Цецка Цачева: Пеевски още не е подал оставка

Депутатът от ГЕРБ и бивш председател на Народното събрание Цецка Цачева коментира днес, че няма информация Делян Пеевски да е подал оставка. Според нея той не е бил избран, а е бил назначен.

Обратно в новината

Коментари - Цецка Цачева: Пеевски още не е подал оставка | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво се цупи цецка, шопара е мафиот и като такъв е и техен човек.

Ама цеце мна теб ли трябваше да я подаде????Ама като сте много принципни защо не проведохте дебат а ИЗБЯГАХТЕ от залата където се регистрирате само да вземате парички..Когато наглостта, дебелоочието и гьонсуратлъка са бонус за влизане в герб то те са и в манталитета на ежедневието на индивида..

ПО НЕИНО ВРЕМЕ СУБСИДИИ ЗА ПАРТИИТЕ -МИЛИОНИ ЛЕВОВЕ ,БЕЗОТЧЕТНИ ЗАПЛАТКИ КОЛИ БРОНИРАНИ ,И ЩЕ МИ ГОВОРИ ЗА МОРАЛ ,МАХНЕТЕ СУБСИДИИТЕ ОЩЕ ДНЕС ГОСПОЖО В ПАРЛАМЕНТА !

А вие госпожо Цачева коя бяхте за да давате оценка на другите .По време на вашето управление хората излязоха по улиците да протестират и Вие имате лице да излезете и да коментирате действието на другите.Това е срамота госпожо.Всички сте еди дол дренки.Под масата си разпределяте парите а ние ви гледаме и слушаме как се разправяте.Имай те малко чест и се упомнете....

За членството на Цецка в БКП се знае. Истина е и че успя навреме да се пребоядиса и премина в СДС, но не можаха да поделят нещо с Найден Зеленогорски и станаха люти врагове и започнаха да си кроят капите - скандалите им бяха известни. Разгеле тогава се "отвори" ГЕРБ и госпожата се включи с жар, за да наклепе бившия си съдружник, щото пък има и за какво. Боко я прие, защото като няма риба и ракът е риба.

Цецке не се обаждай. Протестите не са само срещу Пеевски, а срещу всички вас.

Първо бокича в панделата, после оставка.

Госпожа Цецка е същата, като оная стара кувра Кунева. Цецка е прелетела през БКП и СДС за да намери тих пристан в ГЕРБ. Цецке, и ти и Кунева трябва да разберете, че със стари куври кабаре не става.

госпожо, Би следвало да изпитвате неудопство да се явявате на екрана а не да давате оценки.

Явно си доста удоПен за коментатор от определена хейтърска група. Почакай , не ка позная - ти си от групата на пСБ? Така ли е, или да опитам пак ?

Слушайте - не се обиждайте ,не говорете глупости - има две сили в парламента с голямо мнозинство ГЕРБ и БСП.Тава са хора големи а бе трябвало и да са по умни щото са пораснали.Крайно време е да се вземат в ръце и да направят нещо за рържавата и за народа, а не да се опъват като магаре на мост.Не щат да се коалират двете групи и да направят нещо за хорат.Защо .Защото и едните и другите са комунистиот едно време - някои явно а други потайно.Що бе хора .Що се срамите.Или какво.Нали ви е жал за държавата,за хората - хайде направете нещо да не загине държавата.Не се карайте за кокала .И работете.Иначе мога да кажа с чиста съвест че сте боклуци.....

Госпожо, и правителството на ГЕРБ предизвика "спонтанния вик на българските граждани". Не го забравяйте това!!! Освен това, от биографията на Пеевски става ясно, че това е един "безценен" политически кадър още от 2001 година насам (тогава Пеевски е на 21 години и е все още студент). А помним колко правителства и политически лица се смениха от 2001 г. до сега. Изводът е, че все едни и същи олигарси са ни управлявали и продължават да се тъпчат да ни управляват, няма значение коя партия печели изборите. Е този път хората ви казват ясно - НЕ, не мислете че сме забравили и срещу кого протестирахме през зимата!

ГЕРБ трябва да разкарат тази кукумявка и още няколко, ако искат да имат по-голяма подкрепа!!!

Бабо Цецке,защо не си гледаш старините,ами си се занавирала в политиката.Не разбираш ли,че младите трябва да поемат управлението на държавата ни,а такива като теб и мен да си кротуваме,че станахме за смях.

Проблемът не е заради глупостта на държавниците,а че сме държава на глупаците...

Прави сте скъпи другари! Бива ли такъв симпатяга, с такъв одухотворен, интелигентен и учен вид да подава оставка?

ЦЕЦКА ЦАЧЕВА Е ИЗКЛЮЧИТЕЛНО НЕПРИЯТНА ,КАТО ВИЗИЯ И КАТО ПОВЕДЕНИЕ ,ЕДНО ИСТИНСКО НЕДОРАЗУМЕНИЕ КОЕТО ПО НЯККВО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА ЗАЕМАШЕ ЕДНА ПРЕДСТАВИТЕЛНА ПОЗИЦИЯ ВЪПРЕКИ НЕПРЕДСТАВИТЕЛНИЯ СИ ВИД И СЛАВА БОГУ ,ЧЕ ВЕЧЕ Е САМО РЕДОВИ ЧЛЕН НА ПАРЛАМЕНТА. АМАН ОТ СЕЛЯЦИ С МЕРАЦИ

абе тия политици нашите не разбраха ли че не ги искаме !тая с какви очи излиза и коментира тя униощожи парламентизмът в бг каква е тая наглост какво е това безочие

Това прасе не се мерна на снощния протест София. Шефовете го пратили в Плевен, да оглави тамошното стадо свине.

Ще я докарам с камион другата седмица в София, с Другите Прасета. Ама много си приличат с Пеевски. Един породист Шопар. Да взема, да го докарам и него.

Питай вашта "Прима", Фидося ! Харесва ли го, ще му бутне ли??

Той сега работи...

Цецка цербера или както там и викат- травестита, обичала да гълта от бялото сладко. Обаче малко са мъжете които биха си жертвали семето за нея!

Много си прост, бе! Няма начин баща ти и майка ти да са били от нейното котило!

Недей рива Цецеееееее,през целия ви мандат във вестниците на Пеевски и тв дори не се говореше нищо лошо на ГЕРБ!И ВИ БЕШЕ ХУБАВО?

Kalin

Щом тя няма значи е факт че има;-)Тя винаги последна разбира.

Keep calm, this is a nice beautiful Piggy.

Докато има такива като това смърдело грозотило,като хмилиционерът Цецо ,като престъпникът Борисов ще са ми симпатични прасенца като Пеевски.

Тави тъпа комунустческа гробарка що не вземе да се гръмне! "Аз нямам информация г-н Пеевски да е подал оставка" К'ъв ти е господин на теб Прасето, ма тъпо! И той е избран, колкото ти беше избрана!!

Да ви е.а майката крадлива на всичките!!

Като гледам тоя комунистически орунгел на снимката и пеевски ми става направо симпатичен.

с просо око мога да кажа следното, ДПС се оказва наистина една силна партия която върти всички партии на малкия си пръст и защо мисля така. след всички управления на всички партии, в България където има турско население са чувствително много много по добре. Видях села около Бургас само и изцяло с турско население и предимно млади хора. аредаторите също млади хора като по автомобилите им съдя че са доста добре материално. всички работят. инфраструктурата им е доста добра. дори видях в някой села табела 5000 лв глоба ако замърсиш. оказва се че ДПС си гледат малцинството а за Българския интерес никой не го защитава 23 г. защо се случва така? северозападна България е най-бедната и предимно има българи и цигани. нещо не е наред с тези наши Български партии...

Докато избирате такава комунистическа измет като ц.ц. северозападна България все повече ще запада.

това е рекет !

rosen

батка,всички са по чужбина

ДО ПАРТИЙНАТА НА БКП СЕКРЕТАРКА Цвучка Цвачева и феновете й:някои кратки разяснения за Лявото и Дясното.В нормалните демократични държави,има леви и десни партии.Принципът е,който е на Власт,да има реална опозиция,която по демократичен и парламентарен способ,да бъде коректив.ЛЯВО:защита на наемният труд,на социално слабите,тясна връзка с Профсъюзите,чрез облагане на по-богатите,на принципа на солидарността.ДЯСНО:защита на предприемачите,на свободните професии,на капитала,на собствениците.Къде,бе селяндури вчерашни,видяхте истинско ляво и дясно в България?Видяхте само собственото си невежество и заблуди.Видяхте само подмяната,олигархичният слугинаж,политическата проституция и мафия в годините!И най-важното-вчера дошли от село,така и не се сдобихте с нужната информация и познания,за да си изградите мнение.Защото Гугъл не е панацея за тъпотията,ограничеността и глупоста.Само така мога да си обясня,настоящата политическа наглост на БСП,ДПС,ГЕРБ,Атака и цялата останала сволоч.Не стига че обрекоха един народ на позор и разпиление,а имат и нахалството да се изказват!

Цецке, ти наивна ли си, или малоумна?!

агенция за проучване и поддържане на лайната в БГ в сантиметри показа: в БСП - +84 в ДПС - +36 в атака-+23 очакване за следващите дни: ще има още много лайна за всички!!!

Герб- 97кремкарамела....с ванилия

Най-големия шок който един мъж може де преживее това е да види гола Цецка Цачева или Искра Фидосова! Ако ги види и двете едновременно направо ще умре от ужас!!!

Ти Златка и Мария отварачката ли искаш да гледаш в парламента?

Да ви е.а майката крадлива на всичките!!

Как се кефи,ЦЦ,всички вън и в каторгата малоумници.Трйгнали да работят срещу народа,но няма вече овци,хората се настрадаха от вас и трябва да е наясно на всеки бъдещ политик че така ще бъде народа сам ще си защитава интересите вече/

Другарко Цачева,ако ДПС ви бяха подкрепили Пеевски нямаше да ви прави впечатление.Както когато АТАКА ви подкрепяха и не бяха "тумор".А като го гледам как изглежда и като погледна вожда ви Буда разлика не намирам,само в годините.Две мутри.

Тая мазна кокошка дебне младото момче

Да Пеевски прилича на прасенце,но по ДОЛНО и СМЪРДЕЛО от ГЕРБЕР няма.Дори и прасенцето Пеевски е по добър от тази на снимкат.

Травестит вземи и се скрий че плашиш децата!!!

Нормално е да харесваш Пеевски-травестит!Майка ти и баща ти ли са виновни ти да изглеждаш така?Кой решава ?

Ами има хора които са нелицеприятни , дори и политици да са - това е самата изстина и за страха на децата!!!

ВАМПИР, ТИ ДА МЪЛЧИШ!!!!ТИ МНОГО ЛИ СИ ЧИТАВА?! КОЛКО ДАНЪКОПЛАТСКИ ПАРИ ИЗХАРЧИ ЗА ПЪТУВАНИЯ В ЧУЖБИНА, А ?!!!НЕ СИ ТИ ТАЯ, КОЯТО ЩЕ СЪДИ, ОТСЪЖДА КОЙ КАКВО ДА ПРАВИ, АПРОПО, ТВОЙ РЕД Е ДА СИ НА ДИЕТА - С НАДНОРМЕНО ТЕГЛО СИИ И ТИ!!!!!!АУТ!

Цецке, такива пребоядисани като тебе трябва да се срамуват да говорят. Скрий се .

таз по -грозна и от пеевски бе

ти какво се вглеждаш,ще спиш или ще е.....?

секъл у гората бе?

знаем , знаем нали още не се е претърколил свинята дебела,угоена,за коледа нагласена да стигне до канцеларията !!!!

Ами получаваме шанс страната да почне да излиза от блатото в коят я държи левата измет.

хаха, как ще ни изкара от блатото този,, който ни вкара там хахха

аз пък неразбрах какво му има на Пеевски освен че е от ДПС. уж ДПС е публична тайна че са ортаци с ГЕРБ или май само Бойко не го знае тъй като Цветанов никога не се е изказвал против ДПС. и защо ли? ми колко града дадоха ДПС на ГЕРБ и съответно ГЕРБ там инвестира? защо не инвестираха в северозападна България а баш при турчолята? Бойко постоянно разправя как се възхищава на ДПС- Доган какви силни политици са. май ДПС са изиграли цветанов на тези избори. някъде все ми куца истинската игра на политиците. както и да го въртя и суча имам чувството че всички са едно цяло а за заблуда на народа се определят на ГЕРБ, бсп , дпс и бля бля. та така за Пеевски какъв е проблема? Бойко се изживя на жертва че ще го приберат на топло и народа ни взе да му съчувства...а бабите и дедовците и бедните хора като реват, всеки ги подритва...

Бе карай по-накратко, че няма да може да вържеш надницата за днес - а пък хубавата службица на позитано приключва до ден-два.

дори незнам къде е позитано...но ти сигурно си некво дребно злобно човече и мяука заядливо

...и завинаги се възцарява с всеобщо всенародно веселие диктатурата на Боката, Цвъчока, Фидоска и този зле поддържан травестит от снимката!!!

Тиквата нагази лука, когато се изказа, че Меди Доганов го бил поръчал и от там започна патакламата. А иначе е нормално два клана от комунистическата мафия да се конкурират, включително и с недотам чисти приьоми.

Заухав си пич, правиш ли разлика м/у КОМУНИС и член на БКП ПО ПРИНУДА. Едва ли, всъщност не правиш дори разлика м/у ДОНОСНИК и разработвано лице.

Защо в "демократична" България новината, че Пеевски на практика загуби депутатското си място се крие???? Кой изтри новината от главните страници на труд и 24 часа?

ама той е дупетат,та затова

Ще му накривите капата на дон Делян. Тоя се е нагрухал с толкова много пари от предните три правителства, че може да живее охолно където си поиска по белия свят.

Пеевски НИКОГА не може да ме убеди като юрист, че ще върши работа САМО в полза на държавата и на националната сигурност! Не му вярвам и никога няма да му повярвам! Той НЯМА и една календарна година реален стаж като следовател. По отношение на юридическият стаж е в по-ниска позиция от младши адвокат.НЕ Е специалист и докато не докаже поне 3 години непрекъснат стаж като следовател, за мен това лице НЯМА юридическа компетентност .Това е личното ми мнение.

Само като му видиш физиономията и край. Какво образование и к'ъв стаж...

може дълго да се спори кой по красив-цветан цветанов или пеевски:)

Че кой си ти, да искаш да те убеждава някой какъв е и що е?

Дали Делян Пеевски си е подал оставката или не, няма никакво значение. Още не са минали 3 1/2 дни, от назначението му, публикувано в "Държавен вестник". Нашето ОВЧО ТЪРПЕНИЕ, свърши. След като чакахме 3 1/2 години Бойко Борисов да носи оставката си в джоба, ЧАКАЛОТО НИ СЕ ИЗЧАКА. СТИГА МУТРЕНСКИ ТЕРОР! Наполеон Бонапарт: "Власт в държава се взема със сила, но без наличието на пари е невъзможно да се управлява." Нашите олигарси си изкопаха гробове с помощта на гробарите гербери. Изнесоха парите на България в офшорките ... и сега вече лягат да мрат. _ В четвъртък ДПС "изнасилиха" столетницата, а в петък я "пре*ха". От тогава си загубихме ОВЧЕТО ТЪРПЕНИЕ. Днес е ДЕН ТРЕТИ!

За тях Ви се плаща, все още. Обаче парите и за тази дейност се изчерпват, а други няма от къде да дойдат.

Дамян

Можеш да пишеш против бсп и дпс,но пишеш ли против комунистите герб минусите ще са повече.Тъпият гербер(то май други няма)не разбира,че политиката се определя от големите играчи,олигарсите а партиите изпълняват само техните нареждания.

каква стана тя червени бебчета....тати ви ще яде кожетната тояга...Местан му я подаде рязана...

За разлика от комунистическата измет която тук драска,ние никога не сме си позволявали на комунистите от АТАКА,ДПС и БСП да им казваме да мълчат въпреки мафиотските им изказвания.Но те не са демократи и няма да станат.Генетично някои от тях са увредени от конгреси,и тезиси на стогодишнотоа розволина.Госпожа Цачева ще говори ,а и не само тя.ГЕРБ като спечелила изборите има право не само на това ,а и на още много други неща,които и се полагат по закон ,а не поради комунистическа снизходителност.Словото на на демократичните партии особено в този важен и възлов момент трябва да се чуе от всички на които им е мила България.Разбира се на безродственици като мафиотите от тройната коалиция,тези понятия им са чужди и те се учудват,когато може съвсем безкористно да се работи за държавата.За нео капиталистите от тези партии всичко е свързано с пари и то пад масата.

Граждани за европейско развитие на България!!!- по апсурдно управление БГ е нямала. Няма смисъл да се повтаряме заради твоите измислици. Дори в шенген не ни вкарахте. баси европейското развите на България. Гордея се с теб МО че имаме един Българин който се чувства Европеец

Добре е, че Станишев се е смилил над убавата Цецка и и е дал работа - назначил я е за коментаторка на БСП, на ДПС и на Атака!

Цецка може да е всякаква и аз не споря. Но криенето на новината, че Свинята Пеевски загуби депутатското си място е показателно за комунистическата демокрация в която живеем. Визирам изтриването на новината от заглавните страници на труд и 24 часа. Та основните вестникарски медии дори не признават за съществуването на протеста.

първо има да изпълни една мисийка - да вкара мутрита в затвора, където име мястото.

първо трябва да седне да се наяде свинята тлъста...а това му отнема време до сряда..

... За нея уверението, че Пеевски е готов да приеме обратна процедура и да бъде заменен от поста председател на ДАНС все още не означава, че това е факт. ----- Демек, човека е на поста си и може да предприеме съответни деиствия! Aко рече да направи разкрития за някои от тези, които организират демонстрациите, хората може да видят ползата от него, и да го оставят на поста му. E, заслужава си да опита - а обществото ще понаучи някои скрити и покрити неща за предишните управници.

Какви разкрития бе платени писачи гнусни. Всеки "българин" който застава на страната на пеевски в протестите с него е за шибана газова камера. Няма нищо българско във вас. Но вие сте платени драскачи, какво да ви обяснявам. Защо в "демократична" България новината, че пеевски на практика загуби депутатското си място се крие???? Това ли е искахте когато гласувахте за олигарски? Репресия с/у обикновените хора и власт в ръцете на олигархията? С тази жестока цензура сте до никъде. Защо 24 часа и труд изтриха новината, че пеевски си загуби поста? За това ли беше "преврата" преди време в тези медии? Става дума за оцеляването на България - тези трябва да ги изринем максимално бързо за да дадем много добър урок на следващите!!!

A може ли да отговориш: - кои миналата година разреши пускането на 1.000 мегв фото-волтаици, тока от които е 20 (!) пъти по-скъп от този на аец ? - чия гуша пълни с тези пари, които ние всички плащаме всеки месец ? - кои не вдигна пенсиите за 3,5 год. нито веднъж ? - а кои докара инфлация по 5% на година - сумарно за мандата на бoци това прави минус 20% от доходите ! - кои прави магистрали, които издържат до първия дъжд, - а знаеш ли, че моста на Pусе се проби след 1 година ?

Живковистите от герб взеха да надигнат противните си главици.