Коментари - Полицията в Турция е арестувала убиец на руския военен пилот | Днес.dir.bg

Полицията в Турция е арестувала убиец на руския военен пилот

В Измир е задържан Алпарслан Челик, който по-рано пое отговорността за убийството на пилота на руския Су-24М, свален в Сирия през ноември м.г., предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Полицията в Турция е арестувала убиец на руския военен пилот | Днес.dir.bg

Коментари

обяснява как Володя избягал от Сирия...Сигурно защото Володя е избягал от Сирия, руските ударни хеликоптери Ми-28 и Ка-50 мачкаха вчера през нощта Джихади Джотата от ИДИЛ край Палмира а?:)

Путкин избяга насран от Сирия . И много странно вчера Ердо заповяда на аскера марш в Сирия

Дотук насран седиш и хленчиш ти. Освен простотии по форуми нещо градивно да си направи за своя страна? Разбирам ,че едно нищожество трябва някъде да избие, но чак публично....

никой не еизбягал от Срия той Путин продължава да бомби там след като при си взе практически цялата териткотия на Сирия и я зятвори по суша въздху и вода.Даже Американските медии си го написаха- отново /за кой ли път/-Путин матира в три хода запада и ги остави ошашавени и изгубени в паралелната им реалност.

Сега разбрах защо Путин понакуцва напоследък! Не могат да извлекат информация, защото явно не им изнася. Вече ни омръзнаха лъжите на руснаците.Какво друго да се очаква от бивш каг ебист-президент. Лъжи, лъжи и пак лъжи. Пука му на някой за черна кутия на боен самолет. Ами ако попадне във вражески ръце? То да не е гражданска западна авиация та да се мисли за хората?

Макуна Путята търси само повод да налапа на Ердоган патока!! И си търси оправдание.

Шило

Хахахаха, твоят идол Ердоган, вече и в Щатите не го бръснат за слива!

Аха да така ще да е затова почна да изпълнява каквото му казва Путин :)

Това е първоаприлска шега!!

последни новини : 10 000 бежанци са влезли през последната нощ в българия през македонската граница, гранична полиция и митничарите са се разбягали и българското знаме било заменено с това на ислямска държава. президентът е осведомен и веднага е взето решението да се обяви война на русия, да се изпратят изтребителите да бомбандират сочи, а българската армада да блокира руските пристанища в черно море. други действия ще бъдат предприети след разговори с американското посолство и нашите братя от украйна и грузия който успешно водеха войни с русия и в резултат успяха да си оправят икономиките. борисов от своя страна, се е обадил на своя аркадаш ердоган и е поискал да се установи буферна зона в цяла българия, където бежанците да се чувстват защитени от месните жители. той също е говорил с мама меркел и е поискал разрешение да се стреля на месо по границата. меркел се е съгласила с изключение на тези от азия и африка. борисов е благодарил за разбирането и е издал заповед да се стреля по всички български граждани, включително жени и деца който се опитват да напуснат страната. така ще покажем на европа и целия свят, че ние сме достойни защитници на европейските граници, заяви борисов. това не е първо априлска шега а съвсем близкото бъдеще.

Във Варна днес е първи април, нали?

Беее,Гейец, мекеренце смотано, пак ли злословиш,а?Там, в Европа някъде си се установил, но самосъзнанието ти е турско,Гейец нещастен.Турция,Турция е твоята Родина, шалвар шарен!!!

Путинско-Ердоганската двойка е само продължение на Руско-Турското братство

Едно от двете е вярно - или си жертва на генни мутации или просто се шегуваш. Турция е твоя съюзник по НАТО , кандидат в ЕС. Български и европейски partner , мил другар и свидно либе. Мисля ,че Европа подарява 6 млрд на Ердоган , а не Путин. Така е любовта е скъпо нещо.

Беее,NNN, мурзилка смотана, пак ли злословиш,а?Там, в Занзибар някъде си се установил, но самосъзнанието ти е руско, педал руски нещастен. Русия,Русия е твоята Родина, ватенка синя!!!

Не, че ги оправдавам брадатите, ама не знам да има човек, дето да го замерват с бомби от самолет и той да стои безучастно. Та убиец е малко пресилено.

Права сте, терорист-главорез звучи по-правилно. В края на краищата далеч не всички убийци са рязани фанатици.

Тия главорезите Путин ги прати от Кавказ!!

Самото заглавие е тъпо. Как може да има убиец на руския пилот, при положение че самият руски пилот е убиец и се е стремял да убие намиращите се на земята сирийци. На война като на война

Ми тъпо е!!! На тъпя Бегеец тъпи заглавия.!.

БРЦК

Какви са тия 'сирийци' дошли и родени в градове в Турция? Да не са като ония 'белгийци' дето се взривиха оня ден ?

не е необходимо да го арестуват.Руснаците от рано или късно намират свеки който им трябва където и да се намира той по света и го ликвидират.Точно през м.декември2015г. в центъра на Анкара бяхя ликвидирани 3 -ма терорисисти от Дегесатн по пътя си към ИД./ликвиринани бяха от ГРУ/.Така че това наистина е партенка ама от Ердоган щото положението му се запича от свички страни.

Всичко е бошлаф работа!!! Не е арестуван а прибран и скрит, за да не попадне случайно в някоя катастрофа!!!

Арестували са някого със същото име за скандал в ресторант, и който и да е бил са го пуснали отдавна. Ама руснаците търсят начини по които да размразят положението с Турция. И тая "новина" си е за вътрешно ползване, и за мурзилките. Един вид турците са арестували убиеца, вече може да се прегърнем отново с тях!!

Макуна Путята иска отново потока на Ердогана.

Тая новина е за тъпоръбестите чалги като тебе ,та да има закво да квичат.!.

А на бас че никого не са арестували. Това си е руска партенка , за да си измият лицето. Може и да има арестуван човек със същото име , но това да е друга личност.

Това го съобщават турците а не руснаците ве басаджия неграмотен!!! Тва че журналята са тъпи и ти им се уподобяваш никой не ти е виновен!!! В Турции задержан подозреваемый в убийстве пилота ВКС России Альпарслан Челик (Alparslan Çelik), сообщает Hurriyet. Операция проводилась вечером 30 марта в ресторане города Измир. Вместе с ним было задержано 14 человек. проводится допрос. Как сообщается силовики прибыли в кафе после одного из сообщений о вооружённых в нём людях. Были изъяты автомат Калашникова, два пистолета и патроны к ним.

Е и?? След като са разбрали кои са веднага са ги пуснали!! А аз не съм чел Хюриет и не мога да коментирам. А руснаците че си измислят е също вярно.

турчалята са го арестували за да го пазят!!!

Убиеца на руския пилот е Ердуган.

По време на разпада на Османската империя за да покаже че се променят султана нарежда да отсекат главите на всички еничари пред представителствата на западните страни.Не се учудвайте ако и този го пожертват пред руското посолство в Турция.

България е преживяла две тирании-турска и руска и въпреки тях е оцеляла!За това можем да се кефим,когато тези азиятски диваци,Ердоган и Путин се коцкат като кочове!Нека не забравяме ,че не много отдавна се прегръщаха в Турция и ни се подиграваха за южен поток!

Говорейки за тирании, е добре да се сетим за днешната, американска или евроатлантическа тирания, която преживява България. Да се сетим, че за 25 години тази, днешната тирания, премести България от 28 до след 80-то място в света по икономическо развитие, намали населението и с почти 1/4, ликвидира -едно от най-успешните селскостопански производства, позволяващи на страна с площ 111 000 кв. км да произвежда и изнася огромно количество продукция, -модерна индустрия, вкл. високотехнологична, -изключително успешна образователна система... Да продължавам ли?

е ти какво видя от това 28 -мо място? дадоха ли ти тогава повече пари, стана ли ти живота тогава по добър? кажи бе....какво от това че България била на 28-мо място, заплатите бяха по 120 лева бе тъпак....тогава с 4 заплати можеше да си купиш телевизор а сега само с половин заплата ....нищо не разбираш ти чугунена комунистическа глава

Мрачният султан баааавно и с неохота размотаваше пояса си и се чудеше дали ще е достатъчно унижението от свалянето на шалварите или го чакаше и нещо друго... Вместо протестърите да се радват на един унижен диктатор на враждебна нам държава те скърбят. Що така,бе, демократчета мамини?

Единственият унижен е Макуна Путята. Ха ха ха

Щерита, кажи за фишека! :))))

Шило

Сега, като получи 6 млрд. евро, Ердо ще се разплати с руснаците.

ето мекерето бегеец много присърце е взело проблемите на република турция..... хахахахахахахахахаахахахахахахахаха

еничари,кво става бе???? вашата турция да не би да се подмазва на онези гадни рашки бе?????

Тази фалшива статия ли имаш предвид?? Дето е изсмукана от пръстите.

Турция бааавно сваля гащи.

А турското мекере нарекло се Бегеец се мъчи всячески да каже на черното-бяло.

Бай Ставри

Турско мекере си ти. Преди се радваше от руско-турската дружба, а сега на възстановяване на руско-турското братство ЕРДОГАН=ПУТИН ХИТЛЕР=СТАЛИН

Вашите руско-турски сериали не ги следя в подробности, както и кой на кого е свалил гащи. Аз съм доволен в България, свободна от Русия и от Турция

Свободен от Турция ама друг път!! Плати ли на rДоганя 6те милиона евро данъка.!.? И у правителството само турци .!.хаха

Шило

Като ти е все тая, що не спираш да дращиш по всяка статия, свързанпа с Русия?

Ко става бре европедали:) Нещо Султан Пердоган реши да се подмаже на Волдоя както го прави целия Гейсъюз а?:)

Бегеец и Щерев на линия .... Не че нещо момчета но не Ви вярваме че не Ви плащат.

Чудя се в какъв затвор трябва да лежи убиецът-в руски или в турски?

Все тая. Русия и Турция са огледални тирании

с една основна разлика - едната налага зелената чума - исляма, другата - истинската вяра - Православието.

Единият диктатор Ердога поръчал да хванат някакъв курд за другия диктатор Путя. А ние сме в ЕС и гледаме руско турски сериал ХА ХА ХА

Ти си у задния двор на ЕС и ти го набутват като в турски сериал.!.мбуухахаха

Много им пука и интересува в Турция какво мисли и казва простото жуже..ха.ха Путин е фактор само в империята на славяномонголите..ха.ха

Щерев ти сутринта пи ли си хапчетата предки да среднеш да пишеш във форума ? Или ти си по рождение толкова прост и кух ?

По рождение е, пич! Ама с времето става все по-зле...

Миналата година към Европейската комисия в Брюксел бе създадена група East StratCom Task Force за проследяване на дезинформация в европейските медии. Екипът изготвя седмичен бюлетин с най-показателните случаи на разпространение на фалшиви новини. В един от последните бюлетини East StratCom Task Force синтезира рецептите на антиевропейската дезинформация днес: Рецепта 1: Вземете парченце истина и добавете лъжица въображение. Рецепта 2: Оставете истината във фризера. Рецепта 3: Нямате факти? Просто ги измислете!

"братушки", мъй вам не любим, и заради вас нашето семейство загуби и земята си и воловете си в текезесе, както и честа и достойнството си. вашите войници бяха настанени по домовете ни, пиеха вино с кофи и окрадоха покъщнината ни, закачаха жените ни, та сега ще взема още малко да ви жаля, напротив, хак да ви е.

Поредния прелъстен и изоставен г.е.й. Нали ти върнаха и нивите и ливадите, кравите, воловете...Защо ги продаде на безценица и доди у софето, а не си ги ползва по предназначение. Относно честа и достойнството, не познавам г.е.й с такива качества.

боже колко си зле, дано нямаш братя и сестри така по-малко идиоти ще има

изобщо не ме интересуват руснаците, заради които сме на това дередже и които ни причиниха толкова злини, колкото турците за пет века не успяха.

Извън темата е, но помисли.Кого биха кръстили кънчо освен теб.

Кънчо простак си беше, простак си остана !

Извинявам се, но явно съм пропуснал нещо, ако може някой да ми обясни, плс. Нали Русия беше незначителна регионална сила, държава. Какво стана, че американците вс седмица ходят на крака при него, сега и тоз подмил дупе и той се моли и кланя на Путин

ти имаш проблем с анализа на публикациятя

Ти имаш проблем с ориентацията.

Ердогане, късно е либе за китка!

"...наказателна отговоронст за убийството на руския пилот, както и за участието в бойни действия... на територията на чужда държава. Путя, твоите хрътки из Крим и Донбас до един да ги арестуваш и да ги предадеш на трубинала на Украйна! Все пак това гора са твои думи! Не че не сме свикнали да ръсиш всякакви и след това да си ги лижеш чинно, че не се връзват.

Истината е че ти тъп прост и малоумен ! Простак и ОЛИГОФРЕН !

Това само показва колко са големи разликите между Турция и кочината на путкин....кога там ще арестуват пияните глупаци свалили малоазийския самолет ?!

Веднага когато го свалят пустия му аероплан.

Мда ама такива КРЕТЕНИ като тебе отдавна е нямало на форума ! Ти имаш ли мозък в главата си или само кърлежи бръмчат там ?

айде султане! плащай и се извинявай! "Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците." Ото фон Бисмарк Хитлер не го послуша, а Ердоган може и въобще да не е чувал за Бисмарк и стана сакатлък. Обама дали е чувал тези слова?

още един пиян, или луд

нещо турците взеха да омекват и да търсят поне някой да предадат на Русия или поне показателно да го накажат в надежда на милост от руснаците щото иначе остават насаме с мечока и неговите санкции

Челик, ще те намерим, където и да се криеш!

The boxer

R-доган отиде в САЩ навъсен. Никой не го посрещна, спуснаха му заповедите да изуе гащите, да се извини на Русия и да предаде убиеца на пилота. Свидетели сме на 1-во действие. Очаквайте и следващите.

Русия доказа, че уважава войните си. На политиците може да им е все тая, но уважението, че едни бойци са загинали в името на мира, оставят тежък отпечатък върху всички. Това може да се случи на американеца и на натовеца. Турските пилоти доказаха, че нямат кодекс на честта!!! Няма извинение за случая!

Русия ъважава досегливостта на Путя. Войните в Русия са почитани на ангро, а поотделно само тези, чиято смърт показва нещо специфично, защитава специфичан теза. Руският войн не струва пет пари, харчат ги по пет за лев. Гинат по учения, по строителни обекти, просто като жива сила и това е. Заблудил си се, че руснаците ценят живота. Те спекулират с живота по такъв разтеглив начин, че равнят 1000 за един, стига да им свърши работата, която са намислили лудите им лидери. Не само че е така, ами е изключително характерно за Русия. Ти къде тръгна да генерализираш от един случай? Путя опита да имитира УСА, които наистина за един войник правят всичко по силите си да го спасят. И се ужили още повече, че не стига един самолет и пилота, ами и един вертолет и войниче още. Като си измисляте, в будно състояние ли си измисляте, извинете? Или спинкате?

О, Боже! :))) Развесели ме искрено! Ако има държава , на която да не й пука за собствените й войни, това е Русия - -христоматиен пример за "хвърляй ги там да мрат, на талази, милиони, пък да видим"! Че плещиш глупости тук по 24 часа в денонощието е ясно на всички, но малко срам имай! То срам и русофил са 2 несъвместими понятия де, но...аз вярвам в доброто:)

ако си секси като рускините .си е трагпедия

Мале мале. Феса свалию гарда а скоро и гащите.

Преди малко писах един коментар, с който за съжаление накърних доброто име на свинете, за което дълбоко съжалявам. Добре, че са Алпарслан Челик, Щерев и Модераторите, за да поправим тази грешка. (мисля, че е по темата - все пак споменавам името на евентуално задържания от турската полиция)

А , пък ЛИЛИ ИВАНОВА в препълнената зала на едк отново показа , че е най , най , най....... абе точно като Русия и Путин. ВЕЧНА И СВЯТА !

Абе концертите на Лили Иванова са вече като обратно броене до биологичния финал. Хората ходят от любопитство да видях колко още ще устиска да блее баа Лили :)

Няма нужда от инфо. От километри ти личи , че си оФца . За теб духовното е , като да рупаш трава. Блей си и не пиши за неща на светлинни години от твоя ограничен материален свят.

викаш друго си е азис, софка , доко , амет и т.тн...

Гледай само да не пресечеш финала преди нея ! Малоумник !

Не ти е много уместна шегата.

Руснаците и турците ще се полигавят, после всичко ще се размие във времето. Де въпросния потур Челик ще се "самообеси" в затвора, де анадолците ще платят самолета с домати и краставици, де Давутоглу ще иде да са нагъзи в московската джамия. После...всички юнаци ще се заемат отново с обичайните си гешефти, т.е. да стрижат такива овчици като БГ.

Коментари - Полицията в Турция е арестувала убиец на руския военен пилот | Днес.dir.bg

Полицията в Турция е арестувала убиец на руския военен пилот

В Измир е задържан Алпарслан Челик, който по-рано пое отговорността за убийството на пилота на руския Су-24М, свален в Сирия през ноември м.г., предаде ТАСС.

Обратно в новината

Коментари - Полицията в Турция е арестувала убиец на руския военен пилот | Днес.dir.bg

Коментари

обяснява как Володя избягал от Сирия...Сигурно защото Володя е избягал от Сирия, руските ударни хеликоптери Ми-28 и Ка-50 мачкаха вчера през нощта Джихади Джотата от ИДИЛ край Палмира а?:)

Путкин избяга насран от Сирия . И много странно вчера Ердо заповяда на аскера марш в Сирия

Дотук насран седиш и хленчиш ти. Освен простотии по форуми нещо градивно да си направи за своя страна? Разбирам ,че едно нищожество трябва някъде да избие, но чак публично....

никой не еизбягал от Срия той Путин продължава да бомби там след като при си взе практически цялата териткотия на Сирия и я зятвори по суша въздху и вода.Даже Американските медии си го написаха- отново /за кой ли път/-Путин матира в три хода запада и ги остави ошашавени и изгубени в паралелната им реалност.

Сега разбрах защо Путин понакуцва напоследък! Не могат да извлекат информация, защото явно не им изнася. Вече ни омръзнаха лъжите на руснаците.Какво друго да се очаква от бивш каг ебист-президент. Лъжи, лъжи и пак лъжи. Пука му на някой за черна кутия на боен самолет. Ами ако попадне във вражески ръце? То да не е гражданска западна авиация та да се мисли за хората?

Макуна Путята търси само повод да налапа на Ердоган патока!! И си търси оправдание.

Шило

Хахахаха, твоят идол Ердоган, вече и в Щатите не го бръснат за слива!

Аха да така ще да е затова почна да изпълнява каквото му казва Путин :)

Това е първоаприлска шега!!

последни новини : 10 000 бежанци са влезли през последната нощ в българия през македонската граница, гранична полиция и митничарите са се разбягали и българското знаме било заменено с това на ислямска държава. президентът е осведомен и веднага е взето решението да се обяви война на русия, да се изпратят изтребителите да бомбандират сочи, а българската армада да блокира руските пристанища в черно море. други действия ще бъдат предприети след разговори с американското посолство и нашите братя от украйна и грузия който успешно водеха войни с русия и в резултат успяха да си оправят икономиките. борисов от своя страна, се е обадил на своя аркадаш ердоган и е поискал да се установи буферна зона в цяла българия, където бежанците да се чувстват защитени от месните жители. той също е говорил с мама меркел и е поискал разрешение да се стреля на месо по границата. меркел се е съгласила с изключение на тези от азия и африка. борисов е благодарил за разбирането и е издал заповед да се стреля по всички български граждани, включително жени и деца който се опитват да напуснат страната. така ще покажем на европа и целия свят, че ние сме достойни защитници на европейските граници, заяви борисов. това не е първо априлска шега а съвсем близкото бъдеще.

Във Варна днес е първи април, нали?

Беее,Гейец, мекеренце смотано, пак ли злословиш,а?Там, в Европа някъде си се установил, но самосъзнанието ти е турско,Гейец нещастен.Турция,Турция е твоята Родина, шалвар шарен!!!

Путинско-Ердоганската двойка е само продължение на Руско-Турското братство

Едно от двете е вярно - или си жертва на генни мутации или просто се шегуваш. Турция е твоя съюзник по НАТО , кандидат в ЕС. Български и европейски partner , мил другар и свидно либе. Мисля ,че Европа подарява 6 млрд на Ердоган , а не Путин. Така е любовта е скъпо нещо.

Беее,NNN, мурзилка смотана, пак ли злословиш,а?Там, в Занзибар някъде си се установил, но самосъзнанието ти е руско, педал руски нещастен. Русия,Русия е твоята Родина, ватенка синя!!!

Не, че ги оправдавам брадатите, ама не знам да има човек, дето да го замерват с бомби от самолет и той да стои безучастно. Та убиец е малко пресилено.

Права сте, терорист-главорез звучи по-правилно. В края на краищата далеч не всички убийци са рязани фанатици.

Тия главорезите Путин ги прати от Кавказ!!

Самото заглавие е тъпо. Как може да има убиец на руския пилот, при положение че самият руски пилот е убиец и се е стремял да убие намиращите се на земята сирийци. На война като на война

Ми тъпо е!!! На тъпя Бегеец тъпи заглавия.!.

БРЦК

Какви са тия 'сирийци' дошли и родени в градове в Турция? Да не са като ония 'белгийци' дето се взривиха оня ден ?

не е необходимо да го арестуват.Руснаците от рано или късно намират свеки който им трябва където и да се намира той по света и го ликвидират.Точно през м.декември2015г. в центъра на Анкара бяхя ликвидирани 3 -ма терорисисти от Дегесатн по пътя си към ИД./ликвиринани бяха от ГРУ/.Така че това наистина е партенка ама от Ердоган щото положението му се запича от свички страни.

Всичко е бошлаф работа!!! Не е арестуван а прибран и скрит, за да не попадне случайно в някоя катастрофа!!!

Арестували са някого със същото име за скандал в ресторант, и който и да е бил са го пуснали отдавна. Ама руснаците търсят начини по които да размразят положението с Турция. И тая "новина" си е за вътрешно ползване, и за мурзилките. Един вид турците са арестували убиеца, вече може да се прегърнем отново с тях!!

Макуна Путята иска отново потока на Ердогана.

Тая новина е за тъпоръбестите чалги като тебе ,та да има закво да квичат.!.

А на бас че никого не са арестували. Това си е руска партенка , за да си измият лицето. Може и да има арестуван човек със същото име , но това да е друга личност.

Това го съобщават турците а не руснаците ве басаджия неграмотен!!! Тва че журналята са тъпи и ти им се уподобяваш никой не ти е виновен!!! В Турции задержан подозреваемый в убийстве пилота ВКС России Альпарслан Челик (Alparslan Çelik), сообщает Hurriyet. Операция проводилась вечером 30 марта в ресторане города Измир. Вместе с ним было задержано 14 человек. проводится допрос. Как сообщается силовики прибыли в кафе после одного из сообщений о вооружённых в нём людях. Были изъяты автомат Калашникова, два пистолета и патроны к ним.

Е и?? След като са разбрали кои са веднага са ги пуснали!! А аз не съм чел Хюриет и не мога да коментирам. А руснаците че си измислят е също вярно.

турчалята са го арестували за да го пазят!!!

Убиеца на руския пилот е Ердуган.

По време на разпада на Османската империя за да покаже че се променят султана нарежда да отсекат главите на всички еничари пред представителствата на западните страни.Не се учудвайте ако и този го пожертват пред руското посолство в Турция.

България е преживяла две тирании-турска и руска и въпреки тях е оцеляла!За това можем да се кефим,когато тези азиятски диваци,Ердоган и Путин се коцкат като кочове!Нека не забравяме ,че не много отдавна се прегръщаха в Турция и ни се подиграваха за южен поток!

Говорейки за тирании, е добре да се сетим за днешната, американска или евроатлантическа тирания, която преживява България. Да се сетим, че за 25 години тази, днешната тирания, премести България от 28 до след 80-то място в света по икономическо развитие, намали населението и с почти 1/4, ликвидира -едно от най-успешните селскостопански производства, позволяващи на страна с площ 111 000 кв. км да произвежда и изнася огромно количество продукция, -модерна индустрия, вкл. високотехнологична, -изключително успешна образователна система... Да продължавам ли?

е ти какво видя от това 28 -мо място? дадоха ли ти тогава повече пари, стана ли ти живота тогава по добър? кажи бе....какво от това че България била на 28-мо място, заплатите бяха по 120 лева бе тъпак....тогава с 4 заплати можеше да си купиш телевизор а сега само с половин заплата ....нищо не разбираш ти чугунена комунистическа глава

Мрачният султан баааавно и с неохота размотаваше пояса си и се чудеше дали ще е достатъчно унижението от свалянето на шалварите или го чакаше и нещо друго... Вместо протестърите да се радват на един унижен диктатор на враждебна нам държава те скърбят. Що така,бе, демократчета мамини?

Единственият унижен е Макуна Путята. Ха ха ха

Щерита, кажи за фишека! :))))

Шило

Сега, като получи 6 млрд. евро, Ердо ще се разплати с руснаците.

ето мекерето бегеец много присърце е взело проблемите на република турция..... хахахахахахахахахаахахахахахахахаха

еничари,кво става бе???? вашата турция да не би да се подмазва на онези гадни рашки бе?????

Тази фалшива статия ли имаш предвид?? Дето е изсмукана от пръстите.

Турция бааавно сваля гащи.

А турското мекере нарекло се Бегеец се мъчи всячески да каже на черното-бяло.

Бай Ставри

Турско мекере си ти. Преди се радваше от руско-турската дружба, а сега на възстановяване на руско-турското братство ЕРДОГАН=ПУТИН ХИТЛЕР=СТАЛИН

Вашите руско-турски сериали не ги следя в подробности, както и кой на кого е свалил гащи. Аз съм доволен в България, свободна от Русия и от Турция

Свободен от Турция ама друг път!! Плати ли на rДоганя 6те милиона евро данъка.!.? И у правителството само турци .!.хаха

Шило

Като ти е все тая, що не спираш да дращиш по всяка статия, свързанпа с Русия?

Ко става бре европедали:) Нещо Султан Пердоган реши да се подмаже на Волдоя както го прави целия Гейсъюз а?:)

Бегеец и Щерев на линия .... Не че нещо момчета но не Ви вярваме че не Ви плащат.

Чудя се в какъв затвор трябва да лежи убиецът-в руски или в турски?

Все тая. Русия и Турция са огледални тирании

с една основна разлика - едната налага зелената чума - исляма, другата - истинската вяра - Православието.

Единият диктатор Ердога поръчал да хванат някакъв курд за другия диктатор Путя. А ние сме в ЕС и гледаме руско турски сериал ХА ХА ХА

Ти си у задния двор на ЕС и ти го набутват като в турски сериал.!.мбуухахаха

Много им пука и интересува в Турция какво мисли и казва простото жуже..ха.ха Путин е фактор само в империята на славяномонголите..ха.ха

Щерев ти сутринта пи ли си хапчетата предки да среднеш да пишеш във форума ? Или ти си по рождение толкова прост и кух ?

По рождение е, пич! Ама с времето става все по-зле...

Миналата година към Европейската комисия в Брюксел бе създадена група East StratCom Task Force за проследяване на дезинформация в европейските медии. Екипът изготвя седмичен бюлетин с най-показателните случаи на разпространение на фалшиви новини. В един от последните бюлетини East StratCom Task Force синтезира рецептите на антиевропейската дезинформация днес: Рецепта 1: Вземете парченце истина и добавете лъжица въображение. Рецепта 2: Оставете истината във фризера. Рецепта 3: Нямате факти? Просто ги измислете!

"братушки", мъй вам не любим, и заради вас нашето семейство загуби и земята си и воловете си в текезесе, както и честа и достойнството си. вашите войници бяха настанени по домовете ни, пиеха вино с кофи и окрадоха покъщнината ни, закачаха жените ни, та сега ще взема още малко да ви жаля, напротив, хак да ви е.

Поредния прелъстен и изоставен г.е.й. Нали ти върнаха и нивите и ливадите, кравите, воловете...Защо ги продаде на безценица и доди у софето, а не си ги ползва по предназначение. Относно честа и достойнството, не познавам г.е.й с такива качества.

боже колко си зле, дано нямаш братя и сестри така по-малко идиоти ще има

изобщо не ме интересуват руснаците, заради които сме на това дередже и които ни причиниха толкова злини, колкото турците за пет века не успяха.

Извън темата е, но помисли.Кого биха кръстили кънчо освен теб.

Кънчо простак си беше, простак си остана !

Извинявам се, но явно съм пропуснал нещо, ако може някой да ми обясни, плс. Нали Русия беше незначителна регионална сила, държава. Какво стана, че американците вс седмица ходят на крака при него, сега и тоз подмил дупе и той се моли и кланя на Путин

ти имаш проблем с анализа на публикациятя

Ти имаш проблем с ориентацията.

Ердогане, късно е либе за китка!

"...наказателна отговоронст за убийството на руския пилот, както и за участието в бойни действия... на територията на чужда държава. Путя, твоите хрътки из Крим и Донбас до един да ги арестуваш и да ги предадеш на трубинала на Украйна! Все пак това гора са твои думи! Не че не сме свикнали да ръсиш всякакви и след това да си ги лижеш чинно, че не се връзват.

Истината е че ти тъп прост и малоумен ! Простак и ОЛИГОФРЕН !

Това само показва колко са големи разликите между Турция и кочината на путкин....кога там ще арестуват пияните глупаци свалили малоазийския самолет ?!

Веднага когато го свалят пустия му аероплан.

Мда ама такива КРЕТЕНИ като тебе отдавна е нямало на форума ! Ти имаш ли мозък в главата си или само кърлежи бръмчат там ?

айде султане! плащай и се извинявай! "Сключвайте договори с когото искате, разгръщайте каквито желаете войни, но никога не закачайте руснаците." Ото фон Бисмарк Хитлер не го послуша, а Ердоган може и въобще да не е чувал за Бисмарк и стана сакатлък. Обама дали е чувал тези слова?

още един пиян, или луд

нещо турците взеха да омекват и да търсят поне някой да предадат на Русия или поне показателно да го накажат в надежда на милост от руснаците щото иначе остават насаме с мечока и неговите санкции

Челик, ще те намерим, където и да се криеш!

The boxer

R-доган отиде в САЩ навъсен. Никой не го посрещна, спуснаха му заповедите да изуе гащите, да се извини на Русия и да предаде убиеца на пилота. Свидетели сме на 1-во действие. Очаквайте и следващите.

Русия доказа, че уважава войните си. На политиците може да им е все тая, но уважението, че едни бойци са загинали в името на мира, оставят тежък отпечатък върху всички. Това може да се случи на американеца и на натовеца. Турските пилоти доказаха, че нямат кодекс на честта!!! Няма извинение за случая!

Русия ъважава досегливостта на Путя. Войните в Русия са почитани на ангро, а поотделно само тези, чиято смърт показва нещо специфично, защитава специфичан теза. Руският войн не струва пет пари, харчат ги по пет за лев. Гинат по учения, по строителни обекти, просто като жива сила и това е. Заблудил си се, че руснаците ценят живота. Те спекулират с живота по такъв разтеглив начин, че равнят 1000 за един, стига да им свърши работата, която са намислили лудите им лидери. Не само че е така, ами е изключително характерно за Русия. Ти къде тръгна да генерализираш от един случай? Путя опита да имитира УСА, които наистина за един войник правят всичко по силите си да го спасят. И се ужили още повече, че не стига един самолет и пилота, ами и един вертолет и войниче още. Като си измисляте, в будно състояние ли си измисляте, извинете? Или спинкате?

О, Боже! :))) Развесели ме искрено! Ако има държава , на която да не й пука за собствените й войни, това е Русия - -христоматиен пример за "хвърляй ги там да мрат, на талази, милиони, пък да видим"! Че плещиш глупости тук по 24 часа в денонощието е ясно на всички, но малко срам имай! То срам и русофил са 2 несъвместими понятия де, но...аз вярвам в доброто:)

ако си секси като рускините .си е трагпедия

Мале мале. Феса свалию гарда а скоро и гащите.

Преди малко писах един коментар, с който за съжаление накърних доброто име на свинете, за което дълбоко съжалявам. Добре, че са Алпарслан Челик, Щерев и Модераторите, за да поправим тази грешка. (мисля, че е по темата - все пак споменавам името на евентуално задържания от турската полиция)

А , пък ЛИЛИ ИВАНОВА в препълнената зала на едк отново показа , че е най , най , най....... абе точно като Русия и Путин. ВЕЧНА И СВЯТА !

Абе концертите на Лили Иванова са вече като обратно броене до биологичния финал. Хората ходят от любопитство да видях колко още ще устиска да блее баа Лили :)

Няма нужда от инфо. От километри ти личи , че си оФца . За теб духовното е , като да рупаш трава. Блей си и не пиши за неща на светлинни години от твоя ограничен материален свят.

викаш друго си е азис, софка , доко , амет и т.тн...

Гледай само да не пресечеш финала преди нея ! Малоумник !

Не ти е много уместна шегата.

Руснаците и турците ще се полигавят, после всичко ще се размие във времето. Де въпросния потур Челик ще се "самообеси" в затвора, де анадолците ще платят самолета с домати и краставици, де Давутоглу ще иде да са нагъзи в московската джамия. После...всички юнаци ще се заемат отново с обичайните си гешефти, т.е. да стрижат такива овчици като БГ.