Винетките - на старата цена

Цените на винетните стикери остават същите през 2011 г. Увеличава се защитата им, съобщи шефът на Агенция "Пътна инфраструктура" Божидар Йотов.

Обратно в новината

Коментари - Винетките - на старата цена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ее, вдигнете ги поне двойно, все пак цветелинка, тиквената половинка, няма да ходи гола и боса я!

Да се вкара добавка в цената на горивата и по този начин се постига справедливост, иначе се самозалъгваме и развращаваме.Хумор:10 коли,10 винетки,1000 километра, срещу 1 кола, 1 винетка, 1000000 км?А,а?

В Плевен бойкотираме винетките, създаваме клуб на водачи на джипове и си изготвяме карта на региона със земните пътища до градове и села...

Резултатът ще е отрицателен!Ще намалеят приходите, поради една проста истина - доходите на българите драстично намаляват.Аз си купувах по 2 винетки досега, сега ще си купя само една, ако ще да е и с електронен РАПАС -чип !

Винетки и розетки са художествени орнаменти при оформянето на книги, корици, сгради и т.н. Кога пък в КАТ започнаха да разбират и от изкуство...?!Хе-хе.

Това е поредното изнудване.Няма никаква логика.Имам три трошки,от които комбинирам една според случая ,за да се придвижвам до друго населено място.Мисля че плащам на изтъркан от мене километър път,а не на бройка превозно средство.По добре е на винетката да пише името на собственика на колата.Много ясно е ,че аз не мога да се движа с трите коли едновременно.Освен това ,справедливо е държавата да ми плаща обещетение за нанесени психически ,физически и материални вреди от милионите дупки по пътищата.

Къде останаха гръмките обещания за промяна на системата за винетките, със "По-справедлива", нищо и половина, само дупките стават по-големи. То не става само с лапане, трябва и акъъъл.

Като направите заплтите като в Европа тогава се пробвай да вдигаш такси и цени и какво ли не още. Айде бегай че като те лупна ... министър ... умен е като ремарке овци и една пуйка по средата.

Модератора моля да чете, не мисля че 3 лева е символична такса, 90% от винетките които се купуват на ГКПП са седмични т.е. на стойност 10 лева. 3 лева от 10 лева са 30% не виждам никаква символика тука

И размера на дупките по улиците си остава същия :)

В цял свят винетките са на лице а не на автомобил . Имам 2 автомобила и няма как да ги карам и дата едновременно!!!!!!!!!!!!

Ти си луд. Къде по света е така?

Да речем в Австрия има начин две коли да са с един номер /талон с данни за двете коло/ една застраховка и една такса - е вярно не е наполовина но все пак се спестява доста. Например ако си плочкаджия имаш бус работиш с него през деня, прибираш се вечер - хоп номерата на лимузината и отиваш по живот.