Стачка в Гърция обърква плановете на туристите

За неделя гръцките синдикати обявиха обща стачка, която е израз на недоволство от внесените от правителството в парламента промени в осигурителната система.

Обратно в новината

Коментари - Стачка в Гърция обърква плановете на туристите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Уникална възможност за модерна инвестиция! Светът е голям , спасението и успеха ни дебнат отвсякъде! Пропуснахте ли Bitcoin през 2009-2010 година? Bitcoin цена 2009 0.04 $, цена октомври 2013 1200 $, цена днес 457 $ !!! Не пропускате този път!!! SWISCOIN Нова централизирана крипто валута. От създателите на Bitcoin. Средно месечно цената растеше така : 12.2015 0.44 $;01.2016- 0.47 $; 02.2016-0.72 $; 03.2016-1.12 $ Цената в момента (10.05.2016 г) е 1.57 $. Прогноза декември 2016 г. 18-20 $, декември 2017 г. 80-100 $ Сега е съвсем в началото, бъдете от първите и купете на ниска цена. Ето линк за регистрация: link Регистрацията е абсолютно безплатна, нищо неангажираща и отнема по малко от минута. Който прояви интерес и се регистрира (желателно е да използва валиден E-mail адрес) ще изпратя на E-mail му ID (user name) и password на акаунта ми който е активиран и платен с пакет от 500 $ на 18.02.2016 г. - да разгледа и да види как изглежда реален акаунт, да види как тези 500 $ вече станаха над 1000 $, ще му помогна с таксата за активиране както и помощни материали за работа със сайта. Колкото и да изглежда фантастично , това наистина работи, проверено е и е тествано.

Грешно заглавие- Стачката обърква плановете на ШОПИТЕ

Евала на гърците.Прави са да си защитават правата с всички средства.Това е защото имат национално достойнство за разлика от българите.Ние сме свикнали да ни мачкат и сме на принципа преклонена главица сабя не я сече.

бокича да отиде и да им скръцне със зъби . Стачки ще му правят . ама а де .

Кой ги караше нашите да ходят там?! Сърдита се на нашите превозвачи, а сега!?

Едно такова лошо чуство ме гложди...няма ли гърците да си докарат нова военна диктатура със своя навик да скачат по площадите и предизвикват хаос и в своята икономика и в съседните при това бидейки до гуша в дългове...

В миналия форум имаше един тарикат, който се пенявеше, че никой не можел да му казва , къде да ходи и какво да прави, /разбирай нашите превозвачи/, пък сега нещо не го виждам да пише сигурно се е пренесъл в някой гръцки форум, ха-ха....Мисли си само за собствения г*з, сега да видим гърците като му усвоиха паричките за екскурзията, кога ще му кажат какво да прави и къде да ходи.

Даааа, минаха Великденските празници на гърците, ще мине и Гергьов ден и те отново стачка. След края на май започва туристическият сезон и гърчолята ще си седнат на задниците. После януари- февруари онтово стачки и блокади. .....това е една стара история, която се повтаря с години..... Ние обаче не си научихме урока: гърците не ги вълнува какви проблеми ни създават. Дали на бизнеса ни, дали на пътуващи с частен характер...... Ние го духаме! Дали ще узреем като хора и да се обединим срещу тези, които открито се гаврят с нас? Ние сме важни за тях само, когато отиваме там да си похарчим парите по хотелите и кръчмите им. През останалото време хич не им и дреме за нас. Този февруари пропищяха превозвачите и хотелиерите по ски курортите. Ние обаче не бяхме с тях. Ние напук на нашите сънародници, които понесоха сериозни материални и не-материални щети им отидохме на гърчолята за 3-ти Март, Великден и сега ще идем за Гергьов ден, Защото обичаме да се гаврят с нас. Някакъв вид мазохизъм. Ако бяхме пропуснали Гърция по тези празници - нямаше да възстановим щетите на превозвачи, хотелиери, ресторантьори и друг вид бизнеси, но щяхме да покажем солидарност към нашите сънародници. Щяхме да не влеем едни милиони Евра в Гръцката икономика и нека си знаят, че и ние можем. Пък нека пак да блокират!

Виждате ли колко са единни гърците-като се каже транспортна стачка, значи стачкува целия транспорт-сухопътен, морски и въздушен и не ги интересува какво ще стане с туризма. Така се постига нещото, което го искаш!

Маляките са хитряги. Искат да задържат туристите по-дълго и да ги изцедят до дупка :)

Ся българодупедавците дето щяха да бият шофьори, пукат гуми и други подобни, ай беж да правите също на гърците.Ма де кураж и смелост де.А и слушайте светинята.

Те нямаха кураж и за стъклата на камионите - просто 10 човека ореваха форумите. Времето, което загубиха, за да го направят, надхвърляше цената на цялата им почивка, ако въобще е имало такава. Скрити зад мониторите много крастави котенца се мислят за свирепи бенгалски тигри.

Крастави, крастави, ама "котенца".

На българите не им пукаше, че гърците се гавреха с нас и с държавата ни повече от месец. време е да платят цената за това, че са мизерни роби.

Ааа, ясно - вие искате да продължите да си внасяте ягоди и домати от тез, дето ви бяха блокирали наесен, ама ДРУГИ българи да операт пешкира.

Хайде честито на тези дето си сляха седмицата като взеха 3 дена отпуск!!!

Когато гръцките бойкоборисовци вземаха кредити всичко беше ОК-сега оле, майко!

Колкото повече замръзва Гърция, толкова повече България ще я изпреварва. Ние сме стегнати, борим се за хляба си и не сме разглезени. От гърците не може да се очаква нищо, вече не стават и за дребни сделки. Турците също западат и ние вече се насочваме към държавите на север и на запад. Толкова за гръцката славна държава. Отиде при другите си митове.

Гума, честно, това мислиш ли го или просто провеждаш социални и психологически експерименти с половината от своите постове;-)?

Човекът откровено ни се подиграва, като го прикрива с малко провокация ;)) Добре, че е шегата, та да си кажем и истината ;)))))))))

Това всъщност е било вярно до преди 1944-та! Фактът, че България няколко пъти започва от нула и изпреварва всичките си съседи, говори, колко струва Гърция. Само дето след 44-та постепенно ставаме едно импотентно, безинициативно, лениво общество, в което завистта и доноса са висша ценност. Резултатът е - това което виждаме Тиква на власт и дупки като кратери по улиците, способните в чужбина!

Чудно какво правят тогава тези 100 000 българи в Гърция?!

Mariana Georgieva

Купили са си имотчета покрай морето когато бяха по-евтини от тези на нашето море. И от София им е по-близко, та си ходят там по празниците във втория дом.

тези умници дето спряха наще превозвачи да не блокират границата сега ще са пълен пас

Тия си правят квот си искат!Ама па ние защо на всеки празник хукваме натам?Хаѝде лятото-да,ама Великден,Гергьовден..защо?

Защото на масата хора им е евтино, близо, пък се води и в чужбина.

Защо минус? Нима не е вярно това, което пиша?

Бойко Борисов осигури отиването на нашенци в Гърция за празниците; нека сега им осигури и завръщането им!!!

само датата не може да се фиксира.

Епа с Фалкона да ги връща.

Стачка в Гърция обърква плановете на туристите В Гърция има въобще вече държава?!

Абе в неделя българите ще да се приготвят за връщане ама защо да не си пищете фантасмагории понеже принципа ви е явно''не искам на мен да ми е добре а искам на съседа да е зле':((((( Вижте ги гърците колко са единни и как защитават правата си а не като нас корпоративни и властови амбиции защото отпускали по някой лев

Какви гърци, бе. Това са едни търтеи и нищо повече. Какво единство, какви 5 лева. Тези са свикнали само да вземат, като нашите цигани. Ето това са твоите комунистически гърци.....

Не мога да разбера каква е тази защита на гърците и пълно противопоставяне на българите и интересите им. Четете Паисий, драги!!!

Моите уважения, но това е доста старо четиво! Препоръчайте нещо по-адекватно!

пак ще се загубят едни милиони ,колко плати бизнеса за великден на милионите които направи

Къде са сега онези подлизурковци, които обясняваха, че само българите щяли да пострадат заради резервациите си. Нека ви е сега тъпанари прости, висете на границата и 5 дена дано... Другия път пак си помислете дали ще си гледате личният и нищожният ви интерес или ще престанете да бъдете коне с капаци... А и до тези със заканите само за протестиране, другия път да не слушате и Боцко като ви каже... Не сме народ, а мърша !

Много ще се радвам да ги държат извънредно една седмица. Да знаят следващия път като се лигавят "ние само в Гърция ходим" да мислят малко повече.

бях на почивка в Гърция когато стана първото блокиране на границата и зная как се чувстваха хората няколко дена и тогава казах и на жена ми до като Гърция не стане бяла държава никакво ходене там.....Испания е с 10 пъти по-хубави плажове и като си направиш резервацията през зимата излиза по-евтино и от нашето море +самолет та и Италия е страхотно място за лятото

Нека сега да видим какво ще кажат тези, които бяха ПРОТИВ блокирането на границата от нашите превозвачи! Нека най-после някои хора в БГ да разберат, че гърците милост не знаят, когато става въпрос за техния ЛИЧЕН интерест. Или може би Б. Б. ще отиде да ги моли да не стачкуват, за да може нашенците да се приберат! Баси тъпнята!

Браво,византийци!Точно с вашите си номера!Хак им е на тия,дето ще ги блокирате!Нали сте дупедавци и отложихте блокадата по Великден-така ви се пада!Стойте си във Византия,да ви дойде ума в главата!И продължавайте да слушкате и папкате-както ви е казал Боко!!

Какви византиици , кави 5 лева? Ние не разбрахме ли , че между ИРИ и гърци няма нищо общо!!!!! Не съм сигурен дали и между гърци и елини има нещо общо! С малки изклучения императорите в ИРИ са предимно тракийци......

Правилно отбелязвате. Само да допълня, че т. нар. тракийци после се наричат българи.... А иначе в сегашна северна гърция голяма част от населението е съставено от наследници на етнически българи, но с отнети права за самоопределяне и забрана за използване на български език.

Няма страшно. Това на българските коне с капаци няма да повлияе. Ако трябва ще преплуват морето, после пеш през Родопите и са си у нас. Колко му е.

Като прочетох, че организатор е Гръцката Комунистическа Партия и ми стана ясно, че пак ще искат пари, без да се налага да работят за тях!

Пак им прощавайте и отлагайте контрапротестите

Ами тъпи са наште...

А протестирайте сега, че ви пропадат резервациите, де! "Помежду си лихи, буйни, топорни, пред други сме тихи, мирни, покорни..."

Поговорката за "веднъж стомна за вода,два пъти.......знаеш ли я?Това ще стане,поне при мен вече стана и Гърция за мен е затворена страница

Дреме ми! Аз вече бях.

Много ограничено мислене !