Коментари - Цветанов: С бавенето на указа за освобождаване на Маринов президентът търси конфронтация | Днес.dir.bg

Цветанов: С бавенето на указа за освобождаване на Маринов президентът търси конфронтация

Румен Радев изпадна във външна изолация. С какво го запомнихме за година власт, пита шефът на депутатите от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: С бавенето на указа за освобождаване на Маринов президентът търси конфронтация | Днес.dir.bg

Коментари

Уважаеми господа! Спестете ни поне тук физиономиите, с които телевизиите и така непрекъснато ни облъчват. Интересуват ни истински новини, които имат значение за живота на всеки от нас, а не "умните" мисли, които сипят някакви хора, решили, че са големи политици. Смешно е да се хвалят, че заради големите успехи догодина ще повишат пенсиите с цели 5,7%, но не казват, че те вече са изядени от повишените цени на енергоносителите и хляба. Не им вярваме. Наивниците са на свършване.

Тоя хептем си е повярвал, че от него зависи вселенския мир. Егати и наглата мутра. Кой си ти, че да спираш избирането на президент? Народът го е избрал и ти с твоят умствен багаж освен да се държиш почтително нищо друго не ти остава. Но това ти не го умееш, защото си прост, а и избираш такива около тебе - прости и послушни, та и затова те намразиха хората, защото се държиш нагло, нахално, злобно, високомерно към народа си, към тези, които ти изкарват на теб и на цялата пасмина около теб огромните пари, които крадете години наред незаслужено.Затова хората намразиха ГЕРБ и всичко свързано с тях, затова е време да си заминавате и никога повече да не се връщате. Народът ви мрази, презира, псува, кълне. Това е и това положение си го докарахте самите вие. Надеждата ни беше огромна, обожавахме ви в началото, слушахме ви със зяпнала уста, защото говорехте на езика на народа, по-простично и достъпно, но много бързо се оядохте, оляхте, започнахте да крадете безспир, да лъжете, да манипулирате, станахте безкрайно корумпирани, разпределяхте нашите пари така, както е удобно на герберите, без да се съобразявате с никого за нищо и това отблъсна хората от вас, и се стигна до омраза. Омраза такава, каквато само незаслужено обиден човек може да изпитва. Такава огромна омраза таят хората към герберите. Време е да ни се махат от главите - цитат на Борисов към майките на деца с увреждания. Сега ние им казваме, че е време да ни се махат веднъж и завинаги от главите., защото не ги търпим вече.

Цвъки защо не си припомни, че Плевньо три месеца не им подписа указа , когато си подадоха оставката - за да си довършат далаверките ! Сега не си спазили законните процедури - и веднага конфронтация.

НЕ РАЗБИРА ЧЕ НИ ПРЕЧИ ДА ДИШАМЕ , ТОЛКОВА Е ТЪП ! ТОВА Е ОТ НАГЛОСТ!

НАЙЛО !

Цвъки пак неподготвен,. абе пъпешонски, значи щом трябва да се запази закона е конфронтация. Какви ли щеше да ги плещиш ако не беше спазил Радев процедурата. И спри с тая мантра за изолацията на Радев щото е само в твоята празна глава. Цвък ти си същински Берия злия дух на....

защо не се захванеш с фзкултура, това за което си учил.Не се бъркай на хората.

Gal

Дира, що не публикувате биографията на този Маринов....Имаме право да знаем какъв човек ни предлагат за този важен пост!

Цв е незабравим с глупостите, които ръси всеки ден от радио и телевизия. За Радев пита???

Закова Радев между рогите.

войната я водите вие защото изпитвате страх от Радев но това ще ви изяде главата.

"Цветанов: С бавенето на указа Румен Радев търси конфронтация" - що , а вие какво търсите - братска любов , благоденствие за целия народ ? Политиката винаги е имала спецификата на ровене в дълбоки акита , та и вие си ги размирисвате от време на време - те така за благовоние на НАРОДА , да не вземе да се усети че всичките сте един дол дренки !

е да не казваме Цв Цв с какво сме го запомнили. Президентът няма власт, за разлика от него

Ами "прескочете" го, колко му е. Това поне е по твоята дисциплина - хахахах

Едно питане към редактора. Но първо цитата - "това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред Нова тв". В крайна сметка Цв. Цв. какъв е? И в по-общ за план този "експерт", който толкова години е в управлението, някой може ли да каже от какво разбира, освен да се занимава с организирането на избори, преследващи лични и корпоративни интереси, получавайки добра заплата от държавата?

"Та за Цецо ставаше дума. Оня ден го слушам да разправя, как много се преувеличавал проблемът с подслушването. Статистиката показвала, че били подслушвани 7800 души, 0.1% от населението. “Имаше, вика, много говорене, че хиляди са хората, които се подслушват…” Говорене?! Може би специално за него да го кажем словом: седем хиляди и осемстотин. И това е само връхчето на айсберга. Като си направих сметка, през изминалия месец съм говорил с 63 души. Значи, ако аз съм закачен, покрай мен слушат още 63-ма. При такава «норма на печалба» се оказва, че са слушани къде половин милион българи." Щото ЦЕЦОМОБИЛИТЕ и ОТВЕРКАТА НА МВР-то - бастисала харддиска, СА ЗАБРАВИ!!! А сега плащаме МИЛИОНИТЕ по присъди от Страсбург от времето на неговия проФАНИАЛИЗЪМ

Искам да се обърна към Цв.х2, ясно ми е, че няма как думите ми да стигнат до него, ясно ми е, че дори и да стигнат- няма да осъзнае какво се опитвам да му обясня. И все пак да помисли над следния пример: - Тръмп и единствения деб3лак в С. Корея (Кимчо) се заплашваха с война, бомби щяха да си хвърлят и прочие. И все пак после се уговаряха да се срещат, да стигат до споразумения и т.н. И Перчема дори се изказваше ласкаво за Ким. Тоест искам да кажа, че това, че имаш мнение по даден въпрос и следваш някакви цели в политиката, не значи, че не можеш да обсъждаш с някой чуждестранен политик някакви теми. Всъщност точно това е политиката- всяка страна има интереси, чрез преговори и диалог, убеждаване, лобиране, натиск и т.н. се постигат споразумения. Тоест, това, че Радев се е изказвал против санкциите за Русия (забележете - против санкциите, а не се е изказвал в подкрепа на действията на Русия), не значи, че с Порошенко не бива и не могат да обсъждат нещо. Да припомням ли Берлинският конгрес? Според логиката на Цв., след него България е трябвало да преустанови всякакви контакти с: Великобритания, Австро- Унгария, Германия, Италия, Русия, Франция, Осм. империя, Румъния, Гърция, Сърбия, Черна гора. Тоест- с всички "велики сили", с освободителя си, с всичките си съседи. ТОЕСТ г-н Цв.: политиката не е като общуването с приятели и съседи, няма място за сръдни. Ама вие така сте свикнали- Бокича все смята, че еди кой си трябва да му се извини, а както знаем вие се опитвате да му подражавате на маниерите.

ЦВЪЦКО МИНИСТЪРИНА.. От ТВ-то при Ризовица: - "Битовата престъпност КОРЕСПОНДИРА С ЦЯЛОСТНАТА ПОЛИТИКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО и е функция на високата безработица и ниския социален статус. Това води до повишаването й."...... Гениално и вярна оценка за управлението им...

Цецо, поля ли цветята по апартаментите? Сигурно и пердетата са прашясали. Остави политиката, гледай ти да се оправиш с имотите.

Герпаджи ли? Да не е Гепарджи?

Да, за да няма потоп отново (с. БИСЕР).... Цветан Цветанов: ... в момента се създава необходимата организация за контролирано изпускане там, където позволява, със съответните изпускателни кранове да се изпуска водата, да не надвишава нивото, което би могло да застраши ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, КОИТО ЖИВЕЯТ И ИМАТ СЪОТВЕТЕН ЖИВОТ и това, което е изключително важно според мен, е, че действията, които бяха предприети, доведоха до една много добра организация, за да преодолеем последствията и да бъдем готови за новите предизвикателства, които ще стоят пред нас." КАКВА МИСЪЛ, КАКЪВ

България днес е под окупацията на физкултурник и бухалкаджия.

Ама това на снимката не е ли Чикатило.???

Топло топло

Този каун така и не проумя поне да се напъни малко за толкова години на държавната ясла да се ограмоти.. Каква конфронтация ''търси'' Президента бе цвъки като вие елементарни законови действия не извършвате преди да поискате нещо.. Хеля пък приказката МУ '' от онези фалшиви бандероли съотношението беше 1:2 но 1/3 бяха фалшиви''??????? Хората ще кажат с какво са го запомнили Радев ама за вас много хора казват че ще ви помнят с кражбите ви, манипулациите ви, измамите ви, комисионните ви и всичко най лошо което се вижда реално до къде е стигнала България.

Да твърдиш , че Боцко и Цецко нямали алтернатива в България е равносилно на обявявате на епидемия от национално слабоумие.

Епидемия имали, няма ли, кой да ти каже. Ама свинките ги избиха. Българите имам изнавпредвид.

И ДА СИ ПРОСТ НЕ Е ЛЕСНО.МОЛЯ ТЕЛЕВИЗИИТЕ КОИТО КАНЯТ ЦВ.ЦВ.ДА КАНЯТ И ПРЕВОДАЧ -ЛИНГВИСТ,ДА ПРЕВЕЖДА ГЛУПОВИНИТЕ МУ

Питат Цветанов за осъдените в Малайзия. Вика: „Ако в България можем да кажем, че сме оазис на организираната престъпност или на лица, които се занимават с престъпна дейност, в чужбина нещата са коренно различни…” И това като ти го каже точно министърът на оазиса…

Цецо, Цецо, селски хитрец, чети конституцията. Ядосахте президента, сега ще има яка гонка по устав!

От всички противняци в ГЕРБ, ти Цецо, си най-противния! Единствено Цецка може да ти прави някакво конкуренция, но тя е по-скоро смешна!

не е ли смешен? Много са си еднакви даже. Ама Цеца я малко покриха от погледа на хората, а тоя манекен се убиха гербавите медии да го натрапват.

А кви времена бяха, кво послушно магаре за прецедент си имаше ПП ГРОБ.. Да ви го припомня от медиите - 2 МАРТ 2012-та год: " Пък в Брюксел Меркел, те нали са едни куртоазни, попитала Бойко какво прави Плевнелиев. И нашият отговорил без да се замисли: „Това, което му кажа…” Не че, ако се беше замислил, нещо щеше да се промени, де…"

Ма ти за Джон Инглиш ли ми говориш? Плагиат е - не е истинският. Макар че премести Скалистите планини от тапета в България, не е достатъчно смешен. Те, много се пробват и Шкумбата да пунтират, ама все си личи, познава се.

от ГЕРБ постоянно припяват, как Румен Радев бил изпаднал във външна изолация. Знам че много им се иска, но това, което аз виждам е как за две години той е приет в редица страни: Франция; Германия; Австрия; Полша; Румъния; Израел; Словакия; Сърбия; Македония; Белгия; Русия; Турция; Гърция; Азербайджан; Украйна; Латвия; Кипър; Палестина; Армения; А в България е приемал президентите на Австрия, Хърватия, Индия, Гърция, Македония, Судан, министър-председателя на Китай, срещал се е и с държавните глави на Италия, САЩ, Словения, Катар, Малта, Черна Гора, Япония, Чехия, Норвегия; Срещал се е и с Папата. :))) списъкът не е изчерпателен, вероятно съм пропуснал няколко ... Ще ми се някой да направи подобен списък срещите на Плевнелиев, за съпоставим период, макар че, смятам за много по-важно какво е постигнато, а не бройката не срещите.

Па пропущил си бре! Най важното е, едни закуски на тревата. Там само Цвеко оди.

Трагична политическа класа ,махленско управление и поведение ,липса на ...визионери ,хора със замах ,а в парламента и управлението битовизми ,няма фундаментални цели и тяхното преследване и осъществяване ,като демографията /изуване на имоти от държавата ,предоставяне на диаспората ,безлихвени заеми ,освобождаване от данъци/,мачкане на монополите и мафията /а не тайни срещи стях и "аз ще им се скарам/, премахване на лицензионни режими ,пълна свобода в селския туризъм и т.н.,но с такива ограничени политици и една малоумна селянка ,перачка в парламента ...,просто падение !!!!!!!

ГЛЕЙ СИ ГОМНАТА У 6? ТЕ АПАРТАМЕНТА-УРОД БЕЗРОДЕН !!! РУМЕНЕ ТУРИ ГИ НА ФОРСАЖА ,ГЕНЕРАЛИ 63 НАБОР ,ДА ГИ ИЗКОЛИМ СЬСИПАЛИТЕ ОТЕЧЕСТВОТО…… ,КАЗА ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!!

Независимия, без значение кой какво прави, иде ли от ГЕРБ - против е. Може и да има някаква полза от това, но не - щом е от ГЕРБ - против още преди да е чул цялото. Иначе е независим! И Обеднинител на нацията!!! Корнелия Нинова не спира до го обяснява това - че е независим. За обединител и даже и на нея и е дискомфортно да го спомене. В крайна сметка идеята им беше твърда опозиция, не обединение в името на България. Иначе с Обединителя изкарахме вече година и 9 месеца и мога опреснително всеки ден да му вадя предизборните обещания - не е мръднал и милиметър. Година и девет месеца говорене, говорене, говорене, говорене... и толкова. То какво ли не беше - армията, държавността, границите, нациналната сигурност, корупцията...и после единствено дрънканици. Вече се чудя президент ли избрахме или нечий говорител. Поне спря да повтаря това "солидарност, равенство и справедливост". Някой го светна, че и Корнелия Нинова го говори същото и доста се припокриват и съвпадат речите им за...независим президент.

Обединител е точно това -да свали летящите в облаците крадци близо до ограбения от тях народ, за да се получи някякво обединение. Друг поведение, би довело до революция и лишаване на нацията от "цвета"- бандити.

Излишен коментар, макар и написан с много патос. Президентът не се конфронтира, той спазва законите! Но някои така свикнаха да правят безнаказано каквото си поискат, без да се съобразяват с никакви норми, че сега им идва в повече намерението на президента да върне законите като най-важният фактор в държавата. Истината е, че хаосът е толкова голям, че не застанем ли зад генерал Радев, нямаме бъдеще - младите, образовани хора продължават да напускат, държавата потъва.

Стига глупости. Радев е поредният проект на Другарите. Храна за осемдесетпроцентовите. Важното е опашките да са вирнати!

Каква дребна душица бил нашият летец.

Добре е че има и едри на пазара. Или ти си от околовръстното? Там не знам, да има едри...

Дотам ли стигнахте? Щом президентът спазва закона, значи е "дребна душица". Много сте я закъсали с мисленето за тези десетина години управление на ГЕРБ.

Икономическата криза се сочи от всекиго. Мнозина мислят, че тя все пак ще се изживее. Но моралната криза е по-дълбока и тя ще се изживее по-трудно. Че съществува морална криза е безспорно. В какво се проявява тя? Преди всичко в това, че В статия от 1933 г. педагогът и психолог Цвятко Петков (статията е публикувана във в-к "Гласове"): "...в нашата страна се шири общо недоволство от всичко, недоверие към всичко (към частни организации и към държава, към наука и изкуство), озлобление на всички против всички, готовност за саморазправа и липса на съзнание за обществена и морална дисциплина. По-нататък, моралната криза се проявява в стремежа на лица, организации и партии да се наредят те лично, без да държат сметка за интересите на другите, без да държат сметка за закон и съвест....."

А кой ще ходи в Ню-Йорк? Защото американците поканиха Б.Б.

На сесия на ООН не се ходи с покана, а в делегация. Редно е тя да бъде водена от държавния глава, но кой ще отиде този път е решил МС. И това, според ЦВ, не е конфронтация.

Редно е да бъде водена от човек с опит, не от шофьор на самолет

Направо е редно ти да отидеш - нали си от ГЕРБ

Велика гербераска заблуда както винаги:)))) Защо ли забравяте че боко се САМОИЗПРАТИ там за да се отърка най накрая до някой си???? Та нали самата катеринка си го каза ''миналата година ходи Радев сега е ред на Боко""????нищо че там присъстват държавни глави по правило а не тикви..

Американците не са канили никого ,всяка страна решава кого да изпрати ,освен това Тръмп не забравя кои са били срещу него на изборите и това ,че целокупно нашите соросоиди начело с Чехлю ,Гуменката и Тиквата изразяваха подкрепата си за Хилъри и демократите ,много се съмнявам че Тръмп изобщо ще забележи ,че имаме делегация.

Да бе - тоя президента за година власт няма и един апартамент. Няма с какво да го запомниш такъв. Иска да се спазвали законите - скучна работа. Ако беше кака Цецка или самият Цецко, вече щяха и новороденитеда ги помнят.

Абе то и при царя имаше едни знойни депутатки, дето кършеха снаги из коридорите на НС, но едва ли вече някой си спомня за тях. Така ще е и с тези, обаче имането, което натрупаха, ще си им остане.

царя ни остави наследство - Боко. Саламончо, Кивоустата, Дантелката и още камара калинки -юпита и местни дупедавци. Дали си мислите, че вече не ни реди паяжините, барабар с ортака си от Сараите?

ЦЦ пак се обърка защото днешният Президент се казва Радев, а не младоженеца Плевнелиев.

Каква е тая простотия - президентът да трябва да освобождава главният секретар на някакво министерство???? Министрите са избрани от Парламента, а не от Президента, че да се иска неговото благоволение!! По тая логика главният секретар на МВР може пожизнено да остане такъв, ако презинетът не го освободи. Баси тъпотията.

Някои така и не разбраха, че в правовата държава, за какво се имаме, най-високо стоят законите. Съветник на президента е юристка със завидна подготовка и той се съобразява с нейното мнение. Какво повече искате?

След приключване на политическата му кариера - ЦЦ е поканен в Института по метрология за еталон за тъпота

в зоопарка-да гледат хората глупав пуяк-злобар!

Румбата ще ви изнасили първо ще ви насили @н@лно, а на пролет ще ви изрита от кабинета!!!!

да имаш нещо,което той го няма,а само със злоба-не става...

И аз това му внушавам на ЦВ, но той не иска да го разбере и все се изказва неподготвен.

внушения не те бива!

Голям,праз!И без пуяк на лоста,ще съмне!

Вероятно, много е приятно да се разпищолите без контрол, нали? Какво щастие щеше да ви връхлети, ако народът не бепе изхвърлил Тетка Цачева, баш комсомолката, от тоя пост, а? Пък тоз народен фаворит, ви мъти престъпленията -гадна работа! Оказва се, че н.в. Народът, има представитевл, който ви коригира престъпните злоупотреби с властта, която заграбихте с технически и технологични машинации. И това ви вбесява? Нима не е нормално?

депутат на конгреса на БКП,а?!

Ако е било така - още един плюс за президента. На тези конгреси канеха само хора с високи качества. Не толкова на трибуната, колкото в залата. Това добре го помним.

Бавно ,мудно управление ,безцелно ,слабохарактерно и плахливо !!!!!!!!!!!!! ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ ДА ВИДИМ БЪЛГАРСКИЯ ОРБАН ???? ЖАЛКОТО Е ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА АЛТЕРНАТИВА .....!!!!

А защо президента да е виновен, че некадърните калинки на герП не знаят как да спазят закона и да внесат указа при президента съгласно него ? Или друг да ви свърши отново работата ? Ех ако беше пудела плевнелиев-банов или цецка цачева - щяха да припкат около вожда и послушно да подписват каквото им подадат ...

А защо тогава се кри цяла седмица, след случая в Харманли?!

а те защо бият негрите :-)

От Румбата по-тъпо и по-нагло досега не е познато.

Не заслужаваш труда ми да натисна клавиша за минус! Толкова е тъпо това, което си написал. Дано го разбереш.

С изключение на такива като теб, които за съжаление са преобладаващо мнозинство в България.

На следващите избори ще ни трябват два дена за размисъл. Вече наистина няма кой.

Това също не е вярно и е в услуга на управляващите. Защо да няма кой? Нима свършиха образованите, интелигентни хора в България? Това управление на неподготвени, посредствени, озлобени заради изплъзващия им се кокал е най-доброто за страната ни?

пРезидент не сме имали....

на всичко,отгоре...

Гробарите си заминават, но проблема е, че няма кой да дойде достоен ! Комунягите няма нужда да се напъват.

И,като се събуди-краката ти отвити,нали?!

От Цецо по-тъпо и по-нагло досега не е познато.

Сигурен ли си.,

Твърдо убеден , направо от извора ''Цецови мисли''

Курнито и Румчо!!!

На крив чеп и киселото зеле му е виновно.

става дума?!

Коментари - Цветанов: С бавенето на указа за освобождаване на Маринов президентът търси конфронтация | Днес.dir.bg

Цветанов: С бавенето на указа за освобождаване на Маринов президентът търси конфронтация

Румен Радев изпадна във външна изолация. С какво го запомнихме за година власт, пита шефът на депутатите от ГЕРБ

Обратно в новината

Коментари - Цветанов: С бавенето на указа за освобождаване на Маринов президентът търси конфронтация | Днес.dir.bg

Коментари

Уважаеми господа! Спестете ни поне тук физиономиите, с които телевизиите и така непрекъснато ни облъчват. Интересуват ни истински новини, които имат значение за живота на всеки от нас, а не "умните" мисли, които сипят някакви хора, решили, че са големи политици. Смешно е да се хвалят, че заради големите успехи догодина ще повишат пенсиите с цели 5,7%, но не казват, че те вече са изядени от повишените цени на енергоносителите и хляба. Не им вярваме. Наивниците са на свършване.

Тоя хептем си е повярвал, че от него зависи вселенския мир. Егати и наглата мутра. Кой си ти, че да спираш избирането на президент? Народът го е избрал и ти с твоят умствен багаж освен да се държиш почтително нищо друго не ти остава. Но това ти не го умееш, защото си прост, а и избираш такива около тебе - прости и послушни, та и затова те намразиха хората, защото се държиш нагло, нахално, злобно, високомерно към народа си, към тези, които ти изкарват на теб и на цялата пасмина около теб огромните пари, които крадете години наред незаслужено.Затова хората намразиха ГЕРБ и всичко свързано с тях, затова е време да си заминавате и никога повече да не се връщате. Народът ви мрази, презира, псува, кълне. Това е и това положение си го докарахте самите вие. Надеждата ни беше огромна, обожавахме ви в началото, слушахме ви със зяпнала уста, защото говорехте на езика на народа, по-простично и достъпно, но много бързо се оядохте, оляхте, започнахте да крадете безспир, да лъжете, да манипулирате, станахте безкрайно корумпирани, разпределяхте нашите пари така, както е удобно на герберите, без да се съобразявате с никого за нищо и това отблъсна хората от вас, и се стигна до омраза. Омраза такава, каквато само незаслужено обиден човек може да изпитва. Такава огромна омраза таят хората към герберите. Време е да ни се махат от главите - цитат на Борисов към майките на деца с увреждания. Сега ние им казваме, че е време да ни се махат веднъж и завинаги от главите., защото не ги търпим вече.

Цвъки защо не си припомни, че Плевньо три месеца не им подписа указа , когато си подадоха оставката - за да си довършат далаверките ! Сега не си спазили законните процедури - и веднага конфронтация.

НЕ РАЗБИРА ЧЕ НИ ПРЕЧИ ДА ДИШАМЕ , ТОЛКОВА Е ТЪП ! ТОВА Е ОТ НАГЛОСТ!

НАЙЛО !

Цвъки пак неподготвен,. абе пъпешонски, значи щом трябва да се запази закона е конфронтация. Какви ли щеше да ги плещиш ако не беше спазил Радев процедурата. И спри с тая мантра за изолацията на Радев щото е само в твоята празна глава. Цвък ти си същински Берия злия дух на....

защо не се захванеш с фзкултура, това за което си учил.Не се бъркай на хората.

Gal

Дира, що не публикувате биографията на този Маринов....Имаме право да знаем какъв човек ни предлагат за този важен пост!

Цв е незабравим с глупостите, които ръси всеки ден от радио и телевизия. За Радев пита???

Закова Радев между рогите.

войната я водите вие защото изпитвате страх от Радев но това ще ви изяде главата.

"Цветанов: С бавенето на указа Румен Радев търси конфронтация" - що , а вие какво търсите - братска любов , благоденствие за целия народ ? Политиката винаги е имала спецификата на ровене в дълбоки акита , та и вие си ги размирисвате от време на време - те така за благовоние на НАРОДА , да не вземе да се усети че всичките сте един дол дренки !

е да не казваме Цв Цв с какво сме го запомнили. Президентът няма власт, за разлика от него

Ами "прескочете" го, колко му е. Това поне е по твоята дисциплина - хахахах

Едно питане към редактора. Но първо цитата - "това каза председателят на ПГ на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов пред Нова тв". В крайна сметка Цв. Цв. какъв е? И в по-общ за план този "експерт", който толкова години е в управлението, някой може ли да каже от какво разбира, освен да се занимава с организирането на избори, преследващи лични и корпоративни интереси, получавайки добра заплата от държавата?

"Та за Цецо ставаше дума. Оня ден го слушам да разправя, как много се преувеличавал проблемът с подслушването. Статистиката показвала, че били подслушвани 7800 души, 0.1% от населението. “Имаше, вика, много говорене, че хиляди са хората, които се подслушват…” Говорене?! Може би специално за него да го кажем словом: седем хиляди и осемстотин. И това е само връхчето на айсберга. Като си направих сметка, през изминалия месец съм говорил с 63 души. Значи, ако аз съм закачен, покрай мен слушат още 63-ма. При такава «норма на печалба» се оказва, че са слушани къде половин милион българи." Щото ЦЕЦОМОБИЛИТЕ и ОТВЕРКАТА НА МВР-то - бастисала харддиска, СА ЗАБРАВИ!!! А сега плащаме МИЛИОНИТЕ по присъди от Страсбург от времето на неговия проФАНИАЛИЗЪМ

Искам да се обърна към Цв.х2, ясно ми е, че няма как думите ми да стигнат до него, ясно ми е, че дори и да стигнат- няма да осъзнае какво се опитвам да му обясня. И все пак да помисли над следния пример: - Тръмп и единствения деб3лак в С. Корея (Кимчо) се заплашваха с война, бомби щяха да си хвърлят и прочие. И все пак после се уговаряха да се срещат, да стигат до споразумения и т.н. И Перчема дори се изказваше ласкаво за Ким. Тоест искам да кажа, че това, че имаш мнение по даден въпрос и следваш някакви цели в политиката, не значи, че не можеш да обсъждаш с някой чуждестранен политик някакви теми. Всъщност точно това е политиката- всяка страна има интереси, чрез преговори и диалог, убеждаване, лобиране, натиск и т.н. се постигат споразумения. Тоест, това, че Радев се е изказвал против санкциите за Русия (забележете - против санкциите, а не се е изказвал в подкрепа на действията на Русия), не значи, че с Порошенко не бива и не могат да обсъждат нещо. Да припомням ли Берлинският конгрес? Според логиката на Цв., след него България е трябвало да преустанови всякакви контакти с: Великобритания, Австро- Унгария, Германия, Италия, Русия, Франция, Осм. империя, Румъния, Гърция, Сърбия, Черна гора. Тоест- с всички "велики сили", с освободителя си, с всичките си съседи. ТОЕСТ г-н Цв.: политиката не е като общуването с приятели и съседи, няма място за сръдни. Ама вие така сте свикнали- Бокича все смята, че еди кой си трябва да му се извини, а както знаем вие се опитвате да му подражавате на маниерите.

ЦВЪЦКО МИНИСТЪРИНА.. От ТВ-то при Ризовица: - "Битовата престъпност КОРЕСПОНДИРА С ЦЯЛОСТНАТА ПОЛИТИКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО и е функция на високата безработица и ниския социален статус. Това води до повишаването й."...... Гениално и вярна оценка за управлението им...

Цецо, поля ли цветята по апартаментите? Сигурно и пердетата са прашясали. Остави политиката, гледай ти да се оправиш с имотите.

Герпаджи ли? Да не е Гепарджи?

Да, за да няма потоп отново (с. БИСЕР).... Цветан Цветанов: ... в момента се създава необходимата организация за контролирано изпускане там, където позволява, със съответните изпускателни кранове да се изпуска водата, да не надвишава нивото, което би могло да застраши ЖИВОТА И ЗДРАВЕТО НА НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА, КОИТО ЖИВЕЯТ И ИМАТ СЪОТВЕТЕН ЖИВОТ и това, което е изключително важно според мен, е, че действията, които бяха предприети, доведоха до една много добра организация, за да преодолеем последствията и да бъдем готови за новите предизвикателства, които ще стоят пред нас." КАКВА МИСЪЛ, КАКЪВ

България днес е под окупацията на физкултурник и бухалкаджия.

Ама това на снимката не е ли Чикатило.???

Топло топло

Този каун така и не проумя поне да се напъни малко за толкова години на държавната ясла да се ограмоти.. Каква конфронтация ''търси'' Президента бе цвъки като вие елементарни законови действия не извършвате преди да поискате нещо.. Хеля пък приказката МУ '' от онези фалшиви бандероли съотношението беше 1:2 но 1/3 бяха фалшиви''??????? Хората ще кажат с какво са го запомнили Радев ама за вас много хора казват че ще ви помнят с кражбите ви, манипулациите ви, измамите ви, комисионните ви и всичко най лошо което се вижда реално до къде е стигнала България.

Да твърдиш , че Боцко и Цецко нямали алтернатива в България е равносилно на обявявате на епидемия от национално слабоумие.

Епидемия имали, няма ли, кой да ти каже. Ама свинките ги избиха. Българите имам изнавпредвид.

И ДА СИ ПРОСТ НЕ Е ЛЕСНО.МОЛЯ ТЕЛЕВИЗИИТЕ КОИТО КАНЯТ ЦВ.ЦВ.ДА КАНЯТ И ПРЕВОДАЧ -ЛИНГВИСТ,ДА ПРЕВЕЖДА ГЛУПОВИНИТЕ МУ

Питат Цветанов за осъдените в Малайзия. Вика: „Ако в България можем да кажем, че сме оазис на организираната престъпност или на лица, които се занимават с престъпна дейност, в чужбина нещата са коренно различни…” И това като ти го каже точно министърът на оазиса…

Цецо, Цецо, селски хитрец, чети конституцията. Ядосахте президента, сега ще има яка гонка по устав!

От всички противняци в ГЕРБ, ти Цецо, си най-противния! Единствено Цецка може да ти прави някакво конкуренция, но тя е по-скоро смешна!

не е ли смешен? Много са си еднакви даже. Ама Цеца я малко покриха от погледа на хората, а тоя манекен се убиха гербавите медии да го натрапват.

А кви времена бяха, кво послушно магаре за прецедент си имаше ПП ГРОБ.. Да ви го припомня от медиите - 2 МАРТ 2012-та год: " Пък в Брюксел Меркел, те нали са едни куртоазни, попитала Бойко какво прави Плевнелиев. И нашият отговорил без да се замисли: „Това, което му кажа…” Не че, ако се беше замислил, нещо щеше да се промени, де…"

Ма ти за Джон Инглиш ли ми говориш? Плагиат е - не е истинският. Макар че премести Скалистите планини от тапета в България, не е достатъчно смешен. Те, много се пробват и Шкумбата да пунтират, ама все си личи, познава се.

от ГЕРБ постоянно припяват, как Румен Радев бил изпаднал във външна изолация. Знам че много им се иска, но това, което аз виждам е как за две години той е приет в редица страни: Франция; Германия; Австрия; Полша; Румъния; Израел; Словакия; Сърбия; Македония; Белгия; Русия; Турция; Гърция; Азербайджан; Украйна; Латвия; Кипър; Палестина; Армения; А в България е приемал президентите на Австрия, Хърватия, Индия, Гърция, Македония, Судан, министър-председателя на Китай, срещал се е и с държавните глави на Италия, САЩ, Словения, Катар, Малта, Черна Гора, Япония, Чехия, Норвегия; Срещал се е и с Папата. :))) списъкът не е изчерпателен, вероятно съм пропуснал няколко ... Ще ми се някой да направи подобен списък срещите на Плевнелиев, за съпоставим период, макар че, смятам за много по-важно какво е постигнато, а не бройката не срещите.

Па пропущил си бре! Най важното е, едни закуски на тревата. Там само Цвеко оди.

Трагична политическа класа ,махленско управление и поведение ,липса на ...визионери ,хора със замах ,а в парламента и управлението битовизми ,няма фундаментални цели и тяхното преследване и осъществяване ,като демографията /изуване на имоти от държавата ,предоставяне на диаспората ,безлихвени заеми ,освобождаване от данъци/,мачкане на монополите и мафията /а не тайни срещи стях и "аз ще им се скарам/, премахване на лицензионни режими ,пълна свобода в селския туризъм и т.н.,но с такива ограничени политици и една малоумна селянка ,перачка в парламента ...,просто падение !!!!!!!

ГЛЕЙ СИ ГОМНАТА У 6? ТЕ АПАРТАМЕНТА-УРОД БЕЗРОДЕН !!! РУМЕНЕ ТУРИ ГИ НА ФОРСАЖА ,ГЕНЕРАЛИ 63 НАБОР ,ДА ГИ ИЗКОЛИМ СЬСИПАЛИТЕ ОТЕЧЕСТВОТО…… ,КАЗА ВАСИЛ ЛЕВСКИ!!!

Независимия, без значение кой какво прави, иде ли от ГЕРБ - против е. Може и да има някаква полза от това, но не - щом е от ГЕРБ - против още преди да е чул цялото. Иначе е независим! И Обеднинител на нацията!!! Корнелия Нинова не спира до го обяснява това - че е независим. За обединител и даже и на нея и е дискомфортно да го спомене. В крайна сметка идеята им беше твърда опозиция, не обединение в името на България. Иначе с Обединителя изкарахме вече година и 9 месеца и мога опреснително всеки ден да му вадя предизборните обещания - не е мръднал и милиметър. Година и девет месеца говорене, говорене, говорене, говорене... и толкова. То какво ли не беше - армията, държавността, границите, нациналната сигурност, корупцията...и после единствено дрънканици. Вече се чудя президент ли избрахме или нечий говорител. Поне спря да повтаря това "солидарност, равенство и справедливост". Някой го светна, че и Корнелия Нинова го говори същото и доста се припокриват и съвпадат речите им за...независим президент.

Обединител е точно това -да свали летящите в облаците крадци близо до ограбения от тях народ, за да се получи някякво обединение. Друг поведение, би довело до революция и лишаване на нацията от "цвета"- бандити.

Излишен коментар, макар и написан с много патос. Президентът не се конфронтира, той спазва законите! Но някои така свикнаха да правят безнаказано каквото си поискат, без да се съобразяват с никакви норми, че сега им идва в повече намерението на президента да върне законите като най-важният фактор в държавата. Истината е, че хаосът е толкова голям, че не застанем ли зад генерал Радев, нямаме бъдеще - младите, образовани хора продължават да напускат, държавата потъва.

Стига глупости. Радев е поредният проект на Другарите. Храна за осемдесетпроцентовите. Важното е опашките да са вирнати!

Каква дребна душица бил нашият летец.

Добре е че има и едри на пазара. Или ти си от околовръстното? Там не знам, да има едри...

Дотам ли стигнахте? Щом президентът спазва закона, значи е "дребна душица". Много сте я закъсали с мисленето за тези десетина години управление на ГЕРБ.

Икономическата криза се сочи от всекиго. Мнозина мислят, че тя все пак ще се изживее. Но моралната криза е по-дълбока и тя ще се изживее по-трудно. Че съществува морална криза е безспорно. В какво се проявява тя? Преди всичко в това, че В статия от 1933 г. педагогът и психолог Цвятко Петков (статията е публикувана във в-к "Гласове"): "...в нашата страна се шири общо недоволство от всичко, недоверие към всичко (към частни организации и към държава, към наука и изкуство), озлобление на всички против всички, готовност за саморазправа и липса на съзнание за обществена и морална дисциплина. По-нататък, моралната криза се проявява в стремежа на лица, организации и партии да се наредят те лично, без да държат сметка за интересите на другите, без да държат сметка за закон и съвест....."

А кой ще ходи в Ню-Йорк? Защото американците поканиха Б.Б.

На сесия на ООН не се ходи с покана, а в делегация. Редно е тя да бъде водена от държавния глава, но кой ще отиде този път е решил МС. И това, според ЦВ, не е конфронтация.

Редно е да бъде водена от човек с опит, не от шофьор на самолет

Направо е редно ти да отидеш - нали си от ГЕРБ

Велика гербераска заблуда както винаги:)))) Защо ли забравяте че боко се САМОИЗПРАТИ там за да се отърка най накрая до някой си???? Та нали самата катеринка си го каза ''миналата година ходи Радев сега е ред на Боко""????нищо че там присъстват държавни глави по правило а не тикви..

Американците не са канили никого ,всяка страна решава кого да изпрати ,освен това Тръмп не забравя кои са били срещу него на изборите и това ,че целокупно нашите соросоиди начело с Чехлю ,Гуменката и Тиквата изразяваха подкрепата си за Хилъри и демократите ,много се съмнявам че Тръмп изобщо ще забележи ,че имаме делегация.

Да бе - тоя президента за година власт няма и един апартамент. Няма с какво да го запомниш такъв. Иска да се спазвали законите - скучна работа. Ако беше кака Цецка или самият Цецко, вече щяха и новороденитеда ги помнят.

Абе то и при царя имаше едни знойни депутатки, дето кършеха снаги из коридорите на НС, но едва ли вече някой си спомня за тях. Така ще е и с тези, обаче имането, което натрупаха, ще си им остане.

царя ни остави наследство - Боко. Саламончо, Кивоустата, Дантелката и още камара калинки -юпита и местни дупедавци. Дали си мислите, че вече не ни реди паяжините, барабар с ортака си от Сараите?

ЦЦ пак се обърка защото днешният Президент се казва Радев, а не младоженеца Плевнелиев.

Каква е тая простотия - президентът да трябва да освобождава главният секретар на някакво министерство???? Министрите са избрани от Парламента, а не от Президента, че да се иска неговото благоволение!! По тая логика главният секретар на МВР може пожизнено да остане такъв, ако презинетът не го освободи. Баси тъпотията.

Някои така и не разбраха, че в правовата държава, за какво се имаме, най-високо стоят законите. Съветник на президента е юристка със завидна подготовка и той се съобразява с нейното мнение. Какво повече искате?

След приключване на политическата му кариера - ЦЦ е поканен в Института по метрология за еталон за тъпота

в зоопарка-да гледат хората глупав пуяк-злобар!

Румбата ще ви изнасили първо ще ви насили @н@лно, а на пролет ще ви изрита от кабинета!!!!

да имаш нещо,което той го няма,а само със злоба-не става...

И аз това му внушавам на ЦВ, но той не иска да го разбере и все се изказва неподготвен.

внушения не те бива!

Голям,праз!И без пуяк на лоста,ще съмне!

Вероятно, много е приятно да се разпищолите без контрол, нали? Какво щастие щеше да ви връхлети, ако народът не бепе изхвърлил Тетка Цачева, баш комсомолката, от тоя пост, а? Пък тоз народен фаворит, ви мъти престъпленията -гадна работа! Оказва се, че н.в. Народът, има представитевл, който ви коригира престъпните злоупотреби с властта, която заграбихте с технически и технологични машинации. И това ви вбесява? Нима не е нормално?

депутат на конгреса на БКП,а?!

Ако е било така - още един плюс за президента. На тези конгреси канеха само хора с високи качества. Не толкова на трибуната, колкото в залата. Това добре го помним.

Бавно ,мудно управление ,безцелно ,слабохарактерно и плахливо !!!!!!!!!!!!! ЩЕ ДОЖИВЕЕМ ЛИ ДА ВИДИМ БЪЛГАРСКИЯ ОРБАН ???? ЖАЛКОТО Е ,ЧЕ В БЪЛГАРИЯ НЯМА АЛТЕРНАТИВА .....!!!!

А защо президента да е виновен, че некадърните калинки на герП не знаят как да спазят закона и да внесат указа при президента съгласно него ? Или друг да ви свърши отново работата ? Ех ако беше пудела плевнелиев-банов или цецка цачева - щяха да припкат около вожда и послушно да подписват каквото им подадат ...

А защо тогава се кри цяла седмица, след случая в Харманли?!

а те защо бият негрите :-)

От Румбата по-тъпо и по-нагло досега не е познато.

Не заслужаваш труда ми да натисна клавиша за минус! Толкова е тъпо това, което си написал. Дано го разбереш.

С изключение на такива като теб, които за съжаление са преобладаващо мнозинство в България.

На следващите избори ще ни трябват два дена за размисъл. Вече наистина няма кой.

Това също не е вярно и е в услуга на управляващите. Защо да няма кой? Нима свършиха образованите, интелигентни хора в България? Това управление на неподготвени, посредствени, озлобени заради изплъзващия им се кокал е най-доброто за страната ни?

пРезидент не сме имали....

на всичко,отгоре...

Гробарите си заминават, но проблема е, че няма кой да дойде достоен ! Комунягите няма нужда да се напъват.

И,като се събуди-краката ти отвити,нали?!

От Цецо по-тъпо и по-нагло досега не е познато.

Сигурен ли си.,

Твърдо убеден , направо от извора ''Цецови мисли''

Курнито и Румчо!!!

На крив чеп и киселото зеле му е виновно.

става дума?!