17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трябва, САМО АКО цената е по-изгодна от намерените вече алтернативи ! БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ !

Gugnelid

Ами... не знам какъв е договорът, който имаме с Газпром, но ако вече цената оттам идва висока, трябва да се борим да спазарим плащане по новата схема срещу намаляне на цената. Обаче нашите са по-по-най-тъпи и само чакат инструкции от Мустафа-та.

Колкото и да се показахме като идиотите на Европа,колкото и да го закъсахме с Киро Тъпото ,все пак капчица разум трябва да е останала в тая Харвартсо-канадска тиква!?

ако излиза по - евтино, защо не.

газ...нали това е диверсификацията??? Ако сменяме доставчика само по идеологически причини,каква пазарна икономика е това? Не трябва да зависим от един доставчик, който и да е той!

България трябва да си гони интереса. Ние сме в ЕС, но след като други държави от ЕС плащат по този начин то той трябва да е опция и за нас. Оттук въпроса е къде цената е по-ниска и отделно да имаме реална девирсификация, т.е. избор. Ако ни доставя само един доставчик докъдето ни беше докарал баце сме със свалени гащи от всякъде.

Dir-a, може ли ако обичате да покажете анкетата на Киро Лъжеца! Да погледне процентите, да помисли , ако има с какво! Там за онези 20% дето пак излъга!

Кои бяха гЪзпром? Да си наврат скъпия газ отзад, имаме си евтин газ, ще става и по-евтин. Аре сбогом, никога повече.

С терористи не трябва да де преговаря.

Защото си прост роб и не разбираш!

Аз не съм съгласен с много неща! Не съм съгласен с новите цени на хляба, доматите, тока и газа, нито пък с управлението на Кирчо Харвардски и оня, обратния, как му беше името... Не съм съгласен и с вътрешната и външна политика, ама ми се НАЛАГА да ги търпя. И никой не ме пита дали съм съгласен, или не. И пак някой ми налага да живея по този начин... Та, едва ли някой ще ни разреши да избираме...

Значи под "диверсификация" да разбираме, внасяме газ само от САЩ, тоест от другата част на планетата. Утре пък може и от Марс, че да сме независими от Русия.

Приятно съм изненадан от Кирил Петков за категоричната му позиция в подкрепа на Украйна и мерките срещу Русия. Това е бъдещето на България! А такива комунистически динозаври като Радев, Янев и Рашков трябва да отидат на бунището на историята!

Ми... и те не искат да преговарят. Както и не искат да им крадат парите.

Абе Газпром не знам, но аз ЩЕ ВИ ДОВЪРША със сигирност.

Писах ти + да се радваш, че не си сам :)

До не разбира се Явно ,останалите и то богати държави са по глупави от бедна България .Не ,просто имат мислещи политици ,не .....

И аз ти цъкнах плюс

Така де, давай да приемаме рублата.

И аз 12 години не исках политиките на крадене на Бойко Борисов, ама търпях.

Когато вляза в магазина се съобразявам с цената и условията там и то независимо от това дали харесвам или не продавача!!! Ако толкова не го харесвам търговеца има и други възможности, но цената си остава най-важният критерии при покупка!!!

Хубаво е Кирето като говори за проценти да види и тази графика. А тъпото Николов да спре да ни убеждава колко са били прави.

В тази путлерска медия е нормално процентите да са такива. Тук са само фенове на ГЕРБ и Възраждане.

учудва ме колко руски подлоги има в коментариите . а бе ватници отивайте да се биете срещу урайна и защитавате затъващата пшутинска империя !

И никога не ти се е случвало да не повториш магазин/ресторант заради лошо обслужване? Не знам колко по-евтино трябва да е, за да преглътна подобни неща.

анкетата е "просмукана" от руски тролове и мурзилки , платени лумпени дето за пари и майка с и ще продадат !

Робът си ти на американското посолство

Русофила е болно същество. Путлер спира газта....така ни се пада. Митпрофанова обижда и унижава България....квичат от кеф.Утре братушките им ще ни ударят с ракета....ще гледат с благодарност атомната гъба,докато се изпаряват. Е има такива същества в България за жалост.

Истината не е удобна нали

Киро тъпото Ванкуварско нещастие не чете ли графики Само 20 процента са били русофили в България Тоя като магнетофон повтаря какво са му казали краварите хайде Кирчо мамин марш в Канада докато не е станало късно

И какво да гледо цъкането на няколко рашки подлоги готови и майка си да продадат во имя рашка говняшка ? Навсички е известно , че един трол може да остави безброй отговори чистейки бисквитките си и гласувайки отново.

Фашистче защо не си на фроната да се биеш срещу руснаците.

Русофила е болно същество. Путлер спира газта....така ни се пада. Митпрофанова обижда и унижава България....квичат от кеф.Утре братушките им ще ни ударят с ракета....ще гледат с благодарност атомната гъба,докато се изпаряват. Е има такива същества в България за жалост.

Русофила е болно същество. Путлер спира газта....така ни се пада. Митпрофанова обижда и унижава България....квичат от кеф.Утре братушките им ще ни ударят с ракета....ще гледат с благодарност атомната гъба,докато се изпаряват. Е има такива същества в България за жалост.

Ами не, повечето са глупави като теб. Не знаят, че купуването на газ и дизел не е никаква филия или фобия...

И какво да гледо цъкането на няколко рашки подлоги готови и майка си да продадат во имя рашка говняшка ? Навсички е известно , че един трол може да остави безброй отговори чистейки бисквитките си и гласувайки отново.

Премиерът Петков ще присъства и на Божествена света литургия в базиликата "Сан Клементе", където е погребан славянският първоучител Константин Философ. Литургията ще бъде отслужена от Негово Високопреосвещенство Западно- и Средноевропейски митрополит - Антоний. Министър-председателят ще се поклони/ пред мощите на Св. Кирил./Димитър Ковачевски

Напротив .Мнозинството иска евтин газ . Вие сте няколко трола на Америка за България пишещи от няколко ника за да излизате повече. Всеки път едни и същи чаршафи публикувате.

Голяма грешка е България да се откаже от по изгодния за нас газ,а да търси по скъпи варианти.Другите западни страни по глупави ли са от нас,че си гледат интереса.ЕС мазохисти ли са,че взимат решения,които ощетяват целия съюз

еми ако искаме евтин газ с редовни доставки а не всеки месец да се молим танкера от америка със скъпия американски газ да пристигне трябва да се съобразим, а реално погледнато газпром не иска много а просто да се плаща по друга сметка в тяхна банка където европа не може да блокира парите дори вече не се говори в рубли защото се плаща в евро/долари

Преди да пишеш,МИСЛИ.

Е, нее хахахахаааааа а, ве тъпаци България е ЕС И НАТО, и най вече е НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА !!!! НЕ може някакъв военопрестъпен путкински режим да тероризира който и да било. !!!

Германсмите и италианските власти са верни на народите си. Българсмите са верни на международното положение.

Последно - независима държава ли е, или е с НАТО и ЕС? Смешник, ти въобще имаш ли понятие какво говориш? Да не си някой бот?

Да му откраднат пералнята, нали? :))

Аз предлагам да имаме следните две възможности 1. Газ от Газпром. Който иска да купува нея 2.Газ от САЩ да я купува които иска . Нека тогава да видим откъде ще се купва повече дали Втечнената газ или тази от Газпром. Ще бъдем много изненадани да видим че най-големите евроаталантици първи ще се наредят за евтината газ защото тяхната работа винаги е била дайте да дадем. Между другото трябва да може да се избира и за тока . Дали да купуваме от "лошата комунистическа" АЕЦ Козлудуй или от Амриканските тецове и перките на Америка за България... Аз знам кое ще избера нека видим какво ще изберат евроаталантиците.

България е длъжна да купува газ от доставчик, предлагащ най-ниска цена. Няма никаво значение в каква валута. Иначе сме свидетели на безмислицата "зависимост от руски газ". След като нямаме достатъчно собствен газ, винаги ще сме зависими от някого. Но да купуваме скъпия втечнен газ от САЩ , само защото те така искат е пълно безумие. Киро обаче следва само инструкциите на Херо и не му пука за непосилната за българите цена на отоплението.

И да ходим в Украйна да крадем домашни прибори?

Нали Канадеца, уреди по-евтина газ? Щяла да дойде веднага, след самолетите. Нека да изчакаме, нали сме независими, особено, ако ни забранят от Брюксел.

България едностранно трябва да обяви, че ще плаща с пари от Монополи.