Трима президенти бойкотираха общата снимка на КОП28 заради Лукашенко (видео)

Световни лидери отправиха призиви за справяне с климатичната криза, а ОАЕ обявиха създаването на нов инвестиционен фонд за климатични действия

Обратно в новината

Коментари - Трима президенти бойкотираха общата снимка на КОП28 заради Лукашенко (видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

_stankow

>>>само ако сложим край на употребата на изкопаемите горива Разбира се ! И ще минем на фотосинтеза. Откъде ги намират такива ? Че даже и за генерални секретари ги назначават !?

румбата зе ли си автограф от путешенко.??????

Черните са се събрали около Лукавия, но ни в рузия, ни в беларус черни се допускат по улиците от местните. Ясно доказателство кого от тях са купили..

Пуделите от бившите съветски републики решили на мъже да се правят, смешници! Да не забравят да се изтъркат във финладската сауна със спарче до кръв и после да духнат в четирите посоки на света и да кажат 4 пъти "Отче наш" или "Аллах акбар" или каквото там казват! Да не ги застига "вниманието" на Путин....

Боли ги останалите държави че две джуджета на световната сцена и една прокси държава която без западните заводи е аут.

Тези другите, изключвайки лошият Лукашенко и мини-дяволът Лавров, с какво пристигнаха и си заминаха от конференцията. Нашата Гаргамелка вероятно го е направила на шнур, което си е зелено, но другите пеша или с делтапланери са били? Колко човека прислуга и охрана за тези стожери на нашата 'обща' планета? Що се отнася до глупостите и нерешенията - номер 1 са. Следващият път да я организират срещата по интернет и така съобщението няма да се изгуби от пратениците. Литва, Латвия и там третата проститутка от групата са страни за пример. Изнасят, продават и основно даряват всичко. Скоро ще започнат да бранят и западната граница на НАТО, след кончината на укро-вермахта. Дали политиците им не правят грешка когато се прибират при народната любов, а не остават на другата пресконференция във Вашингтон? Казвайки тях имам в предвид и Гаргамелка, че скоро в България ще има избори без бюлетини и секции...

"Сергей Лавров изнесе реч, по време на която някои делегации напуснаха залата в знак на протест. Българският външен министър Мария Габриел си тръгна от Скопие снощи, за да не присъства на днешното заседание заедно с руския външен министър." Уф, нашата Мара си ТРЪГНАЛА, пък Лавров НЕ Я ОТРАЗИ. :)

Именно, колкото по наведен и прост, толкова по-добре...

"Наричаме я обща снимка, Лукашенко не е част от нашата общност", заяви литовският президент Гитанас Науседа - Да , ама от снимката се вижда обратното ! Който не е , от общноста , не е и на снимката !

Същите "гениални"политици като през комунизма, сомо че сега сме от другата страна на барикадата. След втората световна война няма индивидуализъм. Само жаби които крякат и вдигат крак да ги подковават.

Колко много проститутки на една снимка!

Е, снимката е по-добра, без дежурните циркаджии и американски марионетки!

Просто на снимката ги няма лакеите и обслужващият персонал

Ицхак Херцог... https://cdn.trt.net.tr/images/xlarge/rectangle/a728/01b8/4d95/6569c3b21c580.jpg?time=1701440018

Аз викам на държави, а то били слугити на посолственити тиритории.

Балтийски дрислювци

Сърдитко Петко празна му торбата...

5годишните деца не правят дори така......хахаххахаххаа Ае,цял свят вепе вижда, айде тагаренко мама ти мръдна

"Има как да намалим емисиите, като в същото време стимулираме иновациите и растежа: да сложим цена на въглерода", каза Фон дер Лайен Абе Мърсуло, каква си ти че да слагаш на хората по света цени за нещо. Не ти ли стигат парите, които открадна от ваксините?

Само да попитам това недоразумение фон дер Лайнян: аз сега като издишам въглероден двуокис или не дай си Боже пръдна (метан е братче, замърсяването е ГОЛЕМО) с колко ще ме таксувате? Не е ли време вече да изпратим по живо, по здраво и надалеч жената с фамилия на отпадъчен продукт, че нещо много се застоя?

Даже е преминало това време...

тея педалчета докато не ин го набучат от зад няма да мирясат.... никьв кур не става от тях

Ама те много делегации са напуснали направо им накривили шапката....еха ти и малоумниците

тая курва е за трепане не за ебане

Заглавието и снимаката са дребни кахъри, спрямо това което чета в съдържанието! Тези са се отнесли в хомофобията си да унищожат хората по планетата! Всичките им предложения са античовешки! " Урсула фон дер Лайен призова за таксуване на всички въглеродни емисии," - т.е. да се таксуват сигурно и хората, коити ежедневно дишат кислорода на БОГАТИТЕ и издишат ВЪГЛЕРОДЕН ДВУОКИС! Дотам ли ще ни докарат? Не видях нито ред за естествените решения в приодата - ПОВЕЧЕ ЗЕЛЕНИНА! Не изкопаеми руди за да правят технологии за "екоенергия", които ще заменят горивните изкопаеми! Пълна лудост и лицамерие е управлението на света! А това, че нацистки държави управляваши с геноцид над населението си не са на снимката - ами искат си рекламата и ПОХВАЛА за ГЕНОЦИДА!

Голяма загуба! Ако не беше да ми кажат, нямаше да забележа тяхното отсъствие като гледам снимката. Дори ще призная че не знам и как изглеждат въпросни президенти.

Имат топки. Те вече са сърбали руската помия.

като си го премести.... Гледам ги тия прибалтийски мастии и се чудя колко пари им дават краварите, че да правят толкова нелепости.

Само теб те няма ? Била си на адрес или пак в храстите до магистралата ?

Триста хуя триста путки тръгнали са за гугутки

А нашият президент, до Лукашенко ли се снима?

Лавров изнесе реч, по време на която някои делегации напуснаха залата в знак на протест и той си го премести в другия крачол !! Ха ха ха ха !!!

Лукашенко не е част от нашата общност"! Ми той Лукашенко щот голям зор има да стои насред лоботомирани европедали педали... Аман от тъпотии. Да ги хванеш всичките, да ги събереш на едно място и да ги взривиш така,че нищо да не остане след тях. Евролиберални корумпирани малоумници.

тея мазохисти само як кур от зад разбират

Не го шТат тоз рускийй мир гадовете

Имах си аз да го искат. Сега са си 10 пъти по-добре

Добре де,тия 1 млн. снаряди,дето ЕС ще изпрати на Украйна,плюс ракети ,дронове и пр. оръжие,намаляват ли вредните емисии във въздуха след като се взривят или напротив.Как да им вярваш на тия европедали мама им мръсна!

Абе, руския държавен глава, що не участва? :))) Тъкмо Румбата щеше да има с кога да удари една бутилка водка и да си спомнят доброто старо време... :))) Бозата от 6 и баничките от 7 стотинки. :))

само руските снаряди не отделят вредни емисии и нямата въглероден отпечатък. Наруснаците може да се вярва...

Прекрасно. Да не цапат снимката тези маргинали и фашистки деграданти

Да. Щото ги сменят. Виж Лукашенко го гледаш от 1991... Незаменим... :))))

По-обективно беше да споменете и колко не бойкотираха Лукашенко и да сравните резултата. Така поднесен, материалът не е новина, а опит за внушение.

Литва, Латвия и Полша?? Джавкащите кученца на Вашингтон... Е, и к'во? Пръдня в гащи...

така е, смърдиш... Пффуу!

А не е ли лицемерие ние да седим на една снимка с австрийския и холандския пудел? Те съюзници ли са ни?! Рийли?!

Три малки, жалки, американски помиярчета лаят и облайват Батька Лукашенко, за да се харесат на американските си батковци и ментори. Смях.

Политическата тапотия не върлува само в БГ .Тя е заразила като цяло 90% от т.н. евролидери ,а да неговорим за бившите републики на СССР.Бойкот на кого бе тъпунгери .Вие бойкотирате собствените си държави и нямата право да говорите простотиите си от името на европейските граждани.Всеки свободен европеец с човешки цености и възприятия има право на избор.Като извод за България ,нашите улични политици слугуващи на чужди интереси нямат право да говорят в страната и на международни срещи от името на българския народ а само от собствено име.

Има някаква грешка в новината. Беларус няма президент в момента. Има дресирано руско пуделче.

поне веднъж кога рашките са имали претенции към приблатийските мастии след разпада на СССР! Години наред слушам една и съща лъжа и само балъци като теб продължават да кълват на без кука.

Робите и васалите не обичат свободните и независимите и ги"бойкотират"