Брат предал брата

Бившият лидер на босненските сърби Радован Караджич е задържан благодарение на информация, която е получена от генерал Ратко Младич - бивш ръководител на армията на босненските сърби.

Обратно в новината

Коментари - Брат предал брата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Чакай бе товаришч, че Александър Матросов не го е имало и по времето на втората световна война. Това е една тъпа легенда пробутавна от СъвеЦката пропаганда за такива малоумници ката теб

Чакай бе товаришч

çeta i se çudq kak moje da go zaştitavat nqkoi hora toya ubiets ,tiya koito sega sa na stranata na karadjiç kıde bqha predi 8/10 god kogato srıbskite izrodi naçelo s toya izrod ybivaha i iznasilvaha masovo jenite i detsata v kosovo , ili gi e hvanala sklerozata çe gi zabraviya tiya sıbitiya ,hora v koy vek jiveem kak moje da se zastane na pozitsiyata na ubiytsite ,kak moje da se odobrqva takovo neşto nqma znaçenie po kakıv povod sa ubivali hora ,zaşto ste tolkova zlobni kım vsiçki koito ne sa kato vas , zaşto iskate vsiçko da se vırti okolo vas zaşto mislite çe vie ste nay nay nay ,zaşto ostanaha malko horata kato Radi Dimitrov ,hora trezvo misleşti ,hora koito ne se vrıştata v istoriyata a gledat napred v bıdeştoto ,zaşto trqbva da se ubivat horata kato mogat da si jiveyat v mir i razbiratelstvo ,zaşto vızpitavate detsata si da mrazqt nqkoy samo i samo çe e kato nego ,zaşto po veçeto hora sa gresivni i za nay malkoto neşto posqgat na çoveşki jivot

само като видях кой го е писал и повярвах

За какви невинни жени, деца и старци говорите , бе хора. НАТО бомбардира сръбски военни обекти като ответна реакция на сръбският геноцид срещу тогавашното югославско косовско население, а не невинни жени, деца и старци. То бива-бива късопаметност, ама чак толкова късопаметни не сме. Та това беше преди само 8-9 години. Какво ли щеше да е, ако това се беше случило преди 30-40 години. Гледам мнозина реват срещу гадните турчеля които преди 100 години са изклали над 2 000 000 арменци при арменския геноцид, а защитават сръбският геноцид над бошняци, хрвати и косовари. Това говори не за принципност/осъждане на геноцида/, а за пристрастност/ще защитаваме сърбите защото някой смята, че са ни братя - макар че те са сърбизирали българското население на цялото Поморавие и са анексирали над 45 000 кв. км българска площ/. Нека да си спомним колко народ бе убит или изклан по време на комунистическият режим на националиста Милошевич и то благодарение на такива изроди като Желько Ражнятович/Аркан/, Ратко Младич, Радован Караджич, Властимир Джорджевич/които обаче някои не само в Сърбия, но и в нашата държава смятат за герои - Няма що, голям героизъм, да вържеш няколко хиляди човека и да ги убиеш като животни без никакъв шанс за самозащита и то след като си се въоръжил до зъби/. В същност когато стане дума за собственият им живот, всички такива герои се превръщат в съвсем нормални хора и проявяват забравени и съвсем негероични качества като страх и нерешителност.

Те навремето се учиха от подай ръка отгоре,но не знаеха ,че който такъв акъл дава,имат ли шанс и те така правят-без значение на кого.Нима заради друго им помагаха.Бедни са ви главиците,кой крокодил на кого помага и с каква цел.Добротата,не наивността ви,ви сервира тая участ.Но добрите,макар и да са изглеждали наивни в налаганата си насила макар поняка доброта,защото сте си мислели,че те може би са фалшиви,но все пак сте залагали на добрите изказани думи,та дано стане така.Но това братя-може да си го позволи силния,че ако не стане като на думите-да обърне другия край,заслужено истинския-според действителността.На вечно слабите не им остава нищо друго,освен вечно да оплакват собствената си недалновидност.Не става само с чути красиви слова,щом не ги осъзнаваш.Който се хваща на красиви думи,радвайки се че ще си живее така лесно,само се моли да стане така.Но може би сами усещата,че такива молитвеници-силните не ги уважават.Готованци с уж умни,но наведени глави,само кривят устите на мислещите.Не те са виновни,а самите вие сте наведени,защото така ви е по лесно.намерете го лесното,вие сте способни да си повярвате.Ние не се чувстваме гонени,просто знаем,че със наведени страхливци красоти не се строят.Всичко тече,всичко се променя,така както масата си пожелае.Малоумниците ревът,че не станало по тяхната.Ние казваме-така се възпитахте.Никой не тачи-наведените духом.С такива и богове да тръгнат-обърнат ли се-там няма никой.

Хитлер не можа да се справи с тия та едва ли Хага ще успее?

За западната пропагандна машина е важно да няма чисти хора - всички трябва да са предатели и маскари. Най-важно е да не митологизират Караджич, каквато грешка направиха с Милошевич - вместо да го осъдят и компрометират , те го умориха /или отровиха/ в техен затвор и по този начин го направиха мъченик. Личи си, че този път са се поучили от грешката си....... Имаше една мисъл на Алън Дълес, че в една бъдеща война с СССР трябва да направим така, че да няма Александър Матросовци срещу нас......

Поредната манипулация.

4etete ivo andri4 /nobelov laureat/ i 6te razberete

Не се знае, дали наистина е така. В политиката всичко е разрешено. Така може да целят да го дискредитират и после по-лесно да го заловят.

Сърбин, за разлика от теб познавам от вътре нещата, защото 2/3 от роднините ми са поробени в Сърбия. Не смеят даже на сръбски да кажат ДА, за да не разберат твоите приятели србье, че са българи. Когато ги попитах защо казват па jесте а не ДА по сръбски, ми отговориха: Защото и на български е ДА. Аз не получавам пари от когото и да е, да казвам истината. Сигурен съм, че и ти не получаваш, за да казваш твоята истина, но ти я черпиш от Лепи Брени, Шабани и Арканчовци, а не от исторически факти.

ТИПИЧНА БАЛКАНСКА ПАРОДИЯ!!!

Хането Турку, разбира се, веднага се хвана на ингилизката лъжа като сом на кукичка. Откъде да знаеш, пък може и той да е изобретил тази лъжа - нали му се плаща за това. Той, глупака, трябва от време навреме да избие по някоя чивия, че иначе зле му се пише в Анал Дола.

НЕ ХАРЕСВАМ СЪРБИТЕ.ПРЕДЯВЯВАТ ПРЕТЕНЦИИ СПРЯМО НАШИ ЗЕМИ,ТЕХНИТЕ ВОЙНИЦИ СА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЖЕСТОКИ СПРЯМО БЕЗЗАЩИТНОТО НАСЕЛЕНИЕ -НЕ ЕДИН ПЪТ СА ПОКАЗВАЛИ ЗВЕРСТВАТА СИ.ТЕ НАКАРАХА БЪЛГАРИТЕ В МАКЕДОНИЯ ДА СИ МИСЛЯТ ,ЧЕ СА МАКЕДОНЦИ.

Ebati glupostite. Tia za kvi ni imat

И тоя страхлив комплексар го заловиха като смрадлив плъх подобно на увисналия на въжето боклук Саддам. Тия говна са смели само когато държат властта и убиват наред. Да пукне като Милошевич, и по-бързо. Това му пожелавам.

Когато парите заговорят,каузите се обезсмислят.

Не бих се учудил, ако е вярно. Сръбският национален герой Карагеорги бил убит на 13.VII.1817г. не от турчин или от кого да е друг чужденец, а от най-близкия си съратник в борбата срещу турците - войводата Милош Обренович (1780-1860) - на 13.VII.1817, отрязъл му главата, напълнил я със слама и памук, и я изпратил в една конска торба като дар на султана! По аналогичен начин били премахнати и още няколко бивши войводи от Първото сръбско въстание. Прочутият Петър Молер, например, бил предаден от Милош на турците като подбудител на ново въстание и те го ... удавили. После слугите на Милош убили пред самия владишки дом друг потенциален бунтар - владиката Мелентий Никшич. Последвали го кнез Сима Маркович, Павле Цукич и много други войводи, предадени на турците като поддръжници на Кара Георги и следователно врагове на империята. Главите на повечето от тях също били изпратени в нозете на султана... Е, сега в дар на Западна Немачка.

Abe to e jasno, puska se edin sluch i ako ribkata se hvane, hvane se. Idejata na toja sluh e da se nastrojat srabskite nazionalisti edni srestu drugi i ako njakoi ot hirata na hvanatija predadat drugija, dobre doshlo. Ili ina4e kazan, posle hodi dokazvaj 4e ne si pederast.

А албанеца наркодилър и мафиот Хашим Тачи е национален герой и премиер??? Каква пародия е американската политика на Балканите изсипали 41 000 uranium plus and plutonium bombs в района от които поколения ще мрат.

Много гнусна лъжа, отвратителна. На съд да отидат тези, които бомбардираха суверенна държава.

ebasi gluposta, tiq kopeleta ot ostrova osven da pletat intrigi ni6to drugo ne znaqt, no moje bi skoro 6te nau4at..

Мдааа...това са големите сръбски герои. Трепат беззащитни деца, старци и жени, но като стане въпрос за собствената им кожа са последни страхливци и предатели.

Пълни глупости.