”Воини” помагат за туризма на Царевец

"Воини" от Второто българско царство три дни посрещат посетителите на Царевец.

Обратно в новината

Коментари - ”Воини” помагат за туризма на Царевец | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

браво, страхотна идея. ако скоро организират нещо подобно аз ще отида. 6лв е смешна цена! а тъпаците дето освен от гледане на сапунки друго не разбират да си стоят в къщи и да си затварят плювалниците.

ааа, ето че можело и хубави работи да стават! Да дадат по телевизията пространен репортаж да се популяризира инициативата, а не да гледам само една яйцеглава кратуна!

Защитавам "хм". 6 лева хич не са малко, ако сте едно семейство с две деца или сте пенсионери...за тях да има намаление!

събираи ги от сега за куверти през новогодишната нощ,в компанията на камелия и преслава. пожелавам ти да си изкараш великолепно.....

браво!браво на хората решили да заинтригуват туристите!

браво!

Тоя там от снимката се различава от зулуски войн само по желязната кофа на главата....!!

ех, колко обичам 'разбирачи' и 'всезнайковци', коио не могат да различат зуилуски воин от средновековен такъв.:))) Похвално мероприятие. В България през последните години реконструкторската дейност набира скорост и се надявам, че ще има и по-мащабни мероприятия, както е на запад.

Много интересно и похвално начинание. В чужбина съм виждал такива възстановки, определено допринася много за посещаемостта, освен това те кара да се почуствуваш като в средновековието, дори има такива фестивали, където без средновековно облекло не можеш да припариш. Така ч

Пише се "войни"....

Вместо да карат "войните" да се правят на циркаджии, им препоръчвам един сигурен начин за увеличаване на посещаемостта. И той е, да бъдат намалени кожодерските цени от 6 лева за вход. Успех!

ти маи си от тези,които са ходили на кино за последен път през 1990-та и не помнят от кога не са чели книга. и как да дадеш шест лева като с тях ще пиеш три ракии у вашето село довечера. с две думи викаш "аз за култура пари не давам" . прав ли съм???

Не знам доколко си прав, но, като гледам правописа ти, вероятността това да е вярно наистина не е особено голяма. Предлагам ти да вземеш някой урок по ограмотяване, след което може да се съглася да прочета какво си написала като реплика. ;) Успех!

Поздравления за начинанието!Не е срамно даже да откраднеш свежи идеи от световната практика на туризма. А че винаги ще има хора със скопено и тесногръдо мислене като "hm" не бива да спира прогреса.

Браво на хората!!! Трябва да им бъдем благодарни за това че се жертват при такива условия. Хубаво е и че помагат за развиването на българския туризум. Имаме нужда от това!!!