Коментари - Полицаи застреляха мъж при акция „Хиените” | dnes.dir.bg
назад

Полицаи застреляха мъж при акция „Хиените”

Един полицай е ранен, а преследван мъж е бил убит при полицейска акция "Хиените", провела се на територията на ОД МВР Велико Търново, Пазарджик и Пловдив.

Обратно в новината

Коментари - Полицаи застреляха мъж при акция „Хиените” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ами и ако спират скъпите коли така ще могот и да ги хващат при много малко желение ?.....

БРАВО НА МВР!!! Така трябва да се постъпва при всеки случай за опит за кражба без значение на какво. това е истинска правова държава защото случеят стигнели до съда винаги правото застава зад бандита срещу известна сума пари.започвам да вярвам в полицията.

:))))ако е за всяка кражба ,трябваше да останем без управляващи /политици/ ,ако можем така да ги наречем.В цивилизованите държави проблемите не се решават по този начин.

Един бандит с връзки и роднини станал полицай и почнал да взема подкупи, а друг бандит без връзки и роднини станал крадец на коли. ... В тая операция е станала гонитба между единия бандит в полицейска униформа и другия бандит.

Пак под вола теле търсите комуняги

Че (с ударение) това е акция за откраднато имущество на неслучайни хора сигурно се сещат всички, но това което най-много ме дразни е "което" - какъв е тоя речник, каква е тая неясна мисъл? Колко има по бъллгарски тоя човек, че който го слуша не може нищо да разбере. Сега по спуканите гуми ли са стреляли или първо са стреляли и от това са се спукали гумите? Представете си какви разпоредби и въобще какво управление може да произлезе от подобна личност - представяте ли си?

"Когато не изпълнява подобни полицейски нареждания, застрашава живота на полицейския служител, който е ранен, също така полицейския автомобил, който е ударен той с цената на всичко е готов да прегази и полицай, за да продължи и да не бъде заловен." Ей таквиз изречения трябва да се дават на децата в училище за синтактичен разбор! Баси рапона, баси тъпунгера, баси министъра, баси държавата, баси народа... Иначе - правилно са го отстреляли тоя.

Размърдахте се защото са краднали "ЛУКСОЗНИ АВТОМОБИЛИ" на разни богаташчета или може би спонсорчета, иначе с кран не мога да ви помръднат!

...то е ясно...убийци,изнасилвачи се разхождат между нас с някакви мижави присъди а те застреляха човека.Не оправдавам постъпката ,но не така господа ....да вземем да се обърнем и ние срещу вас с оръжие в ръка заради откраднатите милиарди през всичките тези години.

Ами ще го застрелят какво да го правят. Да не иска с баница да го нагостят. Подкрепям напълно действията на полицайте.

..хайде,хайде колко безгрешни сме станали.....

Случайно, или не, мисля, че полицаите застреляли тоя БОКЛУК, заслужават награда! ЕДИН КРАДЕЦ И ПАРАЗИТ ПО- МАЛКО.. За такива грам милост.. Даже смятам, да биват ПОБИВАНИ НА КОЛ! И изнасилвачите на баби, и крадците на чанти... да им се режат ръцете... Крумовите закони ще ни отърват от крадливото, наркоманско- циганско племе!

Ние не сме готови за демокрация и аз го мисля като Вас

си направете при акции на полицията, колко престъпници са убити и колко полицаи. Статистиката е тъжна - много деца на полицейски служители са останали без бащи.

Цецка - КОЙТО УБИВА ЩЕ БЪДЕ УБИТ!!!

Ако не бяха крали, не биха били гонени.. Много добре са си го гръмнали... А ако те барна, ще ти смачкам муцуната, и ще изглеждаш като прегазен от влак!

абсолютно адекватно действие ,най после става нещо ,треперете мутри и автоджамбази ,ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ПОЛИЦИЯТА

Някакъв "шантави бесепета" е писал пълни простотии,препоръчвам му да гледа едни американски серийки за задържане.Гонят до дупка,трошат коли но не убиват.Да не са и те бесепета?

Това което си писал е хубаво, но я пробвай в народна република америка да посегнеш на полицай - мъртъв си на мига. Само у нашата сбъркана държава пияни цигани могат да бият полицай и да натрошат патрулката. И след това право-цигано-защитниците да крещят за дискриминация, нарушени права и т.н. У нас всичко е наопъки- престъпниците имат безброй права, които ние трябва зорко да спазваме.

Абре, Цецо, абре чадо... стига се хвали, че сте "задържали" автокрадец с куршум в челото, а кажи какво правиш за огромната битова престъпност. По селата е ужас.

Кой се хвали??????????????..........За мен това е новина. Боже колко са изглупелите в БГ

Да не би полицаите да са стреляли по гумите, да са ги спукали и шофьора да е загубил управление и да е надънил ченгето? Или автоджамбазина си е тръгнал, и полицаите са решили да го гръмнат?

Не разбираш,защото интереса ти не го иска

Цвъцко е абсолютно недоразумение, рожба на спукана гума! Някой може ли да мя обясни защо се стреля по вече спукани гуми:"Този човек е починал от стрелбата, която е била по автомобила и по-специално по спуканите гуми, така че не смятам, че има полицейско насилие"

Става въпрос за резервната гума.

На полицаите в БГ трябва да им вземат оръжието и да им зашият джобовете. Така поне ще се отърваваме само с някой и друг пердах, както момчето с дългата коса.

Ако искаш да се отърваваш леко след кражба на кола - отиди в щатите. Там може да те черпят с кадаиф и боза, aко се репчиш на полицаи :D

Имало ранен полицай! Кажете ни в какво състояние е този полицай! Някаква опастност за живота му има ли? Някакви травми, с продължително действие, които да го направят нетрудоспособен. Въобще кажете нещо за полицая? Да видим до колко е овъзмезден той с убийството на човека, пък бил той и крадец!

Крадците независимо на какво - кола, агне, кокошка - трябва НЕЗАБАВНО да бъдат отстрелвани!! Още на местопрестъплението без да се налага да се води следствие, разследване и пр. процесуални ГЛУПОСТИ!! За да мирнеме!!

Присъединявам се към казаното!

В Амеука такива ги правят на решето.Браво на полицейската ръка-отървала ни от един гад.Одобрявам действията на МВР!Куршум за всеки злодей,за да живнем,за да се спазват законите.

Още един, който се е взел за господ и може с лека ръка да преценява кой е злодей и кой не? Къде ти свършва критерия за злодейство? Спукани гуми пред блока злодейство ли са за теб? Или шум от празнуваща компания от горния етаж? Внимавай как ходиш и кого настъпваш, щото някой полицай може да реши, че си злодей и да ти тегли куршума! Това ще рече полицейска държава! Когато правосъдието се раздава на улицата от полицаите!!!

Цв.Цв:"Когато не изпълнява подобни полицейски нареждания, застрашава живота на полицейския служител, който е ранен, също така полицейския автомобил, който е ударен той с цената на всичко е готов да прегази и полицай, за да продължи и да не бъде заловен, каза още вътрешният министър Цветанов" - Така, сега не разбрахме, човека е бил убит по време на застрашаването на полицая, или след като опастността вече е минала, и някой от полицаите си е казал -ей сега ти е.ах мамата!!! Ще бъдете ли така добри господин Цв.Цв. да ни осведомите по този въпрос?

Стига с Вашите простотии да го застрелят. Какво трябва да направят?......До кога бандите ще бъдат с повече права ?......

Правата на бандитите се отнемат в съда. На полицията не й е това работата, колкото и да се опитва Боко да ни втълпява това!!!

Писна ми от всезнайковци,мутренско мислене.Кой съд???........критикуват ни съдебната система от всякъде.Стига с Вашите демагогииииии Защо не са топло тогава ,а са ги оставили навън . Кой знае с колко висящи дела са. Да ги убиват стига са ни тормозели.

Хайде де!!!

Поредният гаф на полицаите. От далече е ясно, че са били напълно неадекватни. За да застреляш човек трябва да има непосредствена опастност за живота ти. И тогава няма да стреляш по гумите!!! По обясненията, които дават от полицията от далче смърди на скалъпена история. След като са стреляли по гумите, значи са се опитвали да го спрат да не избяга, а не да не нарани полицай. Което значи, че убийството е станало постфактум, след като вече е била блъсната колата и полицая е бил наранен. А това вече е отмъщение, не правораздаване!!!

Душа да му е яка който го е застрелял. Според ЗАКОНА това е умишленно престъпление! Цветанов е администратор не разбира от наказателно право.

Всички от всичко разбирате ....Да му се чудим на тая държава а сме до шията в л---та

Затънали сме от такива като теб де нищо не разбират.

Учудвам се, че някои елементи тук коментират какви велики права имал престъпник, който атакува полицията, не изпълнява разпореждания и дори успява пряко да застраши живота на един полицай, като го ранява ? Няма дори да коментирам за автокражбата, тя не е в основата на инцидента, а агресивното и крайно опасно поведение на престъпника. И отговора до който достигам е, че това се дължи на идеализирането на престъпността и престъпниците от разни мазни чалга клипове. И за някои хора престъпник значи едва ли не успяване в живота. И как така изведнъж някой ще стреля по идолите им ? Доста сбъркано мислене, не смятате ли ? Във абсолютно всяка нормална държава човек с такива действия ще бъде застрелян. Дори няма значение дали преди това е имал чисто съдебно минало, просто е абсолютно без значение - важното е, че ти атакуваш закона, атакуваш полицията, застрашаваш пряко човешки животи - застрелват те. Толкова. Няма повече. И не се коментира. Защото е проста и ясна ситуация, няма какво да се умува. Разберете го.

Във всяка нормална държава, този човек НЯМА да бъде застрелян. За да бъде застрелян човек в неполицейска държава, за разлика от нашата, той трябва да има арсенал от оръжия, които да използва срещу граждани или органите на реда. Да не говорим, че такива неща като стрелба по бягаща кола с крадец в нея е просто безумно да се случи!!!

Я пробвай да откраднеш кола в Германия например.После подкарай бясно,удари патрулка, не се подчини на поицай и накрая мини през полицейска блокада и пак опитай да напишеш нешо.

Голям тъпак си!! Крадците независимо на какво - кола, агне, кокошка - трябва НЕЗАБАВНО да бъдат отстрелвани!! Още на местопрестъплението без да се налага да се води следствие, разследване и пр. процесуални ГЛУПОСТИ!! За да мирнеме!!

Цецко, ако беше казал мъжки: При преследване бе застрелян автокрадец., щях да гласувам за партията му. А той се оправдава като някогашна ученичка.

Най-сетне - застрелян автокрадец. Отдавна трябваше да започнат. Магистратите и журналистите бдят над тях, само от полицейския куршум има файда.

Има човек има проблем, няма човек няма проблем..От стрелбата по гумите "се прострелял" и евентуалния престъпник, защото няма значение дали е бил такъв, в момента не може да го оспори а ЦЦ трупа "точки" .

Хората, които искат да живеят в неполицейска държава също бдят над тях. Защото не могат да бъдат сигурно, че някой ден няма да бъдат сбъркани и застреляни ей така за кефа на някой вътрешен министър.

Защо е необходимо да се оправдава? Полицайте са гонили автокрадец. Или си с полицаите и хората , в случая, или си с автокрадците. Като е човек, да не е крал. Ранен полицай, блъскал кола, пикльо и половина. Добре са го застреляли и няма нужда от пилтечене, че стреляли по гумите. Който защитава автокрадците - да крадат неговата кола.

Знаеш ли през кой век в европа за бесели за кражба на хляб или чувал картофи? Искаш ли да се върнеш да живееш в това време?!!

И тези са крали хляб и картофи понеже няма какво да ядат? Глупак!

ВЪПРОСИ, КОИТО ЧАКАТ ОТГОВОРИ: ЗАЩО ЩЕ КРАДЕ ЧУЖД АВТОМОБИЛ, ЗА КОЙТО НЕ Е ДАЛ И, СТОТИНКА? ЗАЩО ГО НАЗНАЧАВАТ НА ПОЛИЦЕЙСКА ДЛЪЖНОСТ, СЛЕД КАТО МУ ЛИПСВА СЪОБРАЗИТЕЛНОСТ ПРИ ТАКАВА ГОНКА И СТРЕЛБА? КОЙ НОСИ ОТГОВОРНОСТ ?

напърно съгласна: на полицията! Неизпълнение заповед на полицай в цял свят е престъпление и се осъжда, а при опит за убийство на полицай отговора е един - куршум в манерката. Само у нас се намират Цветанки Ризови, треперещи за живота на бандита, защото бил "човек".

Я дай пресни примери от света, че явно от различни места имаме наблюдения. По света стрелят при явно нападени и опастност за живота, а не в последствие след гонката в опит да спрат колата. Самото изказване, че са стреляли по гумите е показтелно, че не е имало опастност за живото на полицаите. Просто са стреляи на посоки.

Всеки нормален човек, като види преграден път с напречно спряна полицейска кола, би спрял. Въпросният "човек" с мръсна газ е подбрал патрулката, наранил е един полицай и подкарал през лозята. Тогава те са дали предупредителните изстрели и са стреляли по гумите. Да, има убит човек, крадец. Но можеше да е и полицай. Това е война, война с престъпността, а на война има жертви. Как реагират по твоите места полицаите, когато наредят на някого да спре, вдигне ръцете и се предаде, а той се нахвърли върху тях? Ако си от нормална държава ще знаеш отговора.

Без да защитавам автоджамбазите,но щом стреляш по гуми а убиваш човек значи,че или си слаб стрелец или не си знаеш задълженията.И в двата случая нямаш място в полицията.

Да, прав си. Така ще стрелят и от НСО-то по пътищата ако им се стори, че ги заплашваш. А то на тях винаги така им се струва.

Абер защо ли сте възбудено възмутени ? Да не сте от следващата акция "поръчителите на крадени коли" ?

Сега един месец ще слушаме за ювелира от МВР макар че не се е случило нищо особено просто един единствен път са си свършили работата . А колкото до убития джигит всеки които е тръгнал да се занимава с подобна деиност трябва сам да си преценява рисковете които поема

И откога риска за кражба е смърт?

на полицията! Неизпълнение заповед на полицай в цял свят е престъпление и се осъжда, а при опит за убийство на полицай отговора е един - куршум в манерката. Само у нас се намират Цветанки Ризови, треперещи за живота на бандита, защото бил "човек".

''Този човек е починал от стрелбата, която е била по автомобила и по-специално по спуканите гуми, така че не смятам, че има полицейско насилие'' АЗ СМЯТАМ ЧЕ ЦВЪКИ НЯМА И 8-МИ ЗАВЪРШЕН КЛАС.

Мого смешно го е казал ако е казано така де: "Този човек е починал от стрелбата, която е била по автомобила и по-специално по спуканите гуми" - защо им е на полицаите да стрелят по спукани гуми :D:D:D:D

за всеки случай.... :-D

ЛОШО изпълнена операция. При напречно спрял полицейски автомобил се стреля преди да се стигне до него, а не след като го удари и рани полицай. Стреляй за да спират!!!

БРАВО, БРАВО, БРАВО! НАЙ-СЕТНЕ СЕ СЛУЧИ ТОВА КОЕТО, ОТДАВНА ПОЛИЦАИТЕ ТРЯБВАШЕ ДА НАПРАВЯТ.

Купте си стари Лади и няма да ги заключвате както правя аз.

гръмнаха и бин ладен !!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

се видя колко са тъпи журналистите. Ама Цветанке, във всички бели държави, когато умишлено блъскаш полицейска кола се смята като опит за умишлено убийство, при което полицията действа безмилостно - стрелба до неутрализиране на нападателя. Ами нали ако беше убит полицая/и, такива като тебе щеха да вдигнат олелия до небесата, че полицаите били неподготвени и министъра моментално да си подава оставката. на вас, устатите плямпала, все нещо не може да ви се угоди. Олелеееее, убили човека. А раненият полицай не е човек, така ли? Да не би оня тип да е стрелял по нега ей така, за поздрав, да го погъделичка по корема

Толкова, та не схващаш, че всеки подобен случай дава карт бланш на полицията следващия път да застреля някой човек, който е съвсем невинен? Колко случаи има вече на полиция, убили случайни граждани, помниш ли? Някой да е осъден?!?... Сега се радваш, ама ако утре полицията без причина пребие сина ти на улицата ще ревеш. Ама ще е късно. Заради такива като теб сме на това дередже...

А точно заради такива като теб, утрепки от рода на убитата вчера, се разхождат на свобода с по 10-15 висящи или условни присъди. Нашата смахната правосъдна система трепери над правата на престъпника, а не над твоите.

Много правилно са си действали полицаите.Не трябва да има милост за такива нагли елементи.Друго не е правилно.Например да се смята за криминално деяние това,че не се осигуряваш като нямаш пари и работа,а в същото време такива да ползват блага наготово и ти да се тетираш наравно с тях като престъпник.Да не говорим за тия които продават наркотици на децата и т.н.

Този път полицията добре е действала - твърдо и на място, както трябва. Обаче, ако четете внимателно, ще видите, че става дума за откраднати луксозни БМВта. Безспорно, всички престъпници трябва да бъдат залавяни. Ето защо, искрено се надявам, че ще има такива акции и срещу крадците на по-обикновени автомобили, защото загубата на кола за един обикновен човек може да е по-голяма, от загубата на луксозно БМВ за някой богаташ.

Колеги, като пишете коментари от рода на "леле убиха човечеца за една кола", Вие колко коли сте купили със собственни пари и са Ви ги "отнели неправомерно", за закона няма кражба на МПС? Ако само сте си помисмили, че ще Ви откраднат колата, колко присъди и псувни сте изричали за крадеца? Преди време един беше застрелял на кормилото на Мерцедеса си някакъв крадец, преди да успее да изчезне, това са направили и полицаите. Браво!

Операцията си е чист провал - един убит и нито един заловен. Избягалите боклуци ще си намерят алиби, дажи и да задържат някой, и от утре пак ще подпукат БМВ-тата. Иначе браво за застреляната гад.

Браво на полицаите!!!Ако продължат така ще има респект към тяхната институция и съответно ред в държавата.

няма що - много добри стрелци! целят се по гумите пък застреляли шофьора. добре че не са държели пистолетите наопаки!

Понеже стана практика всяка PR акция на правителството чрез МВР "ефектно" да се именува (и да се оцвъцва също така ефектно впрочем), предлагам следващите парламентарни избори да се именуват "бунаците" (да не се гаврим с животинския свят, нали).

Дрън.Като стрляш като слепец удряш човека а не гумите.Абе къде се страля по крадени автомобили?Само в България.После ще се сърдиме,като ни кажат че вътрешният ред куца.Куца!!!Куца!!На някой тъпоглавец със джантарски пищов куца акъла и нервната система.5 са осъдени за полицейско насилия.Цветанов не може да каже има ли насилие или неТоя човек удивително се забъркава под въображението на чекистта в разни мазни ситуации,

искам камери на всякъде и полицейски хеликоптери

В всяка нормална държава, всеки който не се подчинява на полицията камо ли да напада има шанс да бъде застрелян и така и трябва. Такава паплач акто тоя ни тормозят 20г. та и повече, наказани няма! Браво на полицаите трябва да ги нагардят!!!

така е...бум-бум за престъпниците, ама да е за всички, и за т.н. "по етажите".

Добре бе, няма лошо , че един апаш е бил отстрелян. Ама да не приказва глупости Ал Бънди, че било от стрелбата по гумите. Заприлича ми на оня "нещастен инцидент" отпреди няколко години, когато две ченгета кротко си гърмяли на открито и без да искат, убиха един възрастен човек, излезнал да бере гъби, ох , обърках се, дето "неволно им се изпречил на пътя на куршумите". Толкоз дивотии направиха тея блюстители на реда, не се научиха като се осер.т, да се избърсват овреме.

По гумите е било, по гумите - поне така са го искали! Ама - както казваше Хайтов, "едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш". Особено в движение ...