ЦИК: Изборната администрация не проверява членовете на комисии владеят ли български

Няма информация колко са сгрешените протоколи в страната, каза говорителката на комисията Росица Матева, още няма и оценка дали видеонаблюдението е забавило броенето

Обратно в новината

Коментари - ЦИК: Изборната администрация не проверява членовете на комисии владеят ли български | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичко е фалш! Всички са фалшиви псевдо-политици!

ЦИК ДА СЕ ПОДВЕДЕ ПОД ОТГОВОРНОСТ ! ДА БЪДАТ СЪДЕНИ ЗА САБОТАЖ И ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ !

Щом не са работили 102 машини , няиа да им платите за тези 102 машини ! Изборите пак са Фалшифицирани ! КАСИРАЙТЕ ГИ !

пингивини едни избори не можете да направите като хората

Какво може да се направи: 1. Понеже не могат да се договорят за кабинет, а така само се минава от избори на избори и служебният си остава, може да гласуват служебният кабинет да стане редовен. Поне ще има парламент, нищо че последно се чудеха какво предателство да измислят всеки ден. Не става дума дали ти харесва служебният, а че той тъй или иначе ще остане, най-много с някоя промяна от президента; 2. Могат да променят конституцията на гласувания по 160 или 180 гласа на 3 или съответно 2 гласувания през 2 месеца за: 2.1. Да се премахне изобщо гласуването в чужбина. От къде на къде някой от вън, ще определя как ти ще живееш тук! Регионален принцип, както е на изборите за кмет - гласуват само местните. Така че това не е нещо невиждано, просто не е за тези избори; 2.2. Да има в бюлетините втори избор. Ако партия Х не влезе в парламента, гласа да отива за вторият избор У. Изгодно е за малките партии, но не знам дали големите ще го искат.

А за Путин нощо не казваш...

Аман от идиотщини. Правото на глас е гарантирано от конституцията и трябва да бъде чест за всеки да гласува. Стига комплекси и клаустрофобия.

Как пък така рязко се развалиха машините за вота

Машините се скапаха, като ПП.

А видяхте ли, че кокорчо гласува три пъти, всичко показва колко са манипулируеми машинките.

Конституция на Република България!!! Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.

Към ПП-ДБ За предизборното ви коалиране няма да говорим. Сторено! Много пъти ви се каза, че най - важно е да си най-голямата парламентарна група, ама не вдявате. Дано от предизборната коалиция не се родят две парламентарни групи. Сега за изборите. Пълна измама. Де факто изборите са фалшиви! Остава да го докажете де юре. - не признаваме резултатите от изборите; - обжалвайте резултатите пред окръжните съдилища дори и там където сте спечелили, на следните основания над 65% от всички протоколи за сгрешени. Изисквайте да се проверят всички протоколи и на които има зачерквания, поправки, добавки и всякакви други отметки да се обявят за недействителни и изборът в тези райони да се касира. Каквото е изискването за недействителност на бюлетините, същото важи и за протоколите. Комисията е трябвало да се събере и издаде нов протокол. Изисквайте от съда ръчно преброяване на бюлетините. =само 20% от видеонаблюдението работеше. Вярно е че ЦИК предостави записи, но при тях на вски две минути прекъсване, видеото работи няколко секунди. Огледайте ги хубаво. - съберете и изложете всички доказателства за заплахи, изнудвания,възпрепятстване и други на изборните комисии, а те са много. Внесете жалба в КС и поискайте касация на изборите на същите основания. Бъдете в опозиция. Не се подавайте на натиск или увещания. Ако и когато ви връчат мандата върнете го веднага.

Излиза, че който не ползва български език - нарушава конституцията и не трябва да е бългаски гражданин! Но институциите се правят на заспали.

сигурно пак чакаме европейската комисия да ни ги провери или пък европейския парламент ? В тази държава никой за нищо не е отговорен, ама иначе права колкото щеш ! Същата история и като с инфлацията, не можели да направят нищо кзп и кзк, ми тогава защо съществуват такива безпомощни структури се пита ?!

фактът, че от едната страна агитираха само за хартия, а от другата само за машина, трябва да говори на всеки, че и на двата метода са им хванали цаката за манипулация, иначе какво значение щеше да има с какъв метод гласуваш, никой нямаше да го споменава от политиците

То цели партии, заедно с прецедателите и не владеят български - ДПС, какво остава за член на комисия.

Поне ги пробвайте дали могат да четат бе, майни!

За ДПС е очаквано, ма на Кирчо българският му не е много по-добър от английския.

Дори заглавието не е правилно подредено, сякаш някой фаик с потури го е списвал.

да бе, не проверяват да ли комисиите знаят български щото ако проверят ше се окаже че повечето не знаят...

Крайно време е по закон, да имаш прави на шофираш и да избираш, само ако доказано владееш български език - четене и писане. 90% от манго( плод), не може да прочете, както пише по табелите, и от тях зависи живота ни на пътя. Същото е и с изборите

ти къде си виждал честни избори

А Киро кой го провери дали владее български, че и премиер ни беше...

От години повтарям, че трябва да се забрани това гласуване в чужбина. Не е редно. Изобщо не ме вълнуват хора напуснали страната преди десетилетия и не са стъпвали тук. Не желая тези хора да определят кой ще е на власт. Тези хора имат информация от телевизора. А тази информация е изкривена и манипулативна. Сега почнете да ме плюете. Но аз изказвам мнението на много хора.

Ами-Бойко и Ахмед!

Забрана на двойното гражданство ще свърши чудесна работа.

И така става.

Копейкин се надува Бойко се гледа в огледалото Кирил Петков мечтае с хората ДУХАТ СУПАТА ХАХАХА ХААА ХАХАХА

Ами ЦИК поне ги гледйте дали са изкарали основно образование, да не са в втори клас на 30 години.

То става, ама господарите от Гейропа не разрешават!

Има ли някой да вярва, че кирето се е отказал от канадско гражданство? Той потъпка бг конституция. И ми се бара за голям демократ.

Както ги е подкарала нещата Нинова, скоро и БСП като СДС ще се лепне като гербова марка на задника на ГЕРБ. И запомнете избори в България не се печелят с позитивна кампания, не сме дорасли.

Пак Фалшиви избори ! Забранете гласуването в Турция и Европа ! Касирайте изборите докато не е КЪСНО !

Сус бре, гяур.

Ама като забранят гласуването в чужбина, ще лъсне истината за бг партиите.

За хората незнам ,но ти духаш от мнооого години !

goose

Нормално, след като хартиената коалиция купи за машините ленти, които са с грешна температура на печат :) Предварително подготвен саботаж, за който алармираха още преди 2 месеца, но отговора беше "Няма да има проблеми"

Мой приятел живее в Германия. ПРеди няколко дни си дойде , и щ гласува тук. Агитира ме да гласувам за... Е , гласувах както "акъл ме учи". Сега ми е сърдит.

goose

Копейка, в чужбина гласуват 2% от имащите право на глас. Ако не ви мързи да се завлечете до урните те няма да имат никакво значение. Така че не обвинявайте тях за собствения си провал да вземете решение и за желанието си платените цигани да определят как да живеете.

Айде кажете най после крайните резултати цял ден ги мотате смотаняци

МАФИЯ МАФИЯ МАФИЯ

За какво ли им е да проверяват, само да се напрягат.Я по едно кафенце с цигарка за час и без много зор, да не преработите.

Ако подкрепяте хора с видимо психични проблеми, които не знаят мъже или жени са и искат да наложат джендърските си идеологии и шизофренията си на децата ви, с призива че това е нещо нормално- Това са ПП и ПРОДАЙ БЪЛГАРИЯ.

Тогава пък ти кажи нещо за зельо ! Нещо ми се губи информацията за него.

тая простакеса росица миналата седмица я чух да бръщолеви нещо, че нямало как да контролира гласуването в чужбина (говореше за турция) поради очевидни причини. Ами като не можеш да го контролираш, какво значи това? че правилата са пожелателни или? Полиция няма ли? И като не може да се налагат правилата, то защо изобщо трябва да се гласува в чужбина? в чужбина спазват ли се законите на България? Очевидно не. Тогава трябва да се забрани да се гласува в чужбина!!! На който му е важно да гласува, хваща автобуса, самолета и си гласува в България. Кви са тия глупости изборна секция в некъв кенеф в некво забутано село с 20 изперкали отдавна не помирисвали България емигранти. Такива хора не трябва да имат право да гласуват.

По интересно е как хора без да владеят български имат български документи за самоличност.

goose

Айде стига с тия партенки. Данните на БНБ говорят съвсем друго както за дълга, така и за фалита. Отделно: Данните за възрастта на избирателите показват, че 62% от избирателите на БСП са хора над 60 години. Над 50% от гласувалите за "Има такъв народ" са до 40 години. Близо една трета от всички гласували между 18-29 години са гласували за коалицията ПП-ДБ. БСП е първа политическа сила сред хората над 70 години. 50% от избирателите на ПП-ДБ са вишисти. Така че дъртаците и тия без образователен ценз пак спъваме всичко заради изкуфялото си коминистическо мислене.

А защо не споделят, коя партия е предложила тъмно зеления за председател? Иначе много обичаме сензациите, но не задаваме неудобните въпроси.

Канстантин и Елена И за чий да забранят Турците и Европа. Костя копейкин се биеше в гърдите в интервю в което щял да иска референдум за еврото. И защо не и защо не в Европата. А се оказва вярно тврдението за Копейките от братска Русия -от вота в чубина спечелил .... гласа от русия. ПП ДБ и те борци срещу мафията и корупцията а силна поддръжка от ОАЕ (ГФР и с една пара за раздребняване празнеха банкомати. Пак така вадят пари от Тайвански банкомати, в САЩ и по европата. нали машините не се манипулират. Защо Ал Капоне разпространи "ЕДНОРЪКИТЕ БАНДИТИ"(ротативките). Ами машинките в големите супермаркети и молове дето маркират не според обявената цена, а според баркодовете. Смешни сте

Той и ПростоКиро беше с двойно гражданство, ама зеления чорап Радев взе да се кара на Конституционния съд да не чопли проблема. Рибата се разваля от главата.