Включваме се в проект за най-добри европейски дестинации

Министерството на туризма спечели европейско финансиране за проект "Комуникационна кампания за популяризиране на дестинациите ЕДЕН в България - второ издание".

Обратно в новината

Коментари - Включваме се в проект за най-добри европейски дестинации | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много повече може да се направи, а не тези игри за деца!

разбирате страна, в която пенсиите са по 150 лв.?!

70 000 евро е годишната издръжка само за един муслимски, новопристигнал в Берлин примат. При положение, че не боледува, не го арестуват или съдят, сумата пада до 60 000.

И Пловдив-Борисов, където пищят кънарчета, с "ЦИКЛОН Б", отпрет, и "БОТЕВЪ", нат жълтата опашка ! Има и други, не толкос важни, да си го кажем честно, дестинации !

"Стойността на проекта е близо 70 хил. евро,..." Браво на министърката! Успех е това, ей! Народът за такива случаи е казал "на сто вълка - кози крак!"

С тези пари може да се купят резервни части за един туристически автобус.Аха,никак не са малко...

Малко са , но щом са от сърце....

''Държавата ни печели конкурса за финансиране'' - питам се срещу кого е спечелила , като чета че всички са включени.

хубаво и как ще дойдат туристи с непризнати европейски здравни карти и с такава престъпност?

Пак "проекти", пак лапане! При соца си се крадеше напълно обикновено, в комунистический ЕС обаче не може така. Требва да се крадне по европейски, по проектно!

Поздравявам "жан" за коментара.

Детски рисунки на магнит?! За популяризиране на дестинацията?!!!! Майко моя, тази министърка наистина е един от най-големите тъпуни, за които съм чувал изобщо!! Все бива, но такава ограниченост не бива. за 70 К евро... Това е бюджет на под средна фирма за торизъм. Ужасно ниско ниво, няма къде да си кажем другаде до каква дълбочина стига глупостта в Бългаиря.

70.000 евро.....:):)))))))) За реклама на дестинациите на цяла дължава!!:):))))) Евромародерите,когато нямат личен интерес от изпълнения на поръчки,са доста щедри....:):)))))

Страшна новина. Спечелен проект на стойност,колкото читав джип...

Бъди сигурен,че всъщност за това и ще отидат парите....:):))))))

Няма и да стигнат. Нали министерството на земеделието купува на горските джипове за по 85 хил.евро...

Ще бъдат проведени и две работни срещи на мрежата от български ЕДЕН дестинации. Екипът за изпълнение ще организира и проведе опознавателни пътувания за ключови маркетингови фигури, избрани посредством проекта, и ще представи инициативата на избрани чуждестранни и национални туристически изложения и борси.

Само от КТБ откраднаха 5 милиарда и виновни няма, сега се хвалят със 70 хиляди евро...............

мръсно и неподържано у нас? Че около невероятни исторически обекти...тоалетните са плашещи? Това с тоалетните си е проблем... водихме чужденец на разходка из страната..дори в прилични заведения по пътя с чудесна кухня...не смеехме да го заведем...заради тоалетните.Собствениците не познават никакви стандарти...всичко е по тяхна преценка.

Стойността на проекта е близо 70 хил. евро, като се финансира по програма COSME* 2014 -2020 г.... Много пари бе, егати новината егати постижението.

ЕДЕН с Д ли се пише или е по правилно с Б ? Какви дестинации какви 5 лева , защо подлъгвате хората ако е за най-лоша и мизерна ( защото такава е Истината ) и на хартия да участваме и сме взели приза . Не лъжете хората някой Западняци си накупиха къщи тук а после с прибежки и на бос крак се отправиха от там дето са дошли .

Реклама: Евтин алкохол, евтини жени, евтина дрога, липса на правила и закони, висока корупция, какво повече му трябва на западноевропееца? Резултатите? Още бетон, фекалии и сметища навсякъде.

Най-сетне има шанс светът да преоткрие богатствата на нашата земя. Това дава шанс затънтени краища с великолепна природа да възродят своето славно минало, когато там пъплеше от трудови хора със златни ръце.

А дали ще стигне някое евро до тия наистина кътни места?? Много се съмнявам като знам хиените от столицата и другите големи градове как се усъвършенстваха в кражбите:((((