Трима загинали и шестима ранени при катастрофа на хлъзгав път край Стара Загора

Заради катастрофата временно е ограничено движението на пътя Димитровград - Стара Загора

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще осъзнаете, че освен сонствениците трябва да наказвате и техните коли, кактони марките - шофьорите на бмв мерцедес и ауди са виновни за 77% от катастрофите...ограничете употребата им

Дебил.

А бе, мама ви да еба и тъпа шофьорска! Две неща трябва да спазвате: Скорост и Дистанция Тъпо, много тъпо племе... Жалко за загиналите! Съболезнования!

По този път е отвратително да се кара! Почти всички на него карат като безсмъртни, изпреварват като полудели, при условие че видимостта е лоша на места, защото е надолу-нагоре пътят. Същото е на влизане в Стара Загора покрай летището, макар че често има полицаи, това не пречи на никого да ти се навира отзад на опасно разстояние, за да те изпревари, но на първия светофар да чака пак до теб. Иначе пътят не е лош в сравнение с други в района., но е опасен именно заради неразумните шофьори, имащи се за пилоти!

Че са от мургавото малцинство.

Ужас. Трима умрели, може да има и още. Сеата, караш една селска гробища с хора и ако е виновен, за какво говорим, безразсъдство.

Ако бяха по-високи глобите,нямаше да стане катастрофата.Или ако на всеки километър имаше полицаи.

викаш да ги наредим: роднина, милиционер, роднина, милиционер и така на всеки километър, докато не се покаже и бат' Серго............

"Катастрофата в участъка е хлъзгав, след завял дъжд и това е една от възможните причини за трагедията."???!!!

По-неграмотно написана статия не стм виждал, а в дир-а всеки ден е пълно с такива. За ситуацията, кое е новото.

Единствената причина, не “възможна”, а 100% очевАдна, е племенната дебилщина. Не е хубаво така да се говори, но е абсолютната истина.

Шофьорите трябва да осъзнаят най-после, че на пътя е като на война и да започнат да се пазят. Ясно е, че на Ганьо не му пука за другите, но пазете себе си бе, хора!

От видеото и от снимките нищо не се вижда. Само,където полицаите се разхождат....Жалко за жертвите. Ние сме за Гинес по катастрофи.