Трима загинали и шестима ранени при катастрофа на хлъзгав път край Стара Загора

Заради катастрофата временно е ограничено движението на пътя Димитровград - Стара Загора

Обратно в новината

Коментари - Трима загинали и шестима ранени при катастрофа на хлъзгав път край Стара Загора | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От видеото и от снимките нищо не се вижда. Само,където полицаите се разхождат....Жалко за жертвите. Ние сме за Гинес по катастрофи.

Шофьорите трябва да осъзнаят най-после, че на пътя е като на война и да започнат да се пазят. Ясно е, че на Ганьо не му пука за другите, но пазете себе си бе, хора!

Единствената причина, не “възможна”, а 100% очевАдна, е племенната дебилщина. Не е хубаво така да се говори, но е абсолютната истина.

По-неграмотно написана статия не стм виждал, а в дир-а всеки ден е пълно с такива. За ситуацията, кое е новото.

"Катастрофата в участъка е хлъзгав, след завял дъжд и това е една от възможните причини за трагедията."???!!!

Ако бяха по-високи глобите,нямаше да стане катастрофата.Или ако на всеки километър имаше полицаи.

Ужас. Трима умрели, може да има и още. Сеата, караш една селска гробища с хора и ако е виновен, за какво говорим, безразсъдство.

викаш да ги наредим: роднина, милиционер, роднина, милиционер и така на всеки километър, докато не се покаже и бат' Серго............

Че са от мургавото малцинство.

По този път е отвратително да се кара! Почти всички на него карат като безсмъртни, изпреварват като полудели, при условие че видимостта е лоша на места, защото е надолу-нагоре пътят. Същото е на влизане в Стара Загора покрай летището, макар че често има полицаи, това не пречи на никого да ти се навира отзад на опасно разстояние, за да те изпревари, но на първия светофар да чака пак до теб. Иначе пътят не е лош в сравнение с други в района., но е опасен именно заради неразумните шофьори, имащи се за пилоти!

А бе, мама ви да еба и тъпа шофьорска! Две неща трябва да спазвате: Скорост и Дистанция Тъпо, много тъпо племе... Жалко за загиналите! Съболезнования!

Ще осъзнаете, че освен сонствениците трябва да наказвате и техните коли, кактони марките - шофьорите на бмв мерцедес и ауди са виновни за 77% от катастрофите...ограничете употребата им

Дебил.