за да ти олекне от собствените ти неудачи и тъпия живот, който сам си си организирал...

ГЕРБ да не се правят на луди. Подкрепили са Кирил Йорданов, защото ТИМ са искали така.

Осъзнайте, че трябва да се гласува! Независимо за кого! Трябва броя на гласувалите да е колкото може по-голям, иначе ДПС с "робския" си е електорат ще получи по-голям относителен дял от общия брой гласували и отново ще иска да е "великия балансьор" в държавността ни! И в ограбването на народа ни!

Щом като Кирчо е по малкото зло според Цветанов,защо Герб се отказват от него?То според думите на Цв. Излиза,че за да си достоен за Герб-ер трябва да си "голямо зло" .Аз ли бъркам или Цветанов се пообърка?

Той цветанов си е объркан отначало - но ти мислиш самостотелно и логично, а и подлагаш на съмнение казаното от висш член на герб - осъзнаваш, че това те прави техен враг нали ? В редиците им няма място за свободомислещи и образовани хора - само за послушни, необразовани и безропотно изпълняващи заповедите на НЕГО !

Сега да си върви и "по-малкото зло" Плевнелиев.

"Никога не съм бил високо в облаците"...И аз да имам 6 апартамента и аз няма да летя в облаците!...

бахти и боклуците са ви предложили за кметове - и вие гласувате, нали?

Цецо, Цецооо...смешен си. А герб какво зло е?!

"В началото на протестите исканията на хората бяха справедливи. В момента обаче в първите редици са много криминално проявени лица. Питайте ги какво са направили за държавата и какви данъци са платили." Първо, за тези лица ти говориш от първия ден. Второ- питай ги те, аз не ги познавам, за разлика от теб!

деер

Това ли признанието на ГЕРБ? Т.е. варненци са деликатно "ла...на"!!!!Може ли този да най-способният варненец? Имамем най-малкото зло от ерудираните за президент, имаме най-малкото зло от ерудираните за министър-председател, имаме най-малкото зло за кмет на Варна......

Дъщеря ми прочете книгата Винету и ме попита дали е готова за премиер! Казах и,че трябва само да навърши 18 г. да си изкара фалшива диплома и да има богато криминално досие! Това е достатъчно за да стане премиер с подкрепата на българското общество! После ще назначи министри по кръстовищата на България и така.... И да усвои репликата "Такива като тебе вече плакаха "

"Кирил Йорданов бе най-малкото зло, което можехме да предложим като кандидат на ГЕРБ за кмет на Варна. Издигането му е реално политическа грешка на партията, призна министърът на вътрешните работи и вицепремиер в оставка Цветан Цветанов." А коя кандидатура не ви е грешка г-н Цветанов? Персоната от кой разклон ...?

Гласувайте за Герб,получавате ТИМ !!

Тия се изказват на смени. Утре очаквам Фидосова да "запълни" дупката.

"Кирил Йорданов бе най-малкото зло, което можехме да предложим като кандидат на ГЕРБ призна цветан цветанов".Ако киро йорданов е най-малкото зло на герб не искам да си помисля дори какво може да е голямото зло на герб!

......и Емил Делчев Димитров-Ротманса от ГЕРБ е не по-малко зло, ама още си го държите в пазвата. Дръжте си ги!....тия Ви изядоха главата!

Бойко Борисов: "В ГЕРБ знаят за приятелството ми с кмета Кирил Йорданов и отношението ми към него през последните 10-15 години." Цветан Цветанов : "Това (Кирил Йорданов) е човек, който има съответните качества и всяка една от политическите формации иска той да бъде подкрепеният човек за един кметски пост"

Няма такава държава ... катуница, катуница ...

Гордеем се с достойната позиция на ГЕРБ!

Каза Злобюл.

Злото си е зло. Няма голямо и малко! Щом е нямало кого да подкрепят, да не са подкрепяли никой. Що за глупости, че бил по-малкото зло. Йорданов и най-голямото зло, което се е раждало в БГ. И за съжаление е варненец.

Кой е бил по-голямото ЗЛО? И ЗАЩО?

Най лошото е че до сега нито един гербер не е осъзнал до какво състояние ДОКАРАХА СТРАНАТА

заради най-малкото зло, какво ли е голямото зло? Може би всички вкупом да се палят?!

Фокусът в бъдещо управление на ГЕРБ ще бъде точно социалната политика и доходите на хората", обеща вицепремиерът в оставка.

ГЕРБ царува, ГЕРБ робува, ГЕРБ патки пасе.

С изключение на "миличките ми", които са гласували за триглавата ламя!Толкова са елементарни, че дори не опитват да прикрият злобата си, когато говорят за инакомислещи и особено за пенсионерите.

Аз не мога да им разбера на ГЕРБ тактиките и стратегиите. Ако имат такива. До тук ми изглежда като онзи израз - "къде го чукаш, къде се пука". На протестите в началото искаха оставките на виновните за високите цени на тока. Ти вземи подай оставка на цялото правителство. И за капак, разтури парламента. Искат оставката на кмета, ти вземи разтури и местния парламент. В който впрочем имат мнозинство. Ами да вземат и ГЕРБ да разпуснат и да се приключва.

Щом Кирил Йорданов е най-малкото зло което ГЕРБ са имали за кандидат кмет на Варна какво да кажем за останалите партийни членове и симпатизанти на ГЕРБ от Варна. Такава обида може да изрече само самовлюбен в себеси ФУЗКУЛТУРНИК.

ГЕРБ били сгрешили с Йорданов! С коя кандидатура и в коя област решенията на самообожествяващият се простак не бяха грешни? Дори венеца на дейността му - магистралите беше грешка. Не по принцип, а като навременност точно сега. Да се прави точно това при положение, че неговата влст унищожи целият останал малък и среден бизнес. Но това можеше да измисли и това направи един повярвал си неграмотен случайник, на когото самуиловите слепци се довериха да ги води. И сега най-безочливо дебилните му слугите измислиха да обявят ден на траур за онзи, който се самозапали като бунт срещу него.

Писна ми да гласувам за "зло",та макар и най-малкото-искам да гласувам за "ДОБРО",макар и мъничко...

Съветника на Първанов ли наричаш добро? Този го предлагат за служебен премиер представляващи на протестиращите!

Оново неадекватен Цветанов в БТВ! Цитирам по памет: "от 50 водещи лица на протестите, около 49 % са правили опит за нарушения (и са били от оперативен интерес за разпространение на наркотици и т.н.)" Какво означава това бе Цецко?!? 49 % от 50 души са 24,5 човека или може би 24 химици и едно куче разпространител на наркотици.

Има ли нещо, което не сгрешихте!?

Тогава си приберете и тоя резилник Плевнелиев и той беше по-малкото зло.

след три години и половина сега се сетиха за доходите МАМКА ВИ

Не се сетиха, ние си ги поискахме по площадите!

за първи път чувам в закона да има вазможност за предсрочни избори за общински съвет. тож даже няма право да се разпусне. избори има единствено след края на мандата или ако не са заседавали 3 месеца!

Ако си подаде оставката по-голямо зло ли да чакаме?

СТАНИШЕВ, КОСТОВ, И ДОГАН ! А дедо им Цара,дето го вардеха, 8 години да "оправя" бабичките и да сменя "циповете" на по-младичките, никъкъв го нема, в кратуните пот техните фурашки,забравен е ?! Що тъй-бе, другарки и другари комунисти и наследници ? баба Тотка. Тодорова.

Всъщност като се замисля има известна логика в думите за "най-малкото зло".В крайна сметка май нямаше правилен избор на изборите за кмет на Варна.Страшна безизходица...Параграф 22!!!Сташно ми е мъчно за Варна!Трябва да се протестира на друго място...т.е. пред офисите на една групировка (трибуквена)...Тя е като рак за България не само за Варна!!!

Което значи, че в цяла Варна не се е намерил и един, поне малко по-малко отвратителен от тоя, който да се навие на ГЕРБ. Демек - ГЕРБ са събрали край себе си само варненските отрепки. Еми... нормално... Като навсякъде... Краставите магарета и прочие...

нямате ли кадър, който да е поне малко добро

Хайде стига лъжи! ГЕРБ ходеха при всички печеливши кметове и ги уговаряха да си сменят партията или от независими да се кандидатират от ГЕРБ. Созопол - Панайот Рейзи - доказан крадец, издигнат за втори мандат от ГЕРБ, Царево, горски шеф, присаден направо в общината с фалшифицирани избори. Приморско - кмет на ГЕРБ, който дори не живее там, а пътува от Бургас. Поморие - пак така. Бургас - кмет от ГЕРБ, който беше от СДС и го съдеха за далавери с отровно сухо мляко. Просто навсякъде в областта ГЕРБ се заиграваше с лица с не обосебено чисто криминално досие и морал, но имащи пари да купят гласове. В този ред на мисли каква грешка е Кирил Йорданов? Той е един от многото крадливи продажници.

Ние сгрешихме , че гласувахме за тях...

Изключително качествени хора има в ГРОБ. Според предаността им се назначава дадена "калинка" и ако се вдигне шум се подменя с друга-не знаехме, но веднага реагираме. По-големи смешници от тях няма.

И ние така си мислехме за герберасите ама много жестоко сгрешихме..Явно страха във Варна е бил голям след като са гласували за герб виждайки какви "управленци са"..

"Това е най-малкото зло което ГЕРБ можехме да предложим на Варна" -Цв.Цв. И това ако не е арогантност и цинизъм."Предложението му е КОЛЕКТИВНО". Сега очакваме и колективна отговорност!!! Всички свързани пряко и коствено с ГЕРБ да отговарят и пред варненци за провала си.

В едно интервю ББ казва че всички решения в партията севзимат след негово лично одобрение

Вицове от "Лъжливото овчарче."

Герб сгреши и с Плевнелиев и сега какво?! И той беше по-малкото зло. А сега си го прибирайте и него, че обърква цялата държава.

Истината е, че просто искаха да спечелят във Варна и Киро щеше да бие всеки техен претендент, затова се доредиха до него. Сега дали Киро е света вода ненапита, не мога дакажа, ни съм му бутал пари, нито съм виждал някой да е подал сигнал, че му е искан рушвет от Киро, така, че всички само творим в момента. Киро щеше да бие всеки на тия избори и без ГЕРБ. То и сега не е ясно кой ще бие Киро в тоя град, все крадци се подреждат за кандидати срещу него, БСП щяха да спечелят с честна кандидатура, примерно на Юнакова, но кога във Варна е бил избиран честен човек?!

Като толкова си го величаете защо сега го отстрелвате???Нали само за него ще си гласувате???

Гуци Медузата е кандидата на БСП във Ватна

Юнакова, не е свършила работа за 5лв. докато беше районен кмет на Младост. Доказано неможеща да управлява "жена".

Избирателите сбъркаха с ГЕРБ,които обаче не се оказаха толкова малко зло.