БДЦ: Хората се наситиха на зрелища, трябва им хляб

Ще се опитаме да увеличим резултата си от последните местни избори, на които Български демократичен център (БДЦ) беше пета политическа сила в страната.

Обратно в новината

Коментари - БДЦ: Хората се наситиха на зрелища, трябва им хляб | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва им хляб,както и на тия досега,а народа да гледа как го ядат без да плащат,а милионите кредити ние им плащаме.

Амет е добре. Гледа 200 крави и получава 500 лева и не се оплаква. На чорбаджи Генчо работи и не е майтап. Няма смисъл от учене вече. Беше но в друго едно време. Учи мама да не работиш или това се отнася за ОТЛИЧНИЦИТЕ, а не за непосредствените младежи завършили в БГ Университет. Много навън, па макар и ТУ, София работят и не се унижават в Кауфланд в Германия. Кой където желае там да ходи. В Бг беден, на запад нахранен, но и там, както и тук има добре живеещи и зле живеещи. Всичко е късмет в този живот или б.поговорка, която гласи: РОДИ МЕ МАМО С КЪСМЕТ ПА МЕ ХВЪРЛИ НА СМЕТ. Явно че това е ген. Мама като са я родили са я завили в черно одеяло, баща й умира и се ражда след три дни, така стоят нещата при х, така и при у, здраве да е, проблемът вече е разрешен и то е Терминал-2. Никой не е умрял от глад, а работата, както казват те, калихме се... изкарахме една казарма... Най-важното богатство е здравето, може и да греша, но това е лично мое виждане. Без здраве няма щастие. Изключвам новобогаташите... При тях нещата стоят по друг начин-първата остарява, втората по-млада и т.н. нищо против, наслаждаваме се, псуваме, защото сме все още с консервативно мислене...

Само един от десет успява да се хареса на бъдещия шеф Млади кандидат-служители отказват работа за 1000 лв., отчитат агенции за подбор на персонала. В последно време все повече кандидати идват с условие за заплащане от поне 1200 лв. Има доста случаи, в които кандидатите отказват предложение под тази сума, обясни експертът по подбор на кадри Маргарита Николчева. Най-често до пазарлъци стигали младежите с дипломи по Финанси и Икономика. Може би, заблудени от средните заплати, които в тези сфери варират между 1600 и 1800 лв., младежите си мислят, че е нормално стартовата им заплата да е висока, заяви още Николчева.

Чок фена. Пара йок...

добреее, а тия кои са всъщност, и как като тъй щедро дават, не сме ги избрали до сега??

Много давачи, много нещо! Всеки ще дава, а никой не казва откъде ще го вземе, че да го даде.