Поскъпнаха газът, парното и топлата вода

От днес поскъпват топлата вода, парното и природният газ за потребителите.

Обратно в новината

Коментари - Поскъпнаха газът, парното и топлата вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Причината за драстичния скок е увеличението на цената на синьото гориво, което Булгаргаз предлага е, че то е в много тежко финансово състояние заради несъбраните си вземания. " И какво сме виновни ние потребителите, че ще плащаме за глупостта и широкия живот на Булгаргаз за версиите и несъбраните вземания??? Станаха капиталисти, ама държавата им плаща за всичко от нашите джобове! Ами да фалират, да се махат некадърни крадливци, да ги съдят и в затвора! ЗАЩО ПАК НИЕ ЩЕ ПЛАЩАМЕ??? Не виждам с какво изобщо се различават от оня Златев?!

Шуменци са по-богати. Да плащат парното и на " бедните" софиянци!

"Въпреки че Булгаргаз ще купува с 11 на сто по-евтино синьо гориво от Газпром, българското дружество ще продава на крайните си потребители на по-високи цени спрямо предходното тримесечие." И защо ще има правителство, "регулиращи органи "и пр., които само да хрантутим щом българските крадци ще си правят каквото искат???

"Въпреки че Булгаргаз ще купува с 11 на сто по-евтино синьо гориво от Газпром, българското дружество ще продава на крайните си потребители на по-високи цени спрямо предходното тримесечие." И защо ще има правителство, "регулиращи органи "и пр., които само да хрантутим щом българските крадци ще си правят каквото искат???

ivayl0@

Гена колко на теб ти платиха от Шеврон да "информираш" българите за "шистовия газ"??? Ти така или иначе си на заплата там, но колко ти доплащат?? На мен газпром не са ми дали и лев, но трябва да съм голям идиот или голям продажник като теб за да си съсипем природата за 2-3 години "независимост" газ. Като си такъв специалист я кажи драги ми смехурко колко газ мислиш че има в българия, какви са "предполагаемите количества"?? И като се има на впредвид че живота на 1 кладенец е 2-3 години, рядко стига до 5-6 години?? Също я съобщи къде живееш, та като почнем да добиваме шистов газ, да мина да натоваря 1 бидон и да почерпя твои роднини и приятели по 1 коктейл от върнатата обратно вода. Пък ако си мераклия може и тебе да те почерпя, предполагам на преклонна възраст си, може да се жертваш за Шеврон , нали те хранят толкова години все пак :). Ей, за пари какво ли не правят хората ей ...

Честито ! И то най-вече на "радетелите" за чиста природа, които протестираха срещу проучването и добива на шистов газ. Хайде да видим дали жълтите стотинки, които Газпром ви плати за да излезете на протест на улицата, сега ще ви стигнат да си купите дори хляб ......... Прост народ - слаба държава и щастливи мутри .... !

Да да

Намалението НЕ Е ФАКТ все още. Щели да се правят разчети от Газпром. Така че няма как едно все още нереално намаление да се отрази на цените. Ако се постигне такова намаление това може да се отрази едва след 3 месеца в крайната цена

Само един човек може да реши веднага проблема. Б-ГАЗ и ДКЕВР другата събота до 13 часа да са земали решение. Хеликоптерът ще в 13,15 на копитото, за да може той да обяви новината.

Е докога изрядните платци ще плащат за сметка на неизрядните? Какво са виновни изрядните, че дружеството има несъбрани вземания? И с парното е същото... И с данъците е същото... Ама така проблем не се решава. А тая ДКЕВР е най-наглата структура - хем с наши пари се издържа, хем работи против нас.