Поръчката за електронните гривни стартира на 5 юни

Обществената поръчка за изработване на електронните гривни, които ще проследяват осъдени и обвиняеми ще стартира на 5 юни тази година.

Обратно в новината

Коментари - Поръчката за електронните гривни стартира на 5 юни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вижте, на какво, ще заприличате, ако се отдадете на Партийно блудстване Вчера, с кумонисти, днес пък с герберасти Все, от една майка и от един дол мандаци Котето е Ваше, но, и да опичате акъла си! !

Искренно се надявам тези гривни да не се окаже че работят само в лабораторни условия. Като случая с камерите на патрулките например. Интересно на кои обвиняеми ще ги слагат. Сигурно, на който трябва - не. А и какъв би бил смисъла, ако на екрана ти свети цялото Факултето или някоя чалгаджииница в Студентски град. Иначе, похвална инициатива, добра идея, но какво ще е изпълнението.

Поръчката за електронните гривни стартира на 5 юни Не им трябва електронна гривна, достатъчна им е само снимката на Цецка Цачева, която ще има възпиращ ефект срещу престъпниците.

Вчера Цачева заяви, че ще направи предложение за промени в законодателството заради "Наглите". Една от промените трябва да е въвеждането на електронни гривни за условно и предсрочно освободените от затворите. Добре бе, те промените не са приети, ама ние вече сме поръчали гривните.....Само аз ли нещо не разбирам

При Ц.Ц.се прие този закон,,на бегом,, .Наглата предлага гривни,у нас са защитени ,,бандитите,,те управляват територията Б-я.Мутрите ги създаде Луканов,също тъка и Дпс и тепродадоха държавата

Сега и на братя Галеви ще турят по една гривна! Смееееех!...

Абе те видео доказателства не важат пред българския съд, та едни данни от локацията на гривни ли?

Предсрочно освобождаване на убийци. Вече се досещам че има мафия там, където трябва да я борят.

колега. Бъди сигурен.

Добре ще ше да е , ако не слагахте снимка на герберастката.

Пак някоя калинка ще се облажи, босовете ще си лапнат комисионната, а да му мислят обикновените хора, които що търпят последствията от дейността на подобни досрочно освободени и уж превъзпитани главочи! Браво, Цецке, браво, Цачева!

Какво по дяволите значи да се ПРЕЦЕДИРА - ПРЕЦИЗИРА ИЛИ ПРЕЦЕДИ?

Пари бол защо да не се разходват за безсмислени неща ама срещу комисионна...а за онези изстинските проблеми няма пари за решение защото няма и комисионна..

Мътят го нещо с години и изведнъж се разбързват -едни пари трябва да се усвоят от едни наши хора както стана със пръстовите отпечатъци в болниците .По принцип не съм против подобни методи на контрол но първо имам съмнения относно това дали все пак не могат да са свалят като се прережат.(в Русия вече имаше един такъв случай с един ,,десидент")Второто ми опасение е и дали по този начин оправдавайки се с гривните няма да пускат твърде рано опасни престъпници или още по-масово да пускат под гаранция хора които после се укриват и дори напускат страната.Могат да са използват като последващ контрол след пускане от затвора но след излежаване на присъдите от рецидивисти ,футболни хулигани и други осъдени с ограничение на определени посещения и контакти.

Айде да крадем. НЕМА ВРЕМЕ

Алчните и наглите.нали. няма все пари,прав е този ,,пръстовите отпечатъци,,хвърлени пари на ,,мой човек,, Б. Б. харесваше ,,лудият Моск...,,и нищо. Дават шанс на ,,главорезите,,ама да слушкат повече,инапе добри доходи носят.

само като и видиш погледа и ми става едно Електронно......

Пак ще бъдат лапнати едни пари и пак резултат никакъв. Съдиите и сега си ги пускат, а с гривните ще имат още повече основание.

Ясно защо е зора и цяла седмица "Наглите" та "Наглите"... То причината била да се вмъкне уж случайно и да се харчат още пари за обществени поръчки за гривни....

КАКВИ ГРИВНИ,БЕ- ПОСТРОЙТЕ ЗАТВОРИ И ТИЯ ЖИВОТНИ ДА СТОЯТ ТАМ -НАЛИ ЗА ТОВА СА ОСЪДЕНИ.

Една наша братовчедка беше осъдена на домашен арест във Франция и там още преди десетина години имаха от тези гривни.

Днес е деня на Децата! Не бива да ги плашиме, със тази снимка! Това ли е Мамата им гербераска? Г-н Лош.Лошеф, глаф.редектора

Звънят, от "Чпигела", Германия, и Миланския "Курире де дасера"

"електронните гривни, които ще проследяват осъдени и обвиняеми" За осъдените, които са под домашен арест - ОК, но защо и за обвиняемите? Това, че си обвиняем, далеч не значи, че си виновен!

Стига с тези гривни, домашни арести и условни присъди при убийства и други тежки престъпления. Корегирайте законите. Не искаме повече да плащаме за глупости.

закъсняват, вечно някой им й е виновен. Нали еж с тази партия щяхме да стигаме европейските стандарти! Еврофондовете обаче ги усвояват с бързи темпове - лошо качество, но присвоени много пари.