Задържаха граничен полицай, превеждал имигранти

Граничен полицай, работил на ГКПП-Лесово, е задържан и уличен в незаконно превеждане на чужди граждани през границата с Турция.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха граничен полицай, превеждал имигранти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицай ли е, не работи а само търси къде има кьораво!

По мое време преди много години когато бях на границата никой не преминаваше ,нито в едната нито в обратната посока

Не ми е ясно, защо, след като деянието е доказано, се гледат дела за задържане. Защо не се води дело по същество? Моя отговор е : разтъкаване и симулиране на работа.

Защото за всяко насрочено дело, съдиите вземат пари за да го гледат. Отделно кой колко им плаща под масата.

Няма ли най-накрая да почнат да им разчекват задниците или поне 20г на топло.

за тия.

Закрити са!

Военен замесен в престъпна група. Граничар докарващ ни нелегални имигранти и терористи. Всъщност за какво са ни изобщо тези. За какво им плащаме заплати. Паразити.

Ето затова им е много да работят чаааак до 55г. възраст, а трябва да им се изплатят по 20 брутни заплати при пенсиониранена 52г.! Защото е много умора и напрежение при тоя нелегален трафик! ;-)

този си е от МВР, не е военен! Бяха военни при Тошо.

И тогава не бяха при военните. Гранични войски винаги са били към МВР, въпреки , че имаха статут на военни и съвместно командване !

Гонзо станал граничар.

Май отдавна смърди на "гнили ябълки" и на осрано, но няма кой да се заеме с хигиената в тая държава на бандити и корупмпирани чиновници :(((((((

"На чужденците бе наложена забрана да влизат в България за 5 г. " Винаги така става, сега като е забранено някой да не ги пита "може ли ?", просто си влизат. Сега като им забранят та какво, по забранено ли ще им е ?! Типичното за България е, че когато една административна мярка не се спазва, се издава още по-рестриктивна, без да се замислят каква е причнината да не се спазва.

само двама е превел? Дали и другите полицаи по границата не препечелват по този еничарски начин! Но рибата се вмирисва от главата, нали? Какво правят "горе" политици и правителство, ниско наведени в реверанс към ЕС и САЩ? Едно НИЩО! Но тяхното всичко мило и родно е отдавна някъде по света...... Да му мислим ние, овцете в Родината ни.....

а колко ли терористи са преведени , оръжие , дрога , , Европа да му мисли , канала през България работи още от времето на "сивите вълци " и Али Агджа !

бе вие ко искате?! да беше бояджия - да си вземе 2 баки боя, ама той като е "граничар" е взел границата под аренда. Браво мойто момче-така се прави, другия път няма да те хванат. ти нали си се отчел където трябва, или не си ..... затова са те гепили.

В затвора, какъв ще го играе?И там се"играе"! Хора "живеят" ! Пари се "печелят" !

какъв затвор, какви 5 лева. арестуван е защото е "забравил" да се отчете. това е да му напомнят друг път да не забравя. затвор ..... ще умра от смях ....

Държавата се разлага докато премиера лъже! Това стана ясно от днешните новини: цигани се бунтуват, военни крадът, порицай са каналджийи на никой не му пука!

Борисов не са го хванали да превежда... Бойко пак ли е виновен за малодушието ни?

...той не "превежда" ...на него му ....ПРИВЕЖДАТ !

В българската история не знам турчин да е предал българин... Левски,Ботев,Раковски,Батак и т.н.всичко МАКЕ!!! стига вече!!! макс.наказание!!!

Някои да знае цигани да тероризират турско или помашко село? А,не знам...

питали полицаите -какво правят,те отговорили-,,всичко за пари ,,

Нас родната милиция ни пази...

Я потърсете в правната история и практика на САЩ случаи със заловени полицаи, които са съдействали на бежанци по границата с Мексико. Малко са случаите, но ги има. И са малко, защото санкциите за заловените са навременни и тежки.

Ето такива продажни копелета ще подарят България на терориснтите. Нали преди да ги приемат в школите на "Дзержински" ги проучват до десето коляно. Всички наследници на комунистическите "органи" са такива идиоти.

Кои били каналджиите ти да видиш хаха

Ако си мислите,че заразата ще си остане само по върховете??! На всички нива се влачи колкото и както може

Ама те тия " полицай " нали са затова там . Да изкарат някой лев !

един полицаЙ двама полицаИ та "тея полицаЙ" как даа го разбираме?

Не може да бъде.Аз пък си мислех,че гражданството е перфектно,но политиците му са корумпирани и крадливи...Пък то,всичко било по калъп правено...Само службите и постовете са различни...

Слаби морални устои, силни материални потребности и неудовлетвореност от службата. За тази служба някои драпат, за да избягат от миризмата на кокошките и прасетата, а други я пропиляват, като не разбират колко по- добре биха си живели при прасетата и кокошките.

Да поработи още някоя година и после да се пенсионира на 50 години.Нали цял живот работи в пек, дъжд, студ и мраз. Тежка е полицейската служба.

Ама така си е, нека поработи човека, та да може и 20 заплати при пенсиониране да вземе и после, я охрана на фирмичка, я частна охранителна фирмичка..... Ми хляб трябва да яде човека, и той душа носи......

И тези хора ни пазят?! За обществотот обаше остава неясно, защо държавните служители, извършили престъпления в разрез със служебните им задължения, не излежават ефективни присъди, а се разминават само с уволнение?! Може ли някой "компетентен" орган да отговори да хвърли светлина по въпроса?

Предател мръсен.

Ако наистина е превеждал ОТ Турция В България нелегални имигранти, този иди.от е за военен съд и затвор. Може ли БЪЛГАРИН да не осъзнава опасността, която представляват тези ман.гали за България?!? Как е възможно такова тотално изпростяване на нацията и липса на чувство за самосъхранение!? Днес ще спечелиш 500 лв, утре държавата ни ще ти даде мижава пенсия, защото е хранила с години натрапниците от арабския свят!

гледат какво правят онези отгоре...какво да друго да очакваме?! Казано е: личният пример е най-добротот средство за възпитание! ПС. При тотален срив на ценностната с/ма на обществото и неговите институции, обикновеният човек се няма друг избор, освен да върви по същия път. Иначе ще го сочат с пръст като наивен глупак, а любимата ще го изостави в направление на някой по предприемчив и нестрадащ от скруполи индивид.

Глупости!!!!! Точно обикновения човек може и е длъжен да противодейства, не да "върви по същия път". Иначе става необикновен боклук, какъвто случая.

Така е- всичко живо краде, от горе до долу, всичко за пари ламти и се продава- душата, съвестта, Родината.

И какво ще му се случи сега? В уважаваща реда и законите държава със сигурност ще получи съд, дисциплинарно уволнение и дори затвор. А у нас?

Добра работа е вършил-връщал е емигранти обратно в Турция!:) Но за предовратяване на такива случаи да му дадат максималното наказание на провинението!

ХВАЛА НА РОДНАТА МИЛИЦИЯ! ДЕРЗАЙТЕ!

Ма мнооо ви е Убаво заглавието... много сте неграмотни вие от дир

Да се съди за държавна измяна.

Има ли такъв закон за държавна измяна? Според мен няма и затова толкова плъхове всеки ден, всеки час продават БГ най-нагло и безсрамно пред очите на 6 млн бг.

Ти па! Държавна измяна :) В България за последните 26г НИКОЙ не бил съден за такова нещо!!!

по време на "лошото" татово време тоя щяха да го разстрелят