Истанбул предупреден за опасност от атентати

Полицията в Истанбул отправи предупреждение за опасност от атентати. В писмо полицията призовава за повишена бдителност.

Обратно в новината

Коментари - Истанбул предупреден за опасност от атентати | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

естествено е в среда на "леваци" - лявата резба да е "норма", но това не доказва, че отклоненията са НОРМА

време е турця да се вклуци заедно сус американците и да им помага *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Пичове, Карибската криза(1962) започна не защото Хрушчов разположи ракети в Куба, а защото САЩ година преди това(1961) разположи в ТУРЦИЯ 15 ракети Юпитер със среден радиус на действие край Измир. Кризата отмина, след като САЩ демонтира ракетите в Турция, а СССР - в Куба. Танто за кукуригу. Иначе сега нямаше да пишем глупости в този форум, щото нямаше да ни има. хе-хе

Точно така-глупостите ги ПРЕПИСВАШ,ти!

Въпроса ми беше, че Турция много обича да се заяжда и бие. Ако започне сериозна война с кюрдите, а това е вапрос само на време, ние ще ходим ли да им помагаме. Нали така казват в НАТО. Тоя, който си е дал задника под наем, после няма право да се сърди, ако му се случи нещо лошо. Защото на нас обикновенно, все подобни неща ни се случват и все ние опираме пешкира..

На вас руснаците редовно ви се случва да обирате пешкира.И сега пак ще е така!Бъди рахат за тази работа.

Планът за създаване на Кюрдска държава -дериват на Амер е още от време оно, даже лаборантът Костоф, беше запознат с него.Това е фаза 1. Фаза 2 е компенсация на Турция с територии. / не с лихвоточки/ Фаза 3 е финансово/икономически натиск върху ТР да продава новите територии. Фаза4 -покупка на земя" Ти си земен рай" от стойностни хора за напечатани хартиийки.Всичко това в срок от 30-40 години. Яваш-Яваш Степ бай$$$ степ.В тази схема мотаенето на Бай Ганю в краката на големите е нежелателно и досадно, затова той ще бъде упътен в правилна посока.

"той ще бъде" --- Родината ни беше "прее.ана" от вълци в агнешки кожи! Спомняте ли си израза: "ние евреите в европа ...", а изобщо не беше странно, че персоната беше "почти" чиста българка???

ако зависи от мен ,бих унищожил цялата турция с ядрено уръжие.и да има мир вече на земята.

Много си бил ларж бре... А радиацията дето ще ни засипе какво ще я правиш? Нали и теб ще те натрови!

проблемът не е в турците (османлиите) а в нелегалните хазари които управляват и там, и у нас, и евр(е)опа, а са и собственици на "мифлата която се наричаше" сАщ

Моят ник е добре познат. Толкова съм толерантен с коментарите си, че мога да помета политически опонент, без дори да го обидя. Странно е, че толкова мои добри коментари не виждат бял свят. Питам се-дали защото казвам истината 1:1. Сигурно ще да е така.

Амиго, кво стана с оная циганка, дето й беше платил да те хвали.

Там, където съм живял до сега няма цигани.

Турците бомбардират кюрдите, биещи се срещу ИД. Значи, Турция явно подкрепя джихадистите от ИД. Затова ще има атентати срещу Турция.

Обратно - атентатите в Турция са, за да се даде повод Турция да нападне кюрдите и сирийците, под прикритие на нападение срещу ИД.

Ква я мислехме ква стана тя- американците - шок и ужас над Ирак и свалиха СХюсеин,нов шок и ужас и убиха Кадафи и Либия е пълна анархия, в Сирия организираха т.н. умерена опозиция от която произлезе т.н. ИД, Турция гледа сеир и накрая удари кюрдите в Ирак и Сирия,които искат независимост и кюрдска д-ва която може да повлече и 1/3 от Турция- това е то американска ктратегия разделяй и владей. Трябваше да изпратят Нюланд и Кери в Кюрдистан да подкрепят кюрдите, иначе украинците къде са по близки с руснаците отколкото кюрдите с турците и арабите.Пантюркизма от там може да се прехвърли на Балканите тогава нашите пишман държавници ще коленичат на килимчето да молят Падишаха,Брюксел и Нато - чл. 4 от Договора е неприложим защото Турция и Б-я са членове на нато и бъдете сигурни кого ще подкрепят уса.

.

Внимание, правописна грешка! Вместо "свободна от "Ислямска държава" зона" да се чете "свободна за "Ислямска държава" зона".

САЩ и Турция са предприели отдавна военна кампания срещу Сирия, която включи и създаването и финансирането на групировката "Ислямска държава". Целта на сегашните мними действия срещу ИД са унищожението на Сирия на Асад и кюрдите. Европейските ценности ръкопляскат.

това вече е ясно на всички по света и у нас (без Пешев, Митето, пъстрата гарга, Щерев, БЕ-Гейчето и останалите на хранилка на сорош!)....

мисля, че примирието с ПКК вече е история. И Йоджалан не може спря атентатите в турция оттук нататък след ударите по кюрдите в Сирия. Язък за хората дето загинаха досега и дето ще загинат занапред.

Бря...Чудо на чудесата! Това заглавие: ..."САЩ и Турция искат чиста от Ислямска държава зона"... а по-долу: ..."Турски танкове стреляли по кюрди, които се бият срещу ИД"... -Това не е ли УСА дипломация в действие , промиване на мозъци като на Пешевото Мите, пъстрата гарга, Щеревото БЕ-гейчето, А ?

интересно по тези теми ги няма протестърите , пълна тишина ...

Еми, не могат да им измислят подходящи опорни точки цял ден. Казали им първо да плюят Путин. Но даже обратните циганчета наркоманчета като "Щерев" и ">>>" ваче отказали.

Проста системка - "ИД" разчиства сирийците, Турция разчиства кюрдите и ИД, и всичко си идва "на мястото".

Започва да става опасно с тези прочиствания от САЩ на цели географски райони от части от коренното им население. Трябва много да мислим. И да се молим латиносите, негрите и по-читавите бели по-скоро да прочистят помиярската върхушка в самите САЩ!

америкосите имат опит - те разчистиха цял континент от индианците. А бе демокрация и миролюбие.

Чудно защо защитават ИДИЛ При положение, че могат да ги унищожат за две седмици.

Трябват им за прикритие на войната срещу Сирия и кюрдите. А, впоследствие и срещу Иран.

Възможно е. Много е странна цялата работа

Не е чудно - ислямистка солидарност. Ердоган, без да го афишира, е ислямист-сунит, от същите, дето са в ИД. Това са единомишленици с една и съща цел, а и методи за нейното постигане. Има си хас при това да воюва срещу тях! Гарван гарвану око не вади...

Аха, значи - Крим е "анексиран" чрез референдум, а пък Сирия се "разчиства" от Турция и САЩ под прикритие на разчистване на създадената и поддържаната от тях ИД.

а ако русия реши да разчисти една зона в Украйна от бандеровците?

Не може - бандеровците са "законно" правителство, щото Нюланд ги черпеше с корабийки, докато убиваха, режеха ръце, вадеха очи и палеха, за да вземат властта.

целта на турция е буферна зона, но наи-вече срещу кюрдите. конфронтацията с ид е за парлама, нали от тях купуват петрол на безценица. дано нато не им се хване на въдицата.

БATKO

Кой им вярва вече на сащ и турция? На всички е ясно, че те финансират и помагат на ИД, за да избива кюрдите и сирийците в Сирия и Ирак. Престанете да лъжете!

На тях им стига да им вярват техните данъкоплатци, пък тези, които не им вярват ще ги "демонократизират", "ще ги разчистят", "ще ги подкрепят в борбата срещу някое заразно заболяване", "ще защитят "правата и свободите" на някое малцинство"...