Сърбия и Турция премахнаха визите

Сърбия и Турция премахнаха визите помежду си и подписаха договори за сътрудничество в областта инфраструктурата.

Обратно в новината

Коментари - Сърбия и Турция премахнаха визите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

" D е м е к " - готови сме за Eвропа!? Xм....

Като влязат сърбите в ЕС ще ни задминат и отвеят, а ние ще си стоим в калта

И аз смятам, че е правилно да премахнем визите за сърби и турци. Те досега не са спрели нито един техен бандит нито пък ислямски емисар, но тормозят обикновените хора. А за да се знае все пак какво са се договорили, някой може ли да ми каже коя е сръбската магистрала "М8" и кой е "Коридор 11"?

напред към Виена, историята се повтаря след 600 години

аз съм за премахване на визите с Турция и браво на Сърбия.

Сърбите използват турците за финансиране на инфраструкторни проекти но всичко с мярка и зашитени национални интереси, а не като у БГ се е напълнило с мангали и менте инвеститори от бананови републики а специално от Турция най-големите измамници са се настанили в нашата родина!

Не мога да повярвам, че ми говориш за национални стратегии и прочие, а не можеш да напишеш една дума правилно!

на десетата правилно изписана дума спрях да ги броя....та сега повече вярвам на него,а тебе те слагам в графата "не е мойто,ама да не е и неговото'....айде със здраве..

След 5 години, като влезне в ЕС, Сърбия пак ще трябва да въведе визи според европейските изисквания!... Явно на сърбите урокът с Косово не им беше достатъчен и пак се заиграват с мюсюлманите! А те използуват и най-малката възможност да се намърдат в Европа!... Сърбите са практични хора, търсят си и намират интереса (виж им историята от 1841 година досега). Същите договори, на подобни условия, имат сключени и с Китай!...

След 5 години, като влезне в ЕС, Сърбия пак ще трябва да въведе визи според европейските изисквания!... Явно на сърбите урокът с Косово не им беше достатъчен и пак се заиграват с мюсюлманите! А те използуват и най-малката възможност да се намърдат в Европа!...

а така. турете си таралеж в гащите.

След 5 години като влезне в ЕС Сърбия пак ще въведе визи според европейските изисквания

Ти си оптимист! Европа помни как сърбите правят война, знае и манталитета на тези хора. Не вярвам, че следващите 5 г. ще ги приемат, но да видим!

Явно на сърбите урока с Косово не им беше достатъчен и пак се заиграват с мюсюлманите. А те използват и най-малката възможност да се намърдват в Европа.

това е бизнес

Ха-ха бизнес. Ще си говорим пак след няколко години като започнат да се размножават там и да искат джамии и фереджета.

Евала на сърбите.

На някои им се присънва ЕС ми се струва... :)

Сърбите са практични хора, търсят си и намират интереса (виж им историята от 1841 година досега). Същите договори, на подобни условия, имат сключени и с Китай.