Майка и четирите й деца загинаха от сирийски снаряд в Турция

В Турция в резултат на падането на артилерийски снаряд върху къща в пограничната със Сирия провинция Шанлъурфа са загинали петима и са ранени 13 души.

Обратно в новината

Коментари - Майка и четирите й деца загинаха от сирийски снаряд в Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Турция е обстрелвала мишени на сирийска земя..." "Мишени на експлозиите са били офицерски клуб..." Какви са тия МИШЕНИ, да не са на стрелбище. Мишена е МАКЕТ НА ЦЕЛТА" направена от дърво, гума, зебло, ламарина и други подобни.

Терористите в Сирия пуцат в жилищни квартали, но някакъв миномет сбъркал посоката и гръмнал в Турция. Ми, толкова са го обучили в подготвителния лагер на турска територия!

Не е много хитро, но може да свърши работа:"революционерите " стрелят по Турция, всички в един глас трърдят, че са превителствените войски, убиват деца, за да е по-съчувствено(за съжаление) и повода е налице, НАТО подкрепя-какво повече, думата имат турците, но ако турците се намесят, след войната мове да се наложи създване на кюрдска дтржава. Тогава Турция ще "извади горещите кестени" ,но ще загуби войната. В същото време САЩ ще потриват ръце и ще продават оръжие на Турция.

е разбрахте ли най- после че т. н. въстанници или с каквото там се кичат в Сирия, са всъщност нещо между терорсти, ислямисти и хора подкрепяни от вън, които искат да унищожат светския характер на Сирия. Разбрахте ли защо демократичния свят, че даже и недократична Русия (по други съображения) не ги подкрепят или ги подкрепят на думи, но на дело няма да им помогнат да дойдат на власт. Защото са опасни. За мира в района и света. защото т. нар. "арабска пролет" я напарвиха хора които искаха промяна, но промяната я възседнаха ислямистите.

От цялата тази работа разбира се печелят най-големите производителки на оръжие - Русия и САЩ. Вероятно провокират най-уязвимите места, където има различия на етническа и религиозна основа за да се разпали война - все пак икономиката на САЩ доста позападна тези години. Но нищо, идва нова война, така че - ще поукрепнат малко. За наша сметка.

Kalin

Кво да коментираш такова нещо-то е ясно че някой има интерес да зговни отношенията на двете държави и то и за слепия е ясно кой има интерес от това.САЩ и Израел