64% от турците не искат ЕС, 70% ”за” смъртно наказание

64% от турците не искат ЕС над 70% са за смъртното наказание; близо 80% не вярват, че НАТО и САЩ са приятели на Турция.

Обратно в новината

Коментари - 64% от турците не искат ЕС, 70% ”за” смъртно наказание | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами да не ние да искаме, те ни искат. Зависими са от нас

Стига бе, на света няма никой зависим от анадолски отрепки. Трябва даже да се затворят границите на тази паплач. Та това е Европа забога, къде е анадола къде сме ние. 1000г разлика в развитието.

резаците отиват към тежка ислямизация и оскотяване

мийте си дупетата по-усърдно:)

Е ясно що за държава са.

Има вероятност да станат като САЩ, където смъртното наказание е разрешено. Напомня ми вица за опашката за кафе ... - Как желаете кафето? - С три лъжички захар. Глас от опашката: - Простак! - Следващия, как желаете кафето? - С шест лъжички захар, както другаря Живков. Обръща се към опашката: - Някой да каже нещо? Та сега, ще кажеш ли нещо за смъртното наказание?

Абе щом и тея диваци не искат еврогейската пародия, сметай до къде са го докарали меките китки от Брюксел.

не верват на азиатски сълзи.

Я НЕ ПЛАГИАТСТВАЙ ИЗРАЗИ ОТ ТОЗИ ДОБЪР РУСКИ ФИЛМ!!!

на тая информация турците са направо за съюз със ссср.

100% турците са за Анадола...

Ами то, ако се направи подобно допитване и у нас, резултатите сигурно ще са подобни. И може да се окаже, че с Турция сме братски страни!

векои братски на турците дрОгари накупиха имоти по морето. По-близо са до тях и до Сирия.

Отлично !!!! Това е рядък случай, в който всички са доволни. Най-вече ЕС и България, които смятат гаджалите и мюсюлманите за долно племе.

Точно като у нас са процентите..

ти искаш турски резаци нали ?!?

не, аз искам протестърите да се махате по дяволите нанякъде...

ЕС е лицемерна и анти-демократична организация, която с помощта на терористични организации като ПКК изнудва Турция и я държи в постянен стрес и пречи на развитието и.

господа (или както се определяте) русофилистици. Не ги хвалете толкова джагалите, че да не се наложи скоро да ги плюете. Тогава какво ще правите.

Ама те ни пазят, бе! Харизахме им небето си! Тези дето им го харизаха са русофоби и в червата си.

Ето,този народ върви в правилната посока! В една страна в която няма смъртно наказание ,просто я отпиши.Браво на Турците,дълбок респект към този народ!

ти одобряваш че който не е съгласен с Ердо трябва да мре? ашкосум, умен си

Пич/ка ,много си тъп/а! Смъртното наказание е регулатор в обеществото.Аз тук не говоря за Ердоган и пр.тук става въпрос ,че един Турски народ прозира необходимостта от смъртно наказание и това е правилното.В противен случай става лошо и няма как да се поправи.Има няколко неща които са основни за едно обество ако тях ги няма сери на това общество.

Абе когато смъкнахте руския бомбардировач Ердоган през глава тича към членовете на НАТО да моли за подкрепа. Много ми е чудно, като не смятате нато за приятели, давате ли си сметка, ако не бяхте в НАТО какво щеше да ви се случи след свалянето на самолета? Сега над света софия щеше да се развява руско знаме тъпаци. Не че НАТО и ЕС са цвете, ама ако не беше НАТО, специално за вас, Турция нямаш да я има в този вид и щеше да има кюрдска държава сигурно.

Абсолютно точен коментар! Браво! Само да добавя, че не влязат ли я в ШОС, я в някакви други приятелски отношения с Китай или пък съвсем да се ог*зят на Русия, кюрдска държава пак ще има.

Тоз както им промива мозъците скоро ще ги върне 500г назад и ще искат и смърт на "неверниците"

И повечето европейци не желаят Турция в ЕС. Идеята е политическа и никога не е имала сериозна обществена подкрепа в Европа.

в България също не искат ЕС:)

Май бившите "аги" ще излязат по-умни от бившите си "гяури",които се писаха за много умни и приеха безпрекословно ЕС.А не стана така с някои бивши соц-страни като Полша например които си запазиха и селското стопанство и промишлеността от "големите братя" от Брюксел.Но поляците твърдо натрапиха своите искания и казаха "няма нашето-няма ЕС" а не като бившите "гяури" с преклонена главица...

Така е. Да не забравяме, българите сме били под турско робство, те под българско не са били. А това си е показател за интелигентност, грамотност, организираност (имам пред вид, че цар Срацимир е казал на цар Шишман "миг преди мене да те видя паднал, но да те видя паднал" Предполагам, че и при тях е имало противоречия и вътрешни борби (Баязид Светкавицата убива брат си) но те са ги загърбвали в името на общия интерес).

Путин и Медведев...

На турски и руски анкети ли да вярваме сега или на очите си..

Гаджалите нямат място в Европа. Да си стоят в Азия, където им е мястото.

калайджия, га ти почерня д.пето ...

ша кайш друго амъ ай в кауша и бой бой

коментарите и неволно стигам до извода, че 64% от българите са за ЕС и 70% са против смъртното наказание. Греша ли?

те добавя, 80% от българите вярват, че НАТО и Сащ са ни приятели

64% от българите са за ЕС. 70% от българите са против смъртното наказание.

?

наум

То всеки това иска НО да ходи без визи навсякъде и да ползва облагите на ЕС...

А ние като влезнахме първо ни разтуриха икономиката ,забраниха ни атомните ,газа а сега ще ни забранят и нас.19мин.бг....ЕС иска да забрани православието Видян 765 пъти Коментари 1 Гласували 0 рейтинг: 0.0000 Европейският парламент се готви да приеме резолюция за "борба с идеологическата диверсия". Нейната цел е да се забрани пропагандата на православието.

Кой нормален човек в 21-и век ще се кланя на разни божества. Човешките етични и естетични норми не се нуждаят от никакви религии и божества.

Ха-ха, кога България е имала икономика? Може би преди 9-ти да е имала някаква икономика едва протръгнала след 500 века турско робство, след 9-ти разбойниците избиха индустриалците, ограбиха селяните и чакай работеща икономика, да със затворен пазар ще ти работи икономиката, само бартерни сделкк можд би, това и на писано не може да го измислиш камо ли да го направиш реално.

Да с е пази от ЕВРО наРКомАНИТЕ както Турция така и други гранични Вижте как сринаха индустрият а на КИевска Украйна само за броени месеци след като бе подписано нарко ПИАР споразумение.... ..

е новина, когато е "турска".:))) Нищо друго не се котира:)

Пък ние сме "за" натовските ни "партньори" от Турция да охраняват въздушното ни пространство. А на >>> персонално щяли да му охраняват задната полусфера. Като б.онус.

на турците, те знаят най-добре кое е добро за тях ...

кофти е да си русофил постоянно лижеш където си плюл ....

Ние подкрепяме Ердоган, аз вземам 1000 евро на месец, братовчеда в Кърджали 400 лева. Ердоган прави Турция велика, мачка терористите, европейците вече нищо не смеят даму кажат!

а ние подкрепяме Путин, руснакът взима 400 лв, а ние 1000лв.

И руснака си купува жилище по нашето черноморие, пък ти като си платиш наема и караш на хляб и сол.

Рязан, какво правиш тук тогава? Юруш да пишеш постове на уеб сайта на Хюрриет. Айде у лево.

а защо да не пише в този форум?

хемит гъз - аиде бегаи у десно че ако те хвана ще ти свия сърмите... защо да не пише тука човека бе педал кирлив? кои си ти бе мухл6о?

турция е била, сега е , и ще си остане дивашка азиатска страна!!!

расист?

Не, реалист. Ти рязана карабина ли си, или просто си падаш по такива?

Реалист е човека. Тая анкета изобщо не е представителна. Ердоган се радва на подкрепа в арабския свят, понеже го имат модерен лидер, който подкрепя традиционните ценности. Но говорейки с негови симпатизанти, се оказа, че изобщо нямат идея за арестите на журналисти и политически опоненти, за връщането на смъртното наказание, за сараите за 7 милиарда добара, за това, че младите турци масово напускат страната и т.н. В арабските медии има пълно информационно затъмнение по тези въпроси. Когато им покажа статии от чуждестранния печат, на лицата им се изписва шок и ужас.

срещу вятъра ...

Изведнъж чалмите станаха много мили на русифилистиците.

А ти се наведе за съпунчето и изведнъж...

е, че как иначе? все пак чалмите са ни 'съюзници' в натото и ще ни пазят небето от руската агресия.

на турците, и аз съм за смъртно наказание за измяна към държавата ...

значи, всички русофили на гилотината, хахаха

абе не знам тогава руските тролове в България ще намалеят много не ме изкушавай

мисля, че лесно ще те навия за смъртното наказание за държавна измяна.

тролки когато се опитвате да съсипете доброто и демокрацията пък било и за пари нали разбирате че ще трябва да живеете в ада след това :)

Какво добро и демокрация сънуваш бе, образ? Да те тъпчат с ГМО, да те пребиват циганите и мигрантите, да те прегазват онези с ланците и да те изкарват тебе виновен, лекарите да не те лекуват и още куп подобни "благинки" ли са демокрация?

Делян

Кое поколение си извън село?

Това е една добра новина. И днес ще се пие!

дела са работа на турците. Другото е бла бла ...

това е лошата страна на образованието... ако си бяха останали неграмотни щяха да знаят че САЩ и кока кола е най-доброто ..

Русофили и туркофили, да спасим България от ЕС!

Визи за турците и висок данък за внос на пластмасовите им зеленчуци и скапани джунджурийки......да видим какво ще правят с износа тогава...да продават на руснаците защото други няма

Данните от изследването не може да се приемат на сериозно. На са валидни. Причината е проста: Ако бяха обърнати, т.е. ако не обслужваха интересите на пропагандата на турския диктатор, просто нямаше да се публикуват. В диктатурите, няма условия за обективно изследване на общественото мнение по политически въпроси.

Търговско-икономически съюз между Русия, Китай и Турция е благоприятен за развитието на България. С ЕС нещата не вървят добре ...

никой не бяга към русия, турция и китай, нали?

Щом и пенсионираните селски комуоиди започнаха да разбират от икономика и какво е по-добре......ами за това лазим по дъното 26г.

едно време комунистите на георги димитров са разпространявали позиви че България трявба да се съюзи с хитлер защото хитлер и сталин са били приятели после знаете какво стана сега правите точно това величаете путлер и издухан защото сте слуги на русия

знаем-обявихме война на сащ и великобритания.

а Русия обяви война на България.

Разбирате ли с каква държава граничим? Ха, сега си правете сметките. Ама с кръчмаря, че да няма после що така, що инак.

И при турците лошия материал е към 80%.

не че нещо, но остана ли някой, който да иска да е в европейския съюз? освен навлеците от Източна Европа, които смучат парите на запада? като гледам англичаните, а догодина и франсетата при льо Пен, май в евросъюза ще останат само меркел и опипвачите на жени, които надомъкна.

Спомням си как преди 89г. точно такива селски "келемета" обикаляха и се облизваха около корекомите като гладни псета да видят някоя западна играчка а сега понеже селският ви манталитет ви закотви на дъното храчите с/у всичко до което не можете да достигнете...така е с всички комплексари и неудачници....А БЕ НАПРАВО СТЕ СИ ЛУЗЕРИ:))))))

Сега рабрахте ли "бежанците" защо не искат да стоят в Турция, тия не си поплюват и а пипнеш жена, дете, че и мъж, а откраднеш, присъдите са жестоки, а ние в Европа нали сме толерантни могат на главите ни да се качат.

тц. точно във фесландия ще прокарват закон, че изнасилвачът няма да лежи в затвор, ако се 'ожени' за жертвата си. а в последните 10 години убийствата на жени от мъжете им са се увеличили с 1400%.

Juliana Zareva

А ако не иска да се "ожени" за жертвата си, а практикува ради спорта изнасилванията?

ВЪН! Да си правят икономически и военен съюз с Русия и Иран!

И ще направят.

Русифилистиците искат да тласнат България в азиатския съюз на сатрапите Ердоган и Путин.

90% от населението на нашата страна е за въвеждане на смъртно наказание. А 2/3 от българите също не искат ЕС.

Така е, ама що не отидеш да живееш у Турско?!

а, не само продажниците русофили, те са 20%.