Протестиращите студенти в Турция без право на заеми

Студенти, които участват в протести в Турция, няма да могат да получават студентски заеми.

Обратно в новината

Коментари - Протестиращите студенти в Турция без право на заеми | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

така е при полу-демокрацията. А в съвсем-демокрацията Франция, полицията направо прострелва смъртоносно. При ултра-съвсем демокрацията САЩ, частни охранители също прострелват смъртоносно, не само полицията. А в Турция, какви злодеи са там, лишили разни вандали от възможността да вандалстват на държавна издръжка.

Доста си простъчък, да те прости Господ!

Не става ли въпрос само за протести, които директно засягат университета? В Гърция например много студенти губят цяла година от живота си заради постоянните окупации на крайните активисти.

Сега виждате ли защо ЕС вече няколко десетилетия отказва да приеме страни, като Турция. Разберете едно нещо. Турция принадлежи към друга цивилизация - азиатска, мюсюлманска. България и Румъния също не стават за ЕС, но те принадлежат към европейската християнска цивилизация. Да, при нас има мафия, олигархия, корупция. Но аз съм убеден, че тези явления могат да се контролират с постоянен натиск от Европа. В Турция, Русия, Иран, арабските страни - това е невъзможно. Спомнете си шаха на Иран - та той беше един от най-верните съюзници на Запада. Да, ама не - идват ония с чалмите, шахът умира като куче, изгонен от страната си, и Иран от съюзник се превръща в най-големия враг на Запада. Същото е напълно възможно и в Турция и във всяка азиатска страна. Затова - Европа на европейците, азиатците - в Азия.

Бат Серго си мечтае да е премиер на Турция в момента. Само като си помисля, че ги искаха в Европа.

Ой, на мама френчето. Зорлем европейци не се става.

Ма аркадашите по-комун-аги от нашите бе, вай, вай! Само за Европейски съюз са. Сега да рекат, че и незабулените студентките няма да получават стипендии и ще ги учат в специални помещения в мазе, отделно от момчетата, за да не ги съблазняват. Толкова ли мъжете в исляма са със нисък морал и невъздържани, та жените трябва да ходят като сламени кошери отпреди пет века.

Нашият украински Сердоган щеше и да стреля по протестиращите, ама са му вързани ръцете от членството в ЕС ...

ВАЙ , ВАЙ НАШИЯ МАТР'ИАЛ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ ЧЕ Е ПО-ЛОШ ДАЖЕ ОТ БУЛГАРИСТАНСКИЯ .... ОТДЕЛНО ЧЕ ВСИЧКИТЕ СУДЕНТИ ОКИЧЕНИ СЪС ЗЛАТНИ СИНДЖИРЧЕТА И СЕТНЕ ИСКАТ ПАРИ ЗА ОБРАЗОАНИЕ .... ЗАТОВА ИМ КАЗАХ НА НАШИТЕ ТУРКИНИ : КОЙТО СИ ИМА ДЕЦА ДА СИ ГИ ГЛЕДА ... ..

Правилно ! ДГД всички протестиращи , тук и по света .

Вместо hehehe да се беше кръстил беее-беее-беее, че то явно си най-голямата офсъ във форума.

Сега видяхте ли разликата в протестите срещу Ердоган и тук срещу правителството с мандат на "червените"?! Там, в Турция- не им дават заеми! Тук в България- осигуряват им, на тези, протестиращите работа като завършат! Ай Сиктивкар!

Само не разбрах как ще се осигури работа след като се вземе още един кредит, който да се раздаде на пенсионери и цигани и ще трябва да се връща с по-високи данъци от все по-малко произвеждащите в България.

..това БСП колко пъти го е правило за 123 години!

Тихо да не чуе Гейсергей че ще вземе картите за намаление на БДЖ на нашите студенти които протестират :D

Аз доколкото помня Главун се кълнеше в приятелство с Ердоган. А за оня смешник по-долу - в Турция има прекрасни университети включително филиали на американски и английски такива и турската средна класа е няколко обиколки пред родната такава . Ако човек види базата с която разполагат много от тамошните университети доста ще се замисли кой е в Европа и кой в Азия.

Пепи пепиии типично за комуне защитаваш всичко анти българско турците азия тоталитарните режими и мразиш всичко европейско и цивили-зо-ва-но !

Всичко това е така и е защото нямат нищо общо с комунизма.

ВИЕ ,ГЕРБЕРАСТИ С ТЯХ ЛИ ЩЕ СИ СРАВНЯВАТЕ . ВЕДНАГА ЩЕВИ ОМЕТЕМ ......+

Както се казваше в онази реклама - днес в Истанбул, утре и в други градове. На България :)))

Ама в Турция и студенти ли има? И какво учат там - как Слънцето се върти около Земята?

нееее,не се подиграваи така....корана учат

Невероятни тъпанари сте. "От Витоша по-високо нема , и от Искъро по-дълбоко нема " Ще си останете дървени кратуни живеещи със злобата си към всички , мислейки се за най-великите.

Не, какво е ЗИЛ, и как си купил дипломата си с овцете на тата!

А къде са нашите студенти? В чалготеките или на море!

Това в ЕС не може да се случи,затова Турция ще види ЕС през крив макарон.

точно по тази причина в ес няма да се случи,прав си, но те си имат други,поне още 100 причини да те отрежат от облагите които имаш право да получиш, в смисъл ако не слушкаш ще си страдаш,таааа затова хората предпочитат да слушат а не да подражават на "будните" българи

Това е анадолската демокрация на Турция и деспот ЕрДоган!

мракобесие..Някой иска да подскаже колко сме демократични тука. Всуе.