Коментари - Пеевски: Цветанов искаше от мен чадър за престъпни босове | dnes.dir.bg
назад

Пеевски: Цветанов искаше от мен чадър за престъпни босове

Делян Пеевски заяви, че многократно е бил в кабинета на бившия вътрешен министър Цветан Цветанов, който искал от него медиен чадър за престъпни босове.

Обратно в новината

Коментари - Пеевски: Цветанов искаше от мен чадър за престъпни босове | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега вече разбирам защо се прави АБВ и защо някакви напускат парламентарната група на комунистите. Ами то взе много явно да става, цялата помия на поскомунизма. Хубавото е, че вече за повечето хора, всички тези са си просто едни и същи комунисти.

Този дебел ... може да говори всичко каквото му изнася! А в сградата на МВР може да е влизал и да е записван стотици пъти - не е казано, че е ходил в кабинета на Цветанов... А за "чадър над престъпни босове"- той беше подготвен за най-големия "чадър", ама не можаха да го разпънат на "плажа на БСП-ДПС"...

Защо го казваш сега ? Сега вече си виновен и трябва да си понесеш вината !

Цветанов е професионален лъжец и отдавна е за затвора! По негово време избягаха Галеви,маргена,баретата беше реабилитиран многократно.....какво да каже повече човек? Фактите говорят ясно!

Като го гледам тоя какъв е прасяк си мисля ,че и за чадър става.

отвратителни жестоки хора крадци и убийци са комунистите , всеки ден някой умира поради липса на лекарства и некорумпирани лекари и от немотия и простотия

жалки крадци с престъпни пари и отвратителни хора само за сибир

Същи Цацаров. Роднини ли са?

Абе Грухчо, ами защо не взе че разкри тези действия на лошия кумчо-вълчо Цветанов овреме?? Само се замеряте с ла.на .... и си тъпчете джобовете с парички ... Ама не е луд този дето яде баницата... а този дето му позволява... Мат'риала, мат'риала ..

Каква е тази държава, която се кадрува от Красьо чения и Делян?

Гладна държава!

ПРАСЧО по-добра карикатура за България няма

Абе това прасе, как е преживяло Коледа???

Говорете си, А през това време маминото детенце си кадрува из държавните институции.

ТОВА КАЗВА ВСИЧКО.

Прасчо е явен лъжец и мародер на това разчиташе ДПСдоган и като шеф на ДАНС да съчинява лъжливи обвинения и лъже свидетели за унищожаване на борците срещу мафии, обръчи, Те искат да си крадат и си имаха държава... Виж нелепите лъжи: назначението на зам. гл. прокурор става с конкурс от ВСС невъзможен едруг ход публично Прасчо щел да прави чадър на бандити Откъде на къде той Смех! Явни опорни т. за злепоставяне, както и нелепите три дела с/у Цв Изхода е Оставка, Съд, Лустрация

Що не си измериш температурата бе?! Ти Цецо крадецо ли ще защитаваш и ще въздигаш в борец срещу мафии и т.н. Ами че той си е мутренска слуга на мафиотско мутренската Бокова банда бе! Ами нали цели три години медиите, в които има влияние Пеевски, поддържаха по всякакви начини ГЕРБ! А за обръчите Доган в предаването на Слави каза, че ВСИЧКИ ПАРТИИ В БЪЛГАРИЯ СИ СЪЗДАВАТ ОБРЪЧИ ОТ ФИРМИ! Не само една партия, а всички партии! А лустрация трябва и то в смисъл на пълна и повсеместна дегерберизация на обществото!

Кой ти спусна на теб тези опорни точки .. ?! :D Я изтичкай до Посрано 20 за нови, че тези вече се изтъркаха от употреба :D

ivo10

Ха, ха, ха. Прасчо лъже повече и от Станишко. Цветанов ги излови като пилци. Каква е логиката да иска точно от свинята чадър за престъпни босове? Та какъв се явява дебелунгера? Явно наистина се взема насериозно и един от хората дърпащи конците в държавата.

Цветанов е изловил на някому оная работа! Ами Цецо лъжецо за какви БОСОВЕ може да иска чадър? То има ли непрестъпни босове бе Ивчо10! Та то самия Цветанов е престъпник бе Ивчо10! Пък и Пеевски свинята три години създаваше медиен комфорт на герберунгелите докато бяха на власт бе Ивчо10 и тогава Пеевски не беше свиня, прасе, дебелак и т.н. Ама те човекоподобните герберунгели са си такива сикаджийски мафиотски мутренски бандюги!

ВЕЧЕ И ДЕЦАТА ГИ РАЗЛИЧАВАТ.

Кой ти спусна на теб тези опорни точки .. ?! :D Я изтичкай до Посрано 20 за нови, че тези вече се изтъркаха от употреба :D

#BSPTrolls АРМИЯ АНОНИМНИ ХУНВЕЙБИНИ НА БСП МОБИЛИЗИРАНА ЗА ОБЩЕСТВЕНО ЗОМБИРАНЕ За близо година 672 трола са произвели 10154 коментара в полза на БСП от Биволъ Вторник, 11 Февруари 2014 15:28 1863 посещения

Цаца,брат ти Прасчо говори!Май лъже,а?

АКО КАЖА ЧЕ ЛЪЖЕ ТО ЗНАЧИ ЧЕ И АЗ лъжа

Прокуратурата не се сезира, защото е изцапана с кафяво!

дал интервю-при предварително уточнени въпроси....така се говори....за теб мечо :)

ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИТЕ,ПИСНА НИ ОТ ВАС.

Никой не ти вярва прасе такова та Цветанов ви подгони и затова му спретнахте дела

Чадьр с вестници не се прави! Питайте Станишев какъв требе да е чадърот за да свърши работа!

На свинята пеевски да и направим кочина

Само не разбрах откъде това младо момче - Делян Пеевски има толкова власт, пари и цяла медийна империя...

от къде!? Умно е момчето и работливо. Първия мандат изкара, като всеки ден ходеше на работа и хората го харесаха и го избраха пак. Сега отново е законотворец и всеки ден се скъсва от работа и е пестелив. Икономисва и от храна и си му личи ( знаем, че от некачествена храна се затлъстява).

Дебелака пеевски в3е да си надига свинската зурла ама народа ще скочи

Вижте му зурлата и съдете за неговите ментори от БСП и ДПС!

е,щом те е молел,значи можеш бе,прасе...имаш възможност да праиш чадъри...що не станеш един чадъро-производител?

Ами той си е такъв!!!

От Пеевски може да се иска нищо по малко от параван!

Е чай малко бе Цветанов... То от пеевски не един ми сто чадъра ще искараш от кожата му :) Това е то от голем политик да направиш от кожата му политически чадър!!!

Днес спрях да се страхувам.

Ето- един достоен за пример честен, почтен и неподкупен ГРАЖДАНИН НА "РЕС-ПУБЛИКАТА". "Ах, на "МАМА" сладкото, яло шоколад срало мармалад!"

ЧЕ КОЙ ОТ НОМЕНКЛАТУРАТА НА Б С П СИ Е ПОЛУЧИЛ ДИПЛОМА СЪС ЗНАНИЕ ЗАТОВА СМЕ НА ТОЗИ ХАЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

страно как защитниците на Гербавите мьлчат че наркобоса Йоско СПОСОРИАЛ смилиони кампанията на ГЕРБ как Цветанов рикива дейноста на ромския наркобос Киро Японеца и как сьщия финасира бизнес роети молове и бизнес центрове с участието на Плевнанлиев -Японеца ещатен служител информатор на ДАНВС странно как Цветанов слага чадьр на един странно забогатял 38 годишен яхтсмен Чавдар Александров -известен като перача на кинтите на покойния Георги Илиев редовно доставящ с яхтите и ЛИЧНИ самолетите на к-я Александров еьр си кокаин и пари с неизяснен произхд сьщия Чочо-Чавдар спонсорира партия ДЕЛА в Несебьр и издига кандидатура на Атанас Терзиев несполучливо за КМЕТ -Сьщия Атанас Терзиев член на ГЕРБ лично поставен от Цветан Цветанов

ПА ПА ПРРРРР

Щех да ти повервам, ако БСП не беха потулили евроскандала с Моника. Сега що да ти вервам?

Това са ти старите опорни точки. Прочети си новите!

нерезите атакуват територията на маймуните.... уж ни е богат езика.... но вече ми се изчерпи от към дефиниции за тази лайнарско/боклукчийска сган.... А е толкова лесно да решим проблема - ДО СТЕНАТА - ОГЪН!

Koй е дал диплома за Правист на Пеевски ? Възможно ли е този глупак да е учил право или майка му е купила дипломата ?

8901

Замириса на кочина.

Пеевски от простотия се насра и си призна , сега вече Цацаров ти си на ход !

Гледайте тази вечер от 1 часа повторението по СКАТ в предаването на Велизар Енчев как Бареков лъже и как Пеевски се издаде и стана подсъдим ! Има една приказка НА ЛЪЖАТА КРАКАТА СА КЪСИ

това е пълна порнография на журналистика, а собственика на телевизията истински фелтфебел.

хайде да гласуваме, аз харесвам чичкото от снимката и слагам плюсче.......

Господа, не казва Пеевски дали се е съгласил да даде искания чадър. Като не казва, да питаме и да си отговорим сами. И така, "медиите" на г-н Пеевски, колко престъпни "босове", т.е. главатари, са разобличили? Нито един. Сега да питаме, за всички ли за разобличаване, е чадър поискал г-н Цветанов от Пеевски? За г-н Станишев да е искал? За г-н РОвч да е искал? Не, нали! Не, ама г-н Пеевски е дал чадър. Изводът е един - г-н Пеевски сам слага чадъри и сега Пее лъжи. Оправдава си името Пеевски.

За мафиотско мутренските герберунгели всички лъжат щом не им изнася истината! Пеевски лъже, Цацаров лъже, Сапафов лъже, а професионалния лъжец, крадец, подслушвач, милиционер и далавераджия Цецо крадецо и лъжецо казва истината! Това сте вие всички герберасто седерастки боклуци!

Пеевски: "Цветанов искаше от мен чадър за престъпни босове". Този тюфлек за какви ни мисли"?!? Идиоти, глупаци, върколаци, простаци и т.н.?!? Май не е разбрал, че Цветанов е на светлинни години като интелект, опит, и знания от него. Ако беше така както разказва, нямаше за Цветанов и ГЕРБ да гласуват над милион грамотни българи, а него го изхвърлиха от МВР преди още да е сложил дебелия си задник на началническия стол, за секунди, няколко хиляди гневни българи. Турция си върши добре работата, но този път няма да мине номера и. Я, Доган ще пукне (пиенето не прощава), я, зомбираното стадо ще се умори, я българинът ще поумнее най-после.

Драги СОКРАТ, соцмафиотите - социотите, до ден днешен считат, че им се полага да са над всички, да поучават всички, че са прави и да грешат, а да "грешат" е да вършат смъртни грехове. Нужно ни е да ги разобличим. Нужно ни е да покажем не само наглостта им, а невежеството и необразоваността им, животинския им мироглед, престъпната им алчност, тъпотия, извратеността им. Вече ги лишихме от поне 880 000 членове и от няколко милиона привърженици. Трябва да ги лишим от възможността да внушават, че им се полага да ръководят с насилие и лъжи. Това е най-трудното - да дадем свобода на зависимите от тях и това е гнусният им край. Да го направим - полага им се!

На този грухчо дали някой му се връзва?? Защо тази свиня са я ипуснали от кланицата??

Спор няма-Бойо смъкна много пари от тази свиня-но и много пари му даде да открадне.Това се нарича МАФИЯ.

щом си видял, значи си съучастник, ха сега в пандиза да си признаеш колко дадоха и на теб

Свинчето на мама тото пак се изказало неподготвено от кочинката на кармъза бюлюка. Ми чак сега ли се сети да го кажеш мамин златен

ПОТВЪРЖДАВАМ!!!!! Цветанов,и мен ме извика-и ми каза: От Пеевски поисках чадър от теб искам да осигуриш слънцезащитен крем!!!!!!!!