Коментари - Стотици мигранти тръгнали пеша от Истанбул към България | Днес.dir.bg

Стотици мигранти тръгнали пеша от Истанбул към България

Големи групи бежанци от Сирия и Ирак тръгнаха пеш от Истанбул за Одрин, след като турската полиция спря пътническите автобуси за одринския регион.

Обратно в новината

Коментари - Стотици мигранти тръгнали пеша от Истанбул към България | Днес.dir.bg

Коментари

Хмммм... нова дума имаме.. Мигрант... до преди малко си мислех, че само животните мигрират :)

Някак не си го предаставям да стигнат до Гермния пеша, все повече възможностите им за свобоно придвиждаване намаляват и се налага политическо решение от ЕС.

Това не са бежанци само от Сирия. Като нямат дакументи по какво им личи. А и да имат - може да са фалшиви. Спрете нашественицете!!!

Hа граница да се проверява кои какав е и за каде е трагнал,ако е за запад с кордон директно до срабска граница и от там да се оправят...нямат място у нас, с техните пророчества и Aлах

И от това няма полза, ще ти ги върнат по задължителните квоти. Фронта е предаден от най високо място, магнолията имал на4алници. Бъ4варката съгласна безусловно. Не ги спирайте със сила. Изнесете им театрално представление и ги забавлявайте.

Моля, потърсете в ISIS(ИДИЛ) и ще видите снимки на масови екзекуции включително с деца(При ИДИЛ и децата нямат право на грешки, примерно сгрешена молитва към Алах), те се публикувани свободно защото тези които са ги правили се гордеят с постъпките си и искат всички да знаят за тях. Уверявам ви няма нормално човешко същество което да може да понесе това. Моля, за повече човечност към бежанците.

Продажни дебили! Какъвто главатаря, такава и цялата му пасмина!

За чий К_Р са ни притрябвали тия орки? Няма пари за децата ни и за увеличение на пенсиите на бабите и дядовците ни, а се дават без проблем на затворници по 1200 лв. и бежанци по 1300 лв. месечно. Е те тва не го разбирам.

Това са "европейските ценности". Чета много западна преса и съм удивен от малоумието и манипулациите в нея. Никога не съм прочел статия за това какво трябва да направи ЕС, за да подобри икономическото положение в източно-европейските страни, но за сметка на това в момента гъмжи от статии за "горките бежанци". И след като в България 1/3 от пенсионерите - работили по 30-40 години, че и повече - получават до 100 евро пенсия, а хора без документи, с агресивно поведение, минаващи нелегално граници и замерващи полицаи с камъни ще получават по 1.000 и повече в Германия - значи има нещо много погрешно в Европейския съюз...

Ще настъпят времена, когато хората ще бъдат разделени по вяра. Скоро ли ще се случи това? Не, още Сирия не е паднала. Ще дойде на света най-старото учение. ---------- Око за око, зъб за зъб - Стария завет

У4ение не Стария завет.

На границата виждаме хора с агресивно поведение, с пръчки и камъни. Малко са тези с малки деца. Трябва да бъдат отблъсквани със сила, ако трябва ще се използват палки, газ и т.н. Тези хора са добре инструктирани, най-вероятно ще изтласкат в първите редици майките с деца. Това не са бежанци или мигранти!! Очевадно е това са организирани орди джихадисти!

МИГРАНТИ. ТОВА СА СИРИЙСКИ КЮРДИ,КОЙТО ГИ МРАЗЯТ В СИРИЯ.ТЕ СА ПО-ДОЛНИ И ОТ НАШИТЕ ЦИГАНИ. ЗАТОВА,АКО МИНАТ ГРАНИЦАТА-БОЙ ПО КАСКАТА И С ШУТОВЕ В ЗАДНИКА ОБРАТНО.НИКАКВО СЪЧУВСТВИЕ!!!!!

като Орбан. Ама ще кажете - Европа. Дали ще има към него санкции от Европа. Бат Бойко винаги съм мислил, че си пич, ама съм се лъгал. И то не е само Унгария, а Чехия, Полша, Румъния. Колкото повече - толкова повече. Повече сме по-силни.

имам навика да чета форумите, та един/а ПП казва. Ама как нямаме милост - хората стотици километри вървят, а вие с промитите мозъци от АМЕРИКАНЦИТЕ. Сега разбрах - щом са против американците - са РУСОФИЛИ А може и да е дърта, грозна, която само чака някои як да я възседне.

осраха , не оставиха чисто място отх там, откъдето минаха. Ще кажете - какво да правят. Ами като са чисти - то и кучето където си свърши работата и го зарява.

та как да ги разберем дали са чисти /каквото и да значи това/ хора, не терористи. Верно бе, ПИШЕ ИМ НА ЧЕЛОТО, ЧЕ НЕ СА ТЕРОРИСТИ.

Приемайте щом са чисти хора не терористи,не се дръжте с тях като животни срам эа БЪЛГАРИЯ Е

То това как се разбира? Някакви тестове (като тези за бременност) ли има?

. Евро-комисарите хапват черен хайвер и не им пука:"След нас и потоп" Сорос и Световният еврейски комитет финансират преселението на арабите в Европа и съответно разширението на израел. Елементарно Уотсън(( Да не се дават никъкви статути"бежанец" и постоянни пребивавания.А после тези араби изтеглят вече официално по 10 свои роднини.?? Да им дават временни удостоверения и след войната в съдействие с техните посолства всеки да си заминава по живо по здраво.Войната няма да е вечна. Всички араби ще бъдат натоварени на тирове и ще се отправят в Кувейт и СА. Там е раят на света -има злато ,корани,джамии какво още искат?? Ако ли не щат ,да се кръстят и да повярват в Библията,а там пише:"Всеки ще си искарва хлябът с труд и пот на лицето." Май не са по работата тези личности???

БЕЛИТЕ РОБИ Гражданите на арабските страни живееха като робовладелци и използваха бели роби-още са живи тези щастливци.,които работеха за дойлери в Сирия,Либия,Кувейт,Ирак,СА и щастливо купуваха от Корекома дънки и уйски,лади и касетофони. Още има бели роби в Катар,СА,Дубай и т.н. И изведнъж палачинката се обърна и бившите робовладелци се кандидатират за роби в Европа??? Кой е толкова наивен да повярва ,че тези хора ще работят тука???Та те цял живот не са работили,не са плащали бензин,ток,вода,единственото им занятие е било да правят деца за които после да вземат субсидии по 18години и да се крият на сянка. Мама Меркел май си мисли ,че ще ги вкара в заводите на Германия???? Не това са бивши робовладелци те настояват за дюнер без свинско,те искат къщи и по 800евро на дете. Те искат телефони. Те искат джамии. Те казват:Вие сте бели роби,вие ни развалихте рахатлъка-сега ни хранете. Защо тяхните братя от СА,Кувейт,Катар не ги приемат???Защото знаят ,че те няма да работят,че те не могат да работят защото никога не са работили.БЕЛИ РОБИ СЪБУДЕТЕ СЕ !!! Не сандвичи и вода ,а МЕТАЛОТЪРСАЧИ -.Те явно показват,че не се нуждаят от нищо защото имат пари,злато.Ако ги обискират ще намерят хиляди долари и килограми злато в гащите им.Всичките имат сметки в турски банки. Повечето са участвали в групировки и грабежи. Сега в Германия искат да почнат на чисто.Ще седнат на Социал.помощи в Германия,а ако се хванат за работа то ще е някое арабско магазинче с дрога под тезгяха.

. В ЕВРОПА ИДВАТ ОСНОВНО ДЕЗЕРТЬОРИ ОТ :ТУРСКАТА,СИРИЙСКАТА,ИРАКСКАТА АРМИЯ,СЪЩО ДЖИХАДИСТИ ОТ ИД ИЛИ ТЕХНИ РОДНИНИ ,КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАРОДЕРИ СЪЩО И ШИПТЪРИ ОТ КОСОВО,Ч.ГОРА И ВСИЧКИ ДРУЖНО БЕЗ ДОКУМЕНТИ КАЗВАТ .ЧЕ СА СИРИЙЦИ((. МНОГО ДОБРЕ СА УВЕДОМЕНИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ БЕЖАНСКИ СТАТУТ,КОЙТО АВТОМАТИЧНО ИМ ПРЕДОСТАВЯ МЕСЕЧНИ ПОМОЩИ,КВАРТИРА,ХРАНА ,МЕДИЦИНА И ПРАВО ДА ИЗВИКАТ СЛЕД ТОВА ДО 10 СВОИ РОДНИНИ?? Всичко е организирано с местните арабско-турски общини в Зап.Европа където Социала е окупиран от тях. Социала плаща квартира-обзаведена,могат цял живот да учат немски,да се правят на болни,инвалиди и т.н. Също като наште цигани са само ,че по-хитри и богати. МАМА МЕРКЕЛ МОЖЕ С ЕДИН ПОДПИС ДА ПРИКЛЮЧИ КРИЗАТА-като приравни помощите на бежанците с Българските детски помощи (по 35лв. На дете) МОМЕНТАЛНО ПОТОКЪТ ЩЕ ТРЪГНЕ В ПОСОКА ТУРЦИЯ. НО ЯВНО МЕРКЕЛ Е ПРОГРАМИРАНА НА ГЕНОЦИД НА ЕВРОПА.

АЗ НЯМА ДА ИМ НОСЯ МИНЕРАЛНА ВОДА И САНДВИЧИ. ХЪРВАТИЯ ОБЯВИ ,ЧЕ ПО НЕЙНАТА ГРАНИЦА ИМА ВЕРОЯТНОСТ ОТ ИЗБУХВАНЕ НА МИНИ -НЯКОЙ ОСТАНАЛИ ОТ ВСВ. УНГАРИЯ ВКАРВА В ЗАТВОРА ДО 3 Г. ЗА НАРУШАВАНЕ НА ГРАНИЧНИ ЗАГРАЖДЕНИЯ. НАШ БОЙКО СВАЛЯ РУСКИ САМОЛЕТИ ,ЧЕ ЕДНА ОГРАДА ЛИ НЯМА ДА НАПРАВИ??? СПЕТЕ СПОКОЙНО ,АМА ПЪРВО СИ ПРОЧЕТЕТЕ МОЛИТВАТА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Нас ни заблуждават - като винаги статиите за тези талибани са гарнирани със снимки на деца. Зщо не ги покажете на унгарската граница маскирани и да мятат павета по полицията ... Как не ви е срам??????

Баф ги ф маата.

Идат идат идат ордите погански. Борисов, Бъчварова, Ненчев затваряйте границата и разполагайте Армията като унгарците преди тези африкански скакалци да са помели България. Иначе жална ви майка. Нито НСО нито ДАНС ще ви спаси от линчуване. Запомнете добре това предупреждение! Аз казах

Съгласен!

идат като турци,бягат като офци

Преди много години ,когато отбивах военната си служба на границата,тогава такова нещо като преминаване на границата нямаше.Всички нарушители влизащи или излизащи бива своевременно задържани и неутрализирани.Бяхме 18-20 годишни момчета и знаехме ,че ние сме предния пост на Родината,зад нас беше България.През нас никой нарушител не мина

навремето на границата избивахте германци,поляци и чехи защото за убит нарушител даваха 10 дена отпуска а за заловен 5.вас трябва да ви съдят като убийци а не като защитници на родината си.да не забравим и колко българи сте изпозастреляли и са изгнили без гроб.нещастници,не сте по добри от тиквата която ви управлява

Да, а пък даваха и по 12 лева за убит с един куршум, че спестяваш разходи... Глупости на търкалета.. Няма нормален войник, който излизаше наряд за да убива. Това, за които говориш са приказки от народни вечеринки

защо, са толкова бели? арабите не са толкова бели! Искат да се смесят с европейското население ли? Да не се набиват толкова на очи ли? На снимка 9 където се виждат много мъже, както забеляза "рускиня" всички са бели с черни коси. На 8-ма снимка има даже и жена с по светла коса!!!! Какво става? Как така са оставили домовете си и тръгват! Къде им са паспортите? В арабските страни нямат ли документи? Защо ни лъжат! не знаят ли че ако основат адки на ИДИЛ, ще бъдат избити на часа!!!

българските селяни имат тежка карма с изгонването на 3 миллиона граждани на българия,за това трябва да приемат поне 3 миллиона бежанци,ако искат да изкупят греховете си !!!

какви грехове! към кого? към аллах!

Стой си на самотни чекии до края на жалкия си родоотстъпнически животец, и не си напъвай това което го нямаш!

А - Т - А - К - А !!!!!

Защо Турция препраща емигрантите към България? Та те са тяхни братя- по религия, по език и култура- да стоят в Турция!

По език не са братя - близки диалекти на кюрдския език говорят кюрдите в Турция и кюрдите в Ирак и Сирия, доколкото са останали. Малко тюркоезични има в Сирия, но не е ясно колко от тях са избягали. Иначе, сирийците не са араби по произход, но така или иначе днес говорят арабски. Всъщност въпросът за братството е малко сложен. Един чист българин може да бъде близък роднина с чист сърбин или чист румънец, дори и без да знае това.

Защо Турция препраща емигрантите към България? Та те са тяхни братя- по религия, по език и култура- да стоят в Турция!

ТРУДНО МИ Е ДА ТИ ОБЯСНЯ,САРА. СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ГИ ПРАЩАТ ЗА ДА НЕ СКУЧАЕШ И ЗАДАВАШ ИЗЛИШНИ ВЪПРОСИ,САРА!!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЪЗРАСТА НЕ ПОЩАДЯВА НИКОГО. ЕТО ЧЕ МЕРКЕЛ СЪЩО ДОСТИГНА НИВОТО НА ИЗКУФЕЛИТЕ БАБИЧКИ ДАВАЩИТЕ ПАРИ НА ТЕЛЕФОННИТЕ РЕКЕТЬОРИ!! ВРЕМЕ Е ДА Я СМЕНЯТ. ЛОШОТО Е ЧЕ ЗАРАДИ НЕЯ ЦЯЛА ЕВРОПА И НИЕ ЩЕ ПОСТРАДАМЕ ЗА ВЕКОВЕ.

че турците връщат/мигрантите/, или агитират да се върнат. Положително им съдействат да минат към България и Гърция. И в момента върви агитация по нашите ТВ ,че трябва да приемаме горките бежанци, ,колко са изстрадали и т.н. Но всички виждаме изключително малко деца и жени и страдащи хора. И тези кадри се повтарят безброй пъти. А болшинството са млади мъже. Те пък тръгнали да търсят достоен живот? А болшинството работещи българи и пенсионери какъв "достоен" живот имат само! А тези млади мъже няма ли да се превърнат за секунди в бойци на исляма при даден сигнал????????

МОГАТ СА ДОКАЖАТ КОЛКО СТРУВАТ.ПРОСТО НЯКОЙ ИСТИНСКИ КОМАНДИР ПАТРИОТ ТРЯБВА ДА ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД-"ЗА СТРЕЛБА-ОГЪН" ТОЛКОВА !!!!!

Патриотите умряха! Истинските командири също-търси ги в романите! НАДЕЖДА ВСЕКА ТУКА ОСТАВИ! Нищо няма да стане-ще се напълни с дрисльовци-араби. УЧИ АРАБСКИ -ЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМ ДА СИ ПРОЧЕЛ ,ЧЕ НЯКОЙ СА ГО ВЪРНАЛИ В ТУРЦИЯ НАДЕЖДА ВСЕКА ТУКА ОСТАВИ!

надявайки се, че ще им разрешат да преминат в Гърция или България и оттам в Европа.' Не знаех, че Гърция и България не са в Европа. Май ще трябва да ходя на училище да уча география

Така като си се заглеждал в съученичките и не си учил География и История.!! СЕГА ЩЕ ИМА ДА СЕ ЧУДИШ-ама то си е за чудене понеже проблемът е спорен:В ЕВРОПА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ?? Зависи кой ще ти отговори: от ДПС или друг. УЧЕНИЕТО КЬОРАВОТО СЛЕПО ПРАВИ.!!ТАКА ДА ЗНАЕШ!

снимка 8 показва действителността - млади мъже - те са основна масса. Деца ,колкото за снимка.

лелеее, оназ арабка дето е на третата снимка, с дъщеря си и една кукла до стях. Ще я скъсам от еб*не. И как гледа, 10 тека ще издържи и за още ще пита. Доста напращяла, и е доста секси. Затова германците ги искат. Арийската раса има нужда от нова кръв, ха ха хъ хъ

КОЯ ОТ ТРИТЕ ИЗБРА?? АРАБКАТА,ДЪЩЕРЯ И или КУКЛАТА? БЪДИ ОТКРОВЕН И ТОЧЕН! ИЛИ ТРИТЕ НА ВЕДНЪЖ!?!

най дъртата, има хляб в нея още ха хааа хаааааа

Хора представяте ли си ние "цивилизованите европейци" какво причинихме на тези хора - да вървиш пеша с децата си по магистрала и да не знаеш къде отиваш и какво те чака. Защо сляпо следваме агресивната американска политика, защо Европа участв в реализирането и!!! Хора събудете се и нека пойскаме сметка на агресора който създаде ИДИЛ ЗА СОБСТВЕНА УПОТРЕБА..

...И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. През последните години в различни европейски страни радикалите от местните ислямски общности изискват представителите на другите вероизповедания и просто от гражданите на страните, които са приели мигрантите, да живеят по техните правила. Във Франция с променлив успех върви битката за правото на жените мюсюлманки да ходят на училище с никаб или поне с хиджаб . В Дания например местните власти в едно градче махнаха коледната елха от централния площад по искане на мигрантите ислямисти. Властите в Брюксел (Белгия) също бяха принудени да вземат такова решение. В същата тази Белгия лидерите на мюсюлманите поискаха властите в държавата да забранят на всички, които се намират на територията на страната, да се хранят в светлите часове на деня по време на свещения месец Рамазан. Мюсюлманите в Швейцария настояват да се промени знамето на страната, тъй като кръстът обижда религиозните им чувства. В Лондон пък ислямската нравствена полиция, съставена от мигранти, наказва попадналите в праведните райони аборигени и туристи за тяхното неправилно поведение. И така нататък. С всяка изминала година техният глас става все по-силен, а исканията им все по-нагли и радикални...........

Гледам в нета снимки как бежанци се бият с немската полиция и размахват флагове на ИД. Тези какви се падат на децата от снимката?

По-големите им братчеди

Турция е мирна държава,още повече, изповядват една религия, що не си седят там-нали бягат от военни действия, да прекосиш 3 граници на свободни държави,вече не става въпрос за бежанци,а за емигранти. Къде спят нашите гранични власти и до кога ще допускат абсолютно неправомерно разни хора да си преминават свободно европейска граница

Защо властите не обръщат внимание на факта, че всички тези преселници масово "забравят" личните си документи? Защо властите в ЕС не отговарят на въпроса: от къде тези мъже, жени и деца имат по хиляди евро на човек, за да платят за трафика до Зап. Европа? Ако тези са бежанци, те биха се установили, където и да е, извън размирната зона. А, преселниците имат за цел определена дестинация. За Брюксел не е ли подозрително това единомислие на тълпите бежан... пардон, мюсюлмани?!

Тиквата защо мълчи?!?! Веднага да се обяви, че границата ни за бежанци е затворена!!! Квотата, която ни е определена, ще бъде преизпълнена от бежанците, които ще ни върнат от централна и западна Европа!

И как пък ВСИЧКИ си изгубили точно документите /но не и парите и смартфоните/?? "Епидемия" може би?

И при всичката тази мръсна сган, която преминава най-спокойно през границата, проблемите, които създават в страните през които минават, боклука и мръсотията, които оставят след себе си,медиите и правителствените мухльовци и подлизурковци продължават да защитават тези нашественици и да призовават населението към съпричастност към бежанците. Унгарците за броени дни вдигнаха оградата си, а нашите мижитурки няколко години вече не могат да я направят тая ограда. Докога ще си затварят очите за проблемите, които тази паплач ще започне да създава? А те ще започнат. Рано или късно. Това не са бежанци, а нашественици, дошли да наложат своята култура и религия. Те не искат помощ. На никого от тези хора не дължим нищо. Защо данъците ни трябва да отиват за издръжката на тези мухльовци, които вместо да се бият за страните си, идват тук като бежанци, а след това започват да искат, да изискват и да налагат собствените си правила, вместо да се съобразяват с тези на държавата в която са? Въпросите са много, но отговори никой не дава

СТИГА с тия снимки на невинни дечица, СТИГА с това оправдание бягаме от Башар Асад, СТИГА с тези млади мъже, които бягат от страх, СТИГА с тоя рев във всички медии, СТИГА ВЕЧЕ с това милозливо умиление и двулично състрадание, трябва да се сложи КРАЙ на тая ПРОСТОТИЯ с тия ПРИШЪЛЦИ!!!

Ако това са НАИСТИНА бегълци от война и преследване,то те ще се установят в първата морна държава(в случая Турция). Не мога да приема ,някой,пресякъл 4-5 граници за да стигне до Германия за бежанец.За мене това са в по-голямата си част икономически емигранти а някои от тях са членове на радикални терористични движения.

Горките дечица, всяка държава би ги приела. Добре дошли в България. Ще направим всичко възможно да се чувствате щастеливо тук.

ххммм дърпаш дявола за опашката...

Докарайте ни ги с още самосвали като тоя на фотото, ще ги пуснем у маалата сред нашите и ще ги обучим за гурбет, ама срещу 6000 евро

не дойдат малките, големите да си стоят у тях, да пазят имотите си, кладенците, ...

Като ти дойде "бежанската" глава до шийката на матката - друга песен ще ми запееш...

Чехльо бабА, не ни мъчи, затвори границата, за да живеем спокойно!

БГ юнаците Чехльо, Боко-тиквето, Митов и юнакинята от с. Шипка-бъчвето по-скоро ще си ги настанят безрезервно у тях, но нама да се опъват на новите си господари! За това винаги са на власт - слуги на всякакви господари! И ИД да дойде и там ще се пробутат чаршафосани!

да знаем дали наистина младите юнаци бягат от армията на Асад? Съвсем спокойно могат да са и от ИД, особено след като се разчу, че Русия ще ги пердаши. ЕС се оплете в собствените си лъжи и интриги като пиле в кълчища. Сега е време нашите държавници да покажат дали са им останали топки или са здраво хванати от Големите господари.

И от 2-те армии да бягат, все тая! Ако са от ИД се бият срещу сирийците, в другия не се борят за народа и страната си, бягат...

loyola

За щастие това много лесно може да се провери - ако им липсва връхчето, значи не са от християните.

Ами да идват, ще ги пуснем през южната и ще ги изпратим пред северната и западната ни граница! Даже държавата да съдейства на трафикантите! Те и без това не искат да остават в България!Пък централна Европа ако иска да ги приема, ако иска да ги пуска към Скандинавия!

Ха сега де ! Европа не ги иска, ние не можем, а Турция ги упътва към нас. Как се нарича това ? "Винаги Готов", ама за сметка на народа.

исках по-долу да напиша - избиват - трепят, вместо изшива.

то като тръгна да пиша - продължавам. Това е като наркотик. Ама тук пишат само хора от определени заведения ли? Пак питам защо да влизат един милион негри мюсюлмани и масово да ни ишзива? . Нашата страна е добра за хора, които искат да се трудят. Такава плодородна земя - само за земеделие и скотовъдство, а и за туризъм. Другото е лъжа.И ние искаме само да лъжем и крадем, но няма от кого.

Коментари - Стотици мигранти тръгнали пеша от Истанбул към България | Днес.dir.bg

Стотици мигранти тръгнали пеша от Истанбул към България

Големи групи бежанци от Сирия и Ирак тръгнаха пеш от Истанбул за Одрин, след като турската полиция спря пътническите автобуси за одринския регион.

Обратно в новината

Коментари - Стотици мигранти тръгнали пеша от Истанбул към България | Днес.dir.bg

Коментари

Хмммм... нова дума имаме.. Мигрант... до преди малко си мислех, че само животните мигрират :)

Някак не си го предаставям да стигнат до Гермния пеша, все повече възможностите им за свобоно придвиждаване намаляват и се налага политическо решение от ЕС.

Това не са бежанци само от Сирия. Като нямат дакументи по какво им личи. А и да имат - може да са фалшиви. Спрете нашественицете!!!

Hа граница да се проверява кои какав е и за каде е трагнал,ако е за запад с кордон директно до срабска граница и от там да се оправят...нямат място у нас, с техните пророчества и Aлах

И от това няма полза, ще ти ги върнат по задължителните квоти. Фронта е предаден от най високо място, магнолията имал на4алници. Бъ4варката съгласна безусловно. Не ги спирайте със сила. Изнесете им театрално представление и ги забавлявайте.

Моля, потърсете в ISIS(ИДИЛ) и ще видите снимки на масови екзекуции включително с деца(При ИДИЛ и децата нямат право на грешки, примерно сгрешена молитва към Алах), те се публикувани свободно защото тези които са ги правили се гордеят с постъпките си и искат всички да знаят за тях. Уверявам ви няма нормално човешко същество което да може да понесе това. Моля, за повече човечност към бежанците.

Продажни дебили! Какъвто главатаря, такава и цялата му пасмина!

За чий К_Р са ни притрябвали тия орки? Няма пари за децата ни и за увеличение на пенсиите на бабите и дядовците ни, а се дават без проблем на затворници по 1200 лв. и бежанци по 1300 лв. месечно. Е те тва не го разбирам.

Това са "европейските ценности". Чета много западна преса и съм удивен от малоумието и манипулациите в нея. Никога не съм прочел статия за това какво трябва да направи ЕС, за да подобри икономическото положение в източно-европейските страни, но за сметка на това в момента гъмжи от статии за "горките бежанци". И след като в България 1/3 от пенсионерите - работили по 30-40 години, че и повече - получават до 100 евро пенсия, а хора без документи, с агресивно поведение, минаващи нелегално граници и замерващи полицаи с камъни ще получават по 1.000 и повече в Германия - значи има нещо много погрешно в Европейския съюз...

Ще настъпят времена, когато хората ще бъдат разделени по вяра. Скоро ли ще се случи това? Не, още Сирия не е паднала. Ще дойде на света най-старото учение. ---------- Око за око, зъб за зъб - Стария завет

У4ение не Стария завет.

На границата виждаме хора с агресивно поведение, с пръчки и камъни. Малко са тези с малки деца. Трябва да бъдат отблъсквани със сила, ако трябва ще се използват палки, газ и т.н. Тези хора са добре инструктирани, най-вероятно ще изтласкат в първите редици майките с деца. Това не са бежанци или мигранти!! Очевадно е това са организирани орди джихадисти!

МИГРАНТИ. ТОВА СА СИРИЙСКИ КЮРДИ,КОЙТО ГИ МРАЗЯТ В СИРИЯ.ТЕ СА ПО-ДОЛНИ И ОТ НАШИТЕ ЦИГАНИ. ЗАТОВА,АКО МИНАТ ГРАНИЦАТА-БОЙ ПО КАСКАТА И С ШУТОВЕ В ЗАДНИКА ОБРАТНО.НИКАКВО СЪЧУВСТВИЕ!!!!!

като Орбан. Ама ще кажете - Европа. Дали ще има към него санкции от Европа. Бат Бойко винаги съм мислил, че си пич, ама съм се лъгал. И то не е само Унгария, а Чехия, Полша, Румъния. Колкото повече - толкова повече. Повече сме по-силни.

имам навика да чета форумите, та един/а ПП казва. Ама как нямаме милост - хората стотици километри вървят, а вие с промитите мозъци от АМЕРИКАНЦИТЕ. Сега разбрах - щом са против американците - са РУСОФИЛИ А може и да е дърта, грозна, която само чака някои як да я възседне.

осраха , не оставиха чисто място отх там, откъдето минаха. Ще кажете - какво да правят. Ами като са чисти - то и кучето където си свърши работата и го зарява.

та как да ги разберем дали са чисти /каквото и да значи това/ хора, не терористи. Верно бе, ПИШЕ ИМ НА ЧЕЛОТО, ЧЕ НЕ СА ТЕРОРИСТИ.

Приемайте щом са чисти хора не терористи,не се дръжте с тях като животни срам эа БЪЛГАРИЯ Е

То това как се разбира? Някакви тестове (като тези за бременност) ли има?

. Евро-комисарите хапват черен хайвер и не им пука:"След нас и потоп" Сорос и Световният еврейски комитет финансират преселението на арабите в Европа и съответно разширението на израел. Елементарно Уотсън(( Да не се дават никъкви статути"бежанец" и постоянни пребивавания.А после тези араби изтеглят вече официално по 10 свои роднини.?? Да им дават временни удостоверения и след войната в съдействие с техните посолства всеки да си заминава по живо по здраво.Войната няма да е вечна. Всички араби ще бъдат натоварени на тирове и ще се отправят в Кувейт и СА. Там е раят на света -има злато ,корани,джамии какво още искат?? Ако ли не щат ,да се кръстят и да повярват в Библията,а там пише:"Всеки ще си искарва хлябът с труд и пот на лицето." Май не са по работата тези личности???

БЕЛИТЕ РОБИ Гражданите на арабските страни живееха като робовладелци и използваха бели роби-още са живи тези щастливци.,които работеха за дойлери в Сирия,Либия,Кувейт,Ирак,СА и щастливо купуваха от Корекома дънки и уйски,лади и касетофони. Още има бели роби в Катар,СА,Дубай и т.н. И изведнъж палачинката се обърна и бившите робовладелци се кандидатират за роби в Европа??? Кой е толкова наивен да повярва ,че тези хора ще работят тука???Та те цял живот не са работили,не са плащали бензин,ток,вода,единственото им занятие е било да правят деца за които после да вземат субсидии по 18години и да се крият на сянка. Мама Меркел май си мисли ,че ще ги вкара в заводите на Германия???? Не това са бивши робовладелци те настояват за дюнер без свинско,те искат къщи и по 800евро на дете. Те искат телефони. Те искат джамии. Те казват:Вие сте бели роби,вие ни развалихте рахатлъка-сега ни хранете. Защо тяхните братя от СА,Кувейт,Катар не ги приемат???Защото знаят ,че те няма да работят,че те не могат да работят защото никога не са работили.БЕЛИ РОБИ СЪБУДЕТЕ СЕ !!! Не сандвичи и вода ,а МЕТАЛОТЪРСАЧИ -.Те явно показват,че не се нуждаят от нищо защото имат пари,злато.Ако ги обискират ще намерят хиляди долари и килограми злато в гащите им.Всичките имат сметки в турски банки. Повечето са участвали в групировки и грабежи. Сега в Германия искат да почнат на чисто.Ще седнат на Социал.помощи в Германия,а ако се хванат за работа то ще е някое арабско магазинче с дрога под тезгяха.

. В ЕВРОПА ИДВАТ ОСНОВНО ДЕЗЕРТЬОРИ ОТ :ТУРСКАТА,СИРИЙСКАТА,ИРАКСКАТА АРМИЯ,СЪЩО ДЖИХАДИСТИ ОТ ИД ИЛИ ТЕХНИ РОДНИНИ ,КРИМИНАЛНИ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАРОДЕРИ СЪЩО И ШИПТЪРИ ОТ КОСОВО,Ч.ГОРА И ВСИЧКИ ДРУЖНО БЕЗ ДОКУМЕНТИ КАЗВАТ .ЧЕ СА СИРИЙЦИ((. МНОГО ДОБРЕ СА УВЕДОМЕНИ ,ЧЕ ТРЯБВА ДА ВЗЕМАТ БЕЖАНСКИ СТАТУТ,КОЙТО АВТОМАТИЧНО ИМ ПРЕДОСТАВЯ МЕСЕЧНИ ПОМОЩИ,КВАРТИРА,ХРАНА ,МЕДИЦИНА И ПРАВО ДА ИЗВИКАТ СЛЕД ТОВА ДО 10 СВОИ РОДНИНИ?? Всичко е организирано с местните арабско-турски общини в Зап.Европа където Социала е окупиран от тях. Социала плаща квартира-обзаведена,могат цял живот да учат немски,да се правят на болни,инвалиди и т.н. Също като наште цигани са само ,че по-хитри и богати. МАМА МЕРКЕЛ МОЖЕ С ЕДИН ПОДПИС ДА ПРИКЛЮЧИ КРИЗАТА-като приравни помощите на бежанците с Българските детски помощи (по 35лв. На дете) МОМЕНТАЛНО ПОТОКЪТ ЩЕ ТРЪГНЕ В ПОСОКА ТУРЦИЯ. НО ЯВНО МЕРКЕЛ Е ПРОГРАМИРАНА НА ГЕНОЦИД НА ЕВРОПА.

АЗ НЯМА ДА ИМ НОСЯ МИНЕРАЛНА ВОДА И САНДВИЧИ. ХЪРВАТИЯ ОБЯВИ ,ЧЕ ПО НЕЙНАТА ГРАНИЦА ИМА ВЕРОЯТНОСТ ОТ ИЗБУХВАНЕ НА МИНИ -НЯКОЙ ОСТАНАЛИ ОТ ВСВ. УНГАРИЯ ВКАРВА В ЗАТВОРА ДО 3 Г. ЗА НАРУШАВАНЕ НА ГРАНИЧНИ ЗАГРАЖДЕНИЯ. НАШ БОЙКО СВАЛЯ РУСКИ САМОЛЕТИ ,ЧЕ ЕДНА ОГРАДА ЛИ НЯМА ДА НАПРАВИ??? СПЕТЕ СПОКОЙНО ,АМА ПЪРВО СИ ПРОЧЕТЕТЕ МОЛИТВАТА. БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ! АТАКА-ВОЛЕН-БЪЛГАРИЯ! ,ГРАНИЧНИ ВОЙСКИ-СТЕНА-ДЕПОРТАЦИЯ, СПАСЕТЕ МАЙКА БЪЛГАРИЯ ОТ ПРОДАЖНИТЕ СОРОСОИДИ И НПОта!

Нас ни заблуждават - като винаги статиите за тези талибани са гарнирани със снимки на деца. Зщо не ги покажете на унгарската граница маскирани и да мятат павета по полицията ... Как не ви е срам??????

Баф ги ф маата.

Идат идат идат ордите погански. Борисов, Бъчварова, Ненчев затваряйте границата и разполагайте Армията като унгарците преди тези африкански скакалци да са помели България. Иначе жална ви майка. Нито НСО нито ДАНС ще ви спаси от линчуване. Запомнете добре това предупреждение! Аз казах

Съгласен!

идат като турци,бягат като офци

Преди много години ,когато отбивах военната си служба на границата,тогава такова нещо като преминаване на границата нямаше.Всички нарушители влизащи или излизащи бива своевременно задържани и неутрализирани.Бяхме 18-20 годишни момчета и знаехме ,че ние сме предния пост на Родината,зад нас беше България.През нас никой нарушител не мина

навремето на границата избивахте германци,поляци и чехи защото за убит нарушител даваха 10 дена отпуска а за заловен 5.вас трябва да ви съдят като убийци а не като защитници на родината си.да не забравим и колко българи сте изпозастреляли и са изгнили без гроб.нещастници,не сте по добри от тиквата която ви управлява

Да, а пък даваха и по 12 лева за убит с един куршум, че спестяваш разходи... Глупости на търкалета.. Няма нормален войник, който излизаше наряд за да убива. Това, за които говориш са приказки от народни вечеринки

защо, са толкова бели? арабите не са толкова бели! Искат да се смесят с европейското население ли? Да не се набиват толкова на очи ли? На снимка 9 където се виждат много мъже, както забеляза "рускиня" всички са бели с черни коси. На 8-ма снимка има даже и жена с по светла коса!!!! Какво става? Как така са оставили домовете си и тръгват! Къде им са паспортите? В арабските страни нямат ли документи? Защо ни лъжат! не знаят ли че ако основат адки на ИДИЛ, ще бъдат избити на часа!!!

българските селяни имат тежка карма с изгонването на 3 миллиона граждани на българия,за това трябва да приемат поне 3 миллиона бежанци,ако искат да изкупят греховете си !!!

какви грехове! към кого? към аллах!

Стой си на самотни чекии до края на жалкия си родоотстъпнически животец, и не си напъвай това което го нямаш!

А - Т - А - К - А !!!!!

Защо Турция препраща емигрантите към България? Та те са тяхни братя- по религия, по език и култура- да стоят в Турция!

По език не са братя - близки диалекти на кюрдския език говорят кюрдите в Турция и кюрдите в Ирак и Сирия, доколкото са останали. Малко тюркоезични има в Сирия, но не е ясно колко от тях са избягали. Иначе, сирийците не са араби по произход, но така или иначе днес говорят арабски. Всъщност въпросът за братството е малко сложен. Един чист българин може да бъде близък роднина с чист сърбин или чист румънец, дори и без да знае това.

Защо Турция препраща емигрантите към България? Та те са тяхни братя- по религия, по език и култура- да стоят в Турция!

ТРУДНО МИ Е ДА ТИ ОБЯСНЯ,САРА. СТРУВА МИ СЕ ЧЕ ГИ ПРАЩАТ ЗА ДА НЕ СКУЧАЕШ И ЗАДАВАШ ИЗЛИШНИ ВЪПРОСИ,САРА!!

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ВЪЗРАСТА НЕ ПОЩАДЯВА НИКОГО. ЕТО ЧЕ МЕРКЕЛ СЪЩО ДОСТИГНА НИВОТО НА ИЗКУФЕЛИТЕ БАБИЧКИ ДАВАЩИТЕ ПАРИ НА ТЕЛЕФОННИТЕ РЕКЕТЬОРИ!! ВРЕМЕ Е ДА Я СМЕНЯТ. ЛОШОТО Е ЧЕ ЗАРАДИ НЕЯ ЦЯЛА ЕВРОПА И НИЕ ЩЕ ПОСТРАДАМЕ ЗА ВЕКОВЕ.

че турците връщат/мигрантите/, или агитират да се върнат. Положително им съдействат да минат към България и Гърция. И в момента върви агитация по нашите ТВ ,че трябва да приемаме горките бежанци, ,колко са изстрадали и т.н. Но всички виждаме изключително малко деца и жени и страдащи хора. И тези кадри се повтарят безброй пъти. А болшинството са млади мъже. Те пък тръгнали да търсят достоен живот? А болшинството работещи българи и пенсионери какъв "достоен" живот имат само! А тези млади мъже няма ли да се превърнат за секунди в бойци на исляма при даден сигнал????????

МОГАТ СА ДОКАЖАТ КОЛКО СТРУВАТ.ПРОСТО НЯКОЙ ИСТИНСКИ КОМАНДИР ПАТРИОТ ТРЯБВА ДА ИЗДАДЕ ЗАПОВЕД-"ЗА СТРЕЛБА-ОГЪН" ТОЛКОВА !!!!!

Патриотите умряха! Истинските командири също-търси ги в романите! НАДЕЖДА ВСЕКА ТУКА ОСТАВИ! Нищо няма да стане-ще се напълни с дрисльовци-араби. УЧИ АРАБСКИ -ЩЕ ТИ Е НЕОБХОДИМ ДА СИ ПРОЧЕЛ ,ЧЕ НЯКОЙ СА ГО ВЪРНАЛИ В ТУРЦИЯ НАДЕЖДА ВСЕКА ТУКА ОСТАВИ!

надявайки се, че ще им разрешат да преминат в Гърция или България и оттам в Европа.' Не знаех, че Гърция и България не са в Европа. Май ще трябва да ходя на училище да уча география

Така като си се заглеждал в съученичките и не си учил География и История.!! СЕГА ЩЕ ИМА ДА СЕ ЧУДИШ-ама то си е за чудене понеже проблемът е спорен:В ЕВРОПА ЛИ Е БЪЛГАРИЯ?? Зависи кой ще ти отговори: от ДПС или друг. УЧЕНИЕТО КЬОРАВОТО СЛЕПО ПРАВИ.!!ТАКА ДА ЗНАЕШ!

снимка 8 показва действителността - млади мъже - те са основна масса. Деца ,колкото за снимка.

лелеее, оназ арабка дето е на третата снимка, с дъщеря си и една кукла до стях. Ще я скъсам от еб*не. И как гледа, 10 тека ще издържи и за още ще пита. Доста напращяла, и е доста секси. Затова германците ги искат. Арийската раса има нужда от нова кръв, ха ха хъ хъ

КОЯ ОТ ТРИТЕ ИЗБРА?? АРАБКАТА,ДЪЩЕРЯ И или КУКЛАТА? БЪДИ ОТКРОВЕН И ТОЧЕН! ИЛИ ТРИТЕ НА ВЕДНЪЖ!?!

най дъртата, има хляб в нея още ха хааа хаааааа

Хора представяте ли си ние "цивилизованите европейци" какво причинихме на тези хора - да вървиш пеша с децата си по магистрала и да не знаеш къде отиваш и какво те чака. Защо сляпо следваме агресивната американска политика, защо Европа участв в реализирането и!!! Хора събудете се и нека пойскаме сметка на агресора който създаде ИДИЛ ЗА СОБСТВЕНА УПОТРЕБА..

...И ТОВА Е САМО НАЧАЛОТО. През последните години в различни европейски страни радикалите от местните ислямски общности изискват представителите на другите вероизповедания и просто от гражданите на страните, които са приели мигрантите, да живеят по техните правила. Във Франция с променлив успех върви битката за правото на жените мюсюлманки да ходят на училище с никаб или поне с хиджаб . В Дания например местните власти в едно градче махнаха коледната елха от централния площад по искане на мигрантите ислямисти. Властите в Брюксел (Белгия) също бяха принудени да вземат такова решение. В същата тази Белгия лидерите на мюсюлманите поискаха властите в държавата да забранят на всички, които се намират на територията на страната, да се хранят в светлите часове на деня по време на свещения месец Рамазан. Мюсюлманите в Швейцария настояват да се промени знамето на страната, тъй като кръстът обижда религиозните им чувства. В Лондон пък ислямската нравствена полиция, съставена от мигранти, наказва попадналите в праведните райони аборигени и туристи за тяхното неправилно поведение. И така нататък. С всяка изминала година техният глас става все по-силен, а исканията им все по-нагли и радикални...........

Гледам в нета снимки как бежанци се бият с немската полиция и размахват флагове на ИД. Тези какви се падат на децата от снимката?

По-големите им братчеди

Турция е мирна държава,още повече, изповядват една религия, що не си седят там-нали бягат от военни действия, да прекосиш 3 граници на свободни държави,вече не става въпрос за бежанци,а за емигранти. Къде спят нашите гранични власти и до кога ще допускат абсолютно неправомерно разни хора да си преминават свободно европейска граница

Защо властите не обръщат внимание на факта, че всички тези преселници масово "забравят" личните си документи? Защо властите в ЕС не отговарят на въпроса: от къде тези мъже, жени и деца имат по хиляди евро на човек, за да платят за трафика до Зап. Европа? Ако тези са бежанци, те биха се установили, където и да е, извън размирната зона. А, преселниците имат за цел определена дестинация. За Брюксел не е ли подозрително това единомислие на тълпите бежан... пардон, мюсюлмани?!

Тиквата защо мълчи?!?! Веднага да се обяви, че границата ни за бежанци е затворена!!! Квотата, която ни е определена, ще бъде преизпълнена от бежанците, които ще ни върнат от централна и западна Европа!

И как пък ВСИЧКИ си изгубили точно документите /но не и парите и смартфоните/?? "Епидемия" може би?

И при всичката тази мръсна сган, която преминава най-спокойно през границата, проблемите, които създават в страните през които минават, боклука и мръсотията, които оставят след себе си,медиите и правителствените мухльовци и подлизурковци продължават да защитават тези нашественици и да призовават населението към съпричастност към бежанците. Унгарците за броени дни вдигнаха оградата си, а нашите мижитурки няколко години вече не могат да я направят тая ограда. Докога ще си затварят очите за проблемите, които тази паплач ще започне да създава? А те ще започнат. Рано или късно. Това не са бежанци, а нашественици, дошли да наложат своята култура и религия. Те не искат помощ. На никого от тези хора не дължим нищо. Защо данъците ни трябва да отиват за издръжката на тези мухльовци, които вместо да се бият за страните си, идват тук като бежанци, а след това започват да искат, да изискват и да налагат собствените си правила, вместо да се съобразяват с тези на държавата в която са? Въпросите са много, но отговори никой не дава

СТИГА с тия снимки на невинни дечица, СТИГА с това оправдание бягаме от Башар Асад, СТИГА с тези млади мъже, които бягат от страх, СТИГА с тоя рев във всички медии, СТИГА ВЕЧЕ с това милозливо умиление и двулично състрадание, трябва да се сложи КРАЙ на тая ПРОСТОТИЯ с тия ПРИШЪЛЦИ!!!

Ако това са НАИСТИНА бегълци от война и преследване,то те ще се установят в първата морна държава(в случая Турция). Не мога да приема ,някой,пресякъл 4-5 граници за да стигне до Германия за бежанец.За мене това са в по-голямата си част икономически емигранти а някои от тях са членове на радикални терористични движения.

Горките дечица, всяка държава би ги приела. Добре дошли в България. Ще направим всичко възможно да се чувствате щастеливо тук.

ххммм дърпаш дявола за опашката...

Докарайте ни ги с още самосвали като тоя на фотото, ще ги пуснем у маалата сред нашите и ще ги обучим за гурбет, ама срещу 6000 евро

не дойдат малките, големите да си стоят у тях, да пазят имотите си, кладенците, ...

Като ти дойде "бежанската" глава до шийката на матката - друга песен ще ми запееш...

Чехльо бабА, не ни мъчи, затвори границата, за да живеем спокойно!

БГ юнаците Чехльо, Боко-тиквето, Митов и юнакинята от с. Шипка-бъчвето по-скоро ще си ги настанят безрезервно у тях, но нама да се опъват на новите си господари! За това винаги са на власт - слуги на всякакви господари! И ИД да дойде и там ще се пробутат чаршафосани!

да знаем дали наистина младите юнаци бягат от армията на Асад? Съвсем спокойно могат да са и от ИД, особено след като се разчу, че Русия ще ги пердаши. ЕС се оплете в собствените си лъжи и интриги като пиле в кълчища. Сега е време нашите държавници да покажат дали са им останали топки или са здраво хванати от Големите господари.

И от 2-те армии да бягат, все тая! Ако са от ИД се бият срещу сирийците, в другия не се борят за народа и страната си, бягат...

loyola

За щастие това много лесно може да се провери - ако им липсва връхчето, значи не са от християните.

Ами да идват, ще ги пуснем през южната и ще ги изпратим пред северната и западната ни граница! Даже държавата да съдейства на трафикантите! Те и без това не искат да остават в България!Пък централна Европа ако иска да ги приема, ако иска да ги пуска към Скандинавия!

Ха сега де ! Европа не ги иска, ние не можем, а Турция ги упътва към нас. Как се нарича това ? "Винаги Готов", ама за сметка на народа.

исках по-долу да напиша - избиват - трепят, вместо изшива.

то като тръгна да пиша - продължавам. Това е като наркотик. Ама тук пишат само хора от определени заведения ли? Пак питам защо да влизат един милион негри мюсюлмани и масово да ни ишзива? . Нашата страна е добра за хора, които искат да се трудят. Такава плодородна земя - само за земеделие и скотовъдство, а и за туризъм. Другото е лъжа.И ние искаме само да лъжем и крадем, но няма от кого.