Цацаров с първа акция: КПКОНПИ поиска отнемане на имущество за 2,7 млн. лв.

Исковете ще бъдат внесени в окръжните съдилища в Благоевград, Плевен, Сливен, София и Шумен

Обратно в новината

Коментари - Цацаров с първа акция: КПКОНПИ поиска отнемане на имущество за 2,7 млн. лв. | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ЦАЦАРОВ,ЩЕ ИЗГЛЕЖДАШ ДОСТОЕН ЗА ТОЗИ ПОСТ КОГАТО РАЗСЛЕДВАШ ПЛЕВНЕЛИЕВ И МИРОСШАВ НАЙДЕНОВ ЗА ИМОТИТЕ ИМ В ГЪРЦИЯ.НЕВЪЗМОЖНО Е ДА ДОКАЖАТ ЧЕСТНИЯТ ПРОИЗХОД НА ПАРИТЕ СИ

Разчистване на сметки по големите етажи на властта ! Колкото до корупцията , тя е повсеместна !

За 2.7млн лв???? Че това са джобните само на една от големите риби, бе Цаца! Да бяхте рекли поне за 2.7млрд лв, да кажем, че почвате да вършите работа. Най-добре е Лаура да дойде

А на цацата кога ще му бъде конфискувано имуществото заради далаверата с КТБ?

Кога ще обърнете Малко Внимание и на Созополския велможа РА МЗИ ЕФЕ

Всички плюят човека, а той ще излезе не само дебел, но и честен.

Браво. А мутрата кога?

КПКОНПИ ако се издържаше само с парите ефективно отнети от престъпните елементи, досега да е обявила фалит 10 пъти.

Цаца, след тези "хвалебствия" по твой адрес, вземи, че се гръмни. С Боко и двамата сте добре дошли при Бай Ставри. Престъпници нагли !

Предния шеф на КПКОНПИ разследваше лица за пране на пари за над 2 милиарда лева и веднага го изритаха за едната незаконна тераса! Тогава простолюдието орева света за едната тераса,но не потърси сметка на тези,които са го окрали с милиарди! Сега Цацаров разследва вече съвсем други лица и тези милиарди ще се наложи да забравим за тях,защото народа е прост и ще си остане прост и беден навеки!

Извинете;) Откога назначаването за генерален консул в прилична дестинация минава за "изритване"?;)

Послушното Прасе Цацаров изпълнява задачите възложени му от Главатаря на Шайката.

Първото дело на спец съда бе за две-три цигари марихуана.. Последното за една баба над 80-те - продавала марихуана.. Страшни разработки, страшен шум за "добре" свършена УЖ работа... Що пък Цацаариелчето да са отличава от тоз утъпкан път.. Ма те хората с по 100 хил. лева палати са си дигнали.. Не че не са извършили престъпление.. Ама то туй - упрощаването он НАП на над 2 МИЛИАРДА ЗАДЪЛЖЕНИЯ.. Не е престъпление на тез дет дължат милионите - да знайте..

Като начало - с дребните гешевти. От долните етажи. Като край - с дребните мафиози. От същите етажи.

А къде бе като главен прокурор?

Ще им призная свършена работа, ако захванат властимащите. Не един и двама влизат в политиката с тънки вратлета и евтини костюми и виж ги след един мандат - променени до неузнаваемост. Едва ли става само със заплата, колкото и да е голяма.

Така е, това сега са кокошкарски истории (нищо наистина сериозно).

Това педалче още го чакаме д а се самосезира за 'Ало , Ваньо" и "Ти си го избра"...

В дру живот може би, но в този няма да стане.

Все отнякъде трябва да започнат, сега започват с искане. Но кога ще стигнат до цвък, цецка, консула в Испания и други такива? В необозримо бъдеще, предполагам, или никога.

По-скоро много е вероятно никога.

Пипче, конпиерите нямат правото да отнемат онова имущество! Ривириш ли! Те са нещо,като сигналисти до съда, той да отнема.Обаче при липса на осъдителна присъда тва не може да стане.Аз се хващам с тебе на бас,че ако закрият конпиерите и не го пише по вестниците, никой няма да разбере за събитието.Даже, ако закрият боркорите- същата работа.Обаче, ние сме бедни граждани на богата държава! Плащаме на разни клати..... за да си клатят кайсиите и да зимат по некой лев .Тва е положението.

Че аз да не би да съм те опровергала в този ред на мисли?;)) Още като "структурираха" мега-гига Органа КПКОНПИ си бях на мнение, че като събереш на едно място 5-6 нищонеправещи това няма как да ти даде едно нещоправещо;) Дет се вика - 0+0+0 все е равно на нула;)

Само така Цаца!

КПКОНПИ засега е направила нещо дребно за загрявка по втората част на абревиатурата си - Отнемане на Незаконно Придобито Имущество;) А по първата част на абревиатурата - Противодействие на Корупцията ( по високите етажи на властта) - кога?! Че там тези 2,7 милиона са пари за семки и бонбонки;)

корупция няма, само усещане за суджук

"Усещане за суджук" беше логото на управляващите за 2019. Сега са минали на "усещане за вода" на някои места или "усещане за въздух" на други...а на трети е комбинация от усещания! Абе... стабилитет (и благоденствие, да не забравяме) в усещанията - бол!

първа и последна за мандата, окончателната статистика ще бъде - получени заплати в по-голям размер от иззетите имущества, държавата на загуба, обичайно

цацата докато се правеше на прокурор запрати делото за ОТКРАДНАТИТЕ 16млрд. лв. ддс чаааак за 2021г. и пълен отказ за списък с фирмите точили....ПОМИЯР....

Ами на стотиците кметове с палати колкото Тадж Махал и апаратменти в Софеа на децата им, а на оноия депутати от ДПС то дето за по няколко милиона ДДС им заметохте делата ?

Ще изземе 100 кила домашна ракия, 2 бидона със зеле, 200 кг суджук, 3 живи прасета, 4 кози.

Доколкото съм чел по дебелите книги конпиерите не секвестират пари, а правят искане до съда да ги конфискува.Да, ама при оправдаване париците не могат да се приберат... сладка работа- големи парици за заплати и искаш съда да прибере парите, аджеба гражданска конфискация. Не става! Трябва да се докаже престъплението, което е повече от очевидно и съдът да приложи конфискация.Конпиерите не правят нищо, просто получават заплати и аплаузи.Мърлява държавица! Давам около 250 лв награда , ако някой ме убеди,че конпиерите и боркор вършат някаква работа.

СЛЕД ТАЗИ "РАЗЯДКА" ДА ОЧАКВАМЕ ЦАЦАРОВ ДА ПОИСКА ОТНЕМАНЕ НА ТЕЗИ 3, 5 МИЛИАРДА , ПРИТЕЖАНИЕ НА БГ "МИРОТВОРЕЦА" !!! ОЩЕ С ВРЪЩАНЕТО СИ ОТ ТРИСТРАНКАТА В ТУРЦИЯ , СПОКОЙНО МОЖЕ ДА БЪДЕ АРЕСТУВАН !

на Тъпото от лоста да му отнемат комисионните,понимаеш?!

Образован цървул-подлога!

Няма ли да съборите някое барбекю нещо у-а ? Малко по-така като за жълта прокуратура :)

кокошкарска работа .. прах в очите но и друго не сме очаквали, те политиците тук имат междувселенски имунитет и ни цаца ни гешефт може да ги пипнат

когато трябва да се оплюе някой мизерник, джурналетата се преварат кой пръв да го наплюва. а за големите играчи винаги траят и говорят с недомлъвки.

а кога ще се конфускуват имотите на гиганската мафия дето краде пари от пенсионерите чрез телефонните измами