Коментари - Пеевски към Цветанов: Имайте срам! Цветанов: Чакам да бъда обвинен | Днес.dir.bg

Пеевски към Цветанов: Имайте срам! Цветанов: Чакам да бъда обвинен

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов обяви от парламентарната трибуна, че очаква с нетърпение да му бъде повдигнато обвинение за незаконното подслушване в МВР. Думите му дойдоха в отговор на остра реплика на Делян Пеевски от ДПС, който го попита дали има срам.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски към Цветанов: Имайте срам! Цветанов: Чакам да бъда обвинен | Днес.dir.bg

Коментари

Стоя пред телевизора и се кефя. На разпада на дясното. На ритането между крадци и криминални типове, измежду които Цв.Цв. е лидер. Пеевски пък сега му светна, с кого се е хванал в дясното. Жалка картинка! Къде е компартията, къде са тези охранени тъпи алчи говеда... Разлика от небето до земята. Цветанов и Пеевски - носители на регрес, мрак, студ, глад и простотия. Обречени още в началото. Откъснати от народа си, самотни вълци, недоучени уличници и опасни антибългари. Пеевски закри маса автобусни линии на хората в Пазарджишко, Цветанов е олицетворение на тъпата прислойка софийски катили, чиято единственна цел са жилищата. Еднообразен, сив, скучен и предвидим - фалшификатор, превратаджия и лъжец от сой. Какво да ги правиш - лапането и за двамата е онова, което ще ги вкара два метра под земята, където отиваме всички ние...

Е това ако не е чудо?!?! Свиня да говори...този е за цирка бе, да го показват това говорещо прасе по панаирите-ще бъде атракция невиждана в света-и пари ще изкара,по честен начин!

..и машала на тоз левент богатир исполин парламентарен коя го е майка раждала,раждала с какво го е още хранила,хранила и още поила та юнак за чудо и приказ порасъл,та снаха на майка си да заведе....

Ей ,този мамин свинчо,каква наглост .Майка му трябваше да е в сливенския вече ама хак да ни е.Окрадоха тотото и всичко до което се докопаха.Този шопар ще тормози българския народ дълго време.По бързо да идва коледа!

Цветанов ,много добре знаеш че при ГЕРБ контрабандата с цигари е в огромни размери.Казвам го в сегашно време защото в Русе това става и в момента.Там протежето на Танов ,некадърника Веселин Георгиев-шефа на МИТНИЦАТА е човека с чието знание става това.

абе ти наивник ли си или злобееш че не си у митниците дорде има митници ше има и контра кво значение кой идиот ше ея яха боце или гоце или друг

Ние християните си имаме Коледа е тогава на свинетие им се случва нещо, но това си е в реда на нещата.

Е тая свиня и министър ли е била.Кога?

не че цветанов е най умния човек на света , но пеевски не бих го пуснал да ми гледа и свинете а ние го направихме шеф на България, срааам

Абе тоя шопар българин ли е или тур4ин

Пфууу! Отврат!

Боже,този нерез от коя ко4ина излезе

Този тюфлек е само за обора, а колко трябва да пропаднала тази Цветелина Янева, която си ляга с този шопар...

Тоз шопар държеше реч пред мангалите в с.Крън и обясняваше как щял да измете ГЕРБ.Зад него на сцената бяха неговите господари от ДПС и му гледаха сеира.Сега 4-ри години целия народ ще му гледа сеира, на него и цялата шайка бандити от БСП,ДПС и Атака.

Колко са гадни тези дьонмета/подлоги на турците/Пеевски, Бисеров, Цонев...!

Каква гротеска... Олицитворението на безсрамието в най чист вид пита за срам.

пеевски,като говориш за срам,твоят срам каде е?

точно това дебело мекотело да ми говори за срам, ми идва в повече - крадецът вика дръжте крадеца!!!!!

Жалко, че Родопа отдавна я ликвидираха. Щеше много да и се зарадват на тази охранена свиня.

И за сланина не става,май?!

Не става! Смърди на 33 годишно австралийско говеждо месо - след размразяване...

това човек ли е отсреща не е за вярване, че такива ни управляват

Доживяхме един прасок да говори за срам!

хайде сега да видим специалистите по дипломи дали ще вложат толкова усилие, колкото по времето на Борисов. И журналистите също. А и защо като зам.министър не са го проверили? Не само, че ги е страх, но сигурно и добре им е платено.

Този ми прилича на доста голяма охранена калинка.

Един дол дренки сте с Цв., Пеевски и всички...ЗАСРАМЕТЕ СЕ ВСИЧКИ!

Ама главния прокурор наистина има много работа за вършене, ако смята да я върши!!!

Сигурно от сега мисли,къде ще се крие,като го свалят.Само,че този път Казахтан,ще му е много близко,май?!

Имайте малко срам г-н Пеевски?

Мамата на Пеевски му уреди поста след като сви парите от тотото и го пробута парите от тотото да се въртят в Корпоративна търговска банка. Именно като услуга банката финансира медийната група на мама му, а Пеевски успя докато е зам. министър да сключи 31 (само за тези, които знам) договора на министерството си към друга фирма собственост на шефа на въпросната банка. Иначе "колегите му" познават Пеевски като символ на некадърност, корупционни... още схеми и информационно затъмнение, по случаите, в които големи корпорации и частни лица перат парите си във въпросната банка.

тая мазна тлъста свиня Делян Пеевски, с купената диплома и бедния речник, много знае!Мама го е пробутала в ДПС, защото на измъчения и добър помашки народ може да се говори и по-простичко и да се лъже лесно с предизборни обещания!Жалко ,че такива перекендета са в парламента !

Защо мълчат СЛУГИТЕ НА КРАДЦИТЕ? Защо не подкрепят тежката артилерия на ДПС-то, вечният им партньор в КРАЖБИТЕ? Кутев, къде блееш, защо не са инструктирани червените талибани, защо не защитават коалиционния ви партньор, защо не дават отпор на врага? Дали защото врага е българския народ???

Ако все още има Българи незабавно да се организират и да начупят кратуните на ония от Орлов мост.лумпените на Сидеров,Джамбазки,Каракачанов,Сарате,псевдо спортни фенове наричащи себе си говеда и свине и всякаква друга антинародна паплач събрана за по една бира.

Този четирикрилен гардероб много се засили голямо самочувствие нахалник обзаведен от Доган Бедният му български речник си пролича

О, кой е с претенции? Пеевски и неговата майчица?! И СРАМ, да , невъзможно. То трябва да имаш нещо някъде там високо за да...

Добре де още преди да дойдат ГЕРБ на власт се знаеше,че този Пеевски е свързан с голяма част от проблемите ,които се създават в държавата и никой не взима мерки!? Кой ще защити народа и държавата от такива !?

Грух Пеевски - типичен пример за диплома само на хартия, прехвръквал от партия на партя, защото мама е успяла да уреди поста. А мама му уреди поста след като сви парите от тотото и го пробута парите от тотото да се въртят в Корпоративна търговска банка. Именно като услуга банката финансира медийната група на мама му, а Пеевски успя докато е зам. министър да сключи 31 (само за тези, които знам) договора на министерството си към друга фирма собственост на шефа на въпросната банка. Иначе "колегите му" познават Пеевски като символ на некадърност, корупционни схеми и информационно затъмнение, по случаите, в които големи корпорации и частни лица перат парите си във въпросната банка.

Грух Пеевски - типичен пример за диплома само на хартия, прехвръквал от партия на партя, защото мама е успяла да уреди поста. А мама му уреди поста след като сви парите от тотото и го пробута парите от тотото да се въртят в Корпоративна търговска банка. Именно като услуга банката финансира медийната група на мама му, а Пеевски успя докато е зам. министър да сключи 31 (само за тези, които знам) договора на министерството си към друга фирма собственост на шефа на въпросната банка. Иначе "колегите му" познават Пеевски като символ на некадърност, корупционни схеми и информационно затъмнение, по случаите, в които големи корпорации и частни лица перат парите си във въпросната банка.

За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в Централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там! Миро мършата вратар, той на плонжове е цар. Лъчо Мозъка съдия, ще им свири със уста. Дянков там ще е защита, щот прецака тази свита. Селското моме Лилянка, магистрална куртизанка, там ще пляска със ръчички, та да са доволни всички. Там е пикльото Делянчо, той е мамин калпазанчо, дето в Щатите не учи, но с фалшива диплома сполучи. Ляля Цецка с очилата, влачи кофата с метлата. Деса Дуловска принцеса, тя на Нунев е метреса, ще им цери махмурлука, пак със свирки за разтуха! А Фидоска мажоретка, ще е просто супер гледка!

Марш в обора, да мучиш!

Добре,че струпахте всички злини от предходните години на Бойко и Цецо.Така престъпниците от прехода ще могат да се окопаят дълбоко,не без ваша помощ.Искам,съвестта да ви мъчи до края на жалкият ви животец!!

С БСП напред към миналото Вожд. Харизма. Път. Прогрес. На прогреса пречи ПЕС. Песът лае и квичи. Циври, хленчи и скимти. Джафка за милицЬонери. Плюе по какво намери. И сънува кокал мазен. Униформи и парад. Устремът му е напразен. Кокала ще е отзад. Лошав кучешки живот. Вот след вот пердах яде. И на следващия вот пак ще си го забоде. Вожд. Харизма. Път. Прогрес. Никой няма интерес да го управлява пес. (то не било пес кат' пес, най ми било хамстер с фес). Вожд. Харизма. Път. Прогрес. Опозиция и стрес. И на следващий конгрес. Бай-бай хепинес, бай-бай пес...

Турците много добре се ориентират, кои "български" борци за права и свободи / ? /, да привличат... Така е било и преди 1878 година.

Това чудовище, депутат ли се нарича?...

ПРИЯТЕЛИ НИЕ ТУК КОМЕНТИРАМЕ , А ТЕ ВЕЧЕ СИ РАЗПРЕДЕЛИХА ТЕРИТОРИИТЕ! ЛИПСАТА НА ДЯСНОТО СИНЬО - НА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ - ОСТАВЯ БЪЛГАРИЯ НА ПЪЛНО РАЗГРАБВАНЕ! ВСИЧКИТЕ 4 ПАРТИИИ СА ОТВРАТ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕЙНИТЕ ДЕЦА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ!

Да, разбиха ни. Наша е вината, че не успяхме да се организираме и да ликвидираме комуноидната сган. Дясна партия от мутро-милиционери? За останалите да не говорим. Абсолютна гавра! Сами сме си виновни.

krassikat@

Това, което си написал, казва всичко за дясното "обединение"! Колко е абсурдно(поне от моя гледна точка) това умозаключение е фактът, че аз подкрепям Борисов. Няма да изпадам в ролята на умрялата циганка, но би трябвало да се замислиш за много истински, стойностни неща и НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ДЕЛАТА на т.нар. СТАРА, АВТЕНТИЧНА ДЕСНИЦА! На път сте да се маргинализирате под 1%... И не, не се радвам, никак даже, по-скоро ме боли... А иначе ПРЕТЕНЦИИТЕ ВИ СА БЕЗМЕРНИ, граничещи със смехотворност! Дано съм помогнал малко за ПРОБУЖДАНЕ, което е животоспасяващо и нужно на всички нас, ДЕСНИТЕ ХОРА!

Моля, не обиждайте свинете...

Поредният капут, в кадър...

Защо всички чуждестранни посланници напуснаха пленарната зала при избирането на новия, практически нелегитимен, председател на българския парламента?

Делянчо показа на целия български народ, как може да си купиш фолк певица, как една медия може да напазарува всички продажни журналисти, как може да се купуват избори! Ех Алеко, Гочооулу и Дочоулу бледнеят като юноши бледни пред този еничарски левент!

Този търбух е резил пред цяла Европа и останалите континенти, какъв резил, депутат от ДПС, бил преди това какво ли не, много зле...мафията ще продължава да управлява.

Стари мазни физиономии изпълзяха пак за да краднат. По света партиите като са в опозиция се изчистват от компрометиращите ги лица. В ДПС не е така-оттам си тръгват само при пенсиониране. А това прасе е младо и още много години ще го избираме и ще го храним. А той яде много.

КАК ТАКОВА ЧУЧЕЛО Е В ПАРЛАМЕНТА ТОЙ САМО ФИГУРИРА ФОРМАЛНО КАТО ДЕПУТАТ,АХМЕД ПАШАТА И ТОЙ НЕ СЕ ЯВЯВАТ НА РАБОТА НО ПРИБИРАТ ПАРИЧКИТЕ.КАКВО МУ Е ХАРЕСАЛА ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА СИГУРНО ПАРИТЕ,ИНАЧЕ ИЗГЛЕЖДА КАТО СВИНЯ

Коментари - Пеевски към Цветанов: Имайте срам! Цветанов: Чакам да бъда обвинен | Днес.dir.bg

Пеевски към Цветанов: Имайте срам! Цветанов: Чакам да бъда обвинен

Бившият вътрешен министър Цветан Цветанов обяви от парламентарната трибуна, че очаква с нетърпение да му бъде повдигнато обвинение за незаконното подслушване в МВР. Думите му дойдоха в отговор на остра реплика на Делян Пеевски от ДПС, който го попита дали има срам.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски към Цветанов: Имайте срам! Цветанов: Чакам да бъда обвинен | Днес.dir.bg

Коментари

Стоя пред телевизора и се кефя. На разпада на дясното. На ритането между крадци и криминални типове, измежду които Цв.Цв. е лидер. Пеевски пък сега му светна, с кого се е хванал в дясното. Жалка картинка! Къде е компартията, къде са тези охранени тъпи алчи говеда... Разлика от небето до земята. Цветанов и Пеевски - носители на регрес, мрак, студ, глад и простотия. Обречени още в началото. Откъснати от народа си, самотни вълци, недоучени уличници и опасни антибългари. Пеевски закри маса автобусни линии на хората в Пазарджишко, Цветанов е олицетворение на тъпата прислойка софийски катили, чиято единственна цел са жилищата. Еднообразен, сив, скучен и предвидим - фалшификатор, превратаджия и лъжец от сой. Какво да ги правиш - лапането и за двамата е онова, което ще ги вкара два метра под земята, където отиваме всички ние...

Е това ако не е чудо?!?! Свиня да говори...този е за цирка бе, да го показват това говорещо прасе по панаирите-ще бъде атракция невиждана в света-и пари ще изкара,по честен начин!

..и машала на тоз левент богатир исполин парламентарен коя го е майка раждала,раждала с какво го е още хранила,хранила и още поила та юнак за чудо и приказ порасъл,та снаха на майка си да заведе....

Ей ,този мамин свинчо,каква наглост .Майка му трябваше да е в сливенския вече ама хак да ни е.Окрадоха тотото и всичко до което се докопаха.Този шопар ще тормози българския народ дълго време.По бързо да идва коледа!

Цветанов ,много добре знаеш че при ГЕРБ контрабандата с цигари е в огромни размери.Казвам го в сегашно време защото в Русе това става и в момента.Там протежето на Танов ,некадърника Веселин Георгиев-шефа на МИТНИЦАТА е човека с чието знание става това.

абе ти наивник ли си или злобееш че не си у митниците дорде има митници ше има и контра кво значение кой идиот ше ея яха боце или гоце или друг

Ние християните си имаме Коледа е тогава на свинетие им се случва нещо, но това си е в реда на нещата.

Е тая свиня и министър ли е била.Кога?

не че цветанов е най умния човек на света , но пеевски не бих го пуснал да ми гледа и свинете а ние го направихме шеф на България, срааам

Абе тоя шопар българин ли е или тур4ин

Пфууу! Отврат!

Боже,този нерез от коя ко4ина излезе

Този тюфлек е само за обора, а колко трябва да пропаднала тази Цветелина Янева, която си ляга с този шопар...

Тоз шопар държеше реч пред мангалите в с.Крън и обясняваше как щял да измете ГЕРБ.Зад него на сцената бяха неговите господари от ДПС и му гледаха сеира.Сега 4-ри години целия народ ще му гледа сеира, на него и цялата шайка бандити от БСП,ДПС и Атака.

Колко са гадни тези дьонмета/подлоги на турците/Пеевски, Бисеров, Цонев...!

Каква гротеска... Олицитворението на безсрамието в най чист вид пита за срам.

пеевски,като говориш за срам,твоят срам каде е?

точно това дебело мекотело да ми говори за срам, ми идва в повече - крадецът вика дръжте крадеца!!!!!

Жалко, че Родопа отдавна я ликвидираха. Щеше много да и се зарадват на тази охранена свиня.

И за сланина не става,май?!

Не става! Смърди на 33 годишно австралийско говеждо месо - след размразяване...

това човек ли е отсреща не е за вярване, че такива ни управляват

Доживяхме един прасок да говори за срам!

хайде сега да видим специалистите по дипломи дали ще вложат толкова усилие, колкото по времето на Борисов. И журналистите също. А и защо като зам.министър не са го проверили? Не само, че ги е страх, но сигурно и добре им е платено.

Този ми прилича на доста голяма охранена калинка.

Един дол дренки сте с Цв., Пеевски и всички...ЗАСРАМЕТЕ СЕ ВСИЧКИ!

Ама главния прокурор наистина има много работа за вършене, ако смята да я върши!!!

Сигурно от сега мисли,къде ще се крие,като го свалят.Само,че този път Казахтан,ще му е много близко,май?!

Имайте малко срам г-н Пеевски?

Мамата на Пеевски му уреди поста след като сви парите от тотото и го пробута парите от тотото да се въртят в Корпоративна търговска банка. Именно като услуга банката финансира медийната група на мама му, а Пеевски успя докато е зам. министър да сключи 31 (само за тези, които знам) договора на министерството си към друга фирма собственост на шефа на въпросната банка. Иначе "колегите му" познават Пеевски като символ на некадърност, корупционни... още схеми и информационно затъмнение, по случаите, в които големи корпорации и частни лица перат парите си във въпросната банка.

тая мазна тлъста свиня Делян Пеевски, с купената диплома и бедния речник, много знае!Мама го е пробутала в ДПС, защото на измъчения и добър помашки народ може да се говори и по-простичко и да се лъже лесно с предизборни обещания!Жалко ,че такива перекендета са в парламента !

Защо мълчат СЛУГИТЕ НА КРАДЦИТЕ? Защо не подкрепят тежката артилерия на ДПС-то, вечният им партньор в КРАЖБИТЕ? Кутев, къде блееш, защо не са инструктирани червените талибани, защо не защитават коалиционния ви партньор, защо не дават отпор на врага? Дали защото врага е българския народ???

Ако все още има Българи незабавно да се организират и да начупят кратуните на ония от Орлов мост.лумпените на Сидеров,Джамбазки,Каракачанов,Сарате,псевдо спортни фенове наричащи себе си говеда и свине и всякаква друга антинародна паплач събрана за по една бира.

Този четирикрилен гардероб много се засили голямо самочувствие нахалник обзаведен от Доган Бедният му български речник си пролича

О, кой е с претенции? Пеевски и неговата майчица?! И СРАМ, да , невъзможно. То трябва да имаш нещо някъде там високо за да...

Добре де още преди да дойдат ГЕРБ на власт се знаеше,че този Пеевски е свързан с голяма част от проблемите ,които се създават в държавата и никой не взима мерки!? Кой ще защити народа и държавата от такива !?

Грух Пеевски - типичен пример за диплома само на хартия, прехвръквал от партия на партя, защото мама е успяла да уреди поста. А мама му уреди поста след като сви парите от тотото и го пробута парите от тотото да се въртят в Корпоративна търговска банка. Именно като услуга банката финансира медийната група на мама му, а Пеевски успя докато е зам. министър да сключи 31 (само за тези, които знам) договора на министерството си към друга фирма собственост на шефа на въпросната банка. Иначе "колегите му" познават Пеевски като символ на некадърност, корупционни схеми и информационно затъмнение, по случаите, в които големи корпорации и частни лица перат парите си във въпросната банка.

Грух Пеевски - типичен пример за диплома само на хартия, прехвръквал от партия на партя, защото мама е успяла да уреди поста. А мама му уреди поста след като сви парите от тотото и го пробута парите от тотото да се въртят в Корпоративна търговска банка. Именно като услуга банката финансира медийната група на мама му, а Пеевски успя докато е зам. министър да сключи 31 (само за тези, които знам) договора на министерството си към друга фирма собственост на шефа на въпросната банка. Иначе "колегите му" познават Пеевски като символ на некадърност, корупционни схеми и информационно затъмнение, по случаите, в които големи корпорации и частни лица перат парите си във въпросната банка.

За ГЕРБ има новина - казват, че била добра: И в Централния затвор има футболен отбор! Бойко ще е капитан, Цецко също ще е там! Миро мършата вратар, той на плонжове е цар. Лъчо Мозъка съдия, ще им свири със уста. Дянков там ще е защита, щот прецака тази свита. Селското моме Лилянка, магистрална куртизанка, там ще пляска със ръчички, та да са доволни всички. Там е пикльото Делянчо, той е мамин калпазанчо, дето в Щатите не учи, но с фалшива диплома сполучи. Ляля Цецка с очилата, влачи кофата с метлата. Деса Дуловска принцеса, тя на Нунев е метреса, ще им цери махмурлука, пак със свирки за разтуха! А Фидоска мажоретка, ще е просто супер гледка!

Марш в обора, да мучиш!

Добре,че струпахте всички злини от предходните години на Бойко и Цецо.Така престъпниците от прехода ще могат да се окопаят дълбоко,не без ваша помощ.Искам,съвестта да ви мъчи до края на жалкият ви животец!!

С БСП напред към миналото Вожд. Харизма. Път. Прогрес. На прогреса пречи ПЕС. Песът лае и квичи. Циври, хленчи и скимти. Джафка за милицЬонери. Плюе по какво намери. И сънува кокал мазен. Униформи и парад. Устремът му е напразен. Кокала ще е отзад. Лошав кучешки живот. Вот след вот пердах яде. И на следващия вот пак ще си го забоде. Вожд. Харизма. Път. Прогрес. Никой няма интерес да го управлява пес. (то не било пес кат' пес, най ми било хамстер с фес). Вожд. Харизма. Път. Прогрес. Опозиция и стрес. И на следващий конгрес. Бай-бай хепинес, бай-бай пес...

Турците много добре се ориентират, кои "български" борци за права и свободи / ? /, да привличат... Така е било и преди 1878 година.

Това чудовище, депутат ли се нарича?...

ПРИЯТЕЛИ НИЕ ТУК КОМЕНТИРАМЕ , А ТЕ ВЕЧЕ СИ РАЗПРЕДЕЛИХА ТЕРИТОРИИТЕ! ЛИПСАТА НА ДЯСНОТО СИНЬО - НА ИСТИНСКА ОПОЗИЦИЯ - ОСТАВЯ БЪЛГАРИЯ НА ПЪЛНО РАЗГРАБВАНЕ! ВСИЧКИТЕ 4 ПАРТИИИ СА ОТВРАТ! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕЙНИТЕ ДЕЦА ЗА ПО-ДОБЪР ЖИВОТ!

Да, разбиха ни. Наша е вината, че не успяхме да се организираме и да ликвидираме комуноидната сган. Дясна партия от мутро-милиционери? За останалите да не говорим. Абсолютна гавра! Сами сме си виновни.

krassikat@

Това, което си написал, казва всичко за дясното "обединение"! Колко е абсурдно(поне от моя гледна точка) това умозаключение е фактът, че аз подкрепям Борисов. Няма да изпадам в ролята на умрялата циганка, но би трябвало да се замислиш за много истински, стойностни неща и НАЙ-ВЕЧЕ ЗА ДЕЛАТА на т.нар. СТАРА, АВТЕНТИЧНА ДЕСНИЦА! На път сте да се маргинализирате под 1%... И не, не се радвам, никак даже, по-скоро ме боли... А иначе ПРЕТЕНЦИИТЕ ВИ СА БЕЗМЕРНИ, граничещи със смехотворност! Дано съм помогнал малко за ПРОБУЖДАНЕ, което е животоспасяващо и нужно на всички нас, ДЕСНИТЕ ХОРА!

Моля, не обиждайте свинете...

Поредният капут, в кадър...

Защо всички чуждестранни посланници напуснаха пленарната зала при избирането на новия, практически нелегитимен, председател на българския парламента?

Делянчо показа на целия български народ, как може да си купиш фолк певица, как една медия може да напазарува всички продажни журналисти, как може да се купуват избори! Ех Алеко, Гочооулу и Дочоулу бледнеят като юноши бледни пред този еничарски левент!

Този търбух е резил пред цяла Европа и останалите континенти, какъв резил, депутат от ДПС, бил преди това какво ли не, много зле...мафията ще продължава да управлява.

Стари мазни физиономии изпълзяха пак за да краднат. По света партиите като са в опозиция се изчистват от компрометиращите ги лица. В ДПС не е така-оттам си тръгват само при пенсиониране. А това прасе е младо и още много години ще го избираме и ще го храним. А той яде много.

КАК ТАКОВА ЧУЧЕЛО Е В ПАРЛАМЕНТА ТОЙ САМО ФИГУРИРА ФОРМАЛНО КАТО ДЕПУТАТ,АХМЕД ПАШАТА И ТОЙ НЕ СЕ ЯВЯВАТ НА РАБОТА НО ПРИБИРАТ ПАРИЧКИТЕ.КАКВО МУ Е ХАРЕСАЛА ЦВЕТЕЛИНА ЯНЕВА СИГУРНО ПАРИТЕ,ИНАЧЕ ИЗГЛЕЖДА КАТО СВИНЯ