ЦИК отхвърли като неоснователна жалба срещу Стефан Янев и служебни министри

Комисията не успя да постигне мнозинство и да приеме методически указания за работата на секционните избирателни комисии

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Служебното правителство провежда кампания анти ГЕРБ и всичко е наред. Няма нарушение. Спокойно ! Ще дойдат и за вас - както беше казал Солженицин.

Същото, като един дето обикаляше с джипка, ръсеше лъжи и си правеше реклама на партията с държавни пари.

Погледнете ги само как гледат (body language)- единият като че ли казва: "Каквото и да ми казвате, ще си прваим каквото си искам". Другата като че ли казва: "Защо съм тук, не беше ли по-умно да не съм..."

40% против. Това показва че има нещо нередно в тази комисия. Има си хас да гласуват против, че те знаят кой ги е назначил, това си е чиста политическа корупция. Авиаторския генерал печели в момента срещу пожерникарския генерал, но какво ще стане не се знае.

Това ако не беше тъжно щеше да е смешно, влизаме в параграф 22. Едните има казват ,че правителството изнася неверни твърдения, а ЦИК им казва ,че не са неверни защото правителството ги изнася. Това означава, че каквото каже правителството е само истина и няма нужда от доказване на тези твърдения. Ами да махнем съдилищата и да чакаме правителството да ни каже нещои за да стане то истина. Е тога всичко дето е говорил Борисов докато е бил министър председател следва да е било истина, а дали е ? То предишните не бяха чиста сълза, ама тези вече убиват рибата. Вярно е че президента си има правителство, ама явно гербаджиите ще излезнат прави, че си има и ЦИК. И сега когато на изборите никой не може да каже дали излезналите от машината резултати са коректни, защото и СИК-овете и наблюдателите и застъпниците няма какво да броят и да се самоконтролират, остава да вярваме на ЦИК, а явно кой командва ЦИК, така че "нека манипулациите да започнат .........сега" Честито на всички печеливши /само да не забравят, че ако не слушат могат да станат губещи / :)

Ситуацията в момента е, че президентът си има ЦИК. Ситуацията преди това беше, че ГЕРБ си имаше ЦИК. Ситуацията в бъдеще е неопределена, но ЦИК събира оферти и чака наддаване.... Както се казваше в един бисер от близкото минало: "При капитализма човек за човека е вълк, а при комунизма е точно обратното"!!!

А защо не казахте че цвик и хунтата са на кайшка на Божков !!! А мунчо е техен координатор

А защо не се споменава, кой е оплакващият се, въпреки, че е пределно ясно, че става въпрос за "коалицията" ГЕРБ-СДС?