Цветанов: С бавенето на указа за освобождаване на Маринов президентът търси конфронтация

Румен Радев изпадна във външна изолация. С какво го запомнихме за година власт, пита шефът на депутатите от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: С бавенето на указа за освобождаване на Маринов президентът търси конфронтация | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не става дума за апартаменти.

ТЪПА И ЗЛОБНА ФИЗКУЛТУРНО-МУТРЕНСКА СЪЩНОСТ

Егати и БОКЛУКА е този цвъцко.

Аман от "всезнаещ". Ай скриите вече тоя Убавец,че ....

Много тъп е тоя Цветанов , изключително арогантен!Ако Президент Радев търсеше конфронтация до сега да Ви е спретнал едно военно превратче , да Ви резне мафиотските кратуни и да ги поднесе на народа!Цялата такава работа щеше да мине като борба с мафиотите управляващи мафиотската държава!

ами да, иска да се махате....

Самото ваше присъствие е конфронтация и недоразумение бе некадърник недоразвит.

Прости и арогантни гробарски свине. Мислят си че са над закона. Ами има си процедури за това бе цветанов толкова ли нямате грамотни юристи в този герб? Питай от немй къде мама Цеца тя нали рабфак е завършила ?

Не си му на акъла за да говориш " Румен Радев", трябва да казваш " Г-н Президента",защото пак ще хленчите,че не одобрявал цецка за посланик

С всяко свое действие президентът показва, че поставя законите над всичко и не бърза да изпълнява предложенията, преди решението да бъде добре обмислено. Този факт буди оптимизъм, че нещо в държавата ни може да се промени към по- добро.

че Боко иска да се вреди за някоя снимка с Тръмп ,защото президента Радев има няколко такива,а Боко нито една. За това е целия зор и номера на Захариева. Да видим дали ще стане.....според мен едва ли....Тръмп не се снима със всеки в лична снимка!

Гуменката от училището за бавноразвиващи се , изплю поредната помия.

kirchevo

ПИНОКИО

Защо действащ агент на ЦРУ вместо да бъде в затвора за измяна на родината определя дневния ни ред и как да живеем? На езика на боксьорите щом му се подложиха на Радев сега ще търпят последиците от нокдауна. Защото ГЕРБ за пореден път доказаха, че кадрите им освен да крадат за друго не стават, една промяна на състава на правителството не могат да направят по закон. Ако искате да ви приемат на сериозно отговаряйте по същия начин - този човек народа го е избрал, не е ваша кукла на конци като предишния путьо, има подкрепата на хората и има право да изисква спазване на закона, а не това което всички в ГЕРБ демонстрират - чувство за недосегаемост.

Цветанов,ако не искаш да повлечеш Борисов към дъното,категорично трябва да намалиш всякакви свои изказвания-те не са ти силата,капише?!

Като сееш ветрове, ще пожънеш бури! само гледай ;))

А с изпращането на ББ на форума в САЩ, вместо румен Радев вие какво търсите, герберчета скудоумни?

Льотчик с потник! Какво да очакваш от рубладжия.

Предлагам Цветанов да прочете малко коментарите за управлението на ГЕРБ. Те са преобладаващо негативни. Причината е, че българите не ги одобряват, а електоратът на ГЕРБ е неграмотен и е гласувал за 3 кебапчета и 50 лв. , но пък не може да напише нищо тук, сигурно и името си.

Този идиот от снимката не казва нищо за Орешарски,само за техния юнак Първанов говори!?

и подклажда огъня на неприязънта между президент и ББ-Т. ГРОБарите на могат да преживеят че генерала смаза Цецка на изборите. А ЦвръЦко го е яд, че президента му го каза направо, така, че всички да чуят: "Цветанов не разбира от самолети, той разбира от апартаменти." И сега злобата го яде отвътре, ама нещо не може да направи - президент има насреща си, генерал, който е постигнал нещо в живата си, сам, а не безхаракатерен Плювньо, слагач, послушко и лизач, от когото 5 години ме беше срам.

Можеш да извадиш човека от селото, но селото от човека - никога. Егото на президента му пречи да мисли. Трагичното е че представлява "цялата нация". Абе малко по-държавнически се дръж, това не една рота бомбета.

Нищо не каза за кръговото в Харманли ?!?

Герберасткия плач е небесна музика за моите уши !

За сметка на това от БСП не казваха г-н Президента Плевенлиев, а " президента на ГЕРБ". Т.е. Разделяй хората и обезценявай институциите.

Бе да бута цацка, ама нали не е мъж а шушумига. Ама май и добре осъзнава, че не само нулев избор го чака него, но и биха го разкъсали българите тоя нагъл апартаментаджия

... а бе Цветанов, ти какво се учудваш от т. н. президент Радев...!?!?!? Тъп пилот, при това ръководен и той с вина за сегашната съсипия на българските ВВС, позорно напусна... И станал избраник на партията мафия БСП/БКП на "визионерката" в менопауза, лъжливата и крадлива Нинова... Карайта така, без много, много да му се връзвате - той т. н. Президент Радев си е генетично тъп...!!!!!!

за доларжжия ли се имаш? Нещастник платен.

С мръсници мръсно се играе

точно така и аз това му казвам- остави потника да се прави на интересен. Кой го бръсне за слива.

,,Рубладжия" учил в две воени академии в САЩ.На този ,,льотчик с потник" ти ,,dii" може да пълзиш ,като хлебарка в краката му.Къде е Радев по образованост и интелект къде си ти ,,dii" ,останал долу плацикайки се в септичната яма от манипулации и лъжи на Герб.

"С какво го запомнихме (президента Радев)", пита Цв. Цветанов? С това, че беше единственият президент, който показа, че Борисов, Цветанов, Цецка и прочие гербери превърнаха България в хаотична държава, тресяща се ежедневно от корупционни скандали. Който показа, че страната ни се ръководи от калинки, зеленчуци и гуменки. С това, Цв.

Цецо , я се връщай във Вършец да си завършиш развитието , ако това въобще е възможно.

Що подаването на оставка е "свободно волеизявление" и не е необходимо да се търсят мотиви, а просто да се издаде Указ от Президента, защо тогава се събирахте да му обсъждате оставката дали да я "приемете" или "не", бе, Цецуни Му Га...??

То щото Курнито бедно горското и няма къде да живее и синът й учил в кварталлното училище, но пък си има цял Техноимпекс!

Въпросът отново е СИК или ВИС !

Това, което казва Цветанов е твърде меко, Радев при всяка една ситуация търси конфронтация и при всички положения иска да го приемат като контра на ГЕРБ и най-вече на Борисов....Но струва ми се, че ще претърпи фиаско!!!!

ТОЙ просто се опитва да ви каже това дето всички го виждат и което един професор сполучливо нарече ПЪЛЕН АБСУРД.

Така е, Капитане и на мен ми е мъка като си помисля колко добре си живеехме при Партията на Другаря Десислав! Какви благини бяха, какво чудо, а сега?! Плача направо!

Цвинокио е никой! Да не говорим, че заради него България беше осъдена да плати милиони обезщетения в Страсбург. Върни парите, некадърник!!!

лъжец. Апартаментите да върнеш.

друга буква не знаеш ли

Гробарите бяха свикнали да си вършат далаверите с подлогата- президент Плев. и сега им идва нанагорно.

Това не е конфронтация , породено е от нова , че беззаконието е практика на ГЕРБ.

Курнито не ти упрвлява държавата, олигофрен!

Добре де, президентът злъжен ли е да е съгласен с вас? Всеки човек няма ли право на друго мнение. Това не е конфронтация, това е друго мнение.

Пък някои казват, че имаме независим и надпартиен президент...

апартаментите? Или за вас крадливите грабаджийчета щом някой е откраднал крушката от асансьора, вие трябва да откраднете цял чувал?

със "позорното напускане" на ВВС от Радев, нещо много ви издиша, човече! Ако се кандидатираш за Президент, защо да не напуснеш предния пост? Дори е по-коректно от други, които се опитват да държат и двата кокала! Колкото до "съсипването" на ВВС , за което и Радев имал вина, а защо да няма вина и за съсипването на цялата ни военна промишленост и армия?

ГЕРБ си мислят, че това е Плевнелиев да им подписва всичко и веднага, ... а и в последните дни излизат доста нелицеприятни за управляващите данни.