Три дни преди старта: НСИ очаква 65% от населението да преброи електронно, отвори "гореща линия"

Преброителите ще са с маски, ще разполагат с дезинфектанти, ще спазват дистанция от поне метър и половина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преброих се електронно, но по-голяма глупост не бях виждал! Страхотно бави системата, десетки пъти влизах и излизах, ако живееш в село няма регистриране заради населеното място-прехвърля към карта и става ужаса, пишеш България, а свети червено, че не е коректно, та се наложи да пиша Бангладеш та дано мина напред.... само някой е взел парите, отврат е тази регистрация!

Аз пък ще се преброя, попълвайки напълно измислени данни. ДГД

Нямам намерение да се преброя, оставам тази възможност на желаещите.

Тая година ще е сложно преброяването - сега всички фейсбук тъпанари, които биват преследвани от ИлюмЕнатите, рептилите, световното правителство ще откажат да ги броят защото така правят списъци за имплантиране на 6G в гъзовете им

Що да не опиташ "краставичката", че тя също има ваксина! И тя е доста гъста, става и за дезинфектант за устата на Зинеп (мамичка ти)... Не се страхувай, никой не те проследява!

До кога ще се харчат милиони за глупости, след като всичко е в служба ГРАО? Родените началото на миналия век без документи почти всички са на оня свят, новородени циганета без документи няма, т.к. трябва да се взимат помощи, а новородените помаци, каракачани и т.н. без документи са в рамките на статистическата грешка.

Ами дайте някакъв сайт където да се преброим!

Цялата информация я има в съответните държавни и общински служби.

Точно така! Със какво ни занимават тези кумундета?...