Коментари - Страхът от атентати проваля туризма във Франция | dnes.dir.bg
назад

Страхът от атентати проваля туризма във Франция

След атентата в Ница, при който загинаха 84 души, а 435 бяха ранени, посещенията във Франция със самолет се сринаха с 8,8% между 15 и 23 юли.

Обратно в новината

Коментари - Страхът от атентати проваля туризма във Франция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

страхът нагъзи франция и европа на атентаторите. Няма по-жалки страхливци от тези, които циганизират континента. Този, който не ходи на почивка при гърмящи се маймуни, съвсем не е страхливец, просто не е идиот. Като онези, които си обясняват математиката с чувства.

Понеже толкова държави подписаха някакъв си договор за подобряване на климатичните условия в света, трябва хората да престават да пътуват. И как се прави това- ами хората се страхуват и си седят в къщи или отиват на почивка в собствената си държава. По този начин също се подпомага икономиката на дадена държава. Скоро сгурно ще чуем, че има подобрение в климата, а и икономиката на държавите в които местните отпочиват не е толкова зле.

Гарантирано от ФАЩ

Mеркел сега да ходи да опъва ластика на Oбонго да и помогне.да вземе половината мюсулмани в америка.Tам поне има много небостъргачи и мюсулманите ще имат много работа, докато гръмнат всички.

а нашият туризъм се самовзривява - българите предпочитат гърция - писна им от мутрите по морето

Eстествено,искам да почивам с интелигентни хора,а не със селяни и селски мутри.

Щом смяташ гърците за интелигентни хора значи си ясен.

репликата ти е за КМ, но и аз частично споделям мнението му (ако бяха селяни, не е лошо, но бедата е, че са селяндури); гърците взаимно се уважават, което е непостижимо за българите

Франция май ще последва примера на Ердоган и ще се обърне към РФ.

Ми разбира се ,че ще се обърне. Първо ,за да последва примера на Русия в туризма и услугите. Да види на какво се дължи този взрив на желаещи да почиват в Крим. И този пример да го пренесат(ако могат) във Франция. Също така ще се обърне към Русия, за да види как се строй високоскоростна железница!!Нещо безаналогово в света Москва-Краснодар 650км -10 часа. Това нито един французин не може да го възприеме и да си го представи:-))

Като пратите тарамбуките обратно в Азия и Африка, ще се върнем!

Ще ги пратят обратно... в България.

Пак ще избягат към Запада, много ги влече. Местните ги обичат, не са като нас расисти : ) Там цари ''демокрация'', пардон - пълна дебилизация и дестабилизация. Права за маймун*ите само, задълженията са за белите! Франция я превърнаха в Plant of the apes - LIVE SHOW.

Това са последиците от тоталитарното управление! Народът пати от "слугите", които са станали господари и бъркат каши...

Те това не го ли знаеха? Тези хора тъпи ли са, или да? Да продължават с толерастията си и да живее мути от Германия. Даже не знаят още какво ги чака.

какво ги чака? ще атакувате ли?

Дето пипат съплеменниците на мути грешка няма: всичко се разкапва. Е надявам се туризма в Израел да се е възстановил.

а как е туризъмът в съвецкия.., пардон, русия?

Туризма в Русия е ОК. Всеки иска да види Москва и Петербург

Ама разбира се,сега всички ще се втурнат в Булгаристан,където тероризъм няма,най-много да ви оберат,изнасилят,прострелят,а ако всичко това ви се разамине-чревната морска фекална инфекция ви е вкърпа вързана

илате биее, илате при кака Цанка, 5 лв лилгло, 5 лв чидър... ко са дърпатие

Чукай на дърво, да не чуе дявола.

какво става със западна(ла) Европа ?? Сен Тропе, Ривиерата - празни като турски курорт . А ние сме фул .

full - пълен fool - глупак

fool or goofy idiot :)