Руски туроператори искат гаранция за сигурност от Турция

Руски туроператори ще искат от приемащите компании в Турция нагледно, а не само на думи, да покажат как гарантират сигурността на туристите в хотелите.

Обратно в новината

Коментари - Руски туроператори искат гаранция за сигурност от Турция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

как като ваши хора слагат бомби по турските летища. абе големи шегаджии са тези руснаци. гаранции искали.... смешници. :)))

от гаджал гаранция йок. Гаранция франция.

РУСНАЦИТЕ НИ ПРАВЯТ НА ИДИОТИ - ЗНАЧИ ПЪРВО ПРОДАЛИ ПУТЬОВКИТЕ И САМОЛЕТНИТЕ БИЛЕТИ С ТЯХ, А ПОСЛЕ ПОИСКАЛИ ГАРАНЦИИ, КАТО ЧЕ ЛИ НЕСИГУРНОСТТА В ТУРЦИЯ Е ОТ ВЧЕРА. А БЕ ТЪПАНАРИ - ПРИЧИНАТА Е СЪВСЕМ ДРУГА - РУСНАЦИТЕ ОБЕДНЯХА, МЪНИ НЯМА, САМОЛЕТЪТ Е ОСТАНАЛ ПРАЗЕН... ЕРДОГАН ЩЕ ВИДИ МНОГО ТУРИСТИ, АМА ОТ ТЕЗИ ДЕТО СИ ТЪПЧАТ С ЯБЪЛКИ ДЖОБОВЕТЕ ЗА ПЛАЖА ОТ ОБЩАТА МАСА

ЕЙ СЕГИЧКА ЩЕ ЛЪСНЕ ЗАДНИКА НА РУСНАЦИТЕ И ЦЯЛ СВЯТ ЩЕ ВИДИ, ЧЕ ТЕ НЕ ХОДЯТ ПО КУРОРТИТЕ НА ТУРЦИЯ НЕ ЗАЩОТО СА ОБИДЕНИ, А НЕМА МАНГИЗИ, БЕДНИ СА МИЛИТЕ. НЯКОЙ СЛУЧАЙНО ДА РАЗБРА КОЛКО ПЪТНИКА Е ИМАЛО В САМОЛЕТА И ДАЛИ ПОЛЕТЪТ НЕ Е ОТМЕНЕН ЩОТО ПРОСТО НЯМА КАНДИДАТИ... ЕЙ СЕГА НА ЕРДОГАН МЕ СЕ Е-..А МАМАТА - ПРИЯТЕЛ С БЕДНЯЦИ

Вчера ми се мерна съобщение че има отлив на туристи от турските курорти,заради атентатите.Което е напълно логично с оглед ситуацията в страната. "Странното" в случая е че туристите на русия не се притесняват от тази ситуация. Руския "героизъм" е пословичен но в случая това е по-скоро липса на здрав разум от колкото на някакъв героизъм.Чак пък такава жажда за почиване че да тръгнеш барабар с децата си за място където несигурноста е характерна черта. Освен ако НЯКОИ са сигурни или по-скоро ЗНАЯТ че щом като има руски туристи в турция,атентатите ше спрат с "магическа пръчка".И тогава естествено възниква въпроса КОЙ МОЖЕ ДА Е ТООООЛКОВА СИГУРЕН ЧЕ ТОВА ШЕ СТАНЕ.ОСВЕН АКО...А това за искане на гаранции е като за идиоти.Всеки нормален човек знае че такива гаранции може да даде само алах и христоз.Никой друг

Навсякъде е по добре от Русия, дори ако рискуваш и живота си!! Това е обяснението.

Виж от долу и ше разбереш че това дето си написал не е нашия случай. Теа дето МОГАТ да са туристи са си добре в русия.А тия дето не са добре в русия от тех туристи НЕ СТАВА... хаха

Освен това вчера обясних че така наречените "руски туристи" НЕ са "обикновените" руснаци.Те не ходат на почивка в чужбина.За тях това е "НЕПОЛОЖЕНО".Тези туристи са 6 или 7 или 8 % от населението в русия.Или с други думи казано управляващата комунистическа върхушка и семействата им.Така че за да тръгнат те,атентатите требва да са били "ЗАБРАНЕНИ".Честно казано не мога да си представа турските управници да са толкова глупави и да не разбират това което току що казах

Руснаците все пак са добри клиенти що се касае до покупателната част, но истината е, че по държание са абсолютни боклуци!

Гаранция Франция!! Той Путин нареди ФСБ да спрат атентатите в Турция.

Само си го представете как клетите мужици отиват на летището, а государите от Кремъл им отменят полета. С обезценената рубла едвам събрали пари за почивка повечето от тях. Политически игрички, а от времето на Сталин май нещата са си все такива - човекът няма значение, той е само едно винтче от от механизма на империята.

Отново евала на Путин. С едно изказване за затопляне на отношенията с Турция свали с 10% цените на почивките за руските туристи по средиземноморските курорти. Той е наясно, че Руснаците са патриоти и никой няма да тръгне за Турция, така че целта на "затоплянето на дипломатическите отношения" явно е постигната: по-ниски цени в чуждите курорти = повече валута оставаща в Русия.

Ами как? Колкото по малко руски терористи в една държава ,толкова по-сигурна е тя.

Като гледам, откакто спряха руските туристи да посещават Турция там цари "спокойствие и благодат".

Да не забравяме че част от терористите в два атентатите са с руски паспорти и руско оръжие...

Не по-малко отколкото британците гарантират, че техните тинейджъри няма да се напиват и да се надрусват да загуба на съзнание...

Нека да ходят там, за да идват по-малко тук.

Пълен малоумник.

Президентът на Русия Владимир Путин отмени на 30 юни с указ забраната руснаци да почиват в Турция и възложи на правителството да вземе мерки, предвиждащи отмяна на забраната на чартърни въздушни превози между Русия и Турция. Да ти издадат указ да не пътуваш в определена страна, си е чист патент на Северна Корея. Е затова никой не бяга в Русия, независимо от този "гаден" Запад.

Бе то и при нас царя слънце коли и беси както си поиска-ту спре обществени поръчки,ту създаде футболен клуб,ту даде акъл на ЕС Същата картинка батка

Путин не е забранявал на руснаците да ходят в Турция на своя отговорност.Но бяха забранени чартърите към Турция и оттук продажбата на туристически пакети от фирмите.Редовните линии си вървят,но се опитай да прекараш група от 20-30 души от "Ататюрк" до Белек например. По подобен начин на нас и останалите западняци ни е забранено от Джон Кери и Меркел да пътуваме в Крим например.Та Северна Корея ,казваш?

Нали четеш какво пише в статията- отмени указ и т.н. Забраната за Крим , не е забрана за Русия, а за "примитивното" е въпрос на друг разговор. Аз поне никога не съм си позволя да обиждам форумци, затова, че имат друго мнение.

На турските ни съюзници няма да им провърви нещо с туризма !

При наличието на други възможности, да се забиеш при шалварите и атентатите е признак за извършена лоботомия.

руснаците биват използвани като добитък при бартерна търговия...

Иринче, греда?! Пък ти така "пищеше от радост", че ще си плацикаш трътката в Анталия;) Нищо де и октомври, че и ноември става...

Родоотстъпниците в Русия,които забравиха СУ-шката и се засилиха веднага да си пекат телесата при неоосманистите, май пиха една студена вода. Тия дни е имало бум на продажбата на туристически пакети в Турция, но при забранените все още чартъри тези "родолюбци" ще трябва да си платят отделно самолетните билети ;-).

да отдыхают в вражескую турцию и не им пука ни от некакви си сушки или мушки, дхд ...

Мечтата на половин България (русофилската половина) - президента да ти казва къде може и къде не може да пътуваш на почивка. Всяка новоодобрена дестинация става един малък празник в сивото ежедневие.

К'во цъкате минусчета, бастуни. Нещо невярно ли видяхте?

...няма гаранция ...

Кюдрите не воюват с туристи! Много по-вероятно е да пострадаш от фалшив алкохол или ненормален шофьор, отколкото от терористичен акт.

Тук май се има предвид дали хубавите рускини няма да бъдат опипвани от мургави "бежанци"?

Няма начин. Турция не е Германия или Норвегия. Там не само за щипане на чужда жена, ами дори за ходене на гости, ако мъжа и не си е вкъщи, може да го отнесеш много здраво.

чи ей на тука в Бургас има нема 2-3 кораба на русийската федерация.

Язък, нашите соросиди ще си сдъвчат тестукулите от яд . . . . тъкмо бяха решили, че Путин е "легнал" . . . . . .филма "Туркия ке "легне"!" продължава . . . .руснаците никога няма да повярват на Ердоган, тъй че Путин ще го прекара през яка "сокоизстисквачка". Ердоган е националист и е готов на всичко за да си запази държавата . . . и може и да я запази, че и поток да му пуснат . . .

май си слънчасал, нямаш ли климатик?

Както се казва - гаранция 'Франция".

Вчера парламента на Кипър е отменил санкциите против Русия и е разрешил на Руски бойни кораби да акостират за по дълъг срок.

В Кипър кипърските банки се крепят на руски капитали.